Benim sancılarım devam ediyo akşamları sıklaşıyo ama ctesi gidicem zaten diye görmezden geliyorumm hala doğurmayacakmışım gibi his varGitmedim canim sabah kalktım benim yavru herhalde aşağıya inmiş. Karnim kaburgalarımın durumu iyi şükür. Bebek te hareketli vaz gectim.
Birdaha ki randevu 1. Mart ama ben o zamanı beklemem. Pazartesi giderim insallah.
O zamana kadar sag salim dogursam daha.mutlu olurum.
Benim karnım.patlayacak diye korkuyorum.
Göbeğim den çıkacak bebek sanki.
Sen nasil oldun canım?
Teşekkür ederim tatlım.Bizde pembisleri gördük sonunda çok şükür.Canim Allah analı babalı büyütsünminik bir kız daha hoşgelmis.
Kız dogurmayalim harbidenGel sarılalım doğurmayalım kardişiiim
Ben şimdiden öyleyim iştahım açık yemek yiyesim var birgün baksan puaca yapıyorum birgün tavuk göğsü şuan olduğu gibi ama yedikten sonra taş oluyor catlicam diyorum çok aşırı yemiyorum ama yine öyle oluyorGitmedim canim sabah kalktım benim yavru herhalde aşağıya inmiş. Karnim kaburgalarımın durumu iyi şükür. Bebek te hareketli vaz gectim.
Birdaha ki randevu 1. Mart ama ben o zamanı beklemem. Pazartesi giderim insallah.
O zamana kadar sag salim dogursam daha.mutlu olurum.
Benim karnım.patlayacak diye korkuyorum.
Göbeğim den çıkacak bebek sanki.
Sen nasil oldun canım?
Bebiş gittiğimde 37+4tü kilosu 2980 olmuştu bir dahaki gittiğimde 23 Şubat'ta çatı muayenesi olacak inşallah baş geliş dedi
38+4 olacakCanım depend koydun mu bavula aynı benimde planlı sezeryan olucak nasipse
O gün kaç olucak tam 38+ kaç benimde artık vakit gelse
Senden güzel haberler bekliyorum
Canim benim eğer suyu uzunluğu yolundaysa sen de iyisen bekle.Benim sancılarım devam ediyo akşamları sıklaşıyo ama ctesi gidicem zaten diye görmezden geliyorumm hala doğurmayacakmışım gibi his varsuyu uzunluğu artmıştır diye dua ediyorum ki almasınlar haftaya da ama doktor taktı 37+ da alacakkk
Hastaneden çıktın mı canım sağlıkla buyut inşallah minnoş kızını merak etme zayıf bebekler daha hızlı buyuyorKızlar nasılsınız?Bizim hastane hediye olarak foto çekimi de vardı.Bugun onu da yaptırdık.Suan için ikimizde iyiyiz çok şükür.Biraz minik kziim ama çok şeker ya.Ozlemisim bebek sevmeyi bi de.
Önce sizlere dua ettim canim ya.Yarin taburcuyuz insallah.Dr da öyle dedi.Sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil cidden.Hastaneden çıktın mı canım sağlıkla buyut inşallah minnoş kızını merak etme zayıf bebekler daha hızlı buyuyorsen kavuştun kızına darısıda bıze ınşallah
bıZde sana ettık cnm burda gercekten pozıtıf bır ag olusuyor o yuzden yrnda evıne gecınce dahada rahat edersın hersey gonlunce olsunÖnce sizlere dua ettim canim ya.Yarin taburcuyuz insallah.Dr da öyle dedi.Sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil cidden.
Ne güzel bir hediye vermiş hastanen çok iyi ya :) küçük kızını bizim içinde sev sağlıkla büyüsünKızlar nasılsınız?Bizim hastane hediye olarak foto çekimi de vardı.Bugun onu da yaptırdık.Suan için ikimizde iyiyiz çok şükür.Biraz minik kziim ama çok şeker ya.Ozlemisim bebek sevmeyi bi de.
Inşallah canım.Allah razı olsun ya.Dunden beri kendime yeni geldim.Ama aklim hep sizdeydi.bıZde sana ettık cnm burda gercekten pozıtıf bır ag olusuyor o yuzden yrnda evıne gecınce dahada rahat edersın hersey gonlunce olsun
Bende şaşırdım.Bi de bi paket hazırlamışlar tulum lohusa şerbeti falan.Tesekkur ederiz.Insallah hepiniz de saglikla kucaginiza alın canım ya.Darisi size.Ne güzel bir hediye vermiş hastanen çok iyi ya :) küçük kızını bizim içinde sev sağlıkla büyüsün
Kac haftalikdınız canım. Nasil güzel dimi bebek kokusuInşallah canım.Allah razı olsun ya.Dunden beri kendime yeni geldim.Ama aklim hep sizdeydi.
37+3de doğdu canım.Ya özlemişim cidden bebek kokusunu.Kac haftalikdınız canım. Nasil güzel dimi bebek kokusu
Ah canım anlatırsın çok iyi gelir dinlemek ama önce sen iyi ol inşallah dua edeceğim tüm kalbimle haftaya Perşembe saatide yazarsın yine herşey çok güzel olsun sağlıkla mutlulukla..hemen sütun gelsin ağrın olmasın38+4 olacak
1 paket depend koydum, cok rahat diyorlar.
Bütün ayrıntıları anlatırım ben canım
Materni marka aldım, alacaksan trendyolda resmi satıcısı var materninin, daha ucuz satıyor. Ben indirim döneminde kuponla aldım canım. Bu kaşık biberon da kullanmayan da çok, elinde kalabilir. Lazım olur diye mecbur alıyosun. Boşa masraf gibi geldi ama belki ihtiyaç olur.Dulciana ben kasık biberon almadım bebek den hangi marka aldığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?