Bugun tüm evi sildim ama kaburgama dayanmış cok iyi hareket edemiyorum.Ah canim Allah yardımcın olsun inan son zamanlar ağır geçiyor çoğumuz için
Az kaldı seninde yürüyeşe falan çık
Merdiven inip çıkmakda hızlandırıyor doğumu
Dira nasılsın kuzum kendine gelince haberdar et bizi. İnşallah sağlıkla almışsındır kuzunu kucağınaKızlar kanamam var 1cm açılma varmış bi de.Bugun sezeryana aliyor dr.Dua edin olurmu?
Canım acaba cumartesiyi beklemesen mi suyu az olunca bebek beslenemeyebiliyor diye biliyorum, risk yok muymuş? Bir de benim kontrol 21i pazartesiye kaldı.hep hazır gel dediii araba fullendi zaten yanıma aldıklarımla ahahha
bana kalsa ben martta doğururum tutarım regl ağrılarım devam ya regl kokusu var bi de üzerimde sanki regl olcam gibi ama düşünmeyince fark etmiyorum
3 günde 20 gram almıştı kuzu plasenta yaşlanması başlamış ondan ona önem veriyoo su azlığı plasenta yaşlanması beslenmesini mi etkileyecek diyee ben baya besliyorum kendimi karamla da teşvik ediyorum ama inş almıştır kilo sıpacık
su olayını da ayrıntılı sordum neye göre diye 4 katman var o 4 katmandaki suyu toplayıp belli seviyede olup olmadığına bakıyoruz dedi benim bazı katmanlar boşmuş bazı yerler iyiymiş falan filanctesi anlıcaz bakalııım ama hala inanıyorum şubatı atlatıcam
Doktoruna sordun mu? Karnının içi bebeğin hareketlerinden mi acıyor başka birsey mi?Kızlar ben de serklaj cikali kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Sanki bebek inadına yukarıya kaçtı gibi.
Karnimin içi her tarafı açıyor.
Her gece sancim geldi sanıyorum.
Uyku falan kalmadı. Bebek te büyüdü hareketi de azaldı beni buda tedirgin ediyor.
Dudağımda uçuk ta çıktı. İnsallah hemen iyilesir.
Herkesten önce ben dogururm sanıyordum.
Ayyyyy AMİNAy kizlar bı de doktorun asistaniyla konuştum iki üç gün önce ilk doğumu olucak bı kadın gelmiş .ben galiba diguruyirum çok sancım var demiş ama bunu derken gayet rahhatti dedi .onlar da doğum haneye yollamışlar bı bakmislar ki kızın 8 cm açılması varbı saate doğurmuş kız . Hepimize böyle sancılar diliyorum
Ben 84lere falan çıktı kasılmalar da hemşire ağrın var hissetmiyor musun dedi yok dedim hissetmiyorum doktor onlar önemli değil dediSelam teyzoslar kontrolden geldim .poyraz 3150 Gr olmuş . Herşey yolunda suyu falan .kanala girmiş mi diye sordum çünkü hiç kaburgamda hissetmiyodum daha aşağılarda hissediyordum girmiş kanala doğum pozisyonunda dedi .artık her an herşey olabilir dediben sormasam bişey demiyordu kanalda falan diye . İlk nst mi begenmedi çünkü acıkmıştım .ikinci kez nst ye soktu ymk yedikten sonra onda da sıkıntı yok .normalde olan karın sertlesmelerim nedense hiç nst ye bağlıyken olmuyor. Ama iki kere normalde hissettiğim sertleşmenin onda biri kadar falan sertleşme oldu bı kere 25 lere çıktı bı kere de 45 lere .zaten kasilmalarim genelde gce oluyor .demekki o karnım semsett oluyor dediğim zamanlar kasilmam oluyormuş emin olmuş oldum. Bizden haberler böyle . Haftaya tekrar nst hemde kontrol olucak
Serklaj çıktıktan sonra oldu ben de anlamadım.Dira nasılsın kuzum kendine gelince haberdar et bizi. İnşallah sağlıkla almışsındır kuzunu kucağına
Canım acaba cumartesiyi beklemesen mi suyu az olunca bebek beslenemeyebiliyor diye biliyorum, risk yok muymuş? Bir de benim kontrol 21i pazartesiye kaldı.
Doktoruna sordun mu? Karnının içi bebeğin hareketlerinden mi acıyor başka birsey mi?
Ayyyyy AMİN
Elhamdülillah çok sevindim önemli olan sğlıklı olmanız zaten artık bebişine odaklan bişey düşünme2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Evet ya hep gce geliyir kasılmalar .kanala insede hemn gelmiyor kimi bebek .bakalım ne kadar daha bekletcekler biziAyyy merak ediyordum çoksenin ne oluyorsa bana da o olacak gibi geliyor Benim kesin inmedi gerçi midemde resmen. Yaaa benim de gece çok kasılma oluyor gündüz tık yok. NSTde 20 çıkıyor sancı, ben onu zaten hissetmiyorum
Cumartesi ben de gideceğim kontrole bakalım ne diyecek
Düzenli gelmiyorsa pek onemsemiyolar galiba .yine de kasılma görmek insanın içini rahatlatıyor . Kızımda hiç görmemiştimBen 84lere falan çıktı kasılmalar da hemşire ağrın var hissetmiyor musun dedi yok dedim hissetmiyorum doktor onlar önemli değil dedimaşallah negüzel kilo almış oğluşun
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Gozun aydinn. Masallah size.2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Biraz hareket edeyim deyince daha fazla ağrı yapıyorBugun tüm evi sildim ama kaburgama dayanmış cok iyi hareket edemiyorum.
İnsallah Allah hepimize kolaylık versin.
2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Hayırlı olsun canım benim gözünüz aydın2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Çok şükür canım Rabbime.Elhamdülillah çok sevindim önemli olan sğlıklı olmanız zaten artık bebişine odaklan bişey düşünme
2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Maşallah size canım2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Canım gözün aydın. Maşallah ipek kızımıza2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Bende de evde kasilmam oluyordu , doktora gidiyordum hicbirsey yokEvet canım ben ilk doğumdan biliyordum ama kızımda da hiç nst de denk gelmemiştim .bu sefer ilk kez denk geldim karnım semsett oldu ama çok kısa sürdü .mesela az önce yine semsett oldu nst de olduğumdan daha uzun sürdünst de hep hareketli olan bebe hareket etmiyor ,semsett olan karın yumuş yumuş oluyor gıcık oluyorum hayır evde nasılsın orda da öyle ol da azıcık sancı görüp heyecan yapayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?