Covid etkisini atlamışım ben İremBen bugün görüş almak için başka doktora gittim yarın kendi doktorum çünkü artık net bir şey diyecek gün içinn
o da aynı şeyleri söyledi plasenta dede gibi olmuş
suyu azalmış ama 6 mı ne dedi galiba ya 8 olması gerkeiyomuş bu haftada veya 7ye yakın bişey de demiş olabilir
sağ tarafta çokmuş solda hiç yokmuş
covid oldun mu hamileliğinilk zamanlarında dedi evet dedim uzun vade hamilelerde etkisini göremediğimiz sebepler bunlar olabiliyor dedi ona bir şaşırdım plasenta yaşlanması, su azalması, erken doğumlara çok sık rastlıyoruz bu dönemde özellikle hepsi covid geçiren gebelerimiz dedi
46cm 2600 gram ölçtü ama geçen hafta 2770 gram 48cmdi cihaz farkı da ben plasenta yaşlandı diye çekti küçüldü diye tribe girdim tabi allahtan yarın kendi doktorum ölçecek
aynı kalıyomuş ama zayıflamazmış tabi
tansiyonum 15/10 çıktı onu bi takip etcem heyecanlanmış olabilirim biraz evde 13-14 takılıyo çok şey değil
bende haberler böyle yarın yine doktordan çıkınca yazarım durumları
Teşekkür ederim Instagram da çikolatatoptan sayfasında yaptirdik metal kutu 100 lu 130 liraydı 15 kargo parası da varmış ( kapıya gelince farkettim )Yaaa hayatımda daha güzel bişey görmedim benben Mayıs anasiyim takip ediyrdm da gördüm nerde yaptırdınız acaba ve fiyatı nedir..çok beğendim çok kiskandiiiiim saka bı yana aynısını yaptırasim geldi..sağlıkla gelsin Adem bey
Teşekkür ederim iyi günlerde kullanınTeşekkür ederim Instagram da çikolatatoptan sayfasında yaptirdik metal kutu 100 lu 130 liraydı 15 kargo parası da varmış ( kapıya gelince farkettim )
İnşallahT
Teşekkür ederim iyi günlerde kullanın
İştahsızlık yüzünden hamileligimin çoğu hep üzülmekle gecti. Doktorum hiç üzülme bebeğin kilosu çok iyi diyor ama yine ikna olamıyorum hep kendimi suçlu hissediyorum. 5 yaşında kızım var onun yediği kadar anca yiyorum. 2 martta sezaryen olacağım çok az kaldı ama iştahsızlık yine devam edecek bu kez de süt yok diye üzülecegim. Hamileyken insanlarin çoğunun iştahı açılıyor ben niye böyleyim ya.
Cok geçmiş olsun canım.Ben bugün görüş almak için başka doktora gittim yarın kendi doktorum çünkü artık net bir şey diyecek gün içinn
suyu azalmış ama 6 mı ne dedi galiba ya 8 olması gerkeiyomuş bu haftada veya 7ye yakın bişey de demiş olabilir
covid oldun mu hamileliğinilk zamanlarında dedi evet dedim uzun vade hamilelerde etkisini göremediğimiz sebepler bunlar olabiliyor dedi ona bir şaşırdım plasenta yaşlanması, su azalması, erken doğumlara çok sık rastlıyoruz bu dönemde özellikle hepsi covid geçiren gebelerimiz dedi
46cm 2600 gram ölçtü ama geçen hafta 2770 gram 48cmdi cihaz farkı da ben plasenta yaşlandı diye çekti küçüldü diye tribe girdim tabi allahtan yarın kendi doktorum ölçecek
tansiyonum 15/10 çıktı onu bi takip etcem heyecanlanmış olabilirim biraz evde 13-14 takılıyo çok şey değil
Tansiyona mutlaka dikkat et.Ben bugün görüş almak için başka doktora gittim yarın kendi doktorum çünkü artık net bir şey diyecek gün içinn
Çikolata tadı nasıl önemli en çokdaTeşekkür ederim Instagram da çikolatatoptan sayfasında yaptirdik metal kutu 100 lu 130 liraydı 15 kargo parası da varmış ( kapıya gelince farkettim )
Magnet çok güzel nerdenBu da magnet açacaklarimiz az önce geldi
Canım iyi ki baska doktora danıştın, ben de önerecektim ama kafanı bulandırmak istemezsin belki dedim. En azından emin oldun şimdi. Uraz paşa gelecek de gelecek, baska yolu yok, gelmek istiyorBen bugün görüş almak için başka doktora gittim yarın kendi doktorum çünkü artık net bir şey diyecek gün içinn
Canım seninki de erkenci çıktı desene, sabırsız bu grubun bebeleri. Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar uzun zamandır yazamamıştım. Bugün kontrolüm vardı. 36+1 iz bugün 2 haftadır doğum kanalındaydı bebeğim daha da inmiş aşağıya parmağımla alabileceğim mesafede dedi doktor. Rahim kalınlığı 3mm ye düşmüş. Onun için 25 şubata gün verdi. Tıbbi zorunluluk artık almamız lazım rahimin yırtılma olasılığı var dedi. Her an suyum da gelebilirmiş ama korkmamı söyledi. 3 kg olmuş kilosu, gelişimi gayet güzel endişe etme dedi. Bizden haberler böyle inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza
Canım ne tatlı bunlar ya, yüzümü güldürdü hem çikolata, hem magnet bugün. Çok sempatik olmuş. Güle güle, saglıkla dağıt hediyeleriniBu da magnet açacaklarimiz az önce geldi
Çok teşekkür ederim inşallahCanım iyi ki baska doktora danıştın, ben de önerecektim ama kafanı bulandırmak istemezsin belki dedim. En azından emin oldun şimdi. Uraz paşa gelecek de gelecek, baska yolu yok, gelmek istiyor
Canım seninki de erkenci çıktı desene, sabırsız bu grubun bebeleri. Sağlıkla kucağına al inşallah
Canım ne tatlı bunlar ya, yüzümü güldürdü hem çikolata, hem magnet bugün. Çok sempatik olmuş. Güle güle, saglıkla dağıt hediyelerini
Digital magnet sitesinden aldım teşekkür ederimÇikolata tadı nasıl önemli en çokda
Magnet çok güzel nerden
Cnm kaç haftalıkken alıyolar sezerywnı
Aynısını geçen hafta doktorum da bana dedii çok üzüldüm hamileliğim boyunca hep olumlı poziriftim bian da ne iştahım ne bişeyim kaldı korumasına koruyoruz kendimizi de ben testlerin doğruluğuna hiç güvenmiyorum haftaya tekrar konuşucam olmadı hastane değiştircrm doğum üstü bilmiyorum napıcamMerhaba kızlar
Ben çok uzun zamandır yazmıyorum.
Sıkıntılı zamanlar geçirdik. Bebek yaklaşık 1 aydır çok aşağıda görünüyor. Kanala girmek üzere dedi hep. Full yatış iş güç yapmak yok dedi.
Dikkat ediyorum derken bu sefer Covid oldum
Özele gidiyorum ama doktorum dedi ki son hafta covid olursan burda doğuramazsın. Hastane uygun değil Devlete yönlendiririm
Devleti küçümsediğim için değil ama aylarca aynı doktora git sonra bilmediğin tanımadığın insanlarla muhatap ol.. bu bende çok korku bıraktı
Şimdi doğuma kadar kendimizi eve kapattık. 6 yaşında kızımı da göndermicem doğuma kadar okula mecburen..
Dua edin vaktinde gelsin ve negatif çıkayım
Bu arada doğuranlar olmuş hepsine hayırlı ömürler diliyorum..
Kuzucum hayırlı olsun gözün aydın iyi olduğunuz haberini de aldık şükür. Umarım her şey iyi devam ediyordurHamile olarak son saatlerim. Mide yanmasına ve susuzluğa uyandım. Bir an önce saatim gelse de alınsa, hemencik su içsem
Benim hem diyetisyenim hem doktorum afrikadaki anneler doğru düzgün besin alamıyor ama bebekler normal doğuyor, sen yemesen de bebek senin depolarını boşaltır yine kendi beslenir diyorlar. Eğer besin alamıyorsan senin depolardan besleniyor bebek merak etme strese sokma kendini hiç. Stres süt için daha kötü diyorlar sen bol sıvı alırsın bol bol sütün gelir inşallahİştahsızlık yüzünden hamileligimin çoğu hep üzülmekle gecti. Doktorum hiç üzülme bebeğin kilosu çok iyi diyor ama yine ikna olamıyorum hep kendimi suçlu hissediyorum. 5 yaşında kızım var onun yediği kadar anca yiyorum. 2 martta sezaryen olacağım çok az kaldı ama iştahsızlık yine devam edecek bu kez de süt yok diye üzülecegim. Hamileyken insanlarin çoğunun iştahı açılıyor ben niye böyleyim ya.
Sizinki çok güzel gelmiş güzel günlerde ağız tadıyla ikram edilsin inşallah.ben de aynı sayfada yaptırdım ama kutunun üstündeki baskı çok kötü, bulanık geldi .Vaktimiz kalmadığı için de yenisi yaptiramiycam artik olduğu kadar.Bunlarda bizim çikolatalarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?