Bnde illa 90ları vurması lazım snyrdum sağol cnm. 2 cm sonra sancın ilerlemediği için mi açıoma olmadı acaba. Birde ilk önce rahim ağzı yumuşuyor sonra silşnme sonra açıoma olıyr galiba sen 2 kademeyi atlatmışsn:)Benim de en fazla 50lerde çıktı sancı ama 2 cm açılmam varmış. Sanırım önemli olan düzenli aralıklarla olması
İnşallah ama benim ağır grip gibi geçiyor şu an. Burnum, boğazım, hapşırık, öksürük, sırt ağrısı ne ararsan varSize de geçmiş olsun. Aynı durumdayız sanırım. Ben 36+5 teyim. Bu ara herkesten bir pozitif haberi geliyor dikkat edeyim derken biz de yakalandık sonundaUmarım kolay atlatırız
Belki de varyantlarımız farklıdır. Omicron ya da delta vs de denmiyor artık. Pozitif mi pozitifİnşallah ama benim ağır grip gibi geçiyor şu an. Burnum, boğazım, hapşırık, öksürük, sırt ağrısı ne ararsan varKulaklarım duymuyor basınç var çok.
Hoşgeldiniiiz bebişin ismini belirlediniz miii ekleyeyim hemen tablomuzaaMerhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum :) muhtemel Doğum tarihim 18 Mart görünüyor ancak bu benim 2. doğumum olacak ve sezeryan olacak. Bu hafta içi tarihi belirleyecek doktor. İlk bebeğim erkekti ve inanılmaz rahat bi süreç geçirmiştim. Bu sefer bir kızım olacak ve kramplardan uyuyamıyorum
Bende de tat kokuda sıkıntı yok. Gerçi bugün 1. Gün daha. Boğazım yandı dün akşam çok. Bugün ağrıya çevirdi. Kulaklarım Çok zayıf duyuyor tıkanıklıktan. Öksürük de kuru kuru var.Belki de varyantlarımız farklıdır. Omicron ya da delta vs de denmiyor artık. Pozitif mi pozitifBenim boğazım yara oldu öksürmekten. Burun akıntısı tat koku kaybı vs yok.
hayırlısı olsun canım hepimiz için. Ben öğretmenim. Okul varken çok yazıyodum. Günlük tüm yorumları okuyordum. Ama kaç aydır çok uzak kaldım sayfaya. Evet günlerimiz aynı bakalım doğumlarımız nasıl olacakDün inanır mısın aklıma geldin ama ki im olduğunu hatırlayamadım sadece adliye de çalıştığın aklım da kalmışgünlerimiz aynı sanılır bende aşılama ile hamile kaldım doktorum kıymetli bebek istersen sezeryan günü verelim dedi bende normal doğumu denemek istiyorum diyince sen bilirsin dedi baktım yapamıyorum sezeryana geçeriz dedim doktora
oğluşunun ismine karar verdin miiihayırlısı olsun canım hepimiz için. Ben öğretmenim. Okul varken çok yazıyodum. Günlük tüm yorumları okuyordum. Ama kaç aydır çok uzak kaldım sayfaya. Evet günlerimiz aynı bakalım doğumlarımız nasıl olacak
Sorma teyzesi çok zor bir karardı benim için anca 35.haftada netleştirebildik ama hala da emin değilim desemoğluşunun ismine karar verdin miiizo
Yok kuzu. Kasılma şöyle oluyo. Mesela bebegin genelde poposu olduğunu düşünüyorum bi yerde toplanıp kabarıyor ve o esnada karin kasik agrisi gibi bisey oluyo 15-20 saniye sürüyor sonra yumusuyo o kabaran yer. Yani bende olan o şekilde. Baya can acıtıcı oluyo ama ozellikle bu son zamanlarda.
Kızlar bu kasılma işi bu akşam bende de acayip şiddetli, tek taraflı kasılıyor ve öyle saniye değil. Uzun süre kasılı kalıyor 10-15 dk falan, bu dogum belirtisi mi oluyor. Ne daha öncelikli bu işte? Kasılma mı? Su mu? Nişan mı?Kızlar işte bende 15-20 saniye sürmüyorlar illa uzanmam gerek yoksa o sertlik geçmek bilmiyor
Çok geçmiş olsun ağır da geçiriyorsun biraz galiba ama ciğerlere inmemiş gibi korkma hiç. Doğuma da daha var geçip gidecek inşallahTeşekkür ederim. 3 doz biontech aşılıyım Ama boğazım yanıyor ve burnum tıkalı çok. onun haricinde şimdilik bi şeyim yok gibi. Tat koku kaybım yok çok şükür. Parol içtim sabah kahvaltıda. Astım var bende o biraz korkutuyor beni.
Evet kuzum çatı ağrısı da deniyor rahim açılması değil de çatı kemiklerinin doğuma hazırlık için hafif açılmasından oluyormuşKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacaktı. Benim bacak aralarım ağrıyor üst taraflar acaba açılmadan dolayı mı yaşıyorum bu ağrıları
Çok çok geçmiş olsunHerkese merhaba
Nasılsınız?
Ben tam 36 haftalık oldum derkeeen oğlumun geçtiğimiz ptesi kreşten pozitif bir vakayla temaslı olduğunu öğrendim. Salı gününden itibaren oğlum da ben de belirtileri tek tek göstermeye başladık ve test yaptırdık maalesef ikimizin de sonuç pozitif geldi.
Benim gibi son haftalarında bu durumu yaşayanlar neler yaptınız? Augmentin kullanıyorum buhar yapıyorum bitki çayları vs. Nefesimde bazen zorlanma oluyor ama geçiyor. Çok korkuyorum. İyi ki üçüncü doz aşıyı olmuşum
Şu an 36+5 teyim. Umarım bebişim kötü etkilenmez bu süreçten diye dua etmekten başka çarem yok
Doğum yapanlar da fazla sanırım aramızda. Onlara da çok sevindim. Allah bağışlasın hepinize minikleriniziSağlıklı uzuuuun ömürler versin Rabbim
Ayyy heyecanlandım nasılsın şu andaaaaKızlarım kızlarım herkese iyi akşamlar. Tam olarak adet öncesi dönem gibi hissetmeye başladım bugün. Gerginlik, sıcak basması, bağırsak hareketliliği tüm belirtiler mevcut. Ya sanki birazdan adet olucam öyle bir hissiyathakkımızda hayırlısı olsun
Aşkım tek taraflı değil baya 2 taraflı sertleşmeler oluyo bende artık. O tek taraflılar mazide kaldıKızlar bu kasılma işi bu akşam bende de acayip şiddetli, tek taraflı kasılıyor ve öyle saniye değil. Uzun süre kasılı kalıyor 10-15 dk falan, bu dogum belirtisi mi oluyor. Ne daha öncelikli bu işte? Kasılma mı? Su mu? Nişan mı?
Şuanda hala aynı kuzu ya sanırsın adet olucam aynı hissiyat yani bu kadar olur. Kocam sabahtan berbere falan gitti dogurursam ogluna saçları tıraşlı olsunmuşÇok geçmiş olsun ağır da geçiriyorsun biraz galiba ama ciğerlere inmemiş gibi korkma hiç. Doğuma da daha var geçip gidecek inşallah
Evet kuzum çatı ağrısı da deniyor rahim açılması değil de çatı kemiklerinin doğuma hazırlık için hafif açılmasından oluyormuş
Çok çok geçmiş olsunantibiyotik neden aliyorsunuz merak ettim normalde antibiyotik verilmiyor doktorunuza bir sorun coraspirin tavsiye edebilir bir de c vitamini
Ayyy heyecanlandım nasılsın şu andaaaa
Kuzu hangi sehirdesin? Ben geçen cuma abla aldım. Evim çok büyük 4+1, artı salon kadar bi de balkon var camlar vs çok yani. 300₺ verdim. Ankaradayım benkızlar cam silme ve ev temizliğine 300-400 diyorlar normal mi?2+1 ev için. Yardımcı alanlar yardm :)
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun ağır da geçiriyorsun biraz galiba ama ciğerlere inmemiş gibi korkma hiç. Doğuma da daha var geçip gidecek inşallah
canım ben 300 verdim 6 saat içinkızlar cam silme ve ev temizliğine 300-400 diyorlar normal mi?2+1 ev için. Yardımcı alanlar yardm :)
yaırn gitcek misiiin ne alemde baktırcak mısınnnnKızlar benim bu bebeğin hiç cikmaya ya niyeti yok gibi.
Göbek deligim ve coooooooook tan kapanmis göbek pearcingim delinecek gibi aciyor.
Hic bilmiyorum canim.canım ben 300 verdim 6 saat için
yaırn gitcek misiiin ne alemde baktırcak mısınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?