2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayyy kızlar bebişleriniz sağlıkla gelsinlersiz de çok rahat geçirin inşallah tüm süreci
Kanala girmiş mi bari erken gelseler şaşardım zaten
Yoook nerde başı aşağıda sadece onun haricinde doğuma dair bir ilerleme yok.

Şuan min-nak kızım fototerapi aliyor.Bugun dr. Yatış verdi.Sarilik 20 cıktı. Dokunamıyorum.Emziremiyorum bile.Ne zormus.
Canim ya cok gecmis olsun
Benimde cumartesi 16,3 cikti yatis yapalim dedi, sonra gunluk gr artisi iyi yarin bidaha alalim dedi. Pazar gunu 15,7 cikinca yatis olmadi. Yarin yine gidicez ama cok tedirginim.
Peki ayni odada 2 saatte bir emzirme olayi var dediler bana senin neden oyle oldu
Hemencecik gecsin gitsin insallah hastaliklar kavus kuzuna annesi

Benimki onu genelde gce ben uyumaya çalışırken yapıyor . Kanala girmeye çalışıyor olabilir . Su falan bı aksiyon bekledim öyle yapınca ama takılıyor içerde hala

Şuan min-nak kızım fototerapi aliyor.Bugun dr. Yatış verdi.Sarilik 20 cıktı. Dokunamıyorum.Emziremiyorum bile.Ne zormus.
Oyyy yerim minnagi .onun için en güvenli yer orası şuan canım öyle düşün .yarına inşallah kucaginda olur .genelde bı gce de çıkıyorlar zaten .

Ayyy kızlar bebişleriniz sağlıkla gelsinlersiz de çok rahat geçirin inşallah tüm süreci

Yoook nerde başı aşağıda sadece onun haricinde doğuma dair bir ilerleme yok.
Sen git biraz pilates topu da zıpla en iyisi bak mesela bnm kızımda 10 cm acilmam oldu ama kafası hala tam aşağıya inmemisti .1 saat pilates topu da ziplattilar . O dan sonra indi ve doğum oldu .1 saat sadece onun kafası i beklemistik

Ahahahhaha ben her gün 2 dk yaparak önümüzdeki ay anca doğururum o zaman.

Çünkü emerken memeden ayrılmıyor.Sagarak verin dediler.Ne kadar uzun durursa okadar iyiymiş ışık altında canım.
Inşallah canım.Sizede çok geçmiş olsun.

Ay evet ya. Ben de yeniden gideceğim bu hafta cumartesi eşimle. Hareketler benim de değişti. Yani bi bakıyorum gün içinde çok az hareket ediyor bir bakıyorum gece coşuyor. Anlamadım. Vajinada batma çoğaldı benim de. Ama onun dışında ben mesela çok hareketliyim her yeri süpürüyorum siliyorum hamur açtım bile bugün yani kendimi dinç hissediyorum. Doğum da böyle geçsin diye diye kendimi telkin ediyorum ya sanki normalleştiriyorum her şeyi. Böylesi bana da iyi geliyor. Aslında daha çok var erken beklemiyorum ama bi tedirginlik de var şaşkınlardayım.

dira90 . Canım bnm kızımda 18lerdeydi. Ka. Uyuşmazlığımız vardı bide eşimle. Kızımda rh farklı oldu. Emzirirken uyanmıyor diye ağladığımı hatırlıyrm. Ve bizim sarılık 2.5 ay sürdü bir sürü tahlil tetkik hiçbirşey çıkmadı. Bol bol emzirdim.3 aylıkken rengi normale döndü. Çük üzül üştüm o zmnlar ama geöiyr cnm bnm

Kan uyuşmazlığı yok canım ama uyku hali vardı.Cok zor emziriyordum.Bugun kontrolü vardı orda cıktı zaten.Aklimiza geldi ama ne biliyim bukadar beklemiyodum.

Üzülme canım. Yarin sabah çıkar mavi ışıktan inşallah.
Sakın milleti dinleyip te mama vermemezlik yapma.
Minik doğan bebeklerin güçleri az oluyor. Anneyi emerken cok yoruluyorlar.
Biberona alışacak diye de korkma. Sen emzirmeye devam ettikçe alismaz biberona.
Gerekiyorsa sütünü sag yada mama ver.
Benim ilk bebeğim de minik doğdu cok iyi anlıyorum seni. Hepsi geçiyor üzülüp yıpratma kendini.
Allah yardımcınız olsun İnşallah.

Kızlar iyi geceler. Bende yarın sezeryan gireceğim dua eder misiniz. tansiyon ve idrar proteini var one çekildi dogum ciğer gelistiricide vuruldum. Inş her sey güzel olur
ah canıım bir 22.02.22 bebeği dahaa sağlıkla gelsin gülce kuzusuuu
bizi de haberdar edersiin kendine geldiğindee iyi olduğunuzu duyalım aile oldukk

ah canıım bir 22.02.22 bebeği dahaa sağlıkla gelsin gülce kuzusuuu
bizi de haberdar edersiin kendine geldiğindee iyi olduğunuzu duyalım aile oldukk
Aminn canım inşallah. Bu kadar erken geleceği hiç aklımdan geçmiyordu ama hayırlısı buymuş. tabi haber etcem. Bu zamana kadar paylaşımlarımız oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…