2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlar ben de bayagidir bakamayanlardanim bebişini kucağına alanlar hayırlı olsun darısı bizlerin başına bebişim adı belli oldu Adem koyacaz inşallah haftaya kontorulm var Dr um Martin 7 ile 11 arası alacak insallah

Günaydın kızlar sizdede her gün uyandığınızda halsizlik hiç bi şey yapmama istegi oluyor mu? Sabah uykudan uyanmak istemiyorum sırf bu yüzden hep halsizlik ile uyanıyorum günlük temizlik yapmayı bile canım istemiyor tabi iki çocukla ne mümkün birde bi sorum olacak sizlere nişan ve su gelmesi nasıl bi şey gelince anlamam diye endişe ediyorum.Oglumun dogumunda sezaryen günü almaya diye gittim sancı çıktı alttan baktılar 2 cm açıklık vardı hemen o gün aldılar.Kızımın Doğumu da planlı sezeryandı o yüzden ne nişan ne su gelmesi yaşamadım ama erken doğumları görünce de,nolur nolmaz bi sorayım dedim.Nişan pembe yada kırmızı oluyormuş onu kesin anlarım da su gelmesi nasıl bi şey

Nişan veya su geldiğinde kesin anlarsın merak etme. Nişan çok katı, yapışkan bir akıntı renkli veya renksiz olabiliyor. Kimisinde hiç gelmediği de oluyor yani illa gelir diye şartlama kendini. Su da ya çok gelir ya sızıntı şeklinde. Onu da ayırt edersin bir şekilde.

Bildiğin vajinadan berrak, renksiz, kokusuz su geliyormuş :) bazen 1,5 bardak kadar bile olabiliyormuş anlamamak mümkün değilmiş ama sızıyorsa gözden kaçırılabilir ama o zaman zaten büyük risk olmuyormuş.

Teşekkür ederim sağolun

Kızlar bizde kontrolden geldik hersey iyi dedi ama kilo alimi yavasladi bebisin, 3 haftadir 2700-2800 çıkıyor hep. Artik haftada 2ye cikardi kontrolleri. 7 mart haftasinda alicaz dedi. Bebis makat durdugu icin kaburgama batiyor kafasi cok zor nefes alıyorum. Dönmesi cok zor plasenta var önünde dedi zaten planli sezeryan olacakti gunler gecse kavuşsak sağlıkla

Mrb. Benim de sabah uyanınca tüm vücudum ağrıyor. Çok halsiz oluyorum. Öğleden sonra düzeliyor. Ben de iştahsızlık var sürekli ben ona bağlıyorum

Mrb. Benim de sabah uyanınca tüm vücudum ağrıyor. Çok halsiz oluyorum. Öğleden sonra düzeliyor. Ben de iştahsızlık var sürekli ben ona bağlıyorum
İştahsızlık çok bitkin ve yorgun yapıyor insanı canım.Az bi zamanımız kaldı sabır

İştahsızlık çok bitkin ve yorgun yapıyor insanı canım.Az bi zamanımız kaldı sabır
İştahsızlık yüzünden hamileligimin çoğu hep üzülmekle gecti. Doktorum hiç üzülme bebeğin kilosu çok iyi diyor ama yine ikna olamıyorum hep kendimi suçlu hissediyorum. 5 yaşında kızım var onun yediği kadar anca yiyorum. 2 martta sezaryen olacağım çok az kaldı ama iştahsızlık yine devam edecek bu kez de süt yok diye üzülecegim. Hamileyken insanlarin çoğunun iştahı açılıyor ben niye böyleyim ya.

Merak etme yalniz değilsin.
Yemekten sogudum zorla yiyorum.
Yediğim şeylerden genelde renksiz tatsiz şeyler.
Ben ilk kızımda da öyleydim.
Emzirincede yemedim. Bebekle ugrasmak tan vakit bulamiyordum.
Ama sütüm vardi telaş yapma.
Yeterki bol sıvı tüket yetiyor.

Ben bugün görüş almak için başka doktora gittim yarın kendi doktorum çünkü artık net bir şey diyecek gün içinn

o da aynı şeyleri söyledi plasenta dede gibi olmuş
suyu azalmış ama 6 mı ne dedi galiba ya 8 olması gerkeiyomuş bu haftada veya 7ye yakın bişey de demiş olabilir
sağ tarafta çokmuş solda hiç yokmuş
covid oldun mu hamileliğinilk zamanlarında dedi evet dedim uzun vade hamilelerde etkisini göremediğimiz sebepler bunlar olabiliyor dedi ona bir şaşırdım plasenta yaşlanması, su azalması, erken doğumlara çok sık rastlıyoruz bu dönemde özellikle hepsi covid geçiren gebelerimiz dedi

46cm 2600 gram ölçtü ama geçen hafta 2770 gram 48cmdi cihaz farkı da ben plasenta yaşlandı diye çekti küçüldü diye tribe girdim tabi allahtan yarın kendi doktorum ölçecek

aynı kalıyomuş ama zayıflamazmış tabi

tansiyonum 15/10 çıktı onu bi takip etcem heyecanlanmış olabilirim biraz evde 13-14 takılıyo çok şey değil

bende haberler böyle yarın yine doktordan çıkınca yazarım durumları

Kızlar uzun zamandır yazamamıştım. Bugün kontrolüm vardı. 36+1 iz bugün 2 haftadır doğum kanalındaydı bebeğim daha da inmiş aşağıya parmağımla alabileceğim mesafede dedi doktor. Rahim kalınlığı 3mm ye düşmüş. Onun için 25 şubata gün verdi. Tıbbi zorunluluk artık almamız lazım rahimin yırtılma olasılığı var dedi. Her an suyum da gelebilirmiş ama korkmamı söyledi. 3 kg olmuş kilosu, gelişimi gayet güzel endişe etme dedi. Bizden haberler böyle inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…