Pandemiden dolayı 1 kişi alıyor. Eşimde dediki ben girmem o girer ozaman.Canım pandemi nedeniyle almıyorlar diyebilirsin. Rahat hissetmeyebilirsin. Normal doğum için diretecek olabilir mi doktora sence
O zaman bebege bakarken dr içeride tutarsın, çatı muayenesinde dışarı çıkarırsın. Genelde doktorlar da çıkarıyomuş zaten. İçeri girerken doktora söylersin annem bebeği ultrasonda görmek istiyor, çatı kontrolde dışarı çıkacak diye, stres yapma zaten insan geriliyor kontrolde.Pandemiden dolayı 1 kişi alıyor. Eşimde dediki ben girmem o girer ozaman.
Hayır doğumuma karışcağını sanmıyorum. Kötü niyetle gelmiyordur ama son haftamda rahat etmiyceğimi düşünmüş olmalıydı bence
Yok canim nişan gelmisti ,sonra sancim oldu 2 gün ve gecti. O zaman oldu aciklik. Bir ilerleme yokUff evet çok zor valla Allah kolaylık versin .ben bı tanesiyle zorlanıyorum .ne zaman senin randevun . 2 cm açıklığın varmış ya acaba önceki doğumlarda kaynaklı mi bu açıklık .öyle biseyler okumuştum bı yerlerde ikinci üçüncü doğumlarda falan önceki doğumdan kaynaklı tam kapanmayanilirmis rahim ağzı
ay maşallah hayırlı olsun sağlıkla büyütmek nasip olsun hepimiz böyle doğuralım inşallahKızlar çok şükür bebeğime kavuştum çok süpriz oldu dün kontrolüm vardı kontrol de herşey normal çıktı nst de hiç sancı yoktu doktor daha zamanı var deyip bir hafta sonra ya randevu vermişti sabah kasılmayla uyandım ama nişan falan olmayınca yalancı kasılmalar diye düşündüm öğleye doğru sıklaştı kızımı okula gönderip banyoya geçtim sancılarda sıcak suyla sırtıma msj yaptım sonra pilates topunda zıpladım yürüdüm sancı girdikçe legende çamaşır yıkıyormuş gibi yere çöktüm eşim çalışıyordu çağırıp çağırmamakta bile kararsız kaldım daha doğum başlamamıştır diye saat 2 gibi eşim geldi 1 saat daha evde çektim sancıyı 3 de hastaneye gittik doktorum gördü karnımı elledi hafif kasılma gibi duruyo bir açıklığa bakalım dedi ve açıklık 6 cm çıktı hemen yatışım yapıldı doğumhanede de hiç yatmadım hep yürüdüm sancı girdikçe çöktüm çok şükür oğlumu 5.10 geçe kucağıma aldım çok şükür güzel bir doğum oldu dikişim var ama ilk kızımda doğarken kesilen yer açılmış o yüzden dikiş oldu dün ultrasonda oğlum 3100 ölçüm yapmıştı 3000 doğdu çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz darısı tüm bekleyenlere inş
Benimde öyle 38+1 yada 2 oluyorbeni 38+1 de alıcak kuzu 37+ sına çok normal bakıyolar 35 36 ya da risk yok diye bakıyorlar anladığımm doktorlar
14 mart benimdeBizde bugün gittik kontrole 10 Mart doğum tarihi verdi doktor bı heyecan bastı valla
Canim takma boyle ben 36+6 su an 28 subatta tarih vericek mesela 38i gecirmezler zaten sen 37+dan sonra heran olabilir gibi hazir ol kasma kendini:)Doktorumun tarih vermemesi beni çok gerdi ya herkes aldi tarihiniortalama şu hafta diyor geçiyor. Haftada 2 kez kontrole gidiyorum o şekilde çağırıyor. Ben istiyorum doğum için tarih saat versin. Allah korusun acil bişey olur hemen alinir o baska bi durum ama normal gelişimde son dakikaya kadar söylememek nedendir ya 3 gün kala söylerse yüreğim kalkacak zaten heyecan yapiyorum. Bi de boş yere beklediği için ameliyathanede saatler dolu olacak ben aç susuz öğlene/akşama kadar mi beklicem gereksiz plansizlik yuzunden gibi kafamda deli sorular susuzluga dayanamiyorum sadece gece 2-3 matara su içiyorum. Planli sezeryanin neden tarihini vermez bi insan. 38+0 ı geçemeyiz bebek iri ve makat duruyor kalça çıkığı riski oluşur diyor bir de sezeryanin ustune kisa sure sonra hamile kaldim dikişlerim riskli diye bu tarihi gecmeyecegini söylüyor. Şuan 35+5 hala kesin bi tarih saat bisey yok cok takıyorum kafama
E ben 37 deyim dün gittim yine tarihimi netleştmedi niye dert ediyosunuz ki ne kadar dursalar kâr ordaDoktorumun tarih vermemesi beni çok gerdi ya herkes aldi tarihiniortalama şu hafta diyor geçiyor. Haftada 2 kez kontrole gidiyorum o şekilde çağırıyor. Ben istiyorum doğum için tarih saat versin. Allah korusun acil bişey olur hemen alinir o baska bi durum ama normal gelişimde son dakikaya kadar söylememek nedendir ya 3 gün kala söylerse yüreğim kalkacak zaten heyecan yapiyorum. Bi de boş yere beklediği için ameliyathanede saatler dolu olacak ben aç susuz öğlene/akşama kadar mi beklicem gereksiz plansizlik yuzunden gibi kafamda deli sorular susuzluga dayanamiyorum sadece gece 2-3 matara su içiyorum. Planli sezeryanin neden tarihini vermez bi insan. 38+0 ı geçemeyiz bebek iri ve makat duruyor kalça çıkığı riski oluşur diyor bir de sezeryanin ustune kisa sure sonra hamile kaldim dikişlerim riskli diye bu tarihi gecmeyecegini söylüyor. Şuan 35+5 hala kesin bi tarih saat bisey yok cok takıyorum kafama
Maşallah maşallah canım gözünüz aydınKızlar çok şükür bebeğime kavuştum çok süpriz oldu dün kontrolüm vardı kontrol de herşey normal çıktı nst de hiç sancı yoktu doktor daha zamanı var deyip bir hafta sonra ya randevu vermişti sabah kasılmayla uyandım ama nişan falan olmayınca yalancı kasılmalar diye düşündüm öğleye doğru sıklaştı kızımı okula gönderip banyoya geçtim sancılarda sıcak suyla sırtıma msj yaptım sonra pilates topunda zıpladım yürüdüm sancı girdikçe legende çamaşır yıkıyormuş gibi yere çöktüm eşim çalışıyordu çağırıp çağırmamakta bile kararsız kaldım daha doğum başlamamıştır diye saat 2 gibi eşim geldi 1 saat daha evde çektim sancıyı 3 de hastaneye gittik doktorum gördü karnımı elledi hafif kasılma gibi duruyo bir açıklığa bakalım dedi ve açıklık 6 cm çıktı hemen yatışım yapıldı doğumhanede de hiç yatmadım hep yürüdüm sancı girdikçe çöktüm çok şükür oğlumu 5.10 geçe kucağıma aldım çok şükür güzel bir doğum oldu dikişim var ama ilk kızımda doğarken kesilen yer açılmış o yüzden dikiş oldu dün ultrasonda oğlum 3100 ölçüm yapmıştı 3000 doğdu çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz darısı tüm bekleyenlere inş
Canım hayırlı olsun, ne güzel akmış süreç. Darısı başımıza, umarım anlattığın gibi sağduyulu ve sakin kalabiliriz. Bebek de strese girmiyor o zaman. Eve çıktın mı sen? Kaç gün kaldın hastanede?Kızlar çok şükür bebeğime kavuştum çok süpriz oldu dün kontrolüm vardı kontrol de herşey normal çıktı nst de hiç sancı yoktu doktor daha zamanı var deyip bir hafta sonra ya randevu vermişti sabah kasılmayla uyandım ama nişan falan olmayınca yalancı kasılmalar diye düşündüm öğleye doğru sıklaştı kızımı okula gönderip banyoya geçtim sancılarda sıcak suyla sırtıma msj yaptım sonra pilates topunda zıpladım yürüdüm sancı girdikçe legende çamaşır yıkıyormuş gibi yere çöktüm eşim çalışıyordu çağırıp çağırmamakta bile kararsız kaldım daha doğum başlamamıştır diye saat 2 gibi eşim geldi 1 saat daha evde çektim sancıyı 3 de hastaneye gittik doktorum gördü karnımı elledi hafif kasılma gibi duruyo bir açıklığa bakalım dedi ve açıklık 6 cm çıktı hemen yatışım yapıldı doğumhanede de hiç yatmadım hep yürüdüm sancı girdikçe çöktüm çok şükür oğlumu 5.10 geçe kucağıma aldım çok şükür güzel bir doğum oldu dikişim var ama ilk kızımda doğarken kesilen yer açılmış o yüzden dikiş oldu dün ultrasonda oğlum 3100 ölçüm yapmıştı 3000 doğdu çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz darısı tüm bekleyenlere inş
Ayyy benim de o yüzden mi acaba?Kimseyi korkutmak istemiyorum1-2 cm açıklık var dedi bir de resmen elini sokup bebeği kanala oturttu taamaaaaam artık normal doğum için her şey hazır dedi bugünden sonra sancıların ağrıların başlayabilir dedi bol bol perine masajı ve göğüs ucu masajı önerdi ama perine masajı yapamıyorum çok sinir bisey ya. Bebiş biraz zayıf niyeyse o kadar yiyorum ama biraz geride kalmış karın çevresi 36+4 çıktı ben 38+4üm. 3180 gr olmuştu inşallah doğumda çok zorlamayacak
Allah hayırlı etsin canım, gözün aydınKızlar çok şükür bebeğime kavuştum çok süpriz oldu dün kontrolüm vardı kontrol de herşey normal çıktı nst de hiç sancı yoktu doktor daha zamanı var deyip bir hafta sonra ya randevu vermişti sabah kasılmayla uyandım ama nişan falan olmayınca yalancı kasılmalar diye düşündüm öğleye doğru sıklaştı kızımı okula gönderip banyoya geçtim sancılarda sıcak suyla sırtıma msj yaptım sonra pilates topunda zıpladım yürüdüm sancı girdikçe legende çamaşır yıkıyormuş gibi yere çöktüm eşim çalışıyordu çağırıp çağırmamakta bile kararsız kaldım daha doğum başlamamıştır diye saat 2 gibi eşim geldi 1 saat daha evde çektim sancıyı 3 de hastaneye gittik doktorum gördü karnımı elledi hafif kasılma gibi duruyo bir açıklığa bakalım dedi ve açıklık 6 cm çıktı hemen yatışım yapıldı doğumhanede de hiç yatmadım hep yürüdüm sancı girdikçe çöktüm çok şükür oğlumu 5.10 geçe kucağıma aldım çok şükür güzel bir doğum oldu dikişim var ama ilk kızımda doğarken kesilen yer açılmış o yüzden dikiş oldu dün ultrasonda oğlum 3100 ölçüm yapmıştı 3000 doğdu çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz darısı tüm bekleyenlere inş
Merhabalar canım bana geçen hafta gün verdi ben sordum 14 mart uygun dediDoktorumun tarih vermemesi beni çok gerdi ya herkes aldi tarihiniortalama şu hafta diyor geçiyor. Haftada 2 kez kontrole gidiyorum o şekilde çağırıyor. Ben istiyorum doğum için tarih saat versin. Allah korusun acil bişey olur hemen alinir o baska bi durum ama normal gelişimde son dakikaya kadar söylememek nedendir ya 3 gün kala söylerse yüreğim kalkacak zaten heyecan yapiyorum. Bi de boş yere beklediği için ameliyathanede saatler dolu olacak ben aç susuz öğlene/akşama kadar mi beklicem gereksiz plansizlik yuzunden gibi kafamda deli sorular susuzluga dayanamiyorum sadece gece 2-3 matara su içiyorum. Planli sezeryanin neden tarihini vermez bi insan. 38+0 ı geçemeyiz bebek iri ve makat duruyor kalça çıkığı riski oluşur diyor bir de sezeryanin ustune kisa sure sonra hamile kaldim dikişlerim riskli diye bu tarihi gecmeyecegini söylüyor. Şuan 35+5 hala kesin bi tarih saat bisey yok cok takıyorum kafama
Evet canım sağlıkla gelsinde artıkBenim bebiş 3 kg dedi doktor .Hiç kilo almadım nasıl oldu anlamadım doğrusu.iştahsızLıktan aç yattığım oluyo bazen.siznki ortalamada sanırım
Anladım canım teşekkür ederimKuzum 2. bölgenin önünde + ya da - varsa o ne kadar aşağıda olduğuyla ilgili. Sırtı karnına baktığındaki pozisyon ideal oluyor onu manevrayla doğumda değiştirebiliyorlarmış bazen ondan not almışlardır kendileri için.
Pazartesi gunu 3200dü kalca cikigi kesin olur demedi ama 36dan sonra boyle duran bebeklerde risk var dedi asagiya dogru bacaklari sıkışıyorsa anne vucuduyla da ilgili galiba simdi de 3300 civaridir galiba olcumler dogruysa. Eşim işyerinde pozisyonu kritik dogum tarihini bilse yerine birini ayarlayip plan yapacak ama hic bisi ayarlayamadik tabi bu durumda. Ben yapım geregi hep cok planli biriyim ondan gerildimMerhabalar canım bana geçen hafta gün verdi ben sordum 14 mart uygun dedi
Aç Susuz olur mu sor tarihi belirler inan çikolata işini bile cozu ona göre ayarladım bayat olur diye temizlik vs vs
Bebek kaç kilo ki şuan iri bebek kalça çıkığı demiş bir yakinimiz sezeryanla oldu nerdeyse dört kilo öyle birşey duymadım ben sen sor bilgi al
Benim şuan cumartesi tekrar kontrol bakalım kaç kilo daha 2800 falan ancadir
Benim canımKızlar aranızda suyu fazla olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?