2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim sancılarım devam ediyo akşamları sıklaşıyo ama ctesi gidicem zaten diye görmezden geliyorumm hala doğurmayacakmışım gibi his var suyu uzunluğu artmıştır diye dua ediyorum ki almasınlar haftaya da ama doktor taktı 37+ da alacakkk

Ben şimdiden öyleyim iştahım açık yemek yiyesim var birgün baksan puaca yapıyorum birgün tavuk göğsü şuan olduğu gibi ama yedikten sonra taş oluyor catlicam diyorum çok aşırı yemiyorum ama yine öyle oluyor

Kızlar ebebekten kaşık biberon aldım. Sterilize edilmesine gerek yoktur. Sterilize olarak paketleniyor yazmışlar. Bir de yorumlarda sterilize edenler yamuldu falan demiş plastiği kaliteli degil herhalde, alanlar direkt koydu mu hastane çantasına?

Canim benim eğer suyu uzunluğu yolundaysa sen de iyisen bekle.
Yada başka bir doktora daha git

Kızlar nasılsınız?Bizim hastane hediye olarak foto çekimi de vardı.Bugun onu da yaptırdık.Suan için ikimizde iyiyiz çok şükür.Biraz minik kziim ama çok şeker ya.Ozlemisim bebek sevmeyi bi de.
Hastaneden çıktın mı canım sağlıkla buyut inşallah minnoş kızını merak etme zayıf bebekler daha hızlı buyuyorsen kavuştun kızına darısıda bıze ınşallah

Hastaneden çıktın mı canım sağlıkla buyut inşallah minnoş kızını merak etme zayıf bebekler daha hızlı buyuyorsen kavuştun kızına darısıda bıze ınşallah
Önce sizlere dua ettim canim ya.Yarin taburcuyuz insallah.Dr da öyle dedi.Sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil cidden.

Kızlar nasılsınız?Bizim hastane hediye olarak foto çekimi de vardı.Bugun onu da yaptırdık.Suan için ikimizde iyiyiz çok şükür.Biraz minik kziim ama çok şeker ya.Ozlemisim bebek sevmeyi bi de.
Ne güzel bir hediye vermiş hastanen çok iyi ya :) küçük kızını bizim içinde sev sağlıkla büyüsün

Ne güzel bir hediye vermiş hastanen çok iyi ya :) küçük kızını bizim içinde sev sağlıkla büyüsün
Bende şaşırdım.Bi de bi paket hazırlamışlar tulum lohusa şerbeti falan.Tesekkur ederiz.Insallah hepiniz de saglikla kucaginiza alın canım ya.Darisi size.

38+4 olacak
1 paket depend koydum, cok rahat diyorlar.
Bütün ayrıntıları anlatırım ben canım
Ah canım anlatırsın çok iyi gelir dinlemek ama önce sen iyi ol inşallah dua edeceğim tüm kalbimle haftaya Perşembe saatide yazarsın yine herşey çok güzel olsun sağlıkla mutlulukla..hemen sütun gelsin ağrın olmasın
Herkes kaşık biberon alıyor onu da aldın mı
Gecelik koysaydin çok iyi oluyormuş
Üşüme durumu oluyormuş kalin bir sabahlık koy yine ne olur olmaz

Dulciana ben kasık biberon almadım bebek den hangi marka aldığın
Materni marka aldım, alacaksan trendyolda resmi satıcısı var materninin, daha ucuz satıyor. Ben indirim döneminde kuponla aldım canım. Bu kaşık biberon da kullanmayan da çok, elinde kalabilir. Lazım olur diye mecbur alıyosun. Boşa masraf gibi geldi ama belki ihtiyaç olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…