Ay evet normal planlıyorum ama bakalım Nilüş bize bi sürpriz yapmazsa.Canım sen normal mi planlıyodun, bizim sanal tarihler mart sonu ama gercek tarihler herkesin çok erken oluyortahmini dogum tarihi tahmini olarak kalıyomuş bu işte
Canim hayırlısı ile bebisini kucağına alırsın ins. Hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar kanamam var 1cm açılma varmış bi de.Bugun sezeryana aliyor dr.Dua edin olurmu?
Bebeğini sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canımKızlar kanamam var 1cm açılma varmış bi de.Bugun sezeryana aliyor dr.Dua edin olurmu?
Yaa enerji toplamana cok sevindim . Insallah bende artik o gunlerime donerimBenim bitmeyen bulantım tukurmem halsizliğim gecti. Ekstra enerji depolandım. Sende oyle olursun merak etme. 40 ı gecmez bence 4. Bide tez vakit gelir oğluşun bence
Sağlıkla gelsin kuzu
Evet canim yiyorum bol bolRavza hurma yemeye başladın mı canım?
Ay keske bende uyuyabilsemKızlar hamileliğin son haftaları uyku azalıyor diyorlardı. Bende tam tersi, hamileliğin başı gibi,kafamı koydugumyerde uyuyorum. sizde azaldı mı? Bende mi tuhaflık ya, azalsa da işlerimi halletsem rahat rahat
Hem enerji hem mutlulukYaa enerji toplamana cok sevindim . Insallah bende artik o gunlerime donerim
Nasıl gecti direksiyon sınavınAy keske bende uyuyabilsemazaldi hemde bayagi azaldi. Gece 3 e kadar uyuyamiyorum. Ama benim ayaklarim fena yaniyor ondan daha cok bosver sende uyu , isler ne kadar yaparsan yap bitmiyor zaten
Çok teşekkürler inşallah .hepimiz sağlıkla kavusalimCok gecmis olsun canim , Rabbim babana şifa versin. Dua ederiz , insallah tez zamanda sagligina kavusmus olur , sende dogumun tadini cikarirsin
ben hala bir umut uyku güncellemesi gelecek diye bekliyorum hiç olmadı hep cin gibilik tadını çıkart uyuu boşver işi gücüüüKızlar hamileliğin son haftaları uyku azalıyor diyorlardı. Bende tam tersi, hamileliğin başı gibi,kafamı koydugumyerde uyuyorum. sizde azaldı mı? Bende mi tuhaflık ya, azalsa da işlerimi halletsem rahat rahat
Heyecandandır seninben hala bir umut uyku güncellemesi gelecek diye bekliyorum hiç olmadı hep cin gibilik tadını çıkart uyuu boşver işi gücüüü
aşkım son gaz devam uriş kasılmalara nst girsem merak ediyorum kaç çıkar ahahh ama gelen su nişan falan yokHeyecandandır seninhiç kasılma oluyor mu yine? Yoksa çocuk inzivaya mı çekildi, resmen hop ettirdi yüreğini.
Bwnde aynı durumdayım halım yok uykum var sureklı bırde yaslılar gıbı bacak agrısı basladı bır agırlık geldı 2 gundur esımde artık olcak dogurcan yakında dıyoda enerjı sıfırKızlar hamileliğin son haftaları uyku azalıyor diyorlardı. Bende tam tersi, hamileliğin başı gibi,kafamı koydugumyerde uyuyorum. sizde azaldı mı? Bende mi tuhaflık ya, azalsa da işlerimi halletsem rahat rahat
Ay yazilisina girdim yaNasıl gecti direksiyon sınavınçocuk dogdu dogacak macerasıyla Eşime anlattım, biraz rahatlasın diye, suyun gelirse nasıl hastaneye yetişicez diyor. Bir arkadasımız direksiyon sınavına giriyor dedim, şok şok şok oldu o zaman biz de yetişiriz diyor
Bavulla gidersin artık ctesiaşkım son gaz devam uriş kasılmalara nst girsem merak ediyorum kaç çıkar ahahh ama gelen su nişan falan yok
akıntılarım var da su değildir inşallah
ctesi bakalım kilo alabilmiş mii uzunluk azalmış mı biraz dahaa suyu ne alemde çok merak ediyorum çokkk
hep hazır gel dediii araba fullendi zaten yanıma aldıklarımla ahahhaBavulla gidersin artık ctesibana hemşire dedi ki, şişirip kasılmalar olur, bunlar normal. Önemli olan bele vuran bir sancı var mı, biz ona bakarız dedi. Onu takip et bakalım. Kilo alır canım korkma.
Şu su olayını anlayamıyorum, bu haftalarda çok da iyi degil diyorlar.
Bir de Martta gelirmiş, doktor falan hepiniz şok olursunuz
Bence bizimkilerin daha geleceği yok, anne uyu diyorlarBwnde aynı durumdayım halım yok uykum var sureklı bırde yaslılar gıbı bacak agrısı basladı bır agırlık geldı 2 gundur esımde artık olcak dogurcan yakında dıyoda enerjı sıfır
Aşkitom bende uyku hali hiç azalmadı ki hicbir dönemdeKızlar hamileliğin son haftaları uyku azalıyor diyorlardı. Bende tam tersi, hamileliğin başı gibi,kafamı koydugumyerde uyuyorum. sizde azaldı mı? Bende mi tuhaflık ya, azalsa da işlerimi halletsem rahat rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?