- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Az kaldı canım kuzucuklar durdurmazdır seniEvet canim yiyorum bol bolnormalde bu cocuklarin pesine dolanmaktan zaten dogurmam lazim elli kere tuvalete gidiyoruz
Son zamanlar zorlanmaya basliyor insanKızlar ben de serklaj cikali kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Sanki bebek inadına yukarıya kaçtı gibi.
Karnimin içi her tarafı açıyor.
Her gece sancim geldi sanıyorum.
Uyku falan kalmadı. Bebek te büyüdü hareketi de azaldı beni buda tedirgin ediyor.
Dudağımda uçuk ta çıktı. İnsallah hemen iyilesir.
Herkesten önce ben dogururm sanıyordum.
Maşallah ipek hanıma2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Bizde simdilik sorun yok. Ogluş 3 kilo 50 gr olmus. Haftaya tekrar kontrol anestezi icin kontrol.vs olacakmis. Sonra sezeryan icin gun verilecekmis. 9 mart gibi iste geliyo gelmekte olan
3 Mart günü sezeryan için gün aldık. Şimdilik sıkıntı çıkmadı çok şükür
ctesiyi bekliyorum sabırsızlıkla kuzum ben 1 de randevumuuz günlerim de kör topal ağrılı sancılı akmalı geçiyoo yıkılmadık ayaktada değiliz3 Mart günü sezeryan için gün aldık. Şimdilik sıkıntı çıkmadı çok şükür
Bakalım bu Mart bebeleri nasıl fırlama olacakSen nasılsın bakalım
ahahah aynen sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de Martın sonu bahardır diyorumctesiyi bekliyorum sabırsızlıkla kuzum ben 1 de randevumuuz günlerim de kör topal ağrılı sancılı akmalı geçiyoo yıkılmadık ayaktada değiliz
Gözün aydın olsun Allah acısını göstermesin inşallah2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Zahrada her gün doğurdu mu acaba diye aklımdasın senden çok beni heyecan bastıctesiyi bekliyorum sabırsızlıkla kuzum ben 1 de randevumuuz günlerim de kör topal ağrılı sancılı akmalı geçiyoo yıkılmadık ayaktada değiliz
Ah çok sevindim iyi olmanıza gözün aydın. Allah sağlıklı hayırlı ömür versin2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Yani garip hissediyorsan git bence de. Bir şey yoksa bile için rahatlar. Doktordan çıkınca yaz bize de.Serklaj çıktıktan sonra oldu ben de anlamadım.
Ama sanki kaburgalarım aciyor gibi.
Birdaha ki randevu 1. Mart ama sanırım yarın gideceğim ben.
Ah çok sevindim iyi olmanıza gözün aydın. Allah sağlıklı hayırlı ömür versin2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Yani garip hissediyorsan git bence de. Bir şey yoksa bile için rahatlar. Doktordan çıkınca yaz bize deSerklaj çıktıktan sonra oldu ben de anlamadım.
Ama sanki kaburgalarım aciyor gibi.
Birdaha ki randevu 1. Mart ama sanırım yarın gideceğim ben.
Kucuk kizimda ekstra bana duskun bu aralarAz kaldı canım kuzucuklar durdurmazdır seni
daha hissetmiyoruuum ben dicem size yaklaştı diye tutcam diye diye soonunda göbek deliğimden ayağını çıkaracak bi ondan korkuyorumGözün aydın olsun Allah acısını göstermesin inşallah
Zahrada her gün doğurdu mu acaba diye aklımdasın senden çok beni heyecan bastı
Ay yavrum almazsan dayanamazsın alsan bebeğe zararmı dersin kendini düşünmeye vakit olmazki ya karnındaki ya kucağındaki ah Anne olmakKucuk kizimda ekstra bana duskun bu aralarhep kucagimda olmak istiyor, koltukta bile oturamiyorum. Kucagimada sigmiyor
Kuzum hayırlı uğurlu olsun2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Evet ya şuan mesela aşağı doğru bastırıyor yine ara ara karnım da sertleşiyor . Bı de tam üst iç bacaklarim çekiliyor ya neden ki acaba hamileliğin başı da oluyorduBende de evde kasilmam oluyordu , doktora gidiyordum hicbirsey yokcok sinir bozucu oluyordu
Hayırlı olsun canım2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Aynen oyle , karnimdakine birsey olmaz Allahin izniyle ama kucagimdaki dariliyor hemenAy yavrum almazsan dayanamazsın alsan bebeğe zararmı dersin kendini düşünmeye vakit olmazki ya karnındaki ya kucağındaki ah Anne olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?