Rabbim kimseyi evladından ayırmasın inşallah.Şükür canım kavuştun kızına
Niye yaptılar ki acaba .günümüz ayni seninle .benimki gcen hafta kanala girmisti her an herşey olabir hazır bekle demişti .günümüz geldi aslindaBu arada ciğer geliştirici iğne yaptılar bugün bana
Evet 18 ay var çocukların arasında ikinciyi doğururken hep aklımda evde kalan vardı.Rabbim kimseyi evladından ayırmasın inşallah.
Biliyorsun emin ellerde ama yinede kalbin acıyor.
Bilmiyorum ki bugün 37+1 ve 3 gündür ishal var dedim doğuma hazırlık dedi iğne yapalım hemen dediNiye yaptılar ki acaba .günümüz ayni seninle .benimki gcen hafta kanala girmisti her an herşey olabir hazır bekle demişti .günümüz geldi aslinda
Doğum takvimimiz aynı gözüküyor ama bnmki 37+6 regli tarihi e göre .ilginç geldi ciğer geliştirici vurması . Gerçi bı bildiği vardır illaki .her doktorun bakış açısı bir olmuyor .Bilmiyorum ki bugün 37+1 ve 3 gündür ishal var dedim doğuma hazırlık dedi iğne yapalım hemen dedi
Kuzum hadi hayırlısıyla sağlıkla al kucağına bebişini. Senin için de çok rahat geçer inşallahGünaydıııınnn kızlar.
Bugun hamileliğimin son günü, yarın sabah 09.00’da geliyor bebişko
Bu arada acıkınca muzlar, armutlar, bebe biskuveleri ne kibar şeyler yiyorsunuz. Ben direk yapıştırıyorum hemen tostuve malesef hep de acım. Yesem hep yerim
En hayırlısı olur inşallah kuzumHastanedeyim canim.
Kan aldılar sonuçları bekliyorum .
Sabah tansiyon
150/80 cikti.
Ilaca devam.
Bana sorsalar suni sancı alıp hemen doğurmaya geçmek istiyorum.
Hayırlı mübarek olani olsun inşallah.
Ayyy heyecanlandım zahradaBen çıktım kontroldenn
Servikal uzunluk 24e düşmüş
Açılma başlamış 1.5 cm
Plasenta 3. Derece yaşlanmaya başlamış
Suyu 5lere düşmüş
Yüzünde falan hiç su kalmamış garibim
Biraz risk alıyorum 28i 13.00 yapalım doğumu ama hareket azalır azalmaz gel dedi
3kilo görünüyor şu an bugün 37+3üz
Ctesi anestezi ile görüşmece varr o gün tekrar su kontrolü yapacak bakalım neler olacak ptesiyi bekleyecek mi fırtlayacak mııı
Biz geceye alalım randevumuzu yoksa doktorları inandıramayacağız doktorlarıÇıktım kontrolden kizlar . 45 dk falan nst de durdum çünkü çocuğum sonradan uyandıyine pamuk gbiydi karnım .evdeki gbi kasılma falan olmadı .sadece bı kere sertleşti onda da yüze yakın çıktı değer .bnm çocuk da çekenlerin arasına katıldı gcen hafta 3150 bu hafta 2950 çıktı .2 mart bı dahaki randevu .gününü bekleyebilirde beklemeyebilir de dedi .açıklık falan kontrol etmedi .kaldık yine elimizde bilinmezliklerle he bı de mesai dışında gelince 750 lira ücret aliyomus doktorum .
Onu bende anlamadım kuzumNeden o kadar erken test veriyosun canım anlamadim?
Hayirli haberler canim ins. Ne hayırlısı ise hakkından o olsun minnosun ve senin içinHastanedeyim canim.
Kan aldılar sonuçları bekliyorum .
Sabah tansiyon
150/80 cikti.
Ilaca devam.
Bana sorsalar suni sancı alıp hemen doğurmaya geçmek istiyorum.
Hayırlı mübarek olani olsun inşallah.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın ins yavrunuKizlar kontrolüm vardi bugun bebek kanala inmiş salı gününe tarih aldım kısmetse 1 Mart doğum olcak bebe 3000 kilo olmus ciğer geliştirici yapıldı
Minnoş yaaBen çıktım kontroldenn
Servikal uzunluk 24e düşmüş
Açılma başlamış 1.5 cm
Plasenta 3. Derece yaşlanmaya başlamış
Suyu 5lere düşmüş
Yüzünde falan hiç su kalmamış garibim
Biraz risk alıyorum 28i 13.00 yapalım doğumu ama hareket azalır azalmaz gel dedi
3kilo görünüyor şu an bugün 37+3üz
Ctesi anestezi ile görüşmece varr o gün tekrar su kontrolü yapacak bakalım neler olacak ptesiyi bekleyecek mi fırtlayacak mııı
Ayy sorma gece gündüz bi açlık hali var. Ama oturuyım yiyim diyince 2 lokma yiyip tıkanıyorum. Bugün zateb hamileleiğimin en tuhaf günüydü heraldeAhahahha evde ne yesem diye dolaşırken bir bakayım kızlar ne yazmış dedim baktım herkes aç
Kilo uyumsuzluğu mu vardı dün sanki siz mi yazmıştınız? Hayırlısı olsun. İnşallah güzel haberler alırsınızKızlar yatışım yapıldı ıkı gün takip yapılacak gelişim olmazsa sezeryana alacak cipse geliştirici yaptılar
Aynen her biri farklı soyluyo daha önceki doktorum sancıların gelene kadar beklerim sezeryan için dedi bu asla o risklere sokmam seni diyorDoğum takvimimiz aynı gözüküyor ama bnmki 37+6 regli tarihi e göre .ilginç geldi ciğer geliştirici vurması . Gerçi bı bildiği vardır illaki .her doktorun bakış açısı bir olmuyor .
İns. Canım hepimiz için tek duam buHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın ins yavrunu
canım banada doktor sınovac ol dedı alerı olasılıgı yo dedı alerım yok amaDoktorlar biontech öneriyo hamilelikte bildiğim kadarıyla, ama sen zaten sinovac olmuşsun canim yine doktoruna sorarsın
cok sevındım guzelhaber darısı basımıza ne guzel evde bırlıkte olmak )))her gecen gun yorgunlugun gecınce daha da guzel olucak allahın ıznıyle her gırdıgınde yaz merakta bırakma..ılacını aksatma onemlı..umarı sana ve bebege ev ıslerıne bır on gun yardımcı olucak bırılerı vardır yanında sevgılerımleMerhaba kızlar biz hamd olsun iyiyiz.
Evimize geldik.
Kan değerlerim normal cikti elhamdülillah.
Tansiyon için günde bir tane hapa devam edeceğim. Yarin sabah kan vermeye gideceğim.
ayy canımm haftaya bomba gibi başlıyoruz desenee p.tesi ben salı sennKizlar kontrolüm vardi bugun bebek kanala inmiş salı gününe tarih aldım kısmetse 1 Mart doğum olcak bebe 3000 kilo olmus ciğer geliştirici yapıldı
ya teyzesiii nerden nereyee çok duygulanmakkk resmennnnnAyyyy gözyaşım pıttt şuanhaziran zamanları geldi gözümün önünee ah ah nelerle uğraşıyorduk şimdi doğuracaksın resmeeeeen
ay sorma bugün yüzüne bakalım dedik sonra simsiyah hiç su kalmamıl içim parçalandı alalım isterseniz dedim ama ptesiyi deneyelim dediCanım hayırlısı olsun .hayat ne garip ya ben doğsun diye uğraşırken senin doktor dursun diye uğraşıyor28 ine ne kaldı surda .o güne kadar bekler inşallah
doktor seçti kuzum ben gittiğimde ameliyathanede randevuyu almıştı bile ama ctesi kontrolde endişelencek bir şey olursa sürpriz olabilir dediii hazırlıklı gitmeye devamkeeCanım ben artık sırf bu yüzden sabah gitmiyorum yarın 16:00 ya aldım randevu, sabah hareket çıkmıyor nstde bunalıyorum. Uyuyorlar herhalde
Ay canımmmm çok heyecanlandımhayırlısıyla, saglıkla kucağına al inşallah. Neden risk aldım dedin? Tarihi sen mi seçtin?
Canım hepimiz duygusalız bu ara, hersey yolunda gidecek inşallah. Bizi haberdar et
Sen naaptın kızhaziranda predictorlar havada uçuşuyodu
canım bneim çok sağoll 38+1 olcaz tammZ zahrada @Mavicicek11 kizlar tarihleriniz hayirli olsunSaglikla gelsin bebişler. Tam kac haftalik olmus oluyor verilen tarihler?
ah kuzucum bizi de haberdar et mutlaka özeldeki doktor ne dedi aynı mı kiloKızlar yatışım yapıldı ıkı gün takip yapılacak gelişim olmazsa sezeryana alacak cipse geliştirici yaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?