Sizi görsün demek canım.Günaydınmesane egzersizi nasıl oluyor canım
Sedye yakın olsun derken canim
Yoruldun demi giremedin grubaCanim yadogurmadim hâlâ , ehliyet sinavini da atlatinca dedim biraz temizlik yapayim. Ciceklerin topraklari vardi degisecek hepsi bana yük gibi sanki hersey dogumdan once olmaliymis gibi geliyor.
Bu haftada temizlik yaparim sanirim artik sonrasinda da gelsin bebis
Sende var mi bir degisiklik
Dün nst te de karnım taş gibi oldukça 45 50 yi gösterdi sancı. Gerçi ayağa kalkmıştım etkiler mi bilmiyrm. Sancı 90 100leri vurunca mı sadece açıoma oluyr. 50 60lar düzenli gelrse acaba aynı etkimi onu düşündümYoruldun demi giremedin gruba
Kasılmalar artıyor bendede,daha var benim gerçi
Evet canimYoruldun demi giremedin gruba
Kasılmalar artıyor bendede,daha var benim gerçi
Hayırlı doğumlar olsun kolay geçsinAynen gümüşüm sezo diyorlardı normale döndü şimdi. Pazartesi kontrolde doktor 1-2 haftaya burada olmuş olur dedi. Yakındır gelir benimki
Yok kuzu. Kasılma şöyle oluyo. Mesela bebegin genelde poposu olduğunu düşünüyorum bi yerde toplanıp kabarıyor ve o esnada karin kasik agrisi gibi bisey oluyo 15-20 saniye sürüyor sonra yumusuyo o kabaran yer. Yani bende olan o şekilde. Baya can acıtıcı oluyo ama ozellikle bu son zamanlarda.Son günlerde öyle hareket ediyor ki ayakları elime geliyor canım çok acıyor vajinal acı karın acısı anlatılmaz hareketler çok sert kasılma dediğiniz bu mu ilk kez olunca
Son günlerde öyle hareket ediyor ki ayakları elime geliyor canım çok acıyor vajinal acı karın acısı anlatılmaz hareketler çok sert kasılma dediğiniz bu mu ilk kez olunca
Benim de en fazla 50lerde çıktı sancı ama 2 cm açılmam varmış. Sanırım önemli olan düzenli aralıklarla olmasıDün nst te de karnım taş gibi oldukça 45 50 yi gösterdi sancı. Gerçi ayağa kalkmıştım etkiler mi bilmiyrm. Sancı 90 100leri vurunca mı sadece açıoma oluyr. 50 60lar düzenli gelrse acaba aynı etkimi onu düşündümkafamda deli sorular
Canım senin hafta baya ileri olmuş artıkGümüşüm karnın kaskatı kesilip sertleşiyorsa bir 30-40 saniye sonra geri yumuşuyorsa bu kasılma(braxton hicks diye araştırabilirsin) Bununla beraber belinden başlayıp öne doğru bir ağrı da gelirse(aynı regl ağrısı gibi) buna da sancı diyorlar.
Artık ağrılar sızılar normal vallahi yapacak bir şey yok. Ben de çok ağlıyorum sen benim bebenin hareketleri bir görsen.
Tamam böyle oluyor dönüyor gibi kalkıp iniyor karnım şekilden sekile işte o sıra karnım etleri bir süre sonra da hareketlerden vajinal acı hissediyorumYok kuzu. Kasılma şöyle oluyo. Mesela bebegin genelde poposu olduğunu düşünüyorum bi yerde toplanıp kabarıyor ve o esnada karin kasik agrisi gibi bisey oluyo 15-20 saniye sürüyor sonra yumusuyo o kabaran yer. Yani bende olan o şekilde. Baya can acıtıcı oluyo ama ozellikle bu son zamanlarda.
Kızlar işte bende 15-20 saniye sürmüyorlar illa uzanmam gerek yoksa o sertlik geçmek bilmiyorYok kuzu. Kasılma şöyle oluyo. Mesela bebegin genelde poposu olduğunu düşünüyorum bi yerde toplanıp kabarıyor ve o esnada karin kasik agrisi gibi bisey oluyo 15-20 saniye sürüyor sonra yumusuyo o kabaran yer. Yani bende olan o şekilde. Baya can acıtıcı oluyo ama ozellikle bu son zamanlarda.
Ben o kasılma olduğunda hareket edemiyorum mesela sende nasil? Durdugum pozisyonda kalıyorum gecince pozisyon degistiriyorumKızlar işte bende 15-20 saniye sürmüyorlar illa uzanmam gerek yoksa o sertlik geçmek bilmiyor
Size de geçmiş olsun. Aynı durumdayız sanırım. Ben 36+5 teyim. Bu ara herkesten bir pozitif haberi geliyor dikkat edeyim derken biz de yakalandık sonundaBugün doğum günüm ve kovid pozitif çıktım. Üstelik 34+2’deyim. Bu olmamalıydı, lanet olsun. ne yapıcam ben şimdi?
Çok geçmiş olsun, ben gebeliğimin henüz 6. Haftasında geçirdim maalesef covidi. Ciddi bir baş ağrısı vardı bende. Herkeste farklı etkiler gösteriyor ancak size bol bol sebze ve meyve tüketmenizi öneririm.Size de geçmiş olsun. Aynı durumdayız sanırım. Ben 36+5 teyim. Bu ara herkesten bir pozitif haberi geliyor dikkat edeyim derken biz de yakalandık sonundaUmarım kolay atlatırız
Çok teşekkürler meyve sebze bol bol tüketiyorum aşırı halsizlik var öksürmeye çözüm bulamadım boğazım yara oldu artık onu da atlatsam sevineceğimÇok geçmiş olsun, ben gebeliğimin henüz 6. Haftasında geçirdim maalesef covidi. Ciddi bir baş ağrısı vardı bende. Herkeste farklı etkiler gösteriyor ancak size bol bol sebze ve meyve tüketmenizi öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?