2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Son zamanlar zorlanmaya basliyor insan hareketleri yavasliyormus son zamanlar , doguma hazirlik icin uyuyorlarmis bol bol insan ne kadar hamilelik gecirirse gecirsin unutuyor bazi seyleri dün uygulamada yaziyordu .
Benim bebiste kanala yerlesmis ama sanki daha yukariya cikti ,buyudukleri icin mi anlamadim

2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Maşallah ipek hanıma gözünüz aydın geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin güzel kıza

3 Mart günü sezeryan için gün aldık. Şimdilik sıkıntı çıkmadı çok şükür
Bakalım bu Mart bebeleri nasıl fırlama olacak Sen nasılsın bakalım
ctesiyi bekliyorum sabırsızlıkla kuzum ben 1 de randevumuuz günlerim de kör topal ağrılı sancılı akmalı geçiyoo yıkılmadık ayaktada değiliz

Bu arada annem babam covid pozitif
Kızım da temaslıydı iki gündür ateşi ve öksürüğü vardı bugun daha iyi
Bana da ucundan kıyısından sattı boğazım ağrıyor
Son düzlükte atlatırız umarım bunu da
ctesiyi bekliyorum sabırsızlıkla kuzum ben 1 de randevumuuz günlerim de kör topal ağrılı sancılı akmalı geçiyoo yıkılmadık ayaktada değiliz
ahahah aynen sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de Martın sonu bahardır diyorum

2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Gözün aydın olsun Allah acısını göstermesin inşallah
Zahrada her gün doğurdu mu acaba diye aklımdasın senden çok beni heyecan bastı

Ah çok sevindim iyi olmanıza gözün aydın. Allah sağlıklı hayırlı ömür versin
Serklaj çıktıktan sonra oldu ben de anlamadım.
Ama sanki kaburgalarım aciyor gibi.
Birdaha ki randevu 1. Mart ama sanırım yarın gideceğim ben.
Yani garip hissediyorsan git bence de. Bir şey yoksa bile için rahatlar. Doktordan çıkınca yaz bize de.

Ah çok sevindim iyi olmanıza gözün aydın. Allah sağlıklı hayırlı ömür versin
Serklaj çıktıktan sonra oldu ben de anlamadım.
Ama sanki kaburgalarım aciyor gibi.
Birdaha ki randevu 1. Mart ama sanırım yarın gideceğim ben.
Yani garip hissediyorsan git bence de. Bir şey yoksa bile için rahatlar. Doktordan çıkınca yaz bize de

Gözün aydın olsun Allah acısını göstermesin inşallah

Zahrada her gün doğurdu mu acaba diye aklımdasın senden çok beni heyecan bastı
daha hissetmiyoruuum ben dicem size yaklaştı diye tutcam diye diye soonunda göbek deliğimden ayağını çıkaracak bi ondan korkuyorum

Bende de evde kasilmam oluyordu , doktora gidiyordum hicbirsey yok cok sinir bozucu oluyordu
Evet ya şuan mesela aşağı doğru bastırıyor yine ara ara karnım da sertleşiyor . Bı de tam üst iç bacaklarim çekiliyor ya neden ki acaba hamileliğin başı da oluyordu

Hayırlı olsun canım

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

kızlar daha çok normal doğum planlayanlar hastanenizle pcr testi hakkında görüştünüz mü hiç? aşısızların pcr testi zorunluluğu kalkalı 1-2 ay oluyor bu normal doğumda geçerli değil mi? son gittiğimde doktor 2 doz aşısı olmayanlardan normal doğumda da pcr alıyoruz dedi benim buna itiraz etme hakkım yok mu çok saçma çünkü. sonuç çıkana kadar ben doğuracağım belki ayrıca özel hastane olduğu için çıkan sonuca da güvenmeyeceğim. kendimde bir semptom olmadıktan sonra para için yaptıklarını bile düşünürüm. buna itiraz hakkım varmı bilgisi olan varmı

Ay yavrum almazsan dayanamazsın alsan bebeğe zararmı dersin kendini düşünmeye vakit olmazki ya karnındaki ya kucağındaki ah Anne olmak
Aynen oyle , karnimdakine birsey olmaz Allahin izniyle ama kucagimdaki dariliyor hemen yanimdan ayrildigi yok , kedi gibi gelip opturuyor sevdiriyor kendini arada sancim oldugunda zorlaniyrm iste . Oyle boyle son haftalara geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…