2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bacak açmak değil de giriş kısmı biraz hassas o yüzden geriliyorum. Takip yapan doktor hiç alttan bakmadı o yüzden eli hafif mi bilmiyorum gerçi. Bazı arkadaşlara yapılmamış galiba çatı muayenesi belki benim doktor da yapmaz. Yaparsa da yapacak bir şey yok sıkarım dişimi

Benimde oyle canim. Doktora sordum normal dedi

Kız doğur artık 7 gün yazıyor takviminde . kasıyosun grubu sen dogurmuyisun diye sıra bize gelmiyor
Allahim doguramiyorum sanci bir geliyor bir gidiyor . Cogalmiyor . Hic boyle birsey yasamamistim. Tam sabaha dogururum diyorum sonra bir bakiyorum hersey gecmis herkes benden once doguracak bu gidisle

Cok gecmis olsun canim hastanede yatmak zor oluyor evde cocuk olunca

Allahim doguramiyorum sanci bir geliyor bir gidiyor . Cogalmiyor . Hic boyle birsey yasamamistim. Tam sabaha dogururum diyorum sonra bir bakiyorum hersey gecmis herkes benden once doguracak bu gidisle
Sen alışmışsın zaten 40 haftayı geçirmeye . Bende bazı geceler dogurcam diyirum aynısı oluyor .hatta doktora bile dedim her gce dogurcam galiba diyorum sabahında tık olmuyor diye

siziin isimde ali çağan mı son kararrrr

Kizlar hastaneden verdikleri kağıtta çocuk kafatası 2.bölgede yazıyor tam Türkçesi bumu bilmiyorum

Bebeğin sırt tarafı sağdaymış ne alaka sağ ve solda oluşu neden not ettilerki
Kafamda deli sorular yeni fatkettim yoksa sorardım doktora

Doktordan doktora fark ediyor işte canım :) sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Aminnİyiyim canım çok şükür bu hafta son kontrol haftaya 03.03 doğum ins tarihimiz belli. Bakalım kontrolde ne çıkacak Perşembe günü yine gideceğim
Hadi hayırlısı bu arada benim doktorum hastaneden ayrıldı, kendi kliniğini açtı ama doğum yine Acıbadem de olacak. Bugün kan, pcr testleri verdim. Sona gelince çok heyecan basıyor Senin de çok az kalmış

doğum için en risksiz pozisyon var bebeğin yüzünün taçlanma anına kadar arkaya bakması sonra bir manevrayla dönmesi gibi. burasını doğru yazamamış olabilirim bu tarz bişey yani. bu uygunlukta mı diye sırt tarafını yazmış olabilirler bilmiyorum anlatabildim mi
bir sorun olsa doktorun mutlaka söylerdi hiç aklını bulandırma :)

Aynen bebek kanala girdiğinde sırtı senin sırtına mı dönük veya tersi. Yoksa mesela alini karnına koyuyrsun sırtı geliyrsa yüzü sana dönük oluyr. En kolayı yüzü sana dönük olanmış

Cok sükür canım büyüyoruz hersey yolunda. Anne kız mutluyuz cok ozlemisim bebegi uykusuzluk bile mutsuz etmiyor darısı basiniza
Maiaşşk cnm senim diğerleri büyük müydü. Bnm kız 2.5 kardeşim abla sil baitan yapcaksn hazı r mısın diyor :)) sağlıklı olsunlar da her şey güzel olur inşllh

Bu arada anne yani cok cok cok kullanıslı cok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…