2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim bitmeyen bulantım tukurmem halsizliğim gecti. Ekstra enerji depolandım. Sende oyle olursun merak etme. 40 ı gecmez bence 4. Bide tez vakit gelir oğluşun bence

Sağlıkla gelsin kuzu
Yaa enerji toplamana cok sevindim . Insallah bende artik o gunlerime donerim

Kızlar hamileliğin son haftaları uyku azalıyor diyorlardı. Bende tam tersi, hamileliğin başı gibi,kafamı koydugumyerde uyuyorum. sizde azaldı mı? Bende mi tuhaflık ya, azalsa da işlerimi halletsem rahat rahat

Kızlar hamileliğin son haftaları uyku azalıyor diyorlardı. Bende tam tersi, hamileliğin başı gibi,kafamı koydugumyerde uyuyorum. sizde azaldı mı? Bende mi tuhaflık ya, azalsa da işlerimi halletsem rahat rahat
Ay keske bende uyuyabilsem azaldi hemde bayagi azaldi. Gece 3 e kadar uyuyamiyorum. Ama benim ayaklarim fena yaniyor ondan daha cok bosver sende uyu , isler ne kadar yaparsan yap bitmiyor zaten

Ay keske bende uyuyabilsem azaldi hemde bayagi azaldi. Gece 3 e kadar uyuyamiyorum. Ama benim ayaklarim fena yaniyor ondan daha cok bosver sende uyu , isler ne kadar yaparsan yap bitmiyor zaten
Nasıl gecti direksiyon sınavın çocuk dogdu dogacak macerasıyla Eşime anlattım, biraz rahatlasın diye, suyun gelirse nasıl hastaneye yetişicez diyor. Bir arkadasımız direksiyon sınavına giriyor dedim, şok şok şok oldu o zaman biz de yetişiriz diyor

ben hala bir umut uyku güncellemesi gelecek diye bekliyorum hiç olmadı hep cin gibilik tadını çıkart uyuu boşver işi gücüüü

ben hala bir umut uyku güncellemesi gelecek diye bekliyorum hiç olmadı hep cin gibilik tadını çıkart uyuu boşver işi gücüüü
Heyecandandır senin hiç kasılma oluyor mu yine? Yoksa çocuk inzivaya mı çekildi, resmen hop ettirdi yüreğini.

Heyecandandır senin hiç kasılma oluyor mu yine? Yoksa çocuk inzivaya mı çekildi, resmen hop ettirdi yüreğini.
aşkım son gaz devam uriş kasılmalara nst girsem merak ediyorum kaç çıkar ahahh ama gelen su nişan falan yok
akıntılarım var da su değildir inşallah

ctesi bakalım kilo alabilmiş mii uzunluk azalmış mı biraz dahaa suyu ne alemde çok merak ediyorum çokkk

Bwnde aynı durumdayım halım yok uykum var sureklı bırde yaslılar gıbı bacak agrısı basladı bır agırlık geldı 2 gundur esımde artık olcak dogurcan yakında dıyoda enerjı sıfır

Ay yazilisina girdim ya cok şükür gectim . Korktugum yaziliydi cunku oturup ders calismak benim icin imkansizdi. Sagolsun kayimvalidem geldi de bir kac gun calisabildim, oda cocuklarla ilgilendi. Kurtuldum yazilidan da sürüs icin dogumdan sonra ancak giderim sinava

Bavulla gidersin artık ctesi bana hemşire dedi ki, şişirip kasılmalar olur, bunlar normal. Önemli olan bele vuran bir sancı var mı, biz ona bakarız dedi. Onu takip et bakalım. Kilo alır canım korkma.
Şu su olayını anlayamıyorum, bu haftalarda çok da iyi degil diyorlar.
Bir de Martta gelirmiş, doktor falan hepiniz şok olursunuz

hep hazır gel dediii araba fullendi zaten yanıma aldıklarımla ahahha
bana kalsa ben martta doğururum tutarım regl ağrılarım devam ya regl kokusu var bi de üzerimde sanki regl olcam gibi ama düşünmeyince fark etmiyorum

3 günde 20 gram almıştı kuzu plasenta yaşlanması başlamış ondan ona önem veriyoo su azlığı plasenta yaşlanması beslenmesini mi etkileyecek diyee ben baya besliyorum kendimi karamla da teşvik ediyorum ama inş almıştır kilo sıpacık

su olayını da ayrıntılı sordum neye göre diye 4 katman var o 4 katmandaki suyu toplayıp belli seviyede olup olmadığına bakıyoruz dedi benim bazı katmanlar boşmuş bazı yerler iyiymiş falan filan ctesi anlıcaz bakalııım ama hala inanıyorum şubatı atlatıcam

Bwnde aynı durumdayım halım yok uykum var sureklı bırde yaslılar gıbı bacak agrısı basladı bır agırlık geldı 2 gundur esımde artık olcak dogurcan yakında dıyoda enerjı sıfır
Bence bizimkilerin daha geleceği yok, anne uyu diyorlar bir de çok açım ya, keske mutfakta sürekli üretim yapan bir fırın olsa, sıcak poğaça, simit falan çıksa, ben de yiyip yiyip uyusam

Aşkitom bende uyku hali hiç azalmadı ki hicbir dönemde şuanda da çok oluyor ve özellikle öğle uykusu baldan tatlı geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…