Evet canım planlıAy ne tatlı haftaya bugün doğum bunu duymak ne garip his
Planlı sezeryan mi canım gün verdiğine göre
Evet aynı haftalardayız. Uyandığımdan beri sadece 3 kere belli belirsiz hareket etti. O kadar huzursuz oldum ki. Normalde benim bebişim çok hareketlidir hem de öyle böyle değil. İlk defa çok sakin. Bi ebe arkadaşım var onu aradım o da biraz daha bekle olmazsa bugün git dedi acile.Dulciana sen ben hep aynı haftada hep aynı şeyleri yaşıyoruz sakin ol inan bugün haber verirsin ama aşırı stres endise yaptım eminim sıkıntı var diyorsan bekleme doktora git
Ben uzun zaman iki haftada bir gidiyordum şimdi her hafta sonu gidiyorum sona yaklastik hicbirsey önemli değil sadece bebekler ve bizler önemli olan
Yattım 1 saat olmadı herhalde 1 kere hareket etti sadece. Acaba uyuyor mu ben mi büyütüyorum diye diye. Neyse bir saat daha bekleyeceğim sonra olmazsa giderim diyorum.Bence de arkadaşların dediği gibi yiyip içip sol yana uzanıp dinleyin. 1 saate hareket eder. Ama etmezse bence doktorunuza yazın. Telefonu falan yoksa ben 1 saat daha bekler duş falan alır sonra giderdim hastaneye. Yarını beklemezdim. Sonuçta en az 6 saat oldu hissedeli diyorsunuz.
N niloaslan katılıyorum L Luthientr ye, ben doktora yazdıgımda hemen çağırdı canım, onlar annenin beyanını esas alıyorlar. Ne olur ne olmaz diye nst ve ultrasonla bakıyorlar. Senin de için rahat edecektir. Ay ben o stresleri yaşadım, seni çok iyi anlıyorum. Hala ara ara yaşıyorum, hareket sayacı oldum resmen.Bence de arkadaşların dediği gibi yiyip içip sol yana uzanıp dinleyin. 1 saate hareket eder. Ama etmezse bence doktorunuza yazın. Telefonu falan yoksa ben 1 saat daha bekler duş falan alır sonra giderdim hastaneye. Yarını beklemezdim. Sonuçta en az 6 saat oldu hissedeli diyorsunuz.
Hareket konusunda bana doktorum şey demişti, biz günde 10 hareket bekleriz. Tek tek saymana gerek yok. Anne beyanını esas alıyorlar. Hareketlerde yavaşlama veya azalma olduğunu en iyi sen anlarsın demişti. Bebeginin kendi hissettiğin rutininden farklı bir hareket azlığı olursa kesin haberleşelim demişti.Evet aynı haftalardayız. Uyandığımdan beri sadece 3 kere belli belirsiz hareket etti. O kadar huzursuz oldum ki. Normalde benim bebişim çok hareketlidir hem de öyle böyle değil. İlk defa çok sakin. Bi ebe arkadaşım var onu aradım o da biraz daha bekle olmazsa bugün git dedi acile.
Yattım 1 saat olmadı herhalde 1 kere hareket etti sadece. Acaba uyuyor mu ben mi büyütüyorum diye diye. Neyse bir saat daha bekleyeceğim sonra olmazsa giderim diyorum.
amin amin inşallah fırsatçılık yapıyolar resmenSorma aynen öyle yapıyorlar.
Rehin tutuyoruz demiyorlar da ayrı muamele yapıyoruz kibarca adı.
Biz de de 13 bin TL istemişlerdi.
Kendimizi zor kurtardik ordan.
Allah vicdansızlarin eline düşürmesin. Kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah
kan şekerin falan mı yükseliyor acaba özellikle akşam hafif beslenmeye dikkat et karbonhidrat tüketme sebze ağırlıklı git. hazmı zor şeyler de yeme bide böyle dene bakalımKızlar yemek yiyince çok kötü hissediyorum kendimi atılıp gidiyorum bi kenara dün gece aç yattım yesem rahatça uyku uyuyamıyorum
Ayaklarım yanıyor
Ne yapsamki ben böyle
Bende ondan şüpheleniyorum artıkkan şekerin falan mı yükseliyor acaba özellikle akşam hafif beslenmeye dikkat et karbonhidrat tüketme sebze ağırlıklı git. hazmı zor şeyler de yeme bide böyle dene bakalım
en çok da pirinç ekmek bunlardan uzak dur
Muayene konusunda biraz bekliyim demiyorum iki haftada bir son bir haftadır her hafta sonu gidiyorumBence de arkadaşların dediği gibi yiyip içip sol yana uzanıp dinleyin. 1 saate hareket eder. Ama etmezse bence doktorunuza yazın. Telefonu falan yoksa ben 1 saat daha bekler duş falan alır sonra giderdim hastaneye. Yarını beklemezdim. Sonuçta en az 6 saat oldu hissedeli diyorsunuz.
Evet aynı haftalardayız. Uyandığımdan beri sadece 3 kere belli belirsiz hareket etti. O kadar huzursuz oldum ki. Normalde benim bebişim çok hareketlidir hem de öyle böyle değil. İlk defa çok sakin. Bi ebe arkadaşım var onu aradım o da biraz daha bekle olmazsa bugün git dedi acile.
Yattım 1 saat olmadı herhalde 1 kere hareket etti sadece. Acaba uyuyor mu ben mi büyütüyorum diye diye. Neyse bir saat daha bekleyeceğim sonra olmazsa giderim diyorum.
N niloaslan katılıyorum L Luthientr ye, ben doktora yazdıgımda hemen çağırdı canım, onlar annenin beyanını esas alıyorlar. Ne olur ne olmaz diye nst ve ultrasonla bakıyorlar. Senin de için rahat edecektir. Ay ben o stresleri yaşadım, seni çok iyi anlıyorum. Hala ara ara yaşıyorum, hareket sayacı oldum resmen.
Bende de ayni durum oldu öyle oyalandim birgün ama akşamına artık baktım ses yok kendi doktorumu bekleyemedim gece ayni hastane nöbetçi doktora gittim hafta sonuda tekrar doktoruma
Canım depend koydun mu bavula aynı benimde planlı sezeryan olucak nasipseEvet canım planlı
Hazirlan git doktora birşey yok olduğunu duy rahatla artık bekleme kendi doktorun yoksa bile nöbetçi doktora git benim doktorun tel mesaj atıyorum böyle durumlarda sende varsa mesaj at araEvet aynı haftalardayız. Uyandığımdan beri sadece 3 kere belli belirsiz hareket etti. O kadar huzursuz oldum ki. Normalde benim bebişim çok hareketlidir hem de öyle böyle değil. İlk defa çok sakin. Bi ebe arkadaşım var onu aradım o da biraz daha bekle olmazsa bugün git dedi acile.
Bu sorun bende de var, yemek yedikten sonra külçe gibi kalıyorum. Hemen uyuyorum, yanaklarım, burnum pespembe oluyor. Biraz tatlıya dadandım, ondan mı dedim. Şimdi tatlıyı azalttım. Bir de dün akşam direndim uyumadım yemek sonrası, sersem gibi oluyorum uyuyunca.Kızlar yemek yiyince çok kötü hissediyorum kendimi atılıp gidiyorum bi kenara dün gece aç yattım yesem rahatça uyku uyuyamıyorum
Ayaklarım yanıyor
Ne yapsamki ben böyle
Benim ilk hamilegimde öyleydi.Kızlar yemek yiyince çok kötü hissediyorum kendimi atılıp gidiyorum bi kenara dün gece aç yattım yesem rahatça uyku uyuyamıyorum
Ayaklarım yanıyor
Ne yapsamki ben böyle
azooo bugün gittin mii gideirm diyodun ne alemdesiiinBenim ilk hamilegimde öyleydi.
Sık sık ama cok az yemeye calis.
Ben de tamamen baharatlı salçalı yemeklerden uzak duruyorum.
Makarna salçasız sade yiyorum.
Maksadım sadece karnımı doyurmak halden düşmemek.
Yoksa hersey iğrenç kokuyor.
Hersey mideme dokunuyor.
Ekmek bile kuru kuru yiyorum.
Zahrada nerelerdesin senazooo bugün gittin mii gideirm diyodun ne alemdesiiin
Ay oynuyor şu an. Sabahtan beri bekliyorum daha yeni hareketlendiHazirlan git doktora birşey yok olduğunu duy rahatla artık bekleme kendi doktorun yoksa bile nöbetçi doktora git benim doktorun tel mesaj atıyorum böyle durumlarda sende varsa mesaj at ara
Artık stres yapma bizleri hatirla baby rahatsız etme annesi hazırlıklara odaklan doğumu düşün az kaldıAy oynuyor şu an. Sabahtan beri bekliyorum daha yeni hareketlendibaya korktum ama.
Gitmedim canim sabah kalktım benim yavru herhalde aşağıya inmiş. Karnim kaburgalarımın durumu iyi şükür. Bebek te hareketli vaz gectim.azooo bugün gittin mii gideirm diyodun ne alemdesiiin
Gel sarılalım doğurmayalım kardişiiimHepinizin yazdığını okudum ama alintilayamadim tek tek kizlar çok sağolun .bende şuan daha iyiyim üzerindeki şoku atlattim .dediğiniz gbi cana geleceğine mala gelsin iyiki bizimkilere bişey olmadı bı de küçücük yeğenim vardı arabada .çok şükür bu şekilde atlattık .kimsenin başına gelmez inşallah .arabayı da hmn tamire verdiler .hep dogurasim vardı ama bütün isteğim kaçtı . Dogurmicam diyorum şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?