Cok geçmiş olsun. Yeterki sağlık olsun canım.Kizlar dün gce çok kötü şeyler oldudün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim . neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim
Canım iyi ki doğdun, çok şükür herkes iyi ya, sen de bugünün stresi geçince toparlarsın. Üzülmen normal canım, çok panik yaşamışın. Olumluya odaklan bebiş iyi, ailen iyi. Başınızdan büyük bir kaza gecmiş. Çok şükür herkes iyiKizlar dün gce çok kötü şeyler oldudün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim . neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim
Canım ben de bu hareket mevzuyla kafayı bozdugum içinKızlar bebek kaç saat boyunca hareket etmezse hastaneye gitmeliyiz?
Valla sabahtan beri hissetmiyorum. Normalde yemekten hemen sonra oynardı. Kahvaltı ettim çikolata yedim tık yok.Benim doktorum günde 10 hareket toplamda yeterli demişti ama saat olarak bilmiyorum. Ne kadar oldu hareket etmeyeli?
Şimdi ben de normalde o kadar hareketli ki bir de o nişan mıdır nedir olunca bugün de ishal gibi oldum acaba doğum falan mı olacak diye saçma sapan yazıyorum. Hastane çantam hiç hazır değildi hemen onu doldurmaya başladım. Ama sanırım bir durup uzanacağım bekleyeceğim.Canım iyi ki doğdun, çok şükür herkes iyi ya, sen de bugünün stresi geçince toparlarsın. Üzülmen normal canım, çok panik yaşamışın. Olumluya odaklan bebiş iyi, ailen iyi. Başınızdan büyük bir kaza gecmiş. Çok şükür herkes iyi
Canım ben de bu hareket mevzuyla kafayı bozdugum içinufak bir öneri yapıcam. G gumus82 e katılıyorum, sakince tatlı sonrası sola uzanıp dinle, eger hala hareket yoksa, elini karnında bebeğini hissedebildiğin yere koy, biraz konuş, bu haftalarda dokunmaya ve konuşmaya duyarlı hareketler oluyomuş, paniğe kapılmadan hersey normal gibi konuş, gaz veriyorum resmen ben sen anneye oynarsın diye ama yine de hareket alamazsan nstye gir tabii canım, doktoruna yazarsın.
Bende 2 hafta önce somut bir sorun vardı mesela, hiç hissedemiyordum, doktor da optimal düzeyde degil dedi. Ama onlar da ilk başta annenin yanılgısı, stresi olarak düşünüyor çünkü bu haftalarda harekette azalıyor.
Sen bu dediklerimizi yap, eminim sonuç alıcan
Canım nişan geldi demişin ya, suyun azalmış mıydı? Özel bir durum varsa onu yaz, için rahat eder. Normalde çok hareketliyse 1-2 saat hareketsizlikten korkma, benim hareketsiz oldugunda cidden hiç hareket yoktu, ultrasonda bile o kadar ağırdı ki hareketi. O ayrı bir olay, onu fark ediyorsun. Saglıkla kucagımıza alsak rahatlasak. Bu haftalarda evham artıyor cidden.Valla sabahtan beri hissetmiyorum. Normalde yemekten hemen sonra oynardı. Kahvaltı ettim çikolata yedim tık yok.
Şimdi ben de normalde o kadar hareketli ki bir de o nişan mıdır nedir olunca bugün de ishal gibi oldum acaba doğum falan mı olacak diye saçma sapan yazıyorum. Hastane çantam hiç hazır değildi hemen onu doldurmaya başladım. Ama sanırım bir durup uzanacağım bekleyeceğim.
Geçen hafta salı günüydü randevum suyu da gayet fazlaydı. Hiç öyle bi durum yaşamadık yani. Ay evet ya son günlerde her acıyı sancı sanıyorum iyice paranıya yaptım çikolatamı yedim yatıyorum. Bekliyorum ya.Canım nişan geldi demişin ya, suyun azalmış mıydı? Özel bir durum varsa onu yaz, için rahat eder. Normalde çok hareketliyse 1-2 saat hareketsizlikten korkma, benim hareketsiz oldugunda cidden hiç hareket yoktu, ultrasonda bile o kadar ağırdı ki hareketi. O ayrı bir olay, onu fark ediyorsun. Saglıkla kucagımıza alsak rahatlasak. Bu haftalarda evham artıyor cidden.ben de bavulu kapatıp, doguma konsantre olmak istiyorum, kıyafet kısmı bitti, müslin, battaniye vs yıkanacak.
kuzum benim 10 gün önce hiçbir şeyim yoktu her şeyim süperdi sonraki kontrolde tepe taklak olduk bence bugün bir takip et hareketlerinii minişin eğer bu şekilde devam ediyorsa yarın git hemen doktora için rahat etsin en azındanGeçen hafta salı günüydü randevum suyu da gayet fazlaydı. Hiç öyle bi durum yaşamadık yani. Ay evet ya son günlerde her acıyı sancı sanıyorum iyice paranıya yaptım çikolatamı yedim yatıyorum. Bekliyorum ya.
Evet bana da dedi hareketleri azalırsa gel mutlaka diye de. Yarını bekleyeyim demi önemli bir şey olmaz.kuzum benim 10 gün önce hiçbir şeyim yoktu her şeyim süperdi sonraki kontrolde tepe taklak olduk bence bugün bir takip et hareketlerinii minişin eğer bu şekilde devam ediyorsa yarın git hemen doktora için rahat etsin en azından
nişan durumunu falan da dersin
psikolojik olarakta etkileniyoruz doğumlardan her şeyden bazen de minikler tembellik yapmak istiyor inş o zamana dek gelmiştir
burcu hareket azalırsa gel dedi sen normal hareketlerini bilirsin ondan daha az bi hareket olursa dedi her bebek farklı sonuçta diye
Ay yaptım bekliyorumŞimdi bir portakal suyu iç sola uzan ses var mı bak yoksa 1 saat sonra çikolata ye bir daha bak kesin güzel haber verirsin
Kontrol gayet iyi geçti bebisin şuan gelme gibi isteği yok. Suyu, kilosu hareketleri gayet iyiAhahha herkeste aynı endişe hakimhepimizin hemen hemen aynı haftaları hepsi vaktinden önce geliyor bakalım hepimiz için hayırlısı olsun kontrolden sonra yaz bakalım doktorun ne dicek
Birde ben kalacam sona benim dr büyük ihtimal 23 mart dedi birkac gün öncede sonrada olabilir dedi. Burda baya hareketlilik başlamış herkes doğuruyor sanki daha yeni hepimizin mide bulantisi cinsiyet heyecani vardi bunlar konuşuluyordu zaman ne çabuk gecmis yaKız bı ben sona kalacam galiba,sağ Salim kavuşurlar bebelerine inşallah Allah yardımcıları olsun
çok duygulanıyoruuuuum çoookBirde ben kalacam sona benim dr büyük ihtimal 23 mart dedi birkac gün öncede sonrada olabilir dedi. Burda baya hareketlilik başlamış herkes doğuruyor sanki daha yeni hepimizin mide bulantisi cinsiyet heyecani vardi bunlar konuşuluyordu zaman ne çabuk gecmis ya
Çok gecmis olsun canım şükür herkes iyi bir sıkıntıyla başlamış sıkıntıyla devam etmiş surprizleriKizlar dün gce çok kötü şeyler oldudün bnm doğum günümdu .kardeşim,eşi,annem ve 4 aylık yeğenim bana pasta alıp yola çıkmışlar supriz yapmak için .evimize çok yakın bı yerde arabaları arıza yapmış bı saat falan ugrasmislar olmamış sonra beni arafi yolda kaldık diye .eşim hmn çıktı bizim arabayla yeğenimi annemi kardeşimi aldı eve getirdi .sonra da bozulan arabanın yanına gitti yardıma .bunlar baya uğraştılar olmayınca arabayı bı yere çekip geldiler ama onlar gelene kadar saat on ikiyi geçti .neyse adet yerini bulsun dedik pastayı ufledik falan bir gbi bunlar bizim arabayı alıp evleri e doğru yola çıktılar .onlar Anadolu'da biz Avrupa'da oturuyoruz .Bende kızımı uyuyayım dedim gittim odaya 10 dk sonra tel çaldı aha dedim kesin bzm arabada yolda kaldı .sonra bı açtım kardeşim çok fena ağlıyor .bomboş yolda mal bı araba arkadan gelip soldan komple carpmisbunlara .araba o kadar hizliymis ki carptimtan100 metre sonra falan anca durabilmis .Allah'tan kimseye bişey olmamış .ama çok fena korkmuslar .tabi onlarda emanet araba ve bnm doğum da yakın diye daha da uzulmusler .daha çıkarken evdene enişteye esprisine arabayı yarın sağlam getir he falan demiştim . neyse bunlar tutanak falan tunakla uğraştılar flan adamda arada tuhaflıklar falan yapmış saat 4 olmuştu hala yollardaydilar .bizim arabaninda resmini attılar baya masraf var bı kapı değişmesi falan gerekebilir .onların iyi olduklarını öğrenince arabaya da üzüldüm .tam doğum zamanı böyle bişey olmasi a da üzüldüm. Onların nasıl korktuarini görünce de çok üzüldüm .uyuyamadım resmn bütün gece karnım taş gbi oldu kaldı. İki saat uyumuşum karnım biraz düzelmiş .çok üzüldüm resmen bu olanların ustune bende doghrucam herhalde dedim
Canım tüm ailenize gecmis olsun, allah beterinden saklasın. Tam doğum üstü illa tadınız kaçmıştır tabi ama buna şükür. Herkes iyi yaEvet canım gercekten verilmiş sadakamiz varmış .eşim zaten hiç arabanın masrafini falan düşünmedi Allah var .onlar iyi olsun gelen mala gelsin dedi .dediğin gbi zaten karşı tarafın sigortası odicek masrafları .adamda ilk başta yan çizmeye falan çalışmış da annem çok cazgirdir adamı dovucrkmis nerdeyse . Ne bileyim sağlık olsun da tam doğum zamanı yakınken olunca psikolojim bozuldu resmen sürekli aglayasim geliyor
Ay yaptım bekliyorum
Ay ne tatlı haftaya bugün doğum bunu duymak ne garip hisKızlar benim de son kontrolum iyi geçti. Şu anda bir erken gelme olayı gözükmüyor, ama doktorum böyle işler bir anlıktır diye de ekledi
Nst’de sancı cıkmadı, suyum iyi. Bebiş 3100 kg olmuş. Anestezi kanlarını da verdim.
Haftaya bugun doğum
Ay ne tatlı haftaya bugün doğum bunu duymak ne garip hisKızlar benim de son kontrolum iyi geçti. Şu anda bir erken gelme olayı gözükmüyor, ama doktorum böyle işler bir anlıktır diye de ekledi
Nst’de sancı cıkmadı, suyum iyi. Bebiş 3100 kg olmuş. Anestezi kanlarını da verdim.
Haftaya bugun doğum
Evet bana da dedi hareketleri azalırsa gel mutlaka diye de. Yarını bekleyeyim demi önemli bir şey olmaz.
Canim Allah analı babalı büyütsün2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?