2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet ya şuan mesela aşağı doğru bastırıyor yine ara ara karnım da sertleşiyor . Bı de tam üst iç bacaklarim çekiliyor ya neden ki acaba hamileliğin başı da oluyordu
Bilmiyorum ki , gecen aksam bende de oldu . Hicbir hamileligim birbirine benzemedi bende de adet olacakmisim gibi agridigi oluyor sonra geciyor. Bir iki duzenli sanci geliyor gidiyor. Şuanda karnim yirtilacak gibi gergin dogsam mi dogmasam mi der gibi bebis

Benim bilgim yok ama cok haklısın bu durumda.
Özel hastaneler her şeyi yapar. Gecen yıl babamin testi negatif olduğu halde rehin alıp babami pandemi katına cikaracaklardi .
Allah yardımcınız olsun insallah kazasız belasız atlatır siniz.

Canım semptomun var mı? Nasıl geçiyor?
Ben normal planlıyorum, apar topar gidersek pcr işini nasıl yapacaklar bir sorucam. Sezeryanda tarih nette, normalde prosedür nasıl bu hafta arayacağım hastaneyi.

Ben pozitif çıkarsam hastahaneye alıyor musunuz diye sordum. Pozitif çıkarsan sezaryen yapıyoruz normal doğuma almıyoruz dediler. Ama aşı ile ilgili bir şey söylemediler

Ben normal planlıyorum, apar topar gidersek pcr işini nasıl yapacaklar bir sorucam. Sezeryanda tarih nette, normalde prosedür nasıl bu hafta arayacağım hastaneyi.
Boğaz ağrısı dışında birleşim yok çok şükür

Ben pozitif çıkarsam hastahaneye alıyor musunuz diye sordum. Pozitif çıkarsan sezaryen yapıyoruz normal doğuma almıyoruz dediler. Ama aşı ile ilgili bir şey söylemediler
Bana covid pozitif olursak pandemi hastanesine gönderiyorlarmış öyle dediler

Kuzum ben eşim ve annem 3 aşılıyız ve doğumda refakatçiler de dahil hepimizden pcr isteniyor
Evde 2 kişi olarak son gecemiz

Bu arada Asel sultan 3016gr, 50cm olmuş. Bakalım ne kadar dogacak cuma günü?
Ahh benim kuşum yavaş yavaş duygulanmalar yükleniyor gibi sağ salim kavuşun asel kızımıza inşallah

Kız bı ben sona kalacam galiba, sağ Salim kavuşurlar bebelerine inşallah Allah yardımcıları olsun

Günaydın kızlar, hayırlısı ile kucaklarına alsın arkadaslarimiz inss
Günlerimiz hemen hemen aynı olan birçok arkadaş doğurdu, sıra bana mı geliyor diyorum
Kontrol yolundayim bakalım kuzum ne yapıyor

Günaydın kızlar, hayırlısı ile kucaklarına alsın arkadaslarimiz inss
Günlerimiz hemen hemen aynı olan birçok arkadaş doğurdu, sıra bana mı geliyor diyorum
Kontrol yolundayim bakalım kuzum ne yapıyor
Ahahha herkeste aynı endişe hakim hepimizin hemen hemen aynı haftaları hepsi vaktinden önce geliyor bakalım hepimiz için hayırlısı olsun kontrolden sonra yaz bakalım doktorun ne dicek

çünkü pozitif olma durumunda fiyatlandırmanın değiştiğini söylediler o yüzden kafam kurcalandı. örneğin 1 gece kalacaksan artı 4000₺ gibi bi fiyat. çünkü seni ayrı kata alıyorlar sana ayrı muamele yapılıyormuş

arayıp bilgi alınca beni de etiketler misin canım? o dediğin de şöyle oluyor, arkadaşım hastaneye gittiğinde 9 cmydi. iki arada bi derede damar yolu falan açarken pcr da almışlar. onun sonucu tabi 6-7 saat sonra çıktı. yine de alıyolar yani hiçbişey engel değil evde doğurmak lazım
e bu da saçmaymış. benim sonucum çıkana kadar doğurursam napcaklar geri sokup ameliyat mı edecekler
Kuzum ben eşim ve annem 3 aşılıyız ve doğumda refakatçiler de dahil hepimizden pcr isteniyor

Ahh benim kuşum yavaş yavaş duygulanmalar yükleniyor gibi sağ salim kavuşun asel kızımıza inşallah
öhhhh. yahu madem yine aynı prosedür devam edecekti niye kosa kosa aşılattılar bu insanları. refakatçi hakkında bişey söylenmedi bende sormadım. sorup akıllarına sokmak istemiyorum

Canım pozitif olanları sezeryana alma sebepleri anne ikinamiyor hali olmadığı için sanirim o yüzden. Yani benim doktorumun basina gelmiş öyle anlattı bana. Suyu gelmiş hastasının testi pozitif olduğu icin sezeryana aldık mecbur dedi

he anladım ben semptom göstermeyip prosedür gereği yapılan testte pozitif çıkarım diye korkuyorum o zaman covid olduguma falan inanmam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…