Materni marka aldım, alacaksan trendyolda resmi satıcısı var materninin, daha ucuz satıyor. Ben indirim döneminde kuponla aldım canım. Bu kaşık biberon da kullanmayan da çok, elinde kalabilir. Lazım olur diye mecbur alıyosun. Boşa masraf gibi geldi ama belki ihtiyaç olur.
Kızlar yemek yiyince çok kötü hissediyorum kendimi atılıp gidiyorum bi kenara dün gece aç yattım yesem rahatça uyku uyuyamıyorum
Ayaklarım yanıyor
Ne yapsamki ben böyle
Ben direkt koydum kuzum çantaya. İnşallah ihtiyacımız olmazKızlar ebebekten kaşık biberon aldım. Sterilize edilmesine gerek yoktur. Sterilize olarak paketleniyor yazmışlar. Bir de yorumlarda sterilize edenler yamuldu falan demiş plastiği kaliteli degil herhalde, alanlar direkt koydu mu hastane çantasına?
Ahahahha ama ben sana göre ayarlıyorum kendimiKız dogurmayalim harbidenşimdi haber geldi arabayi almamız 20 günü bulurmus dosyanın işleme girmesi falan onu beklemesi gerekiyormus ustanın .40+0 da dogurcam ben karar verdim
Allah razı olsun kızlar dediklerinizi dikatte alıcammorcivertkedi nin dediği gibi düşündüm ben de şekerin yükseliyor olabilir. Son haftalar vücudun ürettiği insülin yetmeyebiliyor demişti doktorum. Patates havuç gibi sebzeleri de sıcak vermiyor bana hızlı kana karışıyor şekeri yükseltiyor pişirsen de soğuk ye dedi. Pirinç beyaz ekmek zaten yasak. Ekşi maya siyez ekmeği yükseltmiyor benim şekerimi onu yiyorum. Canım tatlı isterse hurmadan tatlı yapıyorum. Sen de besinsiz kalma peynir yoğurt sebze et yemeyi ihmal etme
Ben direkt koydum kuzum çantaya. İnşallah ihtiyacımız olmaz
Ahahahha ama ben sana göre ayarlıyorum kendimi
Hoş bu gidişle tansiyondan sezeryana alacaklar beni.
Benim ebe kaşık biberon öneriyor, hastane bişey veriyor mu hiç sormadım. Zamlı fiyat 15 şubat sonrası açıklanacaktı, bu hafta aradığımda bir sorayımCanım hastane ile görüştün mü? Ben doktorumun çalıştığı ebeyle detaylı telefon konuşması yaptım. Mama, biberon, kaşık biberon, emzik getirme dedi. Emzireceksin bir ihtiyaç olursa hastanede temin ederiz ama sanmıyorum dedi. Hastane havlu, şampuan, bebek bezi, alt açma, göğüs kremi veriyor hiç koymana gerek yok dedi, onları da çıkardım bavulum epey azaldı. Göğüs kremi kullanmanı da tavsiye etmiyorum, lansinoh bitkisel deniliyor mesela ama onda bile sıkıntı olabilir sürüp emzirmemek gerek dedi.
Evet bugün gittim iki haftadır akıntı geldiğini ama su gibi değil sümüksü olduğunu söyledim doğumun yaklaştığını her an olabileceğini söyledi iyice aşağı inmiş. Sancılarım olduğunda ya da suyum geldiğinde gidicekmişim hastaneye. Şimdilik bu kadar
Babamla eşimin işleri ayırma sıkıntısı var biliyorsun. Karnım burnumda babamın inadı tuttu yokuşa sürüyor olayları. Sıkıntıdan tansiyonum 14-9 bu ara. Doktorum 15 olursa alırım sezeryana dedi. 15 olmayacak kadar üzülmeye çalışıyorum ben deYok ya kocam dogurcaksin doğur sen buluruz bı yolunu diyor .senin neyin var tansiyonun mu yükseliyor .
Uzulmemeye calisicaz canım .bebisler için mecburuz .bnde baya takintiliyim bu kaza olayı falan baya üzdü beni de .bı müddet daha takmamaya calisicaz sağlığımız için .inşallah yoluna girer sizinde herşey .üzme kndini herşey olacağı a varırBabamla eşimin işleri ayırma sıkıntısı var biliyorsun. Karnım burnumda babamın inadı tuttu yokuşa sürüyor olayları. Sıkıntıdan tansiyonum 14-9 bu ara. Doktorum 15 olursa alırım sezeryana dedi. 15 olmayacak kadar üzülmeye çalışıyorum ben de
Güldüğüme bakma çok üzülüyorum anneme babama da çok kırgınım. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Aman canım dikkat şuan ne olursa olsun sen ve bebeğin den önemli değil. İnşallah senin duaların kabul olur hayırlısı ile tez zamanda sıkıntısız işleri ayırırlarBabamla eşimin işleri ayırma sıkıntısı var biliyorsun. Karnım burnumda babamın inadı tuttu yokuşa sürüyor olayları. Sıkıntıdan tansiyonum 14-9 bu ara. Doktorum 15 olursa alırım sezeryana dedi. 15 olmayacak kadar üzülmeye çalışıyorum ben de
Güldüğüme bakma çok üzülüyorum anneme babama da çok kırgınım. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Doğru söylüyorsun takmamaya çalışmak lazım kuzum. 20 güne hayatımız bambaşka olacak çok güzel olacak inşallahUzulmemeye calisicaz canım .bebisler için mecburuz .bnde baya takintiliyim bu kaza olayı falan baya üzdü beni de .bı müddet daha takmamaya calisicaz sağlığımız için .inşallah yoluna girer sizinde herşey .üzme kndini herşey olacağı a varır
Teşekkür ederim inşallah öyle olurAman canım dikkat şuan ne olursa olsun sen ve bebeğin den önemli değil. İnşallah senin duaların kabul olur hayırlısı ile tez zamanda sıkıntısız işleri ayırırlar
Allah yardimcin olsun canimHamile olarak son saatlerim. Mide yanmasına ve susuzluğa uyandım. Bir an önce saatim gelse de alınsa, hemencik su içsem
Canım çok heyecanlı, Allah yardımcın olsun. Hersey yolunda gitsin, saglıkla kavus bebeğine, bugün dualarımız seninleHamile olarak son saatlerim. Mide yanmasına ve susuzluğa uyandım. Bir an önce saatim gelse de alınsa, hemencik su içsem
Canım dogal şeyleri sürsen bile emzirmeden önce yıkıyor muydun? Güzel bilgiler, çok sagolKızlar ilk haftalarda emzirirken gögüş ıçları çoo hassas oluyr bazen hafif yara gibi oluyr vakum gibi çekerseo bölgeyi yemiz tutmak lazım. Fısfıslı bi şişeye karbonatlı su yapmıştım her emzirsikten sonra pamukla siliyordum bi de bitkisel yağ sürüyordum. Zeytinyağı h cezivizi yağı sarı kantoron olabilir. Emzirmeden hemen önce de kendi sütümü sıkıp göğsü ne nmdiriyrdum. 3 gün sütyen tarzı vs bişey değdirememiştim sonra rahatladım :)
Allah yardimcin olsun canim
Bende minik kizimla gece sohbeti yapiyordumdarisi basina artik
Hamileyken wc’ler lüksmuş ama bak
Simdi sarilik olmasin diye uyuyan bebegi uyandir emzir bide uyumasini bekle ama cok cok tatli telaslar insan baktikca mucizesine herseyin ustesinden geliyor
Bu arada benim sezeryan 13:00’de idi aksam 19:30’a kadar su icme dediler pazarlik yqptim 17 gibi agzini calkala bari dendi. Ben 19 olmadan yedim biseyler gaz cikarip. En onemlisi o malum
Allah razı olsun DulcimCanım çok heyecanlı, Allah yardımcın olsun. Hersey yolunda gitsin, saglıkla kavus bebeğine, bugün dualarımız seninle
Canım dogal şeyleri sürsen bile emzirmeden önce yıkıyor muydun? Güzel bilgiler, çok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?