2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım gözün aydın öncelikle. Çok şükür bebeğine kavuştun. Sende iyiymissin ne güzel. Umarım oğlun da en kısa sürede yanına gelir

Yarına güzel haberler ver inşallah

Amin canım benim çok teşekkür ederiz güzel geçer inşallah doğumlarımız sonra sıra size gelir sizlerde bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza alın sağ Salim kavuşun inşallah

Benim iki gün oldu çok rahatsız ediyor gerçekten. Ben kullanmadım ama sanki buradaki kızlar gaviscon kullanıyordu. Bi de süt iyi geliyor yazanlar olmuştu
Randevum var canım bi soracağım bugün
Ayıptır söylemesi brokoli yemiştim dün o bile yaktı ne yemeliyim şaşırdım iyice

Amin canım inşallah.Mecburen mama verdim sağarken süt daha az geldi.Isik altından almayın mümkün oldukça dediler.Emziremedim de.Cok zormus böyle.Ne olduğunu bilmediğim için çok da korktum.
Allah güç kuvvet versin canim. Anne olarak bebeği orda görünce insanın kalbi aciyor ama onun için en iyi yer simdi orası.
Üzülürsen sütün de geç gelir.
Dediğim gibi mama verdim diyede üzülme.
Bebek içsin hemen toparlansin inşallah.
Sen de bu arada dinlenmeye çalış.
Bir iki güne hersey daha iyi olacak inşallah.

herkese merhaba bugun dogumu gerçekleşecek arkadaşlar sağlıkla bebeklerını kucaklarına alsınlar ınsallah mart anneleri şubatta son sürat dogum yapmakta .yalnız benımde kontrolum vardı hastanede ıstege baglı sezaryenlar bugun çok fazlaymış tarih çok güzel gerçekten benım kızımda 8 martta dunyaya gelsınbebıs 2.500 gr olmuş doktora doğum tarihi sordum soylemedı ama hersey yolunda sımdılık

Kızlar benim doktor beni deli edecek randevu bakıyorum randevusu yok 2 haftadır kayıt almak için geldim bu sefer de doktorun kendisi yok Sürekli böyle şu gün gel diyor geliyorum yok yani şimdi Doğum yaklaştı pat diye başka doktora gitmek de istemiyorum,annem de başka doktora git diyor napayım bilmiyorum

Kuzum değiştir şimdi böylr yapan suyun gelince napar allah bilir gir hemen başka doktora her şerde bi hayır var ne bu sorumsuzluk son zamanlarımız

Günaydın kızlar bugün doğum yapacak arkadaşlara şimdiden sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum. Ben de az önce Diyarbakır Memorial da ilk defa muayene oldum. Çatı muayenesi yaptı. Normal doğuma engel yok ama tüp bebek olduğu için sezaryen olur dedi. Haftaya bugüne kadar doğurdun doğurdun yoksa sezaryen günü veririm, dedi bu kadar ani beklemiyordum açıkçası baya ağladım. Neden bilmiyorum normal doğurmak istiyorum.

Olurmu öyle sorumsuzluk. Kendisine ulaşabiliyorsan arayıp söyle doğumda ne olacak ben sizi hiç bulamıyorum diye. Ulaşamıyorsan değiştir bence. Son haftalar korkutucu oluyor biliyor ama doğuma gelmezse kaygısı da kötü
Canım hayırlı olsun senin de az kalmış. Biraz bastırsaydın doktora ben normal istiyorum normale engel bir durumum yok diye. Tüp bebeğe sezeryan yapmak lazım diye bir şey yok

Herkese selam doğum yapanlara yapacaklara Allah yardımcınız olsun diyorum. İnşallah bebişler de sizler de çok sağlıklı olursunuz. Bizlere de güzel haberler verirsiniz. Ay grupta baya doğum oldu sanki.
Grupta %50 dogurdu mu acaba biz mart görünümlü şubat anneleri grubu olduk, Mart geliyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…