2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
çok iyiymiş ya benimki 4te çıkıyor benim mesai 17.30da bitiyor dardayım :d
başka hastanelere bak istersen vardır mutlaka dicem amaaa doktorun içine sineninide bulmak çok zor :) benim bugün gittiğim doktora son gidişim muhtemelen :) sağlık sigortası geçmiyormuş onda

başka hastanelere bak istersen vardır mutlaka dicem amaaa doktorun içine sineninide bulmak çok zor :) benim bugün gittiğim doktora son gidişim muhtemelen :) sağlık sigortası geçmiyormuş onda
cumartesi gittiğimde tekrar konuşcam doktorla bana sezaryenci bir doktor lazımmm en narkozlusundann normal doğumcu oluyor bazıları baştan yollarımızı ayıralım diye en son içime sinmişti ama 3 hafta olcak unuttum

neden istemiyorsun normal :)
yok anacım ben kalp hastasıyım zaten kaldıramam heralde bayıltsınlar ayılayım hop kucakta bebek.. 2 arkadaşım doğum yaptı biri sezaryen diğeri normal. normal olan 3 ay oturamadı yırtılmış sezaryen olan da ertesi gün fink fink takılıyodu tabi doktordan doktora fark ediyodur da

Bende normal doğum yaptırıyor mu diye bakıyorum sen tam tersi

evet kesinlikle doktor çok farkettiriyor, ama zaten belki senin kalp probleminden dolayı normal olmaması daha iyi oluru doktor kendi söyler bilemem

oluyor menopoza girdim sanki içim yanıyor ateşim de 37.2 37.3 takılıyor ne zaman basacağı da belli olmuyor bir anda her şeyi yırtasım geliyor hamilelik delilik işiymiş gerçekten
Deme öyle bakalım daha önümüzde çok haftalar var ne değişiklikler göreceğizz (inşallah hepsini görürüz)

Ah ah deşme yaramı nerdesin ilk doktorummmm ebrucum prenses sezeryan yapıcam dedi direk dedim ki canımsın tertemiz yavrumun ilk anınıda yaşamıştım . Kestiler biçtiler hiç birşey de anlamadım 13:00 da girdiğim ameliyathaneden 13:08 de çocuğu göstermeye çıkardılar hatta eşim 1 saat falan sürer diye tost yemeye inmiş ebe gitmiş odaya kimse yok annemde okuyomuş ben doğumdayım diye (canım anam) ebe demiş ki bu çocuğun kimi kimsesi yokmu ? Annem şok :) para vermeyi bile unutmuş kadıncağıza bende 13:20 de odamdaydım . En temizi tertemiz :) Ama en kötü yanı kilolu bir insanım ve o kesik yerin üstünden göbeğim simit duruyor

aa bak onu hiç bilmiyorum ama ben geçen yıl bypass tarzı bir ameliyat oldum ikiye yarıldım ondan sezaryen koymaz diye düşünüyodum ajsdha alışmış kudurmuştan beterdir

Bu keseye göre cinsiyeti olayı oğlumda tuttu.Hatta kaybettiğim bebegimde de tuttu.Bunda bakalım ne olacak.Ama kesenin şekli değil de kesenin içindeki konumu önemli galiba.

aa bak onu hiç bilmiyorum ama ben geçen yıl bypass tarzı bir ameliyat oldum ikiye yarıldım ondan sezaryen koymaz diye düşünüyodum ajsdha alışmış kudurmuştan beterdir
Çok geçmiş olsun canım umarum tekrarlayan bi sağlık sorunu olmaz ve okadarla kurtulmuşsundur belden uyuşturmalı sezeryan işte göbekle arana bi perde okadar saçını makyajını yapıp doğuma gidiyorsun 5 dk fotolar motolar sonra hayatın gerçek yüzü süt geldimi , memeyi tuttumu arbede başlıyor

Kızlar dr kahvede filtre kahve tercih etme dedi bana, kafein oranı yüksekmiş diğer kahvelere göre bilginiz olsun.Türk kahvesi tercih et dedi. Ben de fena kahveciyim ama hamile bir arkadasıma dru 3 ay içme, düşüğe sebep olabilir demiş. Ben de çayla yetinmeye calışıyorum.

Çok gecmiş olsun canım. Allah bir daha yasatmasın, kendini covidden iyi koru

Kizlar dün 8+1 kontrolüm vardı bebeğimin kalp atışlarını dinledik çok şükür. Tüp bebek olduğu için doktorum gebelik takibi yapmadığını en geç 10 gün içinde başka doktora muayene olmamı söyledi. Dün gittiğim doktora 10 gün sonra muayene dediğim halde 4 hafta sonra gelememi söyledi yani 1 ay sonra. Bu kadar ara olması normal olur mu, sizce ne yapayım?

bu haber beni çok üzdü gözyaşım pıt . Madem olay kafein de o zaman kafeinsiz içerim ben bi denk getireyim mehmet efendinin kafeinsizini migroslarda bulabilirim sanırım internette varda ordan da sipariş vermek istemiyorum

Riskli gebelikse çok. 10.haftada nifty testi yapılabilir çünkü. Riskli gebelik değilse ve yaşınız 35ten küçükse 11-14.haftada 2li test var. Ona yetişiyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman sorun olmaz :)

Ben de tüp bebek annesi adayıyım kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…