2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim de en fazla 50lerde çıktı sancı ama 2 cm açılmam varmış. Sanırım önemli olan düzenli aralıklarla olması
Bnde illa 90ları vurması lazım snyrdum sağol cnm. 2 cm sonra sancın ilerlemediği için mi açıoma olmadı acaba. Birde ilk önce rahim ağzı yumuşuyor sonra silşnme sonra açıoma olıyr galiba sen 2 kademeyi atlatmışsn:)

Size de geçmiş olsun. Aynı durumdayız sanırım. Ben 36+5 teyim. Bu ara herkesten bir pozitif haberi geliyor dikkat edeyim derken biz de yakalandık sonunda Umarım kolay atlatırız
İnşallah ama benim ağır grip gibi geçiyor şu an. Burnum, boğazım, hapşırık, öksürük, sırt ağrısı ne ararsan var Kulaklarım duymuyor basınç var çok.

İnşallah ama benim ağır grip gibi geçiyor şu an. Burnum, boğazım, hapşırık, öksürük, sırt ağrısı ne ararsan var Kulaklarım duymuyor basınç var çok.
Belki de varyantlarımız farklıdır. Omicron ya da delta vs de denmiyor artık. Pozitif mi pozitif Benim boğazım yara oldu öksürmekten. Burun akıntısı tat koku kaybı vs yok.

Hoşgeldiniiiz bebişin ismini belirlediniz miii ekleyeyim hemen tablomuzaa

Belki de varyantlarımız farklıdır. Omicron ya da delta vs de denmiyor artık. Pozitif mi pozitif Benim boğazım yara oldu öksürmekten. Burun akıntısı tat koku kaybı vs yok.
Bende de tat kokuda sıkıntı yok. Gerçi bugün 1. Gün daha. Boğazım yandı dün akşam çok. Bugün ağrıya çevirdi. Kulaklarım Çok zayıf duyuyor tıkanıklıktan. Öksürük de kuru kuru var.

hayırlısı olsun canım hepimiz için. Ben öğretmenim. Okul varken çok yazıyodum. Günlük tüm yorumları okuyordum. Ama kaç aydır çok uzak kaldım sayfaya. Evet günlerimiz aynı bakalım doğumlarımız nasıl olacak

oğluşunun ismine karar verdin miii

Kızlar işte bende 15-20 saniye sürmüyorlar illa uzanmam gerek yoksa o sertlik geçmek bilmiyor
Kızlar bu kasılma işi bu akşam bende de acayip şiddetli, tek taraflı kasılıyor ve öyle saniye değil. Uzun süre kasılı kalıyor 10-15 dk falan, bu dogum belirtisi mi oluyor. Ne daha öncelikli bu işte? Kasılma mı? Su mu? Nişan mı?

Çok geçmiş olsun ağır da geçiriyorsun biraz galiba ama ciğerlere inmemiş gibi korkma hiç. Doğuma da daha var geçip gidecek inşallah
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacaktı. Benim bacak aralarım ağrıyor üst taraflar acaba açılmadan dolayı mı yaşıyorum bu ağrıları
Evet kuzum çatı ağrısı da deniyor rahim açılması değil de çatı kemiklerinin doğuma hazırlık için hafif açılmasından oluyormuş
Çok çok geçmiş olsun antibiyotik neden aliyorsunuz merak ettim normalde antibiyotik verilmiyor doktorunuza bir sorun coraspirin tavsiye edebilir bir de c vitamini
Ayyy heyecanlandım nasılsın şu andaaaa

kızlar cam silme ve ev temizliğine 300-400 diyorlar normal mi?2+1 ev için. Yardımcı alanlar yardm :)

Kızlar benim bu bebeğin hiç cikmaya ya niyeti yok gibi.
Göbek deligim ve coooooooook tan kapanmis göbek pearcingim delinecek gibi aciyor.

Aşkım tek taraflı değil baya 2 taraflı sertleşmeler oluyo bende artık. O tek taraflılar mazide kaldıönce kasılmalar başlıyor kuzu. Hepimizde olan şeyler.
Şuanda hala aynı kuzu ya sanırsın adet olucam aynı hissiyat yani bu kadar olur. Kocam sabahtan berbere falan gitti dogurursam ogluna saçları tıraşlı olsunmuş
kızlar cam silme ve ev temizliğine 300-400 diyorlar normal mi?2+1 ev için. Yardımcı alanlar yardm :)
Kuzu hangi sehirdesin? Ben geçen cuma abla aldım. Evim çok büyük 4+1, artı salon kadar bi de balkon var camlar vs çok yani. 300₺ verdim. Ankaradayım ben

canım ben 300 verdim 6 saat için
Kızlar benim bu bebeğin hiç cikmaya ya niyeti yok gibi.
Göbek deligim ve coooooooook tan kapanmis göbek pearcingim delinecek gibi aciyor.
yaırn gitcek misiiin ne alemde baktırcak mısınnnn

canım ben 300 verdim 6 saat için

yaırn gitcek misiiin ne alemde baktırcak mısınnnn
Hic bilmiyorum canim.
Nedense üstümde bir ağırlık coook yorgunum.
Gitsem iyi olur en azından kalb atışını dinlerler.
Burda ki doktor yardimcilarida cok afrali tafrali oluyor. Arayinca sanki ne oldu yine ne derdin var gibi tavir yapıyorlar. Gicik oluyorum sinirim bozuluyor.
Insallah hayirliyla bu gece sag salim dogursam keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…