2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bilmiyorum ki bugün 37+1 ve 3 gündür ishal var dedim doğuma hazırlık dedi iğne yapalım hemen dedi
Doğum takvimimiz aynı gözüküyor ama bnmki 37+6 regli tarihi e göre .ilginç geldi ciğer geliştirici vurması . Gerçi bı bildiği vardır illaki .her doktorun bakış açısı bir olmuyor .

Kuzum hadi hayırlısıyla sağlıkla al kucağına bebişini. Senin için de çok rahat geçer inşallah
Hastanedeyim canim.
Kan aldılar sonuçları bekliyorum .
Sabah tansiyon
150/80 cikti.
Ilaca devam.
Bana sorsalar suni sancı alıp hemen doğurmaya geçmek istiyorum.
Hayırlı mübarek olani olsun inşallah.
En hayırlısı olur inşallah kuzum
Ayyy heyecanlandım zahrada iyi tuttun ama bu zamana kadar
Biz geceye alalım randevumuzu yoksa doktorları inandıramayacağız doktorları

Hastanedeyim canim.
Kan aldılar sonuçları bekliyorum .
Sabah tansiyon
150/80 cikti.
Ilaca devam.
Bana sorsalar suni sancı alıp hemen doğurmaya geçmek istiyorum.
Hayırlı mübarek olani olsun inşallah.
Hayirli haberler canim ins. Ne hayırlısı ise hakkından o olsun minnosun ve senin için

Minnoş yaa annesi bekleyebildigi kadar bekliyor kuzucuk ins hayırlı zamanda sağlıkla gelir

Kızlar benim kafam karıştı gün verdiği tarihte 37+4 oluyoruz erken değil mi? 38 den gün alması gerekmiyor mu? Yarın soracağım bakalım ne diyecek

Ahahahha evde ne yesem diye dolaşırken bir bakayım kızlar ne yazmış dedim baktım herkes aç
Ayy sorma gece gündüz bi açlık hali var. Ama oturuyım yiyim diyince 2 lokma yiyip tıkanıyorum. Bugün zateb hamileleiğimin en tuhaf günüydü heralde
Kızlar yatışım yapıldı ıkı gün takip yapılacak gelişim olmazsa sezeryana alacak cipse geliştirici yaptılar
Kilo uyumsuzluğu mu vardı dün sanki siz mi yazmıştınız? Hayırlısı olsun. İnşallah güzel haberler alırsınız

Doğum takvimimiz aynı gözüküyor ama bnmki 37+6 regli tarihi e göre .ilginç geldi ciğer geliştirici vurması . Gerçi bı bildiği vardır illaki .her doktorun bakış açısı bir olmuyor .
Aynen her biri farklı soyluyo daha önceki doktorum sancıların gelene kadar beklerim sezeryan için dedi bu asla o risklere sokmam seni diyor

Kızlar benim kızım da geçen haftayla aynı kilo çıktı :) 2600 gram 35+3 üz. Çok sık ölçülünce ölçüme göre aynı duruyor ama o kilo alıyor dedi doktorum. Yani normalmiş. +/- 450 gramı var sonuçta :). Yarım rahimliyim o yüzden erken doğum bekleniyordu ama olmayacak büyük ihtimalle. Rahim ağzı hep 40 mm gidiyordu bu sefer 27 mm e düşmüş :) 37 yi geçeriz 40 ı görmeyiz dedi tahminen doktorum.

Doktorlar biontech öneriyo hamilelikte bildiğim kadarıyla, ama sen zaten sinovac olmuşsun canim yine doktoruna sorarsın
canım banada doktor sınovac ol dedı alerı olasılıgı yo dedı alerım yok ama
Merhaba kızlar biz hamd olsun iyiyiz.
Evimize geldik.
Kan değerlerim normal cikti elhamdülillah.
Tansiyon için günde bir tane hapa devam edeceğim. Yarin sabah kan vermeye gideceğim.
cok sevındım guzelhaber darısı basımıza ne guzel evde bırlıkte olmak )))her gecen gun yorgunlugun gecınce daha da guzel olucak allahın ıznıyle her gırdıgınde yaz merakta bırakma..ılacını aksatma onemlı..umarı sana ve bebege ev ıslerıne bır on gun yardımcı olucak bırılerı vardır yanında sevgılerımle

Kizlar kontrolüm vardi bugun bebek kanala inmiş salı gününe tarih aldım kısmetse 1 Mart doğum olcak bebe 3000 kilo olmus ciğer geliştirici yapıldı
ayy canımm haftaya bomba gibi başlıyoruz desenee p.tesi ben salı senn
Ayyyy gözyaşım pıttt şuan haziran zamanları geldi gözümün önünee ah ah nelerle uğraşıyorduk şimdi doğuracaksın resmeeeeen
ya teyzesiii nerden nereyee çok duygulanmakkk resmennnnn
Canım hayırlısı olsun .hayat ne garip ya ben doğsun diye uğraşırken senin doktor dursun diye uğraşıyor 28 ine ne kaldı surda .o güne kadar bekler inşallah
ay sorma bugün yüzüne bakalım dedik sonra simsiyah hiç su kalmamıl içim parçalandı alalım isterseniz dedim ama ptesiyi deneyelim dedi
doktor seçti kuzum ben gittiğimde ameliyathanede randevuyu almıştı bile ama ctesi kontrolde endişelencek bir şey olursa sürpriz olabilir dediii hazırlıklı gitmeye devamkee
Z zahrada @Mavicicek11 kizlar tarihleriniz hayirli olsun Saglikla gelsin bebişler. Tam kac haftalik olmus oluyor verilen tarihler?
canım bneim çok sağoll 38+1 olcaz tamm
Kızlar yatışım yapıldı ıkı gün takip yapılacak gelişim olmazsa sezeryana alacak cipse geliştirici yaptılar
ah kuzucum bizi de haberdar et mutlaka özeldeki doktor ne dedi aynı mı kilo
beni 35. haftada yatırdıklarında 3 doz yapmışlardı ciğer geliştirici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…