Bilmiyorum ki , gecen aksam bende de oldu . Hicbir hamileligim birbirine benzemediEvet ya şuan mesela aşağı doğru bastırıyor yine ara ara karnım da sertleşiyor . Bı de tam üst iç bacaklarim çekiliyor ya neden ki acaba hamileliğin başı da oluyordu
Benim bilgim yok ama cok haklısın bu durumda.kızlar daha çok normal doğum planlayanlar hastanenizle pcr testi hakkında görüştünüz mü hiç? aşısızların pcr testi zorunluluğu kalkalı 1-2 ay oluyor bu normal doğumda geçerli değil mi? son gittiğimde doktor 2 doz aşısı olmayanlardan normal doğumda da pcr alıyoruz dedi benim buna itiraz etme hakkım yok mu çok saçma çünkü. sonuç çıkana kadar ben doğuracağım belki ayrıca özel hastane olduğu için çıkan sonuca da güvenmeyeceğim. kendimde bir semptom olmadıktan sonra para için yaptıklarını bile düşünürüm. buna itiraz hakkım varmı bilgisi olan varmı
Canım semptomun var mı? Nasıl geçiyor?Bu arada annem babam covid pozitif
Kızım da temaslıydı iki gündür ateşi ve öksürüğü vardı bugun daha iyi
Bana da ucundan kıyısından sattı boğazım ağrıyor
Son düzlükte atlatırız umarım bunu da
ahahah aynen sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de Martın sonu bahardır diyorum
Ben normal planlıyorum, apar topar gidersek pcr işini nasıl yapacaklar bir sorucam. Sezeryanda tarih nette, normalde prosedür nasıl bu hafta arayacağım hastaneyi.kızlar daha çok normal doğum planlayanlar hastanenizle pcr testi hakkında görüştünüz mü hiç? aşısızların pcr testi zorunluluğu kalkalı 1-2 ay oluyor bu normal doğumda geçerli değil mi? son gittiğimde doktor 2 doz aşısı olmayanlardan normal doğumda da pcr alıyoruz dedi benim buna itiraz etme hakkım yok mu çok saçma çünkü. sonuç çıkana kadar ben doğuracağım belki ayrıca özel hastane olduğu için çıkan sonuca da güvenmeyeceğim. kendimde bir semptom olmadıktan sonra para için yaptıklarını bile düşünürüm. buna itiraz hakkım varmı bilgisi olan varmı
Ben pozitif çıkarsam hastahaneye alıyor musunuz diye sordum. Pozitif çıkarsan sezaryen yapıyoruz normal doğuma almıyoruz dediler. Ama aşı ile ilgili bir şey söylemedilerkızlar daha çok normal doğum planlayanlar hastanenizle pcr testi hakkında görüştünüz mü hiç? aşısızların pcr testi zorunluluğu kalkalı 1-2 ay oluyor bu normal doğumda geçerli değil mi? son gittiğimde doktor 2 doz aşısı olmayanlardan normal doğumda da pcr alıyoruz dedi benim buna itiraz etme hakkım yok mu çok saçma çünkü. sonuç çıkana kadar ben doğuracağım belki ayrıca özel hastane olduğu için çıkan sonuca da güvenmeyeceğim. kendimde bir semptom olmadıktan sonra para için yaptıklarını bile düşünürüm. buna itiraz hakkım varmı bilgisi olan varmı
Boğaz ağrısı dışında birleşim yok çok şükürCanım semptomun var mı? Nasıl geçiyor?
Ben normal planlıyorum, apar topar gidersek pcr işini nasıl yapacaklar bir sorucam. Sezeryanda tarih nette, normalde prosedür nasıl bu hafta arayacağım hastaneyi.
Bana covid pozitif olursak pandemi hastanesine gönderiyorlarmış öyle dedilerBen pozitif çıkarsam hastahaneye alıyor musunuz diye sordum. Pozitif çıkarsan sezaryen yapıyoruz normal doğuma almıyoruz dediler. Ama aşı ile ilgili bir şey söylemediler
37+3de doğdu canım.Cok teşekkürler.Kuzum hayırlı uğurlu olsun
Kaçıncı haftadaydin
Çok dikkat edin son 10 gün imkanınız varsa kendinizi karantinaya alın. İnşallah hiç sorun olmadan doğuracağız hepimizBana covid pozitif olursak pandemi hastanesine gönderiyorlarmış öyle dediler
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inş hayırlısıyla sağlıkla atlatabilsekÇok dikkat edin son 10 gün imkanınız varsa kendinizi karantinaya alın. İnşallah hiç sorun olmadan doğuracağız hepimiz
Kuzum ben eşim ve annem 3 aşılıyız ve doğumda refakatçiler de dahil hepimizden pcr isteniyorkızlar daha çok normal doğum planlayanlar hastanenizle pcr testi hakkında görüştünüz mü hiç? aşısızların pcr testi zorunluluğu kalkalı 1-2 ay oluyor bu normal doğumda geçerli değil mi? son gittiğimde doktor 2 doz aşısı olmayanlardan normal doğumda da pcr alıyoruz dedi benim buna itiraz etme hakkım yok mu çok saçma çünkü. sonuç çıkana kadar ben doğuracağım belki ayrıca özel hastane olduğu için çıkan sonuca da güvenmeyeceğim. kendimde bir semptom olmadıktan sonra para için yaptıklarını bile düşünürüm. buna itiraz hakkım varmı bilgisi olan varmı
Ahh benim kuşum yavaş yavaş duygulanmalar yükleniyor gibiEvde 2 kişi olarak son gecemiz
Bu arada Asel sultan 3016gr, 50cm olmuş. Bakalım ne kadar dogacak cuma günü?
Günaydın kızlar, hayırlısı ile kucaklarına alsın arkadaslarimiz inss
Ahahha herkeste aynı endişe hakimGünaydın kızlar, hayırlısı ile kucaklarına alsın arkadaslarimiz inss
Günlerimiz hemen hemen aynı olan birçok arkadaş doğurdu, sıra bana mı geliyor diyorum
Kontrol yolundayim bakalım kuzum ne yapıyor
çünkü pozitif olma durumunda fiyatlandırmanın değiştiğini söylediler o yüzden kafam kurcalandı. örneğin 1 gece kalacaksan artı 4000₺ gibi bi fiyat. çünkü seni ayrı kata alıyorlar sana ayrı muamele yapılıyormuşBenim bilgim yok ama cok haklısın bu durumda.
Özel hastaneler her şeyi yapar. Gecen yıl babamin testi negatif olduğu halde rehin alıp babami pandemi katına cikaracaklardi .
Allah yardımcınız olsun insallah kazasız belasız atlatır siniz.
arayıp bilgi alınca beni de etiketler misin canım? o dediğin de şöyle oluyor, arkadaşım hastaneye gittiğinde 9 cmydi. iki arada bi derede damar yolu falan açarken pcr da almışlar. onun sonucu tabi 6-7 saat sonra çıktı. yine de alıyolar yani hiçbişey engel değil evde doğurmak lazımCanım semptomun var mı? Nasıl geçiyor?
Ben normal planlıyorum, apar topar gidersek pcr işini nasıl yapacaklar bir sorucam. Sezeryanda tarih nette, normalde prosedür nasıl bu hafta arayacağım hastaneyi.
e bu da saçmaymış. benim sonucum çıkana kadar doğurursam napcaklar geri sokup ameliyat mı edeceklerBen pozitif çıkarsam hastahaneye alıyor musunuz diye sordum. Pozitif çıkarsan sezaryen yapıyoruz normal doğuma almıyoruz dediler. Ama aşı ile ilgili bir şey söylemediler
öhhhh. yahu madem yine aynı prosedür devam edecekti niye kosa kosa aşılattılar bu insanları. refakatçi hakkında bişey söylenmedi bende sormadım. sorup akıllarına sokmak istemiyorumKuzum ben eşim ve annem 3 aşılıyız ve doğumda refakatçiler de dahil hepimizden pcr isteniyor
Ahh benim kuşum yavaş yavaş duygulanmalar yükleniyor gibisağ salim kavuşun asel kızımıza inşallah
Canım pozitif olanları sezeryana alma sebepleri anne ikinamiyor hali olmadığı için sanirim o yüzden. Yani benim doktorumun basina gelmiş öyle anlattı bana. Suyu gelmiş hastasının testi pozitif olduğu icin sezeryana aldık mecbur dediçünkü pozitif olma durumunda fiyatlandırmanın değiştiğini söylediler o yüzden kafam kurcalandı. örneğin 1 gece kalacaksan artı 4000₺ gibi bi fiyat. çünkü seni ayrı kata alıyorlar sana ayrı muamele yapılıyormuş
arayıp bilgi alınca beni de etiketler misin canım? o dediğin de şöyle oluyor, arkadaşım hastaneye gittiğinde 9 cmydi. iki arada bi derede damar yolu falan açarken pcr da almışlar. onun sonucu tabi 6-7 saat sonra çıktı. yine de alıyolar yani hiçbişey engel değil evde doğurmak lazım
e bu da saçmaymış. benim sonucum çıkana kadar doğurursam napcaklar geri sokup ameliyat mı edecekler
öhhhh. yahu madem yine aynı prosedür devam edecekti niye kosa kosa aşılattılar bu insanları. refakatçi hakkında bişey söylenmedi bende sormadım. sorup akıllarına sokmak istemiyorum
he anladım ben semptom göstermeyip prosedür gereği yapılan testte pozitif çıkarım diye korkuyorum o zaman covid olduguma falan inanmam yaniCanım pozitif olanları sezeryana alma sebepleri anne ikinamiyor hali olmadığı için sanirim o yüzden. Yani benim doktorumun basina gelmiş öyle anlattı bana. Suyu gelmiş hastasının testi pozitif olduğu icin sezeryana aldık mecbur dedi
Ben demedim mi sana zaten kilosunu Dr a sorma bana sorEvde 2 kişi olarak son gecemiz
Bu arada Asel sultan 3016gr, 50cm olmuş. Bakalım ne kadar dogacak cuma günü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?