2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım pandemi nedeniyle almıyorlar diyebilirsin. Rahat hissetmeyebilirsin. Normal doğum için diretecek olabilir mi doktora sence
Pandemiden dolayı 1 kişi alıyor. Eşimde dediki ben girmem o girer ozaman.
Hayır doğumuma karışcağını sanmıyorum. Kötü niyetle gelmiyordur ama son haftamda rahat etmiyceğimi düşünmüş olmalıydı bence

O zaman bebege bakarken dr içeride tutarsın, çatı muayenesinde dışarı çıkarırsın. Genelde doktorlar da çıkarıyomuş zaten. İçeri girerken doktora söylersin annem bebeği ultrasonda görmek istiyor, çatı kontrolde dışarı çıkacak diye, stres yapma zaten insan geriliyor kontrolde.

Yok canim nişan gelmisti ,sonra sancim oldu 2 gün ve gecti. O zaman oldu aciklik. Bir ilerleme yok daha sali günü gittim kontrole , rahim cok yumusak ve bebek bauagi aşagida kuvvetli sancin olsa hemen dogar dedi

Kızlar çok şükür bebeğime kavuştum çok süpriz oldu dün kontrolüm vardı kontrol de herşey normal çıktı nst de hiç sancı yoktu doktor daha zamanı var deyip bir hafta sonra ya randevu vermişti sabah kasılmayla uyandım ama nişan falan olmayınca yalancı kasılmalar diye düşündüm öğleye doğru sıklaştı kızımı okula gönderip banyoya geçtim sancılarda sıcak suyla sırtıma msj yaptım sonra pilates topunda zıpladım yürüdüm sancı girdikçe legende çamaşır yıkıyormuş gibi yere çöktüm eşim çalışıyordu çağırıp çağırmamakta bile kararsız kaldım daha doğum başlamamıştır diye saat 2 gibi eşim geldi 1 saat daha evde çektim sancıyı 3 de hastaneye gittik doktorum gördü karnımı elledi hafif kasılma gibi duruyo bir açıklığa bakalım dedi ve açıklık 6 cm çıktı hemen yatışım yapıldı doğumhanede de hiç yatmadım hep yürüdüm sancı girdikçe çöktüm çok şükür oğlumu 5.10 geçe kucağıma aldım çok şükür güzel bir doğum oldu dikişim var ama ilk kızımda doğarken kesilen yer açılmış o yüzden dikiş oldu dün ultrasonda oğlum 3100 ölçüm yapmıştı 3000 doğdu çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz darısı tüm bekleyenlere inş

ay maşallah hayırlı olsun sağlıkla büyütmek nasip olsun hepimiz böyle doğuralım inşallah

Doktorumun tarih vermemesi beni çok gerdi ya herkes aldi tarihini ortalama şu hafta diyor geçiyor. Haftada 2 kez kontrole gidiyorum o şekilde çağırıyor. Ben istiyorum doğum için tarih saat versin. Allah korusun acil bişey olur hemen alinir o baska bi durum ama normal gelişimde son dakikaya kadar söylememek nedendir ya 3 gün kala söylerse yüreğim kalkacak zaten heyecan yapiyorum. Bi de boş yere beklediği için ameliyathanede saatler dolu olacak ben aç susuz öğlene/akşama kadar mi beklicem gereksiz plansizlik yuzunden gibi kafamda deli sorular susuzluga dayanamiyorum sadece gece 2-3 matara su içiyorum. Planli sezeryanin neden tarihini vermez bi insan. 38+0 ı geçemeyiz bebek iri ve makat duruyor kalça çıkığı riski oluşur diyor bir de sezeryanin ustune kisa sure sonra hamile kaldim dikişlerim riskli diye bu tarihi gecmeyecegini söylüyor. Şuan 35+5 hala kesin bi tarih saat bisey yok cok takıyorum kafama

Canim takma boyle ben 36+6 su an 28 subatta tarih vericek mesela 38i gecirmezler zaten sen 37+dan sonra heran olabilir gibi hazir ol kasma kendini:)

E ben 37 deyim dün gittim yine tarihimi netleştmedi niye dert ediyosunuz ki ne kadar dursalar kâr orda

Maşallah maşallah canım gözünüz aydın inşallah bizede nasip olur kolay doğumlar senin sakin davranman daha kolay açılmanı sağlamış büyük ihtimal oğluşunda çok güzel bi kilo da doğmuş. Rabbim Hayırlı sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin yavruna

Canım hayırlı olsun, ne güzel akmış süreç. Darısı başımıza, umarım anlattığın gibi sağduyulu ve sakin kalabiliriz. Bebek de strese girmiyor o zaman. Eve çıktın mı sen? Kaç gün kaldın hastanede?

Ayyy benim de o yüzden mi acaba? Düne kadar doğum için en ufak bir belirtim yoktu. Salı muayeneye gittiğimde doktor çatıya baktı ve dünden beri adet olacakmışım gibi sancı var. Geçmiyo böyle pis pis süründürüyo. Siddetli değil ama hep benimle Zaten haftaya kadar doğurdun doğurdun yoksa sezaryene alırım diye. Ben de hiçbir belirtim yok haftaya kadar doğmaz diyince hiç belli olmaz bir an da da olabilir dedi.

Allah hayırlı etsin canım, gözün aydın seninle günlerimiz aynı ben beklemedeyim daha

Merhabalar canım bana geçen hafta gün verdi ben sordum 14 mart uygun dedi
Aç Susuz olur mu sor tarihi belirler inan çikolata işini bile cozu ona göre ayarladım bayat olur diye temizlik vs vs
Bebek kaç kilo ki şuan iri bebek kalça çıkığı demiş bir yakinimiz sezeryanla oldu nerdeyse dört kilo öyle birşey duymadım ben sen sor bilgi al
Benim şuan cumartesi tekrar kontrol bakalım kaç kilo daha 2800 falan ancadir

Anladım canım teşekkür ederim

Pazartesi gunu 3200dü kalca cikigi kesin olur demedi ama 36dan sonra boyle duran bebeklerde risk var dedi asagiya dogru bacaklari sıkışıyorsa anne vucuduyla da ilgili galiba simdi de 3300 civaridir galiba olcumler dogruysa. Eşim işyerinde pozisyonu kritik dogum tarihini bilse yerine birini ayarlayip plan yapacak ama hic bisi ayarlayamadik tabi bu durumda. Ben yapım geregi hep cok planli biriyim ondan gerildim

Günaydın kızlarr doğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün doğum tarihi belli olanlar da aynı şekilde gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Ben de artık doğurmamaktan sıkıldım birileri hala doğum yapmadın mı dedikçe içim sıkılıyor bu gece de rüyamda doğum gördüm psikolojim bozuldu iyice Halbuki 38+3 geç değil ama hamilelikten sıkıldım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…