2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cumartesi full hazırlıklı git o zaman canım, saçın fönlü olsun, makyajını yap moral olsun.
Regli ağrısı için belirti diyorlar haklısın.
Maşallah doktorun detay bilgi veriyor.

Bence bizimkilerin daha geleceği yok, anne uyu diyorlar bir de çok açım ya, keske mutfakta sürekli üretim yapan bir fırın olsa, sıcak poğaça, simit falan çıksa, ben de yiyip yiyip uyusam
Ohh keske son haftaları 5 yıldızlı otelde degerlendırmek lazımBende evde olsam yerımde calısıyorm 7 iş gunum kaldı son ama oyle hersey sıcak ve hazır olsa ne guzel olur hazırlaması zor işte

Ohh keske son haftaları 5 yıldızlı otelde degerlendırmek lazımBende evde olsam yerımde calısıyorm 7 iş gunum kaldı son ama oyle hersey sıcak ve hazır olsa ne guzel olur hazırlaması zor işte
Maşallah sana, son haftalara kadar calıştın di mi? Bu kaçıncı haftandı? Çalışmak daha iyi aslında dinç ve bakımlı oluyorsun. Evde salıyor insan, ama hazırlıkları tamamlamak da zor olur calışırken. Yardım almak lazım çalışınca

24 le 32 arasında calısmadım 32 den sonra basladım 37 ye kadar ıste .aslında hamıleyım dıye hıc ıs vermedıler evımede cok yakındı oturdum oturdum geldım ama eksıkler var yaa yıkancaklar utulencekler dogurmazsam 37 den sonra inşallah

Ay canım o yıkama o kadar vakit alıyor ki, minik minik şeyler. Ben de geçe bıraktım bu işleri ama baslamasam yetişmezmiş, eksik gördükçe alıyorum, geleni haydi bir daha yıka. Ona basla, bir kere girişmeyince girişilmiyor. Benim üstümde de bir hantallık vardı. Grup sagolsun, erken dogumları görünce bir stresle basladım, bitmedi henüz ama yaptıgım kar oluyor. Hastanede giyeceklerimi ütülerken bile darlandım yani. Vakit alıyor maalesef. Bir ucundan basla onlara.

Selam teyzoslar kontrolden geldim .poyraz 3150 Gr olmuş . Herşey yolunda suyu falan .kanala girmiş mi diye sordum çünkü hiç kaburgamda hissetmiyodum daha aşağılarda hissediyordum girmiş kanala doğum pozisyonunda dedi .artık her an herşey olabilir dedi ben sormasam bişey demiyordu kanalda falan diye . İlk nst mi begenmedi çünkü acıkmıştım .ikinci kez nst ye soktu ymk yedikten sonra onda da sıkıntı yok .normalde olan karın sertlesmelerim nedense hiç nst ye bağlıyken olmuyor. Ama iki kere normalde hissettiğim sertleşmenin onda biri kadar falan sertleşme oldu bı kere 25 lere çıktı bı kere de 45 lere .zaten kasilmalarim genelde gce oluyor .demekki o karnım semsett oluyor dediğim zamanlar kasilmam oluyormuş emin olmuş oldum. Bizden haberler böyle . Haftaya tekrar nst hemde kontrol olucak

Kızlar ben de serklaj cikali kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Sanki bebek inadına yukarıya kaçtı gibi.
Karnimin içi her tarafı açıyor.
Her gece sancim geldi sanıyorum.
Uyku falan kalmadı. Bebek te büyüdü hareketi de azaldı beni buda tedirgin ediyor.
Dudağımda uçuk ta çıktı. İnsallah hemen iyilesir.
Herkesten önce ben dogururm sanıyordum.

Bu da nst kağıdım .o yükselişler doğum sancısı değil tabi ki ama doğru yoldayız bunlar yükselince doğum sancısı olucak dedi gce gitsem kesin bunlar yüksek yüksek ve düzenli çıkar

Eklentiler

• IMG_20220216_184046.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 65
Hastane cantasındakılerı yıkadım utuledımde puset kılıfı puaet ortusu anakucagı yatak temızlemelerı fılan var annem gelırse bır kısmını o yapar ınsallah sen bayagı yapmıssın saglıcaklar gelsın mınnoslar gruptakı dogumlar zaten ınsanı eksık konusunda strese sokuyor hafta sonu bıraz daha yapayım o zaman 2.cocukta bıraz daha rahat oluyosn heralde besıgıde yenı kurduk oglum ıcıne gırıp duruyor zaten nevresımı son ana kadar takmayı dusunmuyorm

Ah canim Allah yardımcın olsun inan son zamanlar ağır geçiyor çoğumuz için
Az kaldı seninde yürüyeşe falan çık
Merdiven inip çıkmakda hızlandırıyor doğumu

Bu da nst kağıdım .o yükselişler doğum sancısı değil tabi ki ama doğru yoldayız bunlar yükselince doğum sancısı olucak dedi gce gitsem kesin bunlar yüksek yüksek ve düzenli çıkar
O karın sertleşmeleri, kasılmalar, sancı mı oluyormuş yani ben hala anlamıyorum da hahaha

O karın sertleşmeleri, kasılmalar, sancı mı oluyormuş yani ben hala anlamıyorum da hahaha
Evet canım ben ilk doğumdan biliyordum ama kızımda da hiç nst de denk gelmemiştim .bu sefer ilk kez denk geldim karnım semsett oldu ama çok kısa sürdü .mesela az önce yine semsett oldu nst de olduğumdan daha uzun sürdü nst de hep hareketli olan bebe hareket etmiyor ,semsett olan karın yumuş yumuş oluyor gıcık oluyorum hayır evde nasılsın orda da öyle ol da azıcık sancı görüp heyecan yapayım .

Ay kizlar bı de doktorun asistaniyla konuştum iki üç gün önce ilk doğumu olucak bı kadın gelmiş .ben galiba diguruyirum çok sancım var demiş ama bunu derken gayet rahhatti dedi .onlar da doğum haneye yollamışlar bı bakmislar ki kızın 8 cm açılması var bı saate doğurmuş kız . Hepimize böyle sancılar diliyorum

Canım serkilaj çıkınca biraz psikolojik de etkilemiş olabilir. 2 hafta içinde gelir az kalmış, acaba erkek mi biraz geçe kaldı.
Bu bebek hareketleri azalmasını bir de ebeme sordum. Haftalar ilerledikçe azalır ama daha hisli hareketler baslar dedi. Elinle dokununca hareket etmesi gibi.. Grupta çoğu kişide de oldu azalma.

Ayyy merak ediyordum çok senin ne oluyorsa bana da o olacak gibi geliyor Benim kesin inmedi gerçi midemde resmen. Yaaa benim de gece çok kasılma oluyor gündüz tık yok. NSTde 20 çıkıyor sancı, ben onu zaten hissetmiyorum
Cumartesi ben de gideceğim kontrole bakalım ne diyecek

Insallah cok yakında sag salim gelir.
Nasil dayanacagim bilmiyorum.
Resmen kaburgama dayanmış.
Benim de ebem aynısını dedi.
Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…