2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Canım hastane ile görüştün mü? Ben doktorumun çalıştığı ebeyle detaylı telefon konuşması yaptım. Mama, biberon, kaşık biberon, emzik getirme dedi. Emzireceksin bir ihtiyaç olursa hastanede temin ederiz ama sanmıyorum dedi. Hastane havlu, şampuan, bebek bezi, alt açma, göğüs kremi veriyor hiç koymana gerek yok dedi, onları da çıkardım bavulum epey azaldı. Göğüs kremi kullanmanı da tavsiye etmiyorum, lansinoh bitkisel deniliyor mesela ama onda bile sıkıntı olabilir sürüp emzirmemek gerek dedi.

Kızlar yemek yiyince çok kötü hissediyorum kendimi atılıp gidiyorum bi kenara dün gece aç yattım yesem rahatça uyku uyuyamıyorum
Ayaklarım yanıyor
Ne yapsamki ben böyle
morcivertkedi nin dediği gibi düşündüm ben de şekerin yükseliyor olabilir. Son haftalar vücudun ürettiği insülin yetmeyebiliyor demişti doktorum. Patates havuç gibi sebzeleri de sıcak vermiyor bana hızlı kana karışıyor şekeri yükseltiyor pişirsen de soğuk ye dedi. Pirinç beyaz ekmek zaten yasak. Ekşi maya siyez ekmeği yükseltmiyor benim şekerimi onu yiyorum. Canım tatlı isterse hurmadan tatlı yapıyorum. Sen de besinsiz kalma peynir yoğurt sebze et yemeyi ihmal etme

Ben direkt koydum kuzum çantaya. İnşallah ihtiyacımız olmaz

Kız dogurmayalim harbiden şimdi haber geldi arabayi almamız 20 günü bulurmus dosyanın işleme girmesi falan onu beklemesi gerekiyormus ustanın .40+0 da dogurcam ben karar verdim
Ahahahha ama ben sana göre ayarlıyorum kendimi
Hoş bu gidişle tansiyondan sezeryana alacaklar beni.

Son düzenleme:
Allah razı olsun kızlar dediklerinizi dikatte alıcam

Benim ebe kaşık biberon öneriyor, hastane bişey veriyor mu hiç sormadım. Zamlı fiyat 15 şubat sonrası açıklanacaktı, bu hafta aradığımda bir sorayım ben de dogal içerikli krem bulursam sürücem yoksa dediğin gibi sürüp emzirmek zararlı diye düşünüyorum. Almadım krem canım. Aslında her hastanenin seninki gibi vermesi lazım, bir sürü maliyet elde ediyorlar doğumdan. Zaten bavula koyacağımız çoğu şey geri dönecek belli ki,biz sadece iç rahatlatıyoruz. Yoksa emziği ilk 2 ay önermiyorlar bile. Biz tatile giden, yanlış seçim milyon tane kıyafet koyup hiçbirini giymeyen tatilci gibi bavulu tıka basa dolduruyoruz

E Ezoezom canım gitin mi ebeyeee en son su gelmediği sürece sorun yok demiş nişana var mı gelişmee
Evet bugün gittim iki haftadır akıntı geldiğini ama su gibi değil sümüksü olduğunu söyledim doğumun yaklaştığını her an olabileceğini söyledi iyice aşağı inmiş. Sancılarım olduğunda ya da suyum geldiğinde gidicekmişim hastaneye. Şimdilik bu kadar

Yok ya kocam dogurcaksin doğur sen buluruz bı yolunu diyor .senin neyin var tansiyonun mu yükseliyor .
Babamla eşimin işleri ayırma sıkıntısı var biliyorsun. Karnım burnumda babamın inadı tuttu yokuşa sürüyor olayları. Sıkıntıdan tansiyonum 14-9 bu ara. Doktorum 15 olursa alırım sezeryana dedi. 15 olmayacak kadar üzülmeye çalışıyorum ben de
Güldüğüme bakma çok üzülüyorum anneme babama da çok kırgınım. Hakkımızda hayırlısı inşallah

Uzulmemeye calisicaz canım .bebisler için mecburuz .bnde baya takintiliyim bu kaza olayı falan baya üzdü beni de .bı müddet daha takmamaya calisicaz sağlığımız için .inşallah yoluna girer sizinde herşey .üzme kndini herşey olacağı a varır

Aman canım dikkat şuan ne olursa olsun sen ve bebeğin den önemli değil. İnşallah senin duaların kabul olur hayırlısı ile tez zamanda sıkıntısız işleri ayırırlar

Doğru söylüyorsun takmamaya çalışmak lazım kuzum. 20 güne hayatımız bambaşka olacak çok güzel olacak inşallah

Hamile olarak son saatlerim. Mide yanmasına ve susuzluğa uyandım. Bir an önce saatim gelse de alınsa, hemencik su içsem
Allah yardimcin olsun canim
Bende minik kizimla gece sohbeti yapiyordum darisi basina artik
Hamileyken wc’ler lüksmuş ama bak
Simdi sarilik olmasin diye uyuyan bebegi uyandir emzir bide uyumasini bekle ama cok cok tatli telaslar insan baktikca mucizesine herseyin ustesinden geliyor

Bu arada benim sezeryan 13:00’de idi aksam 19:30’a kadar su icme dediler pazarlik yqptim 17 gibi agzini calkala bari dendi. Ben 19 olmadan yedim biseyler gaz cikarip. En onemlisi o malum

Kızlar ilk haftalarda emzirirken gögüş ıçları çoo hassas oluyr bazen hafif yara gibi oluyr vakum gibi çekerse o bölgeyi yemiz tutmak lazım. Fısfıslı bi şişeye karbonatlı su yapmıştım her emzirsikten sonra pamukla siliyordum bi de bitkisel yağ sürüyordum. Zeytinyağı h cezivizi yağı sarı kantoron olabilir. Emzirmeden hemen önce de kendi sütümü sıkıp göğsü ne nmdiriyrdum. 3 gün sütyen tarzı vs bişey değdirememiştim sonra rahatladım :)

Birde alınan kremlern. Vs içeriğine bakmak lazım. Yiyip tüketemeyecgnz şeyi bebeğinize kullnmayın demişti bir dr. Göğüs kremlerine güvenmiyrm direk bebeğin ağzına temas ediyor. Pişik kremlerinin bazılarında kimyasal madde var titanyum dioksit gibi vs :)
Çok aşırı doğala dikkat edemiyrm ama elimden geldiğünce yapmaya çalışırım kızımda him pişik kremi kullanmadım nemlendiric olarak. Bi kere hametan vs verdi piştiğinde onu sürdüğümde baktım tekraelıyr çözümü h. Cevizi yağında buldum hafif kızarsa bile sürüyrdm hemen geçiyordu :) hala kullnyrm gerçi

Hamile olarak son saatlerim. Mide yanmasına ve susuzluğa uyandım. Bir an önce saatim gelse de alınsa, hemencik su içsem
Canım çok heyecanlı, Allah yardımcın olsun. Hersey yolunda gitsin, saglıkla kavus bebeğine, bugün dualarımız seninle
Canım dogal şeyleri sürsen bile emzirmeden önce yıkıyor muydun? Güzel bilgiler, çok sagol

Kuzum reflum azdi 3.45den beri uyanigim. Vallahi susuzluktan de deliricem.12den beri içmiyorum. İnşallah doktora çift masa verirler de hemen alır sabah

Allah razı olsun Dulcim

Ben lansinoh sürüyorum 1 aydır. Doktorum onu kullan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…