yok yok hiç endişe etmeyin vallahi çatalda bacak açmak daha zor ahhaha
doktorunun da eli hafiftir umarım bleki onunla alakalıdır ama nolursa olsun 10 saniye sürüyo biter hemencik nefes al verene kadarr hoop
Bacak açmak değil de giriş kısmı biraz hassas o yüzden geriliyorum. Takip yapan doktor hiç alttan bakmadı o yüzden eli hafif mi bilmiyorum gerçi. Bazı arkadaşlara yapılmamış galiba çatı muayenesi belki benim doktor da yapmaz. Yaparsa da yapacak bir şey yok sıkarım dişimi
Kizlar genital temizlik yaparken fark etmiştim ama bugün daha da bı fark ettim .asağı çömeldiğimde benim kuku baya şiş .hani sanki çocuğun başı iyice dayanmış elimi sokup çeksem gelirmis gbi .sizde de böyle olan varmı .
Allahim doguramiyorum sanci bir geliyor bir gidiyor . Cogalmiyor . Hic boyle birsey yasamamistim. Tam sabaha dogururum diyorum sonra bir bakiyorum hersey gecmis herkes benden once doguracak bu gidisle
Kızlar nst de sancı yok.
Kan değerlerim sinirdaymis hamilelik zehirlenmesi diyemem dedi doktor elhamdülillah.
Tansiyon için gelince hap verdiler düştü.
Birazdan tekrar ölçüm yapılacak ona göre tekrar almam gerekecek mi diye söyleyecekler.
Sabah tekrar kana bakarlar ona göre inşallah eve gidebilirim.
Evde kızım olunca ben çok üzülüyorum yaaa.
Kalbim çok acıyor. Dualarınızı bekliyoruz.
İnşallah sağ salim atlatiriz bu durumu.
Allahim doguramiyorum sanci bir geliyor bir gidiyor . Cogalmiyor . Hic boyle birsey yasamamistim. Tam sabaha dogururum diyorum sonra bir bakiyorum hersey gecmis herkes benden once doguracak bu gidisle
Sen alışmışsın zaten 40 haftayı geçirmeye . Bende bazı geceler dogurcam diyirum aynısı oluyor .hatta doktora bile dedim her gce dogurcam galiba diyorum sabahında tık olmuyor diye
Bende bugun hem devlet hem ozelde muayene oldum. Devlette 3300 kg cikti ozelde 3050 kg ckti. Anlayamadim. Devlette olacak dogum kararimi da verdim sonunda. 9 martta sezeryana gun aldm. Bu arada ankara sehir hastanesi cok memnun kaldim ozel odada varms cok mutlu oldum ya.
Zaten 39. haftaya girmiş oluyorsun canım
Ben de 3 marta gün aldım 38+1 oluyorum
Doktorum ne erken alıp bebeği zor durumda bırakmak isteriz ne de geç alıp senin sancın vs gelip aceleyle olmasını isteriz dedi.
İnşallah sağlıkla gelsinler
Hadi hayırlısı bu arada benim doktorum hastaneden ayrıldı, kendi kliniğini açtı ama doğum yine Acıbadem de olacak. Bugün kan, pcr testleri verdim. Sona gelince çok heyecan basıyor Senin de çok az kalmış
doğum için en risksiz pozisyon var bebeğin yüzünün taçlanma anına kadar arkaya bakması sonra bir manevrayla dönmesi gibi. burasını doğru yazamamış olabilirim bu tarz bişey yani. bu uygunlukta mı diye sırt tarafını yazmış olabilirler bilmiyorum anlatabildim mi
bir sorun olsa doktorun mutlaka söylerdi hiç aklını bulandırma :)
Maiaşşk cnm senim diğerleri büyük müydü. Bnm kız 2.5 kardeşim abla sil baitan yapcaksn hazı r mısın diyor :)) sağlıklı olsunlar da her şey güzel olur inşllh