Sağlıkla gelsin inşKızlar günaydın , güzel birgün olması dilegiyle bugun dogumum var benim ve doguma girecek diger arkadaslarımin allah yardimcisi olsun
Canım gözün aydın öncelikle. Çok şükür bebeğine kavuştun. Sende iyiymissin ne güzel. Umarım oğlun da en kısa sürede yanına gelirKızlar yazamadım bir türlü 9.15 te doğdu miniğim 2560 gr 44 cm. Küvözde şu an entübe edilmiş. Solunum sıkıntısı varmış. Belki sabaha kadar extübe edebiliriz dediler. Ben çok iyiyim epiduralli normal doğum oldu . Beklediğimden daha kolay geçti. Şu an tek derdim oğlumun iyi olması. İnşallah çok durmadan gelir yanıma
Doğduğunda yoktu eve geçince mi oldu canim geçmiş olsun acil şifalarŞuan min-nak kızım fototerapi aliyor.Bugun dr. Yatış verdi.Sarilik 20 cıktı.Dokunamıyorum.Emziremiyorum bile.Ne zormus.
Yarına güzel haberler ver inşallahKızlar yazamadım bir türlü 9.15 te doğdu miniğim 2560 gr 44 cm. Küvözde şu an entübe edilmiş. Solunum sıkıntısı varmış. Belki sabaha kadar extübe edebiliriz dediler. Ben çok iyiyim epiduralli normal doğum oldu . Beklediğimden daha kolay geçti. Şu an tek derdim oğlumun iyi olması. İnşallah çok durmadan gelir yanıma
Hayır uğurlu olsun analı babalı büyüsün sağlıklaKızlar günaydın , güzel birgün olması dilegiyle bugun dogumum var benim ve doguma girecek diger arkadaslarımin allah yardimcisi olsun
Amin canım benim çok teşekkür ederiz
Senin kızçe nasıl cnm 10gün olmuş maşllh yaDoğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim Rabbim analı babalı büyütsün
Doğum yapacaklarada Rabbim sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
Randevum var canım bi soracağım bugünBenim iki gün oldu çok rahatsız ediyor gerçekten. Ben kullanmadım ama sanki buradaki kızlar gaviscon kullanıyordu. Bi de süt iyi geliyor yazanlar olmuştu
Allah güç kuvvet versin canim. Anne olarak bebeği orda görünce insanın kalbi aciyor ama onun için en iyi yer simdi orası.Amin canım inşallah.Mecburen mama verdim sağarken süt daha az geldi.Isik altından almayın mümkün oldukça dediler.Emziremedim de.Cok zormus böyle.Ne olduğunu bilmediğim için çok da korktum.
Ben sadece makarna salata yada kuru ekmek yiyorum artık.Randevum var canım bi soracağım bugün
Ayıptır söylemesi brokoli yemiştim dün o bile yaktı ne yemeliyim şaşırdım iyice
Kuzum değiştir şimdi böylr yapan suyun gelince napar allah bilir gir hemen başka doktora her şerde bi hayır var ne bu sorumsuzluk son zamanlarımızKızlar benim doktor beni deli edecek randevu bakıyorum randevusu yok 2 haftadır kayıt almak için geldim bu sefer de doktorun kendisi yokSürekli böyle şu gün gel diyor geliyorum yok yani şimdi Doğum yaklaştı pat diye başka doktora gitmek de istemiyorum,annem de başka doktora git diyor napayım bilmiyorum
Olurmu öyle sorumsuzluk. Kendisine ulaşabiliyorsan arayıp söyle doğumda ne olacak ben sizi hiç bulamıyorum diye. Ulaşamıyorsan değiştir bence. Son haftalar korkutucu oluyor biliyor ama doğuma gelmezse kaygısı da kötüKızlar benim doktor beni deli edecek randevu bakıyorum randevusu yok 2 haftadır kayıt almak için geldim bu sefer de doktorun kendisi yokSürekli böyle şu gün gel diyor geliyorum yok yani şimdi Doğum yaklaştı pat diye başka doktora gitmek de istemiyorum,annem de başka doktora git diyor napayım bilmiyorum
Canım hayırlı olsun senin de az kalmış. Biraz bastırsaydın doktora ben normal istiyorum normale engel bir durumum yok diye. Tüp bebeğe sezeryan yapmak lazım diye bir şey yokGünaydın kızlar bugün doğum yapacak arkadaşlara şimdiden sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum.Ben de az önce Diyarbakır Memorial da ilk defa muayene oldum. Çatı muayenesi yaptı. Normal doğuma engel yok ama tüp bebek olduğu için sezaryen olur dedi. Haftaya bugüne kadar doğurdun doğurdun yoksa sezaryen günü veririm, dedi bu kadar ani beklemiyordum açıkçası baya ağladım. Neden bilmiyorum normal doğurmak istiyorum.
Grupta %50 dogurdu mu acabaHerkese selam doğum yapanlara yapacaklara Allah yardımcınız olsun diyorum. İnşallah bebişler de sizler de çok sağlıklı olursunuz. Bizlere de güzel haberler verirsiniz. Ay grupta baya doğum oldu sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?