2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet aynı haftalardayız. Uyandığımdan beri sadece 3 kere belli belirsiz hareket etti. O kadar huzursuz oldum ki. Normalde benim bebişim çok hareketlidir hem de öyle böyle değil. İlk defa çok sakin. Bi ebe arkadaşım var onu aradım o da biraz daha bekle olmazsa bugün git dedi acile.
Yattım 1 saat olmadı herhalde 1 kere hareket etti sadece. Acaba uyuyor mu ben mi büyütüyorum diye diye. Neyse bir saat daha bekleyeceğim sonra olmazsa giderim diyorum.

N niloaslan katılıyorum L Luthientr ye, ben doktora yazdıgımda hemen çağırdı canım, onlar annenin beyanını esas alıyorlar. Ne olur ne olmaz diye nst ve ultrasonla bakıyorlar. Senin de için rahat edecektir. Ay ben o stresleri yaşadım, seni çok iyi anlıyorum. Hala ara ara yaşıyorum, hareket sayacı oldum resmen.

Hareket konusunda bana doktorum şey demişti, biz günde 10 hareket bekleriz. Tek tek saymana gerek yok. Anne beyanını esas alıyorlar. Hareketlerde yavaşlama veya azalma olduğunu en iyi sen anlarsın demişti. Bebeginin kendi hissettiğin rutininden farklı bir hareket azlığı olursa kesin haberleşelim demişti.
Yani tek tek 1 hareket, 2 hareket diye sayıp kendini strese sokma lütfen sen de, ama takip et kesinlikle. Belki uyuyordur cidden. 1-2 saat daha için huzursuz olursa en kötü akşam üstü gidersin bi.

Kızlar yemek yiyince çok kötü hissediyorum kendimi atılıp gidiyorum bi kenara dün gece aç yattım yesem rahatça uyku uyuyamıyorum
Ayaklarım yanıyor
Ne yapsamki ben böyle

amin amin inşallah fırsatçılık yapıyolar resmen

Kızlar yemek yiyince çok kötü hissediyorum kendimi atılıp gidiyorum bi kenara dün gece aç yattım yesem rahatça uyku uyuyamıyorum
Ayaklarım yanıyor
Ne yapsamki ben böyle
kan şekerin falan mı yükseliyor acaba özellikle akşam hafif beslenmeye dikkat et karbonhidrat tüketme sebze ağırlıklı git. hazmı zor şeyler de yeme bide böyle dene bakalım
en çok da pirinç ekmek bunlardan uzak dur

Bende ondan şüpheleniyorum artık
Yemek yemek işkence oldu acıkıyorum yesem yine aynı şeyler olacak diyorum

Muayene konusunda biraz bekliyim demiyorum iki haftada bir son bir haftadır her hafta sonu gidiyorum
Artık hala ses yoksa doktorunuza yada nöbetçi doktora gidin içiniz rahatlasın
Stres ile bir gece geçmez zararlı

Hazirlan git doktora birşey yok olduğunu duy rahatla artık bekleme kendi doktorun yoksa bile nöbetçi doktora git benim doktorun tel mesaj atıyorum böyle durumlarda sende varsa mesaj at ara

Ayaklarım yanıyor
Ne yapsamki ben böyle
Bu sorun bende de var, yemek yedikten sonra külçe gibi kalıyorum. Hemen uyuyorum, yanaklarım, burnum pespembe oluyor. Biraz tatlıya dadandım, ondan mı dedim. Şimdi tatlıyı azalttım. Bir de dün akşam direndim uyumadım yemek sonrası, sersem gibi oluyorum uyuyunca.
Saglıklı yemeye calışıcaz, kan sekeriyle ilgili gibi geldi bana. Çünkü tansiyonum 10-6 düşük seviyede

Ayaklarım yanıyor
Ne yapsamki ben böyle
Benim ilk hamilegimde öyleydi.
Sık sık ama cok az yemeye calis.
Ben de tamamen baharatlı salçalı yemeklerden uzak duruyorum.
Makarna salçasız sade yiyorum.
Maksadım sadece karnımı doyurmak halden düşmemek.
Yoksa hersey iğrenç kokuyor.
Hersey mideme dokunuyor.
Ekmek bile kuru kuru yiyorum.

azooo bugün gittin mii gideirm diyodun ne alemdesiiin

Hazirlan git doktora birşey yok olduğunu duy rahatla artık bekleme kendi doktorun yoksa bile nöbetçi doktora git benim doktorun tel mesaj atıyorum böyle durumlarda sende varsa mesaj at ara
Ay oynuyor şu an. Sabahtan beri bekliyorum daha yeni hareketlendi baya korktum ama.

Hepinizin yazdığını okudum ama alintilayamadim tek tek kizlar çok sağolun .bende şuan daha iyiyim üzerindeki şoku atlattim .dediğiniz gbi cana geleceğine mala gelsin iyiki bizimkilere bişey olmadı bı de küçücük yeğenim vardı arabada .çok şükür bu şekilde atlattık .kimsenin başına gelmez inşallah .arabayı da hmn tamire verdiler .hep dogurasim vardı ama bütün isteğim kaçtı . Dogurmicam diyorum şimdide

azooo bugün gittin mii gideirm diyodun ne alemdesiiin
Gitmedim canim sabah kalktım benim yavru herhalde aşağıya inmiş. Karnim kaburgalarımın durumu iyi şükür. Bebek te hareketli vaz gectim.
Birdaha ki randevu 1. Mart ama ben o zamanı beklemem. Pazartesi giderim insallah.
O zamana kadar sag salim dogursam daha.mutlu olurum.
Benim karnım.patlayacak diye korkuyorum.
Göbeğim den çıkacak bebek sanki.
Sen nasil oldun canım?

Gel sarılalım doğurmayalım kardişiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…