Ohhh mis gibi olmuştur, bu gece rahat uyursun. Aynısından benim de ihtiyacım varKızlar iyi akşamlar. Bugün evde detaylı temizlik vardı. Temizlik için bir abla geldi detaylı camları koltuklari halıları sildi sağolsun. Onun dışında annemle kv'de de geldiler onlarda mutfak dolaplarıdır fırındır buzdolabıdır temizlediler. Perdelerde yıkandı. Ev mis oldu vala. Sanki bende sabahtan akşama iş yapmışım kadar yoruldum ama. Herkes bez nerde şu nerde bu nerde diyince beynim döndühatta bi ara bebişi baya bi hissetmedim korktum. Hemen koltuğa uzandım cukulata yiyince onda toparladı kendini. Ama artık hareketleri cidden azaldı sanırım yeri artık dar gelmeye başladı. Bakalım salı günü kontrole gidicez tam 38. Hafta olmuş olucak.
Canım sezeryan mı olucan senyaa 37+larda doktor almak istiyo 1 haftaya döndü döndü o zaman
Ya onu bende düşünüyorum kara kara.Gelen insanın bilinçli olması gerek hatta gelmemesi benceOhhh mis gibi olmuştur, bu gece rahat uyursun. Aynısından benim de ihtiyacım varya bu eve ziyarete gelmek isteyen olursa napıcaz acaba, cok yakınlar mutlaka gelmek ister. Maske mi takın desek acaba, bebekler için covid, mikrop riski var. Bakalım nasıl çözüm bulucaz.
Kızlar iyi akşamlar. Bugün evde detaylı temizlik vardı. Temizlik için bir abla geldi detaylı camları koltuklari halıları sildi sağolsun. Onun dışında annemle kv'de de geldiler onlarda mutfak dolaplarıdır fırındır buzdolabıdır temizlediler. Perdelerde yıkandı. Ev mis oldu vala. Sanki bende sabahtan akşama iş yapmışım kadar yoruldum ama. Herkes bez nerde şu nerde bu nerde diyince beynim döndühatta bi ara bebişi baya bi hissetmedim korktum. Hemen koltuğa uzandım cukulata yiyince onda toparladı kendini. Ama artık hareketleri cidden azaldı sanırım yeri artık dar gelmeye başladı. Bakalım salı günü kontrole gidicez tam 38. Hafta olmuş olucak.
Temizlik gibisi mi var mis olmuştur heryerKızlar iyi akşamlar. Bugün evde detaylı temizlik vardı. Temizlik için bir abla geldi detaylı camları koltuklari halıları sildi sağolsun. Onun dışında annemle kv'de de geldiler onlarda mutfak dolaplarıdır fırındır buzdolabıdır temizlediler. Perdelerde yıkandı. Ev mis oldu vala. Sanki bende sabahtan akşama iş yapmışım kadar yoruldum ama. Herkes bez nerde şu nerde bu nerde diyince beynim döndühatta bi ara bebişi baya bi hissetmedim korktum. Hemen koltuğa uzandım cukulata yiyince onda toparladı kendini. Ama artık hareketleri cidden azaldı sanırım yeri artık dar gelmeye başladı. Bakalım salı günü kontrole gidicez tam 38. Hafta olmuş olucak.
Ayy kuzum camlar ne pismiş vala abla 3 kere su değiştirdi balkon içinOhhh mis gibi olmuştur, bu gece rahat uyursun. Aynısından benim de ihtiyacım varya bu eve ziyarete gelmek isteyen olursa napıcaz acaba, cok yakınlar mutlaka gelmek ister. Maske mi takın desek acaba, bebekler için covid, mikrop riski var. Bakalım nasıl çözüm bulucaz.
Aynen öyle yaa kuzu valahiTemizlik gibisi mi var mis olmuştur heryer
evet tatlış 9 aydır paşa kafası yukarıda takılıyoCanım sezeryan mı olucan sen
Benimde en son gittiğimde kafa yukarıdaydı hala.bunhadta kontrolüm var bakalım döndümü görücez.Gerçi ben her harükarda sezeryan olucam zatenevet tatlış 9 aydır paşa kafası yukarıda takılıyo
benim suyu azalmış plasenta yaşlanmışş ondan haftaya alcaklarr 1 haftadır zor tutuyoruz eşeği sancılarım düzenli çekiyorum evdeBenimde en son gittiğimde kafa yukarıdaydı hala.bunhadta kontrolüm var bakalım döndümü görücez.Gerçi ben her harükarda sezeryan olucam zatendoktor 10 gün öncesi alırızdedi yani martın 14,15,16 birini seç dedi.14 de benim doğum günüm.aynıngünmü olsa yoksa olmasa mı bilemedim .sana ne dedi doktor genelde 10 gün önce alıyolar
Aman dikkatli ol.bebeğin hareketinde azalma hissedersen hiç vakit kaybetme hemen doktora.. Hayırlısıyla eline alırsın inş..benim suyu azalmış plasenta yaşlanmışş ondan haftaya alcaklarr 1 haftadır zor tutuyoruz eşeği sancılarım düzenli çekiyorum evdesuyum muyum gelmedi ama
Aynı korku bende var. Evime temizliğe yardımcı almadım korkumdan covid var diye anasını satiim yüzüp kuyruğuna geldik covid olduk. Bizde de almıyorlar hatta 48 saat içinde yapılmış test istiyorlar yada orda hızlı test yapıyorlar sezeryenden önce.Merhaba kızlar
Ben çok uzun zamandır yazmıyorum.
Sıkıntılı zamanlar geçirdik. Bebek yaklaşık 1 aydır çok aşağıda görünüyor. Kanala girmek üzere dedi hep. Full yatış iş güç yapmak yok dedi.
Dikkat ediyorum derken bu sefer Covid oldum
Özele gidiyorum ama doktorum dedi ki son hafta covid olursan burda doğuramazsın. Hastane uygun değil Devlete yönlendiririm
Devleti küçümsediğim için değil ama aylarca aynı doktora git sonra bilmediğin tanımadığın insanlarla muhatap ol.. bu bende çok korku bıraktı
Şimdi doğuma kadar kendimizi eve kapattık. 6 yaşında kızımı da göndermicem doğuma kadar okula mecburen..
Dua edin vaktinde gelsin ve negatif çıkayım
Bu arada doğuranlar olmuş hepsine hayırlı ömürler diliyorum..
Ben çok net ilk 3 ay anneler dışında kimseyi almayacağım. Yazın kucağımızda dışarda görsünler inşallahOhhh mis gibi olmuştur, bu gece rahat uyursun. Aynısından benim de ihtiyacım varya bu eve ziyarete gelmek isteyen olursa napıcaz acaba, cok yakınlar mutlaka gelmek ister. Maske mi takın desek acaba, bebekler için covid, mikrop riski var. Bakalım nasıl çözüm bulucaz.
Gerçekten düşünceli olan bi insan gelmez,bebek henüz dünyaya yeni geleceği için vücüdu dirençsiz olacak mazallah hastalık kapar,geçen annemle konuştum misafir kabul etmiyorum desem ayıp olur mu dedim olmaz kızım ayıp dedi offf 3 çocukla nasıl ağırlayacağım onu da bilmiyorumYa onu bende düşünüyorum kara kara.Gelen insanın bilinçli olması gerek hatta gelmemesi bencegeçen bi bayan 2 buçuk aylık bebeği için dua istıyorde.bebek korona olmuş zatüreye dönmüş hastanede yatıyomuş bebek.Bunları duydukça iyice karamsarlaşıyırum yanii Normal bi zaman değilki.mevlüd yapmayı düşünmüyorum mesela
Bizde tek refakatçi alıyorlarKızlar iki yada bir çocuğu olanlar bi sorum olacak ben kızımın doğumunda oğlumu da götürmüştüm ama ayrılırken kv ile eve gideceği zaman çok kötü oldum ayrılık zor olmuştu,şimdi hem kızım hem oğlum var üstelik de covit var hastaneye götürmeyeyim Doğumdan sonra eşim alır getirir hem kardeşlerini görürler hemde beni diye düşünüyorum kararsızım sizce götürsemmi götürmesemmi? Covit aşısı olmaya giderken götürdük bi o yana bi bu yana koşturup durdular hastane koridorlarında siz ne düşünüyorsunuz götürecek misiniz?
Aynen bencede,Burda alıyorlar ziyaret saati Doğuma da kapıda bekletiyorlar izin veriyorlar ama bende götürmeyi düşünmüyorum Doğumdan sonra eşim getirirBizde tek refakatçi alıyorlar
Annem benle kalacak kızım babaannesinde kalacak. Beni almaya gelirken getirecek babası.
Bence de covid zamanı hastanede olmaları çok iyi olmaz diye düşünüyorum
Sizindemi üçüncü bebek.Benimde üçüncü benimkiler büyük ama oğlan 14,kız 9 yaşındaGerçekten düşünceli olan bi insan gelmez,bebek henüz dünyaya yeni geleceği için vücüdu dirençsiz olacak mazallah hastalık kapar,geçen annemle konuştum misafir kabul etmiyorum desem ayıp olur mu dedim olmaz kızım ayıp dedi offf 3 çocukla nasıl ağırlayacağım onu da bilmiyorumikramlık bi şeyler şimdiden yaptım hazır en azından o dertten kurtuldum.
Tek çocuk olsa götürülebilir derdim ama iki çocukla hastanede zor olur onlara bakan kişi için .bnm kızım babası dışında kimseyle durmaz .babası da bnmle hastanede olacağı için mecbur gelicek .ama öyle çok koşturan bı çocuk değil. Eşim bakarken çok sıkıntı yaratmaz .Bu zamana kadar bütün doktor kontrollerime de geldi .covit falan bı sıkıntı yaşamadık .ben artık covidden değil tam doğum zamanı covid pozitif olmaktan korkuyorum .onun da sebebi hastanem kabul etmez pozitif olursam .Kızlar iki yada bir çocuğu olanlar bi sorum olacak ben kızımın doğumunda oğlumu da götürmüştüm ama ayrılırken kv ile eve gideceği zaman çok kötü oldum ayrılık zor olmuştu,şimdi hem kızım hem oğlum var üstelik de covit var hastaneye götürmeyeyim Doğumdan sonra eşim alır getirir hem kardeşlerini görürler hemde beni diye düşünüyorum kararsızım sizce götürsemmi götürmesemmi? Covit aşısı olmaya giderken götürdük bi o yana bi bu yana koşturup durdular hastane koridorlarında siz ne düşünüyorsunuz götürecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?