- 7 Şubat 2022
- 787
- 1.199
- 43
- 33
Gerçekten her ayin 20 si sonrası adet dongum oyleydi, sancilarim başlıyor. Bildiğin ha oldum ha olcam diye geçiyor saatler sanki. Vücut aklı inanılmaz bisey ya. Bende de aynı durum hem sancılar hem bağırsak hareketliliğiKızlarım kızlarım herkese iyi akşamlar. Tam olarak adet öncesi dönem gibi hissetmeye başladım bugün. Gerginlik, sıcak basması, bağırsak hareketliliği tüm belirtiler mevcut. Ya sanki birazdan adet olucam öyle bir hissiyathakkımızda hayırlısı olsun
Üst katta var dublels girişi ayrı orayı temizletmicemAşkım tek taraflı değil baya 2 taraflı sertleşmeler oluyo bende artık. O tek taraflılar mazide kaldıönce kasılmalar başlıyor kuzu. Hepimizde olan şeyler.
Şuanda hala aynı kuzu ya sanırsın adet olucam aynı hissiyat yani bu kadar olur. Kocam sabahtan berbere falan gitti dogurursam ogluna saçları tıraşlı olsunmuş
Kuzu hangi sehirdesin? Ben geçen cuma abla aldım. Evim çok büyük 4+1, artı salon kadar bi de balkon var camlar vs çok yani. 300₺ verdim. Ankaradayım ben
Bende ayakta ve otururken çok oluyor eğer ayakta isem oturmam oturuyorsam uzanmam yoksa o acıtma kasılma geçmiyorBen o kasılma olduğunda hareket edemiyorum mesela sende nasil? Durdugum pozisyonda kalıyorum gecince pozisyon degistiriyorum
İnan hiç bilmiyorum canım üçüncü hamileliğim ama diğerlerinde bu kadar kasılma falan olmamıştıKızlar bu kasılma işi bu akşam bende de acayip şiddetli, tek taraflı kasılıyor ve öyle saniye değil. Uzun süre kasılı kalıyor 10-15 dk falan, bu dogum belirtisi mi oluyor. Ne daha öncelikli bu işte? Kasılma mı? Su mu? Nişan mı?
ben koltukları kırlentleri 6 sandalyeyi 250ye yıkattım ayrı bi firmayla kuzuÜst katta var dublels girişi ayrı orayı temizletmicem
aşağısı küçük 2+1 mutfak balkon vs küçük.
Koltukları ve 4 sandalyeyi de de desim ekstra alırm dedi. İstanbuldaym cnm halı silmeyecek yeni yaiılandı zaten odalarım da küçük ay bilemedim ya normal bir insan yarım günde bitirir bide mutfak yok dedin dolapları yeni yaptırdm zaten.
Bide cam sildirince güneşlik ütülüyrlar mı. Öncekilerde abla silerken ben ütülüyrdm proaedür nasıl bil iyrm genel olrak :)
İzmirdeyim iki farklı kişi alıyorum duruma göre biri 250 biri 300 alıyor. Evim 3+1 3 balkonum var. İkisi de halı cam koltuk kapı siliyor ikisi de ütü yapıyor.kızlar cam silme ve ev temizliğine 300-400 diyorlar normal mi?2+1 ev için. Yardımcı alanlar yardm :)
Ahahahhaha eşin hazırlanmış oğluşunaAşkım tek taraflı değil baya 2 taraflı sertleşmeler oluyo bende artık. O tek taraflılar mazide kaldıönce kasılmalar başlıyor kuzu. Hepimizde olan şeyler.
Şuanda hala aynı kuzu ya sanırsın adet olucam aynı hissiyat yani bu kadar olur. Kocam sabahtan berbere falan gitti dogurursam ogluna saçları tıraşlı olsunmuş
Kuzu hangi sehirdesin? Ben geçen cuma abla aldım. Evim çok büyük 4+1, artı salon kadar bi de balkon var camlar vs çok yani. 300₺ verdim. Ankaradayım ben
Evet uzun zamandır yoktun canim merak ediyordum. Hayırlısı olsun ins senin içinde bebeğin içinde sağlıkla gelsin yeterkiKızlar uzun zamandır yazamamıştım. Bugün kontrolüm vardı. 36+1 iz bugün 2 haftadır doğum kanalındaydı bebeğim daha da inmiş aşağıya parmağımla alabileceğim mesafede dedi doktor. Rahim kalınlığı 3mm ye düşmüş. Onun için 25 şubata gün verdi. Tıbbi zorunluluk artık almamız lazım rahimin yırtılma olasılığı var dedi. Her an suyum da gelebilirmiş ama korkmamı söyledi. 3 kg olmuş kilosu, gelişimi gayet güzel endişe etme dedi. Bizden haberler böyle inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza
Valla aynı şey mi bilmiyorum ama sağ iç bacağıma arada ağrı vuruyor .hatta bir saat önce bulaşık yıkarken bı adım attım bı anda bı ağrı girdi ay diye bağırdım kocam doguruyorum sandı koştu geldiKızlar banyo yaptım kurulanırken biraz eğilip kalktım şimdi adım atarken inanılmaz canım acıyor. 1 saati geçti hala aynı. Çatı ağrısının çok ağrılısı gibi. Var mi yaşayan ya da tavsiyesi olan?
Mutfağı da halletmişse 300 normal miş cnm. Bene mutfak olmayacak dedm 300 dedi bir bakıcam temizliği fln çok iyi dedi arkadaş.mutfak dolaplarını iç dış temizledi buzdolabını falan da bi boşalttı evin camları silindi banyo ciflendi yerler silindi bi de toz aldı
Canim süper haberler almışsın gözün aydın. Hayırlısı ile zamanında gelsin paşa. Çok sevindimben de çıktım doktordan 2880 olmuş 36+6 bugün
servikal uzunluk 42 den 30 a düşmüştü o 35e geri çıkmış
suyu 6.5 lara gelmiş ama hareketlerini normal görüyorum dedi
22 şubat tarihin iptal ediyorum acil durum olmazsa çarşamba tekrar gel dedii benden haberler böylee şekerlerrr bu azimle 38 leri görceksin gibi dedi
nstde de sancılar çıktı klasik ama düzenli değildi bu sefer bi de max 50 leri gördü bişey değil
sürekli yatma artık hareket edebilirsin bol suya devam dedi havuç yiyodum paso ona da devam edeyim napıyosan yarıyo dedi çünküü
Ya bacaklarım hareket kabiliyetini kaybetti adım atmak çok acıtıyor parol aldım bakalım geçer inşallah. O kadar yürüme boşa mı gittiValla aynı şey mi bilmiyorum ama sağ iç bacağıma arada ağrı vuruyor .hatta bir saat önce bulaşık yıkarken bı adım attım bı anda bı ağrı girdi ay diye bağırdım kocam doguruyorum sandı koştu geldiama yok yani tık yok sancı falan yok.bosuna yürüdüm bugün bir sürü yolu .olan ayağımın üstüne oldu .sanki üstüne ağır bişey düşmüş gbi ağrı var .evde durmaktan ayak ne işe yaradigini unutmuş
Ya bnde plates topunu bilerek almadım .dedim kesin yapmam boşa para gitmesinYa bacaklarım hareket kabiliyetini kaybetti adım atmak çok acıtıyor parol aldım bakalım geçer inşallah. O kadar yürüme boşa mı gitti. Ben de bugün 2 dk plates topunun üzerinde yaylandım. Çocuk diyor sen hareket etmiyorsun ben niye edeyim yarın kontrolüm var bakalım soracağım kanala girmiş mi diye.
Canım ben Diyarbakır Memorialda yaptım. Yani Diclekent tarafında olan. Memnunum. 30 haftalık doğum yaptığım için bebeklerim kuvözdeler. Genel olarak iyi hastane. Diğer hastaneler nasıldır bilemiyorum. Yenidoğan yoğun bakım olan bir hastane olması iyi olabilir ikiz oldukları için ister istemez erken doğuyorlar. Yeni doğan yoğun bakım Memorialın ikisinde de var bildiğim kadarıyla. Yoğun bakım için ücret ödenmiyor bu arada sadece doğum ücreti ödüyorsun. Kuvözü devlet karşılıyor ne kadar kalırsa kalsınKızlar Diyarbakır'da doğum yapan var mı acaba? Hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?
Allah bağışlasın canım benim sağlıkla büyüsünler...Canım ben Diyarbakır Memorialda yaptım. Yani Diclekent tarafında olan. Memnunum. 30 haftalık doğum yaptığım için bebeklerim kuvözdeler. Genel olarak iyi hastane. Diğer hastaneler nasıldır bilemiyorum. Yenidoğan yoğun bakım olan bir hastane olması iyi olabilir ikiz oldukları için ister istemez erken doğuyorlar. Yeni doğan yoğun bakım Memorialın ikisinde de var bildiğim kadarıyla. Yoğun bakım için ücret ödenmiyor bu arada sadece doğum ücreti ödüyorsun. Kuvözü devlet karşılıyor ne kadar kalırsa kalsın
Evet benim ilk doğumum olacak accuk tırsıyorumYa bnde plates topunu bilerek almadım .dedim kesin yapmam boşa para gitmesinyazarsın buraya kontrolden sonra.senin ilkti Dmi çatı muayenesi yapicak mi acaba . Bnm de kontrol çarşamba .aciklaga falan baksa 3-4 cm acilman var falan dese ne güzel olur
Ya zaten bu çatı muayenesi falan bnde kızımda hiç doğumu falan tetiklememisti .hafif kanama olabilir demişti o bile olmadı .bana da alttan bakarız demedi doktor .ikinci doğum diye bakmayabilir .bugün kızıma poyraz gelmicekmis vazgeçmiş dedim .o da elini ağzıma sokup poyrazi çıkarmayı teklif ettiEvet benim ilk doğumum olacak accuk tırsıyorumçatı muayenesi yapmıyorum çünkü sadece çatının çıkış kısmını görebiliyoruz giriş kısmı darsa onu anlama şansımız yok boşuna hastalarımı rahatsız etmiyorum dedi. Çıkış kısmı geniş olup giriş kısmı darsa bebek zaten geçemeyecek oradan öyle olursa sezeryana çeviriyoruz dedi. Benim sancım suyum fln gelmeden haberim olmayacak yani açıklıktan ne yazık ki. Ama benim çocuğum ağzımdan çıkacak gibi hiç sanmıyorum aşağıya indiğini
Ay hadi inşallah gönlüne göre olur hissetmeden doğuruverirsin. Hepimiz öyle hop diye sorunsuz doğuralım inşallah
Benim sadece gaz çıkışı oldu henüz tuvalet olarak yapamadım korkuyorum ıkınmaya sancı veya tuvalet hissi yok ama bakalımBurdan ilk defa sezeryanla olacaklara söyleyeyim.büyük tuvaletinizi yapmadan çıkartmıyolar hastaneden bilginizeBağırsaklar rahimle komşu olduğu için rahmi kapatırken yapıştırdım karın bu yapışıklık bağırsaklarda sirayet eder diye.Bağırsak faaliyetini görmeden sorumluluk alıpta hastane çıkartmıyo
Kaşık biberon ve göğüs ucu çıkarıcı benim çok işime yarıyor herkeste aynı olmayabilir tabiKızlar doktor kaşık biberon sorunca al dedi bulunsun ben bundan sipariş ettim çok para versemde kullanacağım belli değil sonuçta yoğurt sebze püresi su için kullanan da varmış sonradan ilk anne sütü için malum oda ihtiyaç olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?