2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ohhh mis gibi olmuştur, bu gece rahat uyursun. Aynısından benim de ihtiyacım var ya bu eve ziyarete gelmek isteyen olursa napıcaz acaba, cok yakınlar mutlaka gelmek ister. Maske mi takın desek acaba, bebekler için covid, mikrop riski var. Bakalım nasıl çözüm bulucaz.

Ya onu bende düşünüyorum kara kara.Gelen insanın bilinçli olması gerek hatta gelmemesi bence geçen bi bayan 2 buçuk aylık bebeği için dua istıyorde.bebek korona olmuş zatüreye dönmüş hastanede yatıyomuş bebek.Bunları duydukça iyice karamsarlaşıyırum yanii Normal bi zaman değilki.mevlüd yapmayı düşünmüyorum mesela

Temizlik gibisi mi var mis olmuştur heryer

Ayy kuzum camlar ne pismiş vala abla 3 kere su değiştirdi balkon için eşim diyo ki akşam bidaha çağırsak gelir mi acaba diyo kuzu ben misafir için değil aslında bebek için temizlensin istedim. Bebek tertemiz eve girsin istedim ne bileyim yoksa misafir konusunu atlattık gibi. Kv ile konuştuk geçen. Kendisi 2 hafta once falan kovid geçirdi. Baya bi korktu sanırım zor atlattı aşılı vs olmasına rağmen. Bebek doğunca evde maske ile dolaşalım bebeği hic kimse öpmesin falab dedi. Ay anne dedim bende 40 ı çıkana kadar kimse de gelmesin biliyosun hastalık var vs diyince. O da merak etme yaza doğru gelirler aynen ne işleri var falan diyince üzerimden yük kalktı. Umarım da gelmezler. Çünkü benim akrabam yok zaten görüşmüyoruz. Eşimin tarafı acayip kalabalık. E onlarda gelmesse sorun olmaZ bakalım nasıl olucak

evet tatlış 9 aydır paşa kafası yukarıda takılıyo
Benimde en son gittiğimde kafa yukarıdaydı hala.bunhadta kontrolüm var bakalım döndümü görücez.Gerçi ben her harükarda sezeryan olucam zaten doktor 10 gün öncesi alırızdedi yani martın 14,15,16 birini seç dedi.14 de benim doğum günüm.aynıngünmü olsa yoksa olmasa mı bilemedim.sana ne dedi doktor genelde 10 gün önce alıyolar

benim suyu azalmış plasenta yaşlanmışş ondan haftaya alcaklarr 1 haftadır zor tutuyoruz eşeği sancılarım düzenli çekiyorum evde suyum muyum gelmedi ama

Aynı korku bende var. Evime temizliğe yardımcı almadım korkumdan covid var diye anasını satiim yüzüp kuyruğuna geldik covid olduk. Bizde de almıyorlar hatta 48 saat içinde yapılmış test istiyorlar yada orda hızlı test yapıyorlar sezeryenden önce.
Umuyorum süreci kolaylıkla geçirip negatif oluruz doğuma
Senin için de dua edeceğim

Ben çok net ilk 3 ay anneler dışında kimseyi almayacağım. Yazın kucağımızda dışarda görsünler inşallah

Gerçekten düşünceli olan bi insan gelmez,bebek henüz dünyaya yeni geleceği için vücüdu dirençsiz olacak mazallah hastalık kapar,geçen annemle konuştum misafir kabul etmiyorum desem ayıp olur mu dedim olmaz kızım ayıp dedi offf 3 çocukla nasıl ağırlayacağım onu da bilmiyorum ikramlık bi şeyler şimdiden yaptım hazır en azından o dertten kurtuldum.

Kızlar iki yada bir çocuğu olanlar bi sorum olacak ben kızımın doğumunda oğlumu da götürmüştüm ama ayrılırken kv ile eve gideceği zaman çok kötü oldum ayrılık zor olmuştu,şimdi hem kızım hem oğlum var üstelik de covit var hastaneye götürmeyeyim Doğumdan sonra eşim alır getirir hem kardeşlerini görürler hemde beni diye düşünüyorum kararsızım sizce götürsemmi götürmesemmi? Covit aşısı olmaya giderken götürdük bi o yana bi bu yana koşturup durdular hastane koridorlarında siz ne düşünüyorsunuz götürecek misiniz?

Bizde tek refakatçi alıyorlar
Annem benle kalacak kızım babaannesinde kalacak. Beni almaya gelirken getirecek babası.
Bence de covid zamanı hastanede olmaları çok iyi olmaz diye düşünüyorum

Bizde tek refakatçi alıyorlar
Annem benle kalacak kızım babaannesinde kalacak. Beni almaya gelirken getirecek babası.
Bence de covid zamanı hastanede olmaları çok iyi olmaz diye düşünüyorum
Aynen bencede,Burda alıyorlar ziyaret saati Doğuma da kapıda bekletiyorlar izin veriyorlar ama bende götürmeyi düşünmüyorum Doğumdan sonra eşim getirir

Sizindemi üçüncü bebek.Benimde üçüncü benimkiler büyük ama oğlan 14,kız 9 yaşında Bence direk almayın kimseyı misafir kabul etmeyin..

Bayanlar kramp giriyomu karnınıza.normalde ters bir hareket yaptığımda olurdu ani kalktığımda yada sagdan sola dönerken filan.şimdi deminden beri ikidir otururken oluyo acı gittikçe yan taraftan karnıma yayılıyo.doğru pozisyonu bulana dek acıyo.hareket edemıyorum öylece kalıyorum ağrıdan

Tek çocuk olsa götürülebilir derdim ama iki çocukla hastanede zor olur onlara bakan kişi için .bnm kızım babası dışında kimseyle durmaz .babası da bnmle hastanede olacağı için mecbur gelicek .ama öyle çok koşturan bı çocuk değil. Eşim bakarken çok sıkıntı yaratmaz .Bu zamana kadar bütün doktor kontrollerime de geldi .covit falan bı sıkıntı yaşamadık .ben artık covidden değil tam doğum zamanı covid pozitif olmaktan korkuyorum .onun da sebebi hastanem kabul etmez pozitif olursam .

Selam. Ben de birkaç gündür girmiyordum, bir uğrayayım dedim. nasılsınız? ben bugün 34’e girdim hayırlısıyla. son 4 kaldı ama pazartesi kontrolümde ne diyecek bakalım doktorum.

Oğlumun 2 hafta evvel başı aşağıdaydı ama sanırım yine döndü. Sağ böbreğimin olduğu yerde hareket ediyor, yine eski ağrılarıma döndürdü beni Eşek sıpası. Nefes bile alamıyorum. bugün bir vurdu sağ kaburgama Anlatamam. Eşim karnımı seviyordu, o bile korktu. sanki içeriden karaciğerimle böbreğime elektrik verdiler de kaburgam da kırıldı. öyle sert vurdu ki 10 dk ağladım acısından sizde de böyle sert oluyor mu hareketler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…