2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aminn canım inşallah. Bu kadar erken geleceği hiç aklımdan geçmiyordu ama hayırlısı buymuş. tabi haber etcem. Bu zamana kadar paylaşımlarımız oldu.
olsun sizin için en sağlıklı olan bu olacak demek kii oyy kucağında koklaya koklaya büyütürsün fındığııı

Amin canım inşallah.Mecburen mama verdim sağarken süt daha az geldi.Isik altından almayın mümkün oldukça dediler.Emziremedim de.Cok zormus böyle.Ne olduğunu bilmediğim için çok da korktum.

Kızlar iyi geceler. Bende yarın sezeryan gireceğim dua eder misiniz. tansiyon ve idrar proteini var one çekildi dogum ciğer gelistiricide vuruldum. Inş her sey güzel olur
Rabbim yardimcin olsun canım.Inşallah sağlıkla kucagina alırsın.

Kızlar iyi geceler. Bende yarın sezeryan gireceğim dua eder misiniz. tansiyon ve idrar proteini var one çekildi dogum ciğer gelistiricide vuruldum. Inş her sey güzel olur
İnşallah canım bebeğini kucağına alıp cennet kokusunu içine çektiğini müjde edersin bizlere.
Dualarımız seninle

Kızlar yazamadım bir türlü 9.15 te doğdu miniğim 2560 gr 44 cm. Küvözde şu an entübe edilmiş. Solunum sıkıntısı varmış. Belki sabaha kadar extübe edebiliriz dediler. Ben çok iyiyim epiduralli normal doğum oldu . Beklediğimden daha kolay geçti. Şu an tek derdim oğlumun iyi olması. İnşallah çok durmadan gelir yanıma

Yaa kurban olsunlar onaa inşallah bir an önce kavuşursunuzz

Canım sanırım senle hemen hemen aynı zamanlarda doğurcaz bnm de 11 ınde 38 hafta oluyorum

Yarına sağlıkla kucağında olur inşallah

Gözün aydın canım .bir an önce gelir inşallah yanına

Benimki onu genelde gce ben uyumaya çalışırken yapıyor . Kanala girmeye çalışıyor olabilir . Su falan bı aksiyon bekledim öyle yapınca ama takılıyor içerde hala
Valla ben de su patlayacak sanıyorum yani o kadar acı veriyor ki. Daha erken diye de korkuyorum.. ama sanırım bizimki de takılıyor içerde sorun yok şimdilik

Canım gözün aydın maşallah insallah en kısa zamanda kavuşursunuz..

Bugün sezeryan olacaklar Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah dogumunuz kolay geçsin dualarımız sizinle
bugün kontrolüm var benimde kizlar güzel haberlerle gelelim inslh hepimiz
Bugün yürek dayanmıyor 6 doğum 7 kontrol herkes güzel haberler gelir inşşşş

Cok gecmis olsun , bugun insallah bebeginizi kucaginiza alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…