Ayyy kızlar bebişleriniz sağlıkla gelsinlersiz de çok rahat geçirin inşallah tüm süreci@mermiks
@Elflatunn
D denisada
@yazgulu30
@Alkyonne
yarınki doğumlarımızzz 5 bebişimiz daha geliyooor
ağrısız sızısızzz lak diye geçsinn sezolaar sonrasında da hiç zorluk yaşamayın inşşşş sağlıcakla alın yeğenlerimiziiii kucağınızaa
Yoook nerdeKanala girmiş mi barierken gelseler şaşardım zaten
Ah kuzum tahmin bile edemiyorum ama hemen geçecek inşallah.Şuan min-nak kızım fototerapi aliyor.Bugun dr. Yatış verdi.Sarilik 20 cıktı.Dokunamıyorum.Emziremiyorum bile.Ne zormus.
Canim ya cok gecmis olsunŞuan min-nak kızım fototerapi aliyor.Bugun dr. Yatış verdi.Sarilik 20 cıktı.Dokunamıyorum.Emziremiyorum bile.Ne zormus.
Benimki onu genelde gce ben uyumaya çalışırken yapıyor . Kanala girmeye çalışıyor olabilir . Su falan bı aksiyon bekledim öyle yapınca ama takılıyor içerde halaKızlar bu bebiş hareket halinde iken kafasıyla aşırı bastırıyor ya batma mı desem ne desem bı sancı giriyor vajinaya.. korkuyorum sanki suyu pat diye patlayacak sanıyorum sizinki de aynı mi durum. Bastırıyor mu bebisler
Oyyy yerim minnagi .onun için en güvenli yer orası şuan canım öyle düşün .yarına inşallah kucaginda olur .genelde bı gce de çıkıyorlar zaten .Şuan min-nak kızım fototerapi aliyor.Bugun dr. Yatış verdi.Sarilik 20 cıktı.Dokunamıyorum.Emziremiyorum bile.Ne zormus.
Sen git biraz pilates topu da zıpla en iyisiAyyy kızlar bebişleriniz sağlıkla gelsinlersiz de çok rahat geçirin inşallah tüm süreci
Yoook nerdebaşı aşağıda sadece onun haricinde doğuma dair bir ilerleme yok.
Ahahahhaha ben her gün 2 dk yaparak önümüzdeki ay anca doğururum o zaman.Sen git biraz pilates topu da zıpla en iyisibak mesela bnm kızımda 10 cm acilmam oldu ama kafası hala tam aşağıya inmemisti .1 saat pilates topu da ziplattilar . O dan sonra indi ve doğum oldu .1 saat sadece onun kafası i beklemistik
Canım benim çok gecmis olsun. En kısa sürede iyileşir de yanına gelir kızın inşallahŞuan min-nak kızım fototerapi aliyor.Bugun dr. Yatış verdi.Sarilik 20 cıktı.Dokunamıyorum.Emziremiyorum bile.Ne zormus.
Inşallah canım benim.Ah kuzum tahmin bile edemiyorum ama hemen geçecek inşallah.
Cok geçmiş olsun,çabucak geçer kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşallahŞuan min-nak kızım fototerapi aliyor.Bugun dr. Yatış verdi.Sarilik 20 cıktı.Dokunamıyorum.Emziremiyorum bile.Ne zormus.
Çünkü emerken memeden ayrılmıyor.Sagarak verin dediler.Ne kadar uzun durursa okadar iyiymiş ışık altında canım.Canim ya cok gecmis olsun
Benimde cumartesi 16,3 cikti yatis yapalim dedi, sonra gunluk gr artisi iyi yarin bidaha alalim dedi. Pazar gunu 15,7 cikinca yatis olmadi. Yarin yine gidicez ama cok tedirginim.
Peki ayni odada 2 saatte bir emzirme olayi var dediler bana senin neden oyle oldu
Hemencecik gecsin gitsin insallah hastaliklar kavus kuzuna annesi
Inşallah canım ilkinde oğlumda hiç olmadı bunda olunca çok korktum.Oyyy yerim minnagi .onun için en güvenli yer orası şuan canım öyle düşün .yarına inşallah kucaginda olur .genelde bı gce de çıkıyorlar zaten .
Inşallah canım benim.Cok teşekkürler.Canım benim çok gecmis olsun. En kısa sürede iyileşir de yanına gelir kızın inşallah
Ay evet ya. Ben de yeniden gideceğim bu hafta cumartesi eşimle. Hareketler benim de değişti. Yani bi bakıyorum gün içinde çok az hareket ediyor bir bakıyorum gece coşuyor. Anlamadım. Vajinada batma çoğaldı benim de. Ama onun dışında ben mesela çok hareketliyim her yeri süpürüyorum siliyorum hamur açtım bile bugün yani kendimi dinç hissediyorum. Doğum da böyle geçsin diye diye kendimi telkin ediyorum yaDoktorumuzun oldugu hastanenin aciline gitmek lazım demek ki, yine irtibat kurarlar doktorla.
Seninle haftamız aynı, ben de bu hafta kontrole gidicem. Bakalım ne diyeceklerya benim de hareketler az az gidiyor, rutini değişti, kasılma yapıyor bazen hareket yerine, büyümeyle alakalıdır diye umud ediyorum. Ultrasonda görünce rahatlarız.
Kan uyuşmazlığı yok canım ama uyku hali vardı.Cok zor emziriyordum.Bugun kontrolü vardı orda cıktı zaten.Aklimiza geldi ama ne biliyim bukadar beklemiyodum.dira90 . Canım bnm kızımda 18lerdeydi. Ka. Uyuşmazlığımız vardı bide eşimle. Kızımda rh farklı oldu. Emzirirken uyanmıyor diye ağladığımı hatırlıyrm. Ve bizim sarılık 2.5 ay sürdü bir sürü tahlil tetkik hiçbirşey çıkmadı. Bol bol emzirdim.3 aylıkken rengi normale döndü. Çük üzül üştüm o zmnlar ama geöiyr cnm bnm
Üzülme canım. Yarin sabah çıkar mavi ışıktan inşallah.Şuan min-nak kızım fototerapi aliyor.Bugun dr. Yatış verdi.Sarilik 20 cıktı.Dokunamıyorum.Emziremiyorum bile.Ne zormus.
ah canıım bir 22.02.22 bebeği dahaa sağlıkla gelsin gülce kuzusuuuKızlar iyi geceler. Bende yarın sezeryan gireceğim dua eder misiniz. tansiyon ve idrar proteini var one çekildi dogum ciğer gelistiricide vuruldum. Inş her sey güzel olur
Aminn canım inşallah. Bu kadar erken geleceği hiç aklımdan geçmiyordu ama hayırlısı buymuş. tabi haber etcem. Bu zamana kadar paylaşımlarımız oldu.ah canıım bir 22.02.22 bebeği dahaa sağlıkla gelsin gülce kuzusuuu
bizi de haberdar edersiin kendine geldiğindee iyi olduğunuzu duyalım aile oldukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?