2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Covid etkisini atlamışım ben İrem Bu da bi sebep demek ki. Sağlıkla gelecek Uraz paşa hiç sıkma canını

Teşekkür ederim Instagram da çikolatatoptan sayfasında yaptirdik metal kutu 100 lu 130 liraydı 15 kargo parası da varmış ( kapıya gelince farkettim )

Valla sormayın. Benim ilk 3,5 ay bulantı kusma ile geçmişti sonra iyiydi. 6 aylıkken mide yanması reflü nedeniyle yiyememeye başladım. Bugün de bulantı kusmalar geri döndü çok zor durumdayım. Nefes alamıyorum. 2 adım atsam yoruluyorum. Ama gebelik bittiği gibi bitiyormuş merak etmeyin. Yine yiyeceğiz inşallah

Cok geçmiş olsun canım.
Benim suyumda da azalma var ama doktor pek takmadi.
Ben de pek takmadim.
Su sürekli yeniliyor kendini.
Asagidan sürekli cesmeden akar gibi gelmedigi sürece takmiyorum.
Pazartesi yine de kontrole gideceğim inşallah.
Bebeğin kilosuna cok takılma canim önemli olan sağlıklı olması.
Kiloyu hemen aliyorlar inşallah

Tansiyona mutlaka dikkat et.
En önemlisi tansiyon.
150/100 çıkıyorsa mutlaka doktoruna danis derim.
Bir de sakin ol. Sakin benden önce doğurma

Canım iyi ki baska doktora danıştın, ben de önerecektim ama kafanı bulandırmak istemezsin belki dedim. En azından emin oldun şimdi. Uraz paşa gelecek de gelecek, baska yolu yok, gelmek istiyor
Canım seninki de erkenci çıktı desene, sabırsız bu grubun bebeleri. Sağlıkla kucağına al inşallah
Bu da magnet açacaklarimiz az önce geldi
Canım ne tatlı bunlar ya, yüzümü güldürdü hem çikolata, hem magnet bugün. Çok sempatik olmuş. Güle güle, saglıkla dağıt hediyelerini

Çok teşekkür ederim inşallah

Merhaba kızlar
Ben çok uzun zamandır yazmıyorum.
Sıkıntılı zamanlar geçirdik. Bebek yaklaşık 1 aydır çok aşağıda görünüyor. Kanala girmek üzere dedi hep. Full yatış iş güç yapmak yok dedi.
Dikkat ediyorum derken bu sefer Covid oldum
Özele gidiyorum ama doktorum dedi ki son hafta covid olursan burda doğuramazsın. Hastane uygun değil Devlete yönlendiririm
Devleti küçümsediğim için değil ama aylarca aynı doktora git sonra bilmediğin tanımadığın insanlarla muhatap ol.. bu bende çok korku bıraktı
Şimdi doğuma kadar kendimizi eve kapattık. 6 yaşında kızımı da göndermicem doğuma kadar okula mecburen..
Dua edin vaktinde gelsin ve negatif çıkayım
Bu arada doğuranlar olmuş hepsine hayırlı ömürler diliyorum..

Aynısını geçen hafta doktorum da bana dedii çok üzüldüm hamileliğim boyunca hep olumlı poziriftim bian da ne iştahım ne bişeyim kaldı korumasına koruyoruz kendimizi de ben testlerin doğruluğuna hiç güvenmiyorum haftaya tekrar konuşucam olmadı hastane değiştircrm doğum üstü bilmiyorum napıcam

Hamile olarak son saatlerim. Mide yanmasına ve susuzluğa uyandım. Bir an önce saatim gelse de alınsa, hemencik su içsem
Kuzucum hayırlı olsun gözün aydın iyi olduğunuz haberini de aldık şükür. Umarım her şey iyi devam ediyordur
Benim hem diyetisyenim hem doktorum afrikadaki anneler doğru düzgün besin alamıyor ama bebekler normal doğuyor, sen yemesen de bebek senin depolarını boşaltır yine kendi beslenir diyorlar. Eğer besin alamıyorsan senin depolardan besleniyor bebek merak etme strese sokma kendini hiç. Stres süt için daha kötü diyorlar sen bol sıvı alırsın bol bol sütün gelir inşallah

Selam herkese ,bugün kontrolümüz vardı .Daha önce de yazmıştım karın çevresi geriden geliyormuş en son pazartesi gitmiştik 2900 dü bugün de 3.0020 olmuş artık çok kilo almıyor diye Salı alalım dedi 38+4 olacağız inşallah biraz daha toparlariz.Oglen yatış yapacağız 3.30 gibi alacak inşallah .Bekleyen herkes ben de sağlıkla alalım inşallah kucaklarında

Kızlar iyi akşamlar. Bugün evde detaylı temizlik vardı. Temizlik için bir abla geldi detaylı camları koltuklari halıları sildi sağolsun. Onun dışında annemle kv'de de geldiler onlarda mutfak dolaplarıdır fırındır buzdolabıdır temizlediler. Perdelerde yıkandı. Ev mis oldu vala. Sanki bende sabahtan akşama iş yapmışım kadar yoruldum ama. Herkes bez nerde şu nerde bu nerde diyince beynim döndü hatta bi ara bebişi baya bi hissetmedim korktum. Hemen koltuğa uzandım cukulata yiyince onda toparladı kendini. Ama artık hareketleri cidden azaldı sanırım yeri artık dar gelmeye başladı. Bakalım salı günü kontrole gidicez tam 38. Hafta olmuş olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…