2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cok geçmiş olsun. Yeterki sağlık olsun canım.

Canım iyi ki doğdun, çok şükür herkes iyi ya, sen de bugünün stresi geçince toparlarsın. Üzülmen normal canım, çok panik yaşamışın. Olumluya odaklan bebiş iyi, ailen iyi. Başınızdan büyük bir kaza gecmiş. Çok şükür herkes iyi
Kızlar bebek kaç saat boyunca hareket etmezse hastaneye gitmeliyiz?
Canım ben de bu hareket mevzuyla kafayı bozdugum için ufak bir öneri yapıcam. G gumus82 e katılıyorum, sakince tatlı sonrası sola uzanıp dinle, eger hala hareket yoksa, elini karnında bebeğini hissedebildiğin yere koy, biraz konuş, bu haftalarda dokunmaya ve konuşmaya duyarlı hareketler oluyomuş, paniğe kapılmadan hersey normal gibi konuş, gaz veriyorum resmen ben sen anneye oynarsın diye ama yine de hareket alamazsan nstye gir tabii canım, doktoruna yazarsın.
Bende 2 hafta önce somut bir sorun vardı mesela, hiç hissedemiyordum, doktor da optimal düzeyde degil dedi. Ama onlar da ilk başta annenin yanılgısı, stresi olarak düşünüyor çünkü bu haftalarda harekette azalıyor.
Sen bu dediklerimizi yap, eminim sonuç alıcan

Benim doktorum günde 10 hareket toplamda yeterli demişti ama saat olarak bilmiyorum. Ne kadar oldu hareket etmeyeli?
Valla sabahtan beri hissetmiyorum. Normalde yemekten hemen sonra oynardı. Kahvaltı ettim çikolata yedim tık yok.
Şimdi ben de normalde o kadar hareketli ki bir de o nişan mıdır nedir olunca bugün de ishal gibi oldum acaba doğum falan mı olacak diye saçma sapan yazıyorum. Hastane çantam hiç hazır değildi hemen onu doldurmaya başladım. Ama sanırım bir durup uzanacağım bekleyeceğim.

Canım nişan geldi demişin ya, suyun azalmış mıydı? Özel bir durum varsa onu yaz, için rahat eder. Normalde çok hareketliyse 1-2 saat hareketsizlikten korkma, benim hareketsiz oldugunda cidden hiç hareket yoktu, ultrasonda bile o kadar ağırdı ki hareketi. O ayrı bir olay, onu fark ediyorsun. Saglıkla kucagımıza alsak rahatlasak. Bu haftalarda evham artıyor cidden. ben de bavulu kapatıp, doguma konsantre olmak istiyorum, kıyafet kısmı bitti, müslin, battaniye vs yıkanacak.

Geçen hafta salı günüydü randevum suyu da gayet fazlaydı. Hiç öyle bi durum yaşamadık yani. Ay evet ya son günlerde her acıyı sancı sanıyorum iyice paranıya yaptım çikolatamı yedim yatıyorum. Bekliyorum ya.

Kızlar bayadır bakamadım maşallah baya bi bebiş doğmuş hayırlı olsun doğum yapan arkadaşlara darısı hayırlı zamanda bizlere inşallah Z zahrada canım benim kontrol randevum yarın bakalım 38+3 oluyoruz inşallah

kuzum benim 10 gün önce hiçbir şeyim yoktu her şeyim süperdi sonraki kontrolde tepe taklak olduk bence bugün bir takip et hareketlerinii minişin eğer bu şekilde devam ediyorsa yarın git hemen doktora için rahat etsin en azından
nişan durumunu falan da dersin
psikolojik olarakta etkileniyoruz doğumlardan her şeyden bazen de minikler tembellik yapmak istiyor inş o zamana dek gelmiştir
burcu hareket azalırsa gel dedi sen normal hareketlerini bilirsin ondan daha az bi hareket olursa dedi her bebek farklı sonuçta diye

Evet bana da dedi hareketleri azalırsa gel mutlaka diye de. Yarını bekleyeyim demi önemli bir şey olmaz.

Ahahha herkeste aynı endişe hakim hepimizin hemen hemen aynı haftaları hepsi vaktinden önce geliyor bakalım hepimiz için hayırlısı olsun kontrolden sonra yaz bakalım doktorun ne dicek
Kontrol gayet iyi geçti bebisin şuan gelme gibi isteği yok. Suyu, kilosu hareketleri gayet iyiNst normal çıktı, anestezi ile görüştüm, kan verdim. Haftaya son kontrol ins. Sonraki hafta doğum gibi gözüküyor. **Son haftada yakalanilan covid ile ilgili de görüştüm doktor bebekler strese giriyor ve kakalarini yapıyor dedi ve bu yuzden çocuklar yoğun bakımlık oluyor dedi. O yüzden son haftalar için herkes çok dikkatli olsun arkadaşlar

Kız bı ben sona kalacam galiba, sağ Salim kavuşurlar bebelerine inşallah Allah yardımcıları olsun
Birde ben kalacam sona benim dr büyük ihtimal 23 mart dedi birkac gün öncede sonrada olabilir dedi. Burda baya hareketlilik başlamış herkes doğuruyor sanki daha yeni hepimizin mide bulantisi cinsiyet heyecani vardi bunlar konuşuluyordu zaman ne çabuk gecmis ya

çok duygulanıyoruuuuum çoook

Çok gecmis olsun canım şükür herkes iyi bir sıkıntıyla başlamış sıkıntıyla devam etmiş surprizleriCanınız sağolsun, sen kendini strese sokma bebisler herşeyi anlıyor ve etkileniyor annesi

Canım tüm ailenize gecmis olsun, allah beterinden saklasın. Tam doğum üstü illa tadınız kaçmıştır tabi ama buna şükür. Herkes iyi ya

Ay yaptım bekliyorum
Dulciana sen ben hep aynı haftada hep aynı şeyleri yaşıyoruz sakin ol inan bugün haber verirsin ama aşırı stres endise yaptım eminim sıkıntı var diyorsan bekleme doktora git

Ben uzun zaman iki haftada bir gidiyordum şimdi her hafta sonu gidiyorum sona yaklastik hicbirsey önemli değil sadece bebekler ve bizler önemli olan

Ay ne tatlı haftaya bugün doğum bunu duymak ne garip his
Planlı sezeryan mi canım gün verdiğine göre

Ay ne tatlı haftaya bugün doğum bunu duymak ne garip his
Planlı sezeryan mi canım gün verdiğine göre

Evet bana da dedi hareketleri azalırsa gel mutlaka diye de. Yarını bekleyeyim demi önemli bir şey olmaz.

Bence de arkadaşların dediği gibi yiyip içip sol yana uzanıp dinleyin. 1 saate hareket eder. Ama etmezse bence doktorunuza yazın. Telefonu falan yoksa ben 1 saat daha bekler duş falan alır sonra giderdim hastaneye. Yarını beklemezdim. Sonuçta en az 6 saat oldu hissedeli diyorsunuz.

2460kg 46cm doğdu ipek im.Spinal oldu.Ama ikimizde iyiyiz kızlar çok şükür.Herkese çok teşekkür ederim.Kanama rahim aşırı incelmiş.Dogum baslamis.Acilma da varmış ama bebek tehlikeye girince aldı dr
Canim Allah analı babalı büyütsün minik bir kız daha hoşgelmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…