Hayirli ve güzel haberler ins canim geçti bişey kalmadı çok şükürHamile olarak son saatlerim. Mide yanmasına ve susuzluğa uyandım. Bir an önce saatim gelse de alınsa, hemencik su içsem
Canim kolay dogum diliyorum saglikla al kucagina yavrunuEvde 2 kişi olarak son gecemiz
Bu arada Asel sultan 3016gr, 50cm olmuş. Bakalım ne kadar dogacak cuma günü?
Bunlarda bizim çikolatalarimiz
Günaydın kızlar sizdede her gün uyandığınızda halsizlik hiç bi şey yapmama istegi oluyor mu? Sabah uykudan uyanmak istemiyorum sırf bu yüzden hep halsizlik ile uyanıyorum günlük temizlik yapmayı bile canım istemiyor tabi iki çocukla ne mümkünbirde bi sorum olacak sizlere nişan ve su gelmesi nasıl bi şey gelince anlamam diye endişe ediyorum.Oglumun dogumunda sezaryen günü almaya diye gittim sancı çıktı alttan baktılar 2 cm açıklık vardı hemen o gün aldılar.Kızımın Doğumu da planlı sezeryandı o yüzden ne nişan ne su gelmesi yaşamadım ama erken doğumları görünce de,nolur nolmaz bi sorayım dedim.Nişan pembe yada kırmızı oluyormuş onu kesin anlarım da su gelmesi nasıl bi şey
Günaydın kızlar sizdede her gün uyandığınızda halsizlik hiç bi şey yapmama istegi oluyor mu? Sabah uykudan uyanmak istemiyorum sırf bu yüzden hep halsizlik ile uyanıyorum günlük temizlik yapmayı bile canım istemiyor tabi iki çocukla ne mümkünbirde bi sorum olacak sizlere nişan ve su gelmesi nasıl bi şey gelince anlamam diye endişe ediyorum.Oglumun dogumunda sezaryen günü almaya diye gittim sancı çıktı alttan baktılar 2 cm açıklık vardı hemen o gün aldılar.Kızımın Doğumu da planlı sezeryandı o yüzden ne nişan ne su gelmesi yaşamadım ama erken doğumları görünce de,nolur nolmaz bi sorayım dedim.Nişan pembe yada kırmızı oluyormuş onu kesin anlarım da su gelmesi nasıl bi şey
Yaaa hayatımda daha güzel bişey görmedim benBunlarda bizim çikolatalarimiz
Nişan veya su geldiğinde kesin anlarsın merak etme.Nişan çok katı, yapışkan bir akıntı renkli veya renksiz olabiliyor. Kimisinde hiç gelmediği de oluyor yani illa gelir diye şartlama kendini. Su da ya çok gelir ya sızıntı şeklinde. Onu da ayırt edersin bir şekilde.
Teşekkür ederimBildiğin vajinadan berrak, renksiz, kokusuz su geliyormuş :) bazen 1,5 bardak kadar bile olabiliyormuş anlamamak mümkün değilmiş ama sızıyorsa gözden kaçırılabilir ama o zaman zaten büyük risk olmuyormuş.
Melasel naptın canım habersiz bırakma bizi doğdu mu bebişimiz nasılsınız ?
Mrb. Benim de sabah uyanınca tüm vücudum ağrıyor. Çok halsiz oluyorum. Öğleden sonra düzeliyor. Ben de iştahsızlık var sürekli ben ona bağlıyorumGünaydın kızlar sizdede her gün uyandığınızda halsizlik hiç bi şey yapmama istegi oluyor mu? Sabah uykudan uyanmak istemiyorum sırf bu yüzden hep halsizlik ile uyanıyorum günlük temizlik yapmayı bile canım istemiyor tabi iki çocukla ne mümkünbirde bi sorum olacak sizlere nişan ve su gelmesi nasıl bi şey gelince anlamam diye endişe ediyorum.Oglumun dogumunda sezaryen günü almaya diye gittim sancı çıktı alttan baktılar 2 cm açıklık vardı hemen o gün aldılar.Kızımın Doğumu da planlı sezeryandı o yüzden ne nişan ne su gelmesi yaşamadım ama erken doğumları görünce de,nolur nolmaz bi sorayım dedim.Nişan pembe yada kırmızı oluyormuş onu kesin anlarım da su
İştahsızlık çok bitkin ve yorgun yapıyor insanı canım.Az bi zamanımız kaldı sabırMrb. Benim de sabah uyanınca tüm vücudum ağrıyor. Çok halsiz oluyorum. Öğleden sonra düzeliyor. Ben de iştahsızlık var sürekli ben ona bağlıyorum
İştahsızlık yüzünden hamileligimin çoğu hep üzülmekle gecti. Doktorum hiç üzülme bebeğin kilosu çok iyi diyor ama yine ikna olamıyorum hep kendimi suçlu hissediyorum. 5 yaşında kızım var onun yediği kadar anca yiyorum. 2 martta sezaryen olacağım çok az kaldı ama iştahsızlık yine devam edecek bu kez de süt yok diye üzülecegim. Hamileyken insanlarin çoğunun iştahı açılıyor ben niye böyleyim ya.İştahsızlık çok bitkin ve yorgun yapıyor insanı canım.Az bi zamanımız kaldı sabır
Merak etme yalniz değilsin.İştahsızlık yüzünden hamileligimin çoğu hep üzülmekle gecti. Doktorum hiç üzülme bebeğin kilosu çok iyi diyor ama yine ikna olamıyorum hep kendimi suçlu hissediyorum. 5 yaşında kızım var onun yediği kadar anca yiyorum. 2 martta sezaryen olacağım çok az kaldı ama iştahsızlık yine devam edecek bu kez de süt yok diye üzülecegim. Hamileyken insanlarin çoğunun iştahı açılıyor ben niye böyleyim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?