2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar dün gce çok kötü şeyler oldu dün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim .neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim

yaaaa kuzucum ilk olarakk iyi ki doğmuşsunn bebişlerinle huzurlu sağlıklı seneleriniz olsuuuun

ya bu olaylarda valla hayırlısı olsuna kadere çok inanıyorum olacağı varmış ve doğuma giderken olmamış allahtan onlar varken olmuş ve kimsenin canına da bir şey olmamış
olacağı varmış ve suyun geldiğinde olsaydıı ayy allahım sen koruuuuu
siz yokken olması resmen hadi yine şans diyorum öyle bir hızla şiddette kimseye bir şey olmaması da şanss

doğuma bir şekilde gidilir şimdi adam da masrafı falan karşılar illa ki iş çıktı yaşadığın stres ohoo kudurmaca olur bi de doğum gününde böyle aksilikler hiç böyle olsun istemezdin eminim ama sen minişlerini düşünnn sakin kalmaya bakk arabada olmadığın için de mutlu olll

bugün kendine hediye güzel bir tatlı kahve keyfi yapp hiiiç düşünme bırak onlar düşünsün eşin düşünsün uğraşsın karşı taraf düşünsüüün azıcık zamanımız kaldıı fırt fırt geliyor kuduruk bebiklerrr tetiklemeee

Çok büyük geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun canım

ah çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun başınızın gözünüzün sadakası olsun neyseki kimseye zarar gelmemiş

Evet canım gercekten verilmiş sadakamiz varmış .eşim zaten hiç arabanın masrafini falan düşünmedi Allah var .onlar iyi olsun gelen mala gelsin dedi .dediğin gbi zaten karşı tarafın sigortası odicek masrafları .adamda ilk başta yan çizmeye falan çalışmış da annem çok cazgirdir adamı dovucrkmis nerdeyse . Ne bileyim sağlık olsun da tam doğum zamanı yakınken olunca psikolojim bozuldu resmen sürekli aglayasim geliyor

Allah beterinden saklasın canım herşey olacağına varır
Senin bebeğin ve eşinin sağlığı koşunda gerisi gelir

İyi ki doğdun öncelikle
Ama Allah senin yüzüne bakmış da cana birşey olmamış verilmiş sadakaniz olsun

Geçmiş olsun. Şükür herkes iyi en azından.

Çok geçmiş olsun canım kimseye bir şey olmamış ya önemli olan o, diğer şeyler bi şekilde yoluna girer sen canını sıkma

Cok büyük geçmiş olsun. Allah büyüğünden korusun.

Çok çok geçmiş olsun canım çok şükür kimselere bişey olmamış Allah beterinden korumuş. Sende strese girip kendini kasma keşke olmasaydı ama olacağın önüne geçilmiyor

Çok geçmiş olsun allah beterinden saklasin üzme sende kendini bebeğini düşün...

Canim ya , cok üzüldüm boyle birsey yaşamaniza . Cok sükür herkes iyiymis. Verilmis sadakalari varmis . Araba da hemen halledilir insallah. Gercekten cana gelecegine mal a gelsin derler ya . Ne kadar korkmuslardir
Seninde dogum gunun kutlu olsun , Rabbim saglikli mutlu nice seneler nasip etsin insallah

Ah kuzum çok geçmiş olsun. Ama verilmiş sadakanız varmış herkes iyi diyorsun çok şükür. Hiç strese sokma kendini hayat bu neler oluyor yeter ki çözümü olsun. Seni de anlıyorum her an doğuracak miyim derken insan negatif bir şey olunca çok etkileniyor. Olsun doğumumuz kolay ve sağlıklı olsun da gerisini boşver.
Biz de akşam annemlerle işi ayırmak için oturup konuşacağız nasıl yapacağımızı, çok stresliyim. Oğlum doğana kadar çözülsün bitsin istiyorum bir yandan da.
Doğum günün kutlu olsun bu arada

Sorma aynen öyle yapıyorlar.
Rehin tutuyoruz demiyorlar da ayrı muamele yapıyoruz kibarca adı.
Biz de de 13 bin TL istemişlerdi.
Kendimizi zor kurtardik ordan.
Allah vicdansızlarin eline düşürmesin. Kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…