2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ah canim Allah yardımcın olsun inan son zamanlar ağır geçiyor çoğumuz için
Az kaldı seninde yürüyeşe falan çık
Merdiven inip çıkmakda hızlandırıyor doğumu
Bugun tüm evi sildim ama kaburgama dayanmış cok iyi hareket edemiyorum.
İnsallah Allah hepimize kolaylık versin.

Kızlar kanamam var 1cm açılma varmış bi de.Bugun sezeryana aliyor dr.Dua edin olurmu?
Dira nasılsın kuzum kendine gelince haberdar et bizi. İnşallah sağlıkla almışsındır kuzunu kucağına
Canım acaba cumartesiyi beklemesen mi suyu az olunca bebek beslenemeyebiliyor diye biliyorum, risk yok muymuş? Bir de benim kontrol 21i pazartesiye kaldı.
Doktoruna sordun mu? Karnının içi bebeğin hareketlerinden mi acıyor başka birsey mi?
Ayyyyy AMİN

O kasılmalar bende de genelde geceleri oluyor. Nst de en fazla 25 gördüm ben baktığım kadarıyla ekrana kağıdı direk doktora veriyo asistan çünkü ama akşam olan o sertleşmeler bi 20 sn falan sürüyor mesela. Hatta bikac kere karnımın altında da sancı oldu aynı zamanda

Ben 84lere falan çıktı kasılmalar da hemşire ağrın var hissetmiyor musun dedi yok dedim hissetmiyorum doktor onlar önemli değil dedi maşallah negüzel kilo almış oğluşun

BÜtün dr lar salla. Modunda sanrm bnm deikindide sancım vardı geçti sonra. Eşim diyor dokuz doğuruyrm bnde :)) sancı düzenli olı ca açılma oluyr. Sancı hissetmyen düzeni nasıl anlayack bilemedim

Serklaj çıktıktan sonra oldu ben de anlamadım.
Ama sanki kaburgalarım aciyor gibi.
Birdaha ki randevu 1. Mart ama sanırım yarın gideceğim ben.

2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Elhamdülillah çok sevindim önemli olan sğlıklı olmanız zaten artık bebişine odaklan bişey düşünme

Evet ya hep gce geliyir kasılmalar .kanala insede hemn gelmiyor kimi bebek .bakalım ne kadar daha bekletcekler bizi

Ben 84lere falan çıktı kasılmalar da hemşire ağrın var hissetmiyor musun dedi yok dedim hissetmiyorum doktor onlar önemli değil dedi maşallah negüzel kilo almış oğluşun
Düzenli gelmiyorsa pek onemsemiyolar galiba .yine de kasılma görmek insanın içini rahatlatıyor . Kızımda hiç görmemiştim

2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın, çok sevindik.

Hayırlı olsun canım benim gözünüz aydın

Maşallah size canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi

Canım gözün aydın. Maşallah ipek kızımıza

Bende de evde kasilmam oluyordu , doktora gidiyordum hicbirsey yok cok sinir bozucu oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…