Yaaa ne tatlı çıkarsaydı bak ne kolay doğum olurduYa zaten bu çatı muayenesi falan bnde kızımda hiç doğumu falan tetiklememisti .hafif kanama olabilir demişti o bile olmadı .bana da alttan bakarız demedi doktor .ikinci doğum diye bakmayabilir .bugün kızıma poyraz gelmicekmis vazgeçmiş dedim .o da elini ağzıma sokup poyrazi çıkarmayı teklif ettisen ağzımdan cikicak yazinca aklıma geldi .çok yukarda hissediyorsan girmemiş olabilir kanala .bugün arkadaşımla görüştüm o da karnımın kızımda olduğu kadar yukarda olmadığını söyledi .dışardan nasıl gözüküyor karnım bilmiyorum ama elimi tam göğsünün altına koysam 4-5 parmk aşağıda hissediyorum hareketlerini
Amin canım teşekkür ederim. Sanada hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah sağlıkla kucağına alAllah bağışlasın canım benim sağlıkla büyüsünler...Diclekent e uğradım doktor olarak Neval Yaman önerildi, haftalardır Neval Yaman için randevu bakıyorum meğer 2 ay yokmuş. Bu defa da otogar tarafındaki Memorial dan salı gününe Yunus Çavuş için randevu aldım ama nasıldır hiçbir fikrim yok. Sen hangi doktorda yaptın? Normal mi, sezaryen mi oldu? Buradaki hastanelerde sancı odalarında 2 3 kişi bir arada oluyormuş. Memorial da böyle mi acaba? Genesis I bu yüzden eledim.
İstanbulda fiyatlar daha yüksek olabilir ondan dedim. Vala bize gelen ablayı ilk defa aldim bende komsumun tavsiyesiyle. Camları sildi perdeleri cikardi biz yikadik kv astı. Perdeleri ütülemiyorum ben kırışmadığı için. Onun dışında mutfaga karışmadı. Dolapları iç dış annemler sildi. Halıları ve koltukları da sildi tüm odaların. Onun dışında kapıları banyoları heryeri sildi toz aldı. 300₺ verdim dediğim gibi. Ya bi de ilk başta vileda nerde falan diye sordu. Annemlerde elinle silmicen mi yerleri diyince eliyle sildi. Hani allah var kadın ne desek yaptı. Ama bu temizlik işleri de değişmiş çok iş yapmak istemiyor ablalar maalesefÜst katta var dublels girişi ayrı orayı temizletmicem
aşağısı küçük 2+1 mutfak balkon vs küçük.
Koltukları ve 4 sandalyeyi de de desim ekstra alırm dedi. İstanbuldaym cnm halı silmeyecek yeni yaiılandı zaten odalarım da küçük ay bilemedim ya normal bir insan yarım günde bitirir bide mutfak yok dedin dolapları yeni yaptırdm zaten.
Bide cam sildirince güneşlik ütülüyrlar mı. Öncekilerde abla silerken ben ütülüyrdm proaedür nasıl bil iyrm genel olrak :)
Ahahaha sorma kocam benden daha hazır doğuma. Benimde ağda falan yapmam lazım ama ne zaman nasıl yapıcam. Kuaföre gitmeyi düşünmüyorum korkumdan bendeİzmirdeyim iki farklı kişi alıyorum duruma göre biri 250 biri 300 alıyor. Evim 3+1 3 balkonum var. İkisi de halı cam koltuk kapı siliyor ikisi de ütü yapıyor.
Ahahahhaha eşin hazırlanmış oğluşuna. Ben de bi pedikür ağda yaptırmak istiyorum ama covidden gidesim yok kendim de yapamıyorum. Benim de eşim benden daha hazır galiba
Mutfaklı mutfaksız neden farkediyor kiMutfağı da halletmişse 300 normal miş cnm. Bene mutfak olmayacak dedm 300 dedi bir bakıcam temizliği fln çok iyi dedi arkadaş.
Ben bower da fatmanur hanımda doğum yaptım Allah binlerce kez razı olsun mükemmel bir doktor memorial vs hepsine gittim ama fatmanur hanım kadar ilgili ve samimi doktor yok
Ben bower da fatmanur hanımda doğum yaptım Allah binlerce kez razı olsun mükemmel bir doktor memorial vs hepsine gittim ama fatmanur hanım kadar ilgili ve samimi doktor
Bebegim hala yenidoğan bakım ünıtesinde cocuk doktorumuz mehmet hoca da keza aynı sekilde samimiyet cok önemli caresizsin evladini kime biraktigini bilmek lazim bebegim iyilesti tam alacakken covid oldum karantinadayim onlar ben iyilesene kadar bakacaklarini söylediler emin olun her hastane yapmaz bunuBen bower da fatmanur hanımda doğum yaptım Allah binlerce kez razı olsun mükemmel bir doktor memorial vs hepsine gittim ama fatmanur hanım kadar ilgili ve samimi doktor yok
Ayy izmirde bi ben bulamadım istediğim gibi birini ya, öyle ki annemle kaynanam yapacaklar temizliği asla memnun olmadim gelenlerden. Keşke yakin olsak sana geleni alsam kuzumİzmirdeyim iki farklı kişi alıyorum duruma göre biri 250 biri 300 alıyor. Evim 3+1 3 balkonum var. İkisi de halı cam koltuk kapı siliyor ikisi de ütü yapıyor.
Ahahahhaha eşin hazırlanmış oğluşuna. Ben de bi pedikür ağda yaptırmak istiyorum ama covidden gidesim yok kendim de yapamıyorum. Benim de eşim benden daha hazır galiba
Amin canım inşallah. Yarın Yunus hoca için randevuya gidecem. 38.haftam. Doğuma kabul eder mi ondan da emin değilim. Şimdiye kadar kontrolleri memleketimde yaptım doktorum orada ama doğum aniden olursa mecburen buradan bir hastaneye de görünmek istiyorumAmin canım teşekkür ederim. Sanada hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah sağlıkla kucağına alneval hoca iyidir ama onun muayene ücreti de doğum ücreti de yüksek. Ben Aydın hocaya gidiyordum. Benim acil doğum olması gerektiği için Sezeryan oldu. Ama zaten ikiz olduğu için her türlü Sezeryan olacaktı. normal doğumu bilmiyorum kaç kişi oluyorlar. Benim gittiğim Memorialda ebe Raziye var ona sor istersen Instagram hesabı var. doularaziye diye aratırsan ordanda yazabilirsin. İyi bir kız tatlı dilli.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin zor bir süreç gerçekten. Aslında Diyarbakır da baya bi hastane gezdik, içime sinen olmadı. Sebebi de sancı odalarında aynı an da birden fazla kişiye doğum yaptırmaları. Vajinal doğumlarda yoğunluktan dolayı özel bir oda olmuyormuş o yüzden olumsuz bakıyorumBen bower da fatmanur hanımda doğum yaptım Allah binlerce kez razı olsun mükemmel bir doktor memorial vs hepsine gittim ama fatmanur hanım kadar ilgili ve samimi doktor
Bebegim hala yenidoğan bakım ünıtesinde cocuk doktorumuz mehmet hoca da keza aynı sekilde samimiyet cok önemli caresizsin evladini kime biraktigini bilmek lazim bebegim iyilesti tam alacakken covid oldum karantinadayim onlar ben iyilesene kadar bakacaklarini söylediler emin olun her hastane yapmaz bunu
Ben aslen Diyarbakırliyim ama doğma büyüme almanya da yaşıyorum.Ben bower da fatmanur hanımda doğum yaptım Allah binlerce kez razı olsun mükemmel bir doktor memorial vs hepsine gittim ama fatmanur hanım kadar ilgili ve samimi doktor
Bebegim hala yenidoğan bakım ünıtesinde cocuk doktorumuz mehmet hoca da keza aynı sekilde samimiyet cok önemli caresizsin evladini kime biraktigini bilmek lazim bebegim iyilesti tam alacakken covid oldum karantinadayim onlar ben iyilesene kadar bakacaklarini söylediler emin olun her hastane yapmaz bunu
Canım hayırlı uğurlu olsun tekrardanBenim sadece gaz çıkışı oldu henüz tuvalet olarak yapamadım korkuyorum ıkınmaya sancı veya tuvalet hissi yok ama bakalımdoktora sordum normal bol sıvı al dedi
Kaşık biberon ve göğüs ucu çıkarıcı benim çok işime yarıyor herkeste aynı olmayabilir tabi
Bana gelen kişi alsancaktan geliyor. Sen nerde oturuyorsun kuzumAyy izmirde bi ben bulamadım istediğim gibi birini ya, öyle ki annemle kaynanam yapacaklar temizliği asla memnun olmadim gelenlerden. Keşke yakin olsak sana geleni alsam kuzum
yaa kuzucum geçmişler olsun vallahi insanı şoka sokuyolar bebiş hareketleri ne alemdeMerhabalar, Cuma günü az kalsın yanlışlıkla doğuma alınıyordum. Bebek hareketleri az diye bir devlet hastanesinin aciline gitmiştim. Kadın doğum uzmanı nst ye bağladı. Sonra hemen muayeneye geçtik. Doktor bir anda senin ağrıların var doğumhaneye çık dedi ebeler görsün direk dedi. Bir anda bir noluyoruz dedim. Sonra başka ebelere gösterdim sonucu, doktorun tabiriyle hemen doğumhaneye gitmedim. Kendi doktoruma mesaj attım o da bana bir serum takılsın doğumhaneye gitme bunlar doğum sancısı değil dedi. o saçma sapan telaşla serumu da istemedim. Hemen eve geldim. Bol su iç ve dinlen dedi. Haftasonunu nasıl geçirdim belli değil. Z zahrada cumartesi günü 26.02.2022 tarihinde muayenemiz var. Ben erken doğum falan beklemiyorum. Şimdilik durum bu. Herkesin bebişi iyidir umarım.
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahEvet uzun zamandır yoktun canim merak ediyordum. Hayırlısı olsun ins senin içinde bebeğin içinde sağlıkla gelsin yeterki
Sen sağduyulu davranıp doktoruna danışmasan sana daha büyük çile olacaktıMerhabalar, Cuma günü az kalsın yanlışlıkla doğuma alınıyordum. Bebek hareketleri az diye bir devlet hastanesinin aciline gitmiştim. Kadın doğum uzmanı nst ye bağladı. Sonra hemen muayeneye geçtik. Doktor bir anda senin ağrıların var doğumhaneye çık dedi ebeler görsün direk dedi. Bir anda bir noluyoruz dedim. Sonra başka ebelere gösterdim sonucu, doktorun tabiriyle hemen doğumhaneye gitmedim. Kendi doktoruma mesaj attım o da bana bir serum takılsın doğumhaneye gitme bunlar doğum sancısı değil dedi. o saçma sapan telaşla serumu da istemedim. Hemen eve geldim. Bol su iç ve dinlen dedi. Haftasonunu nasıl geçirdim belli değil. Z zahrada cumartesi günü 26.02.2022 tarihinde muayenemiz var. Ben erken doğum falan beklemiyorum. Şimdilik durum bu. Herkesin bebişi iyidir umarım.
Evet evet burcuya gidiyorum. Sabah 09.40 bizim randevu.yaa kuzucum geçmişler olsun vallahi insanı şoka sokuyolar bebiş hareketleri ne alemde
sen burcuyla devam edeceksin dimiii ctesi ona mı gitceksin
çarşamba gitcem ctesi de son kontrol diye çağırırsa denk geliriz belkiii
Artık daha hareketli sanki. Yani o olaydan sonra daha dikkatli takip ediyorum ama çok gereksiz yere doğumhaneye götürülüyorduk yani.Sen sağduyulu davranıp doktoruna danışmasan sana daha büyük çile olacaktıiyi ki doktoruna danışmışın, hareketlerde artış var mı?
Doktorumuzun oldugu hastanenin aciline gitmek lazım demek ki, yine irtibat kurarlar doktorla.Evet evet burcuya gidiyorum. Sabah 09.40 bizim randevu.
Artık daha hareketli sanki. Yani o olaydan sonra daha dikkatli takip ediyorum ama çok gereksiz yere doğumhaneye götürülüyorduk yani.
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin , insallah hizli ilerlerKızlar kahverengi akıntım olduğu için kontrole geldim açılma 4 cm olmuş yatışım yapılıyor şu an. Dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?