- 3 Mayıs 2021
- 103
- 166
- 23
- 37
ilk canım ilk 1.5 cm açıkla 24 mm servikal uzunlukla eve geldim aksdja bakalım duracak mı o zamana kadarr
10 Mart kaçıncı haftanız oluyor ? :)Bizde bugün gittik kontrole 10 Mart doğum tarihi verdi doktor bı heyecan bastı valla
Evet özelde yapıldı bende anlamadım o an heycan mi yaptım basiretim mi bağlandı noldu tamam deyip ciktimSaçma sapan anlamsız yan etkileri düşünülmeden yapılmis bir iğne .
Cok merak ediyorum özel demi yapıldı?
İnsan ishal diye doğuma mi hazırlık olurmuş?
Geçmiş olsun.
aynı 3 doz olduktan sonra neden dedim yani ama olan olduEvet özelde yapıldı bende anlamadım o an heycan mi yaptım basiretim mi bağlandı noldu tamam deyip ciktim
Neyse vardır bunda bı hayır diyelim canimaynı 3 doz olduktan sonra neden dedim yani ama olan oldu
Ay dimidoktor bugün normal doğum yapmış kadar oldun dedi çatı kontrol etmekten
ayy aşırı sancım oldu he bugün kontrolden sonra yine kudurdu düzenli tepecikler
Valla canım hiç öyle düşünme . Sonuçta hiçbirimiz doktor değiliz . Onlar ne derse yapıyoruz iyi doktor gelmiş kötü doktor denk gelmiş biraz şans işi .bugün bana da dese iğne yapcaz diye önce bı neden derdim .yapılması lazım gerekli görüyorum dese gider yapardım tıpış tıpış .evet hepimizin tecrübeleri var ama ne kadar tecrübeli de olsak onlar kadar bilemeyiz bazı şeyleri .sonuçta o kadar yıl boşuna okumadı onlar daEvet özelde yapıldı bende anlamadım o an heycan mi yaptım basiretim mi bağlandı noldu tamam deyip ciktim
Merhaba, bu çatı muayenesini nasıl yapıyorlar? Yani eldiven kullanıyorlardır mutlaka onun dışında jel kullandı mı doktorunuz?ilk canım ilk 1.5 cm açıkla 24 mm servikal uzunlukla eve geldim aksdja bakalım duracak mı o zamana kadarr
Öyle tabi bide benim hamilelik sıkıntılı geçince erken doğum düşük riski bende tamam dedim düşünmedim hiçValla canım hiç öyle düşünme . Sonuçta hiçbirimiz doktor değiliz . Onlar ne derse yapıyoruz iyi doktor gelmiş kötü doktor denk gelmiş biraz şans işi .bugün bana da dese iğne yapcaz diye önce bı neden derdim .yapılması lazım gerekli görüyorum dese gider yapardım tıpış tıpış .evet hepimizin tecrübeleri var ama ne kadar tecrübeli de olsak onlar kadar bilemeyiz bazı şeyleri .sonuçta o kadar yıl boşuna okumadı onlar da
evet evet çatalda sonuna doğru kaydım jelledi ve soktu hiç acımadııMerhaba, bu çatı muayenesini nasıl yapıyorlar? Yani eldiven kullanıyorlardır mutlaka onun dışında jel kullandı mı doktorunuz?
Doğumdan fazla korktuğum şey oydu, biraz rahatladımevet evet çatalda sonuna doğru kaydım jelledi ve soktu hiç acımadıı
yok yok hiç endişe etmeyin vallahi çatalda bacak açmak daha zor ahhahaDoğumdan fazla korktuğum şey oydu, biraz rahatladımteşekkür ederim cevabınız için. Doğumu da hiç acısız atlatırsınız inşallah
Zaten 39. haftaya girmiş oluyorsun canımKızlar bizde 35+1 olduk.Doktorum 15 marttan itibaren tarih seçebilirsiniz dedi bende 17 martı seçtim yani 38+2 yi ama pişman oldum sizce 39. Haftayı beklesem mi kendimi suçlu hissediyorum hadi bebeğimi erken alıyorsak diye sürekli kendimi huzursuz ediyorum.
Haklısın bazen insanın nutku tutuluyor ne yapacağını ne diyeceğini bilmiyor.Evet özelde yapıldı bende anlamadım o an heycan mi yaptım basiretim mi bağlandı noldu tamam deyip ciktim
İns. Şifa olur bugün hareketleri çok sert netten okuduklarim hep iğneden sonra hareketleri yavaşladı demiştiHaklısın bazen insanın nutku tutuluyor ne yapacağını ne diyeceğini bilmiyor.
Ama aslında herseyi sorgulamak gerekiyor.
Gereksizbir iğneyi yapmis ama olsun üzülme sifa yerine olsun inşallah.
Aay şimdi okudum evet gün de almışsın yaaa. Evet 9.40 bizim eğer daha uzarsa muayenemiz tabi ki beklerim. Eşimle geleceğim eşim öğlene işe dönecek onun durumuna göre haberleşiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?