- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Kizlar dün gce çok kötü şeyler oldudün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim . neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim
Çok büyük geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun canımKizlar dün gce çok kötü şeyler oldudün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim . neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim
ah çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun başınızın gözünüzün sadakası olsun neyseki kimseye zarar gelmemişKizlar dün gce çok kötü şeyler oldudün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim . neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim
Evet canım gercekten verilmiş sadakamiz varmış .eşim zaten hiç arabanın masrafini falan düşünmedi Allah var .onlar iyi olsun gelen mala gelsin dedi .dediğin gbi zaten karşı tarafın sigortası odicek masrafları .adamda ilk başta yan çizmeye falan çalışmış da annem çok cazgirdir adamı dovucrkmis nerdeyse . Ne bileyim sağlık olsun da tam doğum zamanı yakınken olunca psikolojim bozuldu resmen sürekli aglayasim geliyoryaaaa kuzucum ilk olarakk iyi ki doğmuşsunn bebişlerinle huzurlu sağlıklı seneleriniz olsuuuun
ya bu olaylarda valla hayırlısı olsuna kadere çok inanıyorum olacağı varmış ve doğuma giderken olmamış allahtan onlar varken olmuş ve kimsenin canına da bir şey olmamış
olacağı varmış ve suyun geldiğinde olsaydıı ayy allahım sen koruuuuu
siz yokken olması resmen hadi yine şans diyorum öyle bir hızla şiddette kimseye bir şey olmaması da şanss
doğuma bir şekilde gidilir şimdi adam da masrafı falan karşılar illa ki iş çıktı yaşadığın stres ohoo kudurmaca olur bi de doğum gününde böyle aksilikler hiç böyle olsun istemezdin eminim ama sen minişlerini düşünnn sakin kalmaya bakk arabada olmadığın için de mutlu olll
bugün kendine hediye güzel bir tatlı kahve keyfi yapp hiiiç düşünme bırak onlar düşünsün eşin düşünsün uğraşsın karşı taraf düşünsüüün azıcık zamanımız kaldıı fırt fırt geliyor kuduruk bebiklerrr tetiklemeee
Allah beterinden saklasın canım herşey olacağına varırKizlar dün gce çok kötü şeyler oldudün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim . neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim
İyi ki doğdun öncelikleKizlar dün gce çok kötü şeyler oldudün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim . neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim
Kizlar dün gce çok kötü şeyler oldudün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim . neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim
Çok geçmiş olsun canım kimseye bir şey olmamış ya önemli olan o, diğer şeyler bi şekilde yoluna girer sen canını sıkmaKizlar dün gce çok kötü şeyler oldudün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim . neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim
Cok büyük geçmiş olsun. Allah büyüğünden korusun.Kizlar dün gce çok kötü şeyler oldudün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim . neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim
Çok çok geçmiş olsun canım çok şükür kimselere bişey olmamış Allah beterinden korumuş. Sende strese girip kendini kasma keşke olmasaydı ama olacağın önüne geçilmiyorKizlar dün gce çok kötü şeyler oldudün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim . neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim
Çok geçmiş olsun allah beterinden saklasin üzme sende kendini bebeğini düşün...Kizlar dün gce çok kötü şeyler oldudün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim . neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim
Canim ya , cok üzüldüm boyle birsey yaşamaniza . Cok sükür herkes iyiymis. Verilmis sadakalari varmis . Araba da hemen halledilir insallah. Gercekten cana gelecegine mal a gelsin derler ya . Ne kadar korkmuslardirKizlar dün gce çok kötü şeyler oldudün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim . neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim
Şimdi bir portakal suyu iç sola uzan ses var mı bak yoksa 1 saat sonra çikolata ye bir daha bak kesin güzel haber verirsinKızlar bebek kaç saat boyunca hareket etmezse hastaneye gitmeliyiz?
Ah kuzum çok geçmiş olsun. Ama verilmiş sadakanız varmış herkes iyi diyorsun çok şükür. Hiç strese sokma kendini hayat bu neler oluyor yeter ki çözümü olsun. Seni de anlıyorum her an doğuracak miyim derken insan negatif bir şey olunca çok etkileniyor. Olsun doğumumuz kolay ve sağlıklı olsun da gerisini boşver.Kizlar dün gce çok kötü şeyler oldudün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim . neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim
Benim doktorum günde 10 hareket toplamda yeterli demişti ama saat olarak bilmiyorum. Ne kadar oldu hareket etmeyeli?Kızlar bebek kaç saat boyunca hareket etmezse hastaneye gitmeliyiz?
Sorma aynen öyle yapıyorlar.çünkü pozitif olma durumunda fiyatlandırmanın değiştiğini söylediler o yüzden kafam kurcalandı. örneğin 1 gece kalacaksan artı 4000₺ gibi bi fiyat. çünkü seni ayrı kata alıyorlar sana ayrı muamele yapılıyormuş
arayıp bilgi alınca beni de etiketler misin canım? o dediğin de şöyle oluyor, arkadaşım hastaneye gittiğinde 9 cmydi. iki arada bi derede damar yolu falan açarken pcr da almışlar. onun sonucu tabi 6-7 saat sonra çıktı. yine de alıyolar yani hiçbişey engel değil evde doğurmak lazım
e bu da saçmaymış. benim sonucum çıkana kadar doğurursam napcaklar geri sokup ameliyat mı edecekler
öhhhh. yahu madem yine aynı prosedür devam edecekti niye kosa kosa aşılattılar bu insanları. refakatçi hakkında bişey söylenmedi bende sormadım. sorup akıllarına sokmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?