2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Seninki de sezeryan olcak ama normal doğum gibi heyecanlı ne zaman ne olacağı belli değil .sağ salim kucagina alırsın inşallah canım

Seninki de sezeryan olcak ama normal doğum gibi heyecanlı ne zaman ne olacağı belli değil .sağ salim kucagina alırsın inşallah canım
doktor bugün normal doğum yapmış kadar oldun dedi çatı kontrol etmekten
ayy aşırı sancım oldu he bugün kontrolden sonra yine kudurdu düzenli tepecikler

Kızlar bizde 35+1 olduk.Doktorum 15 marttan itibaren tarih seçebilirsiniz dedi bende 17 martı seçtim yani 38+2 yi ama pişman oldum sizce 39. Haftayı beklesem mi kendimi suçlu hissediyorum hadi bebeğimi erken alıyorsak diye sürekli kendimi huzursuz ediyorum.

kızlar bu arada benım sıkıntılar basladı azıcık ates basması bır suredır var ayaklarımı betona koyuyorum resmen bu seferde gaz oluyor allahım (((
tansıyonum 96 107 boyle cıkardı ama sımdı 12 7 degıstı bu normalmıs doktor oyle dedı
mıgdemden bogazıma cıkan yangı sıslık
az kaldı bılıyorum

benımde senın gıbı aynı 14 mart gun verdı sezeryan ıcın dogru zaman dedı hatta programlar 35+2 gosterıyor bugun

Ayy valahi son zamanlar biraz zor kuzum yaa. Bugün benimde kötüydü günüm. Gece kalktık tost yedik derken denge bozuldu. Tüm günü yat kalk uyuyarak geçirdim. Yine sanki adet olucakmış gibi midem. Ateş basması efsane çok duşa girdim çıktım sucuk gibi terledim bidaha duşa girdim

petek en kısıkta bende hararet var gorsen..onun dısında mıgdem bogazım..ayaklarım cıplak kısa kollu tısort yok yanıyor resmen.tansıyo ates olctum ıyı..
sabhlarrı buyuk abdest ıcın zorlanıyorum akıntı oldu bıraz sarı gıbı pembemsı cok cok az takıp ettım baska olmadı sukur

Bilmiyorum ki bugün 37+1 ve 3 gündür ishal var dedim doğuma hazırlık dedi iğne yapalım hemen dedi
Saçma sapan anlamsız yan etkileri düşünülmeden yapılmis bir iğne .
Cok merak ediyorum özel demi yapıldı?
İnsan ishal diye doğuma mi hazırlık olurmuş?
Geçmiş olsun.

Cok sagol canım iyi dileklerin için.
Rabbim hepimize herkese sağlıkla sıhhatle bebelerimizi kucağımıza versin inşallah.

Kuzu zorlanınca akıntı ve lekelenme oluyor normal o takma kafana. Ben tüm gün peteklerı kapatıyorum duramıyorum. Bugün full time akşama kadar tüm pencereler açıktı. Bu sefer de eşim gelince üşüyo. Bu sefer yatakta ben terliyorum o üstümü örtüyor falan aman öyle iste bi de adet öncesi hali bende. Gerginlik hat safhada, ateş basması ve bağırsak hareketliliği devam.

ben hep olurdum regl olucak gıbı hısler ıste yoktu bır suredır bugun oldu tekrar benımde 14 mart aaz kaldı sukur ınsallah guzel seyler olur

senın de az kaldı ıyıce dımı

ben hep olurdum regl olucak gıbı hısler ıste yoktu bır suredır bugun oldu tekrar benımde 14 mart aaz kaldı sukur ınsallah guzel seyler olur

senın de az kaldı ıyıce dımı
Yaa benim tarih belli olmadığı için bişey diyemiyorum ki. Geçen hafta gittik Şubat sonu en geç gelir dedi. Dün gittik büyük ihtimal martı beklicek diyo doktor 40.hafta 8 martta doluyo bakalım son ana kadar durcak mı erken mi gelicek beklemedeyiz

beni 38+1 de alıcak kuzu 37+ sına çok normal bakıyolar 35 36 ya da risk yok diye bakıyorlar anladığımm doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…