Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin yaş, kaçıncı çocuk, şehir, tahmini doğum tarihi bunları yazarsanız ekleyeyim listeyeeBen de oksapar ve coraspin kullanıyorum
Hangi genler
Güncelledim ciciii profillerinize bakıp yazmıştım hep oraları da tek tek etiketlemeyeyim diye ondann yanlışlık olmuşşş
Kızlar ramzi nedir6. 7. Haftaydı sanırım canım
yavru kesede bebişin mi plesantanın mı ne duruşuna göre cinsiyet tahmini oluyomuşşKızlar ramzi nedir![]()
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımCanlar liste çok güzelben bugün doktora gidiyorum keseyi görüp emin olayım da ilk bebek bu arada bebeğim olduğunu tam bilmiyorum kafam karışık da

Ne iş yapıyorsun canim ne güzel önlem almışsın harikasın bende sigarayı kestim ogrenir ogrenmeztiksinmek için dua ettiğim o kadar şey var ki ama tövbe Rabbim gözlerim dönüyor kıtlıktan çıktım sankiişyerinde saklamaya çalışıyorum daha kalp atışını duymadım diye ama herkesin dikkatini çekiyor demli çay içiyordum limonlu açık çaya döndüm , daha sabah iş başı yapmadan kahvemi içerdim oda yok sigara desen elimden düşmezdi tek haneye düşürdüm şükür (hemencecik tepki vermeyin)
çayı da limonlu açığa çevirdim ama kahve
![]()
Meslektaşız galiba onunla muhasebeci sanırımNe iş yapıyorsun canim ne güzel önlem almışsın harikasın bende sigarayı kestim ogrenir ogrenmez
özel bi şirkette muhasebe departmanındayım canım daha önlemleri tam alamadık bakalım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum sadece inşallah bugün beklediğin hayırlı haberleri alırsınNe iş yapıyorsun canim ne güzel önlem almışsın harikasın bende sigarayı kestim ogrenir ogrenmez
özel bi şirkette muhasebe departmanındayım canım daha önlemleri tam alamadık bakalım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum sadece inşallah bugün beklediğin hayırlı haberleri alırsın
Canm.senin kaç günlük.bende de aynı kese görüntüsü. Ben 6+6 yim kalp sesi yoktu.doktor 15 gün sonra gel dedi
Canm.senin kaç günlük.bende de aynı kese görüntüsü. Ben 6+6 yim kalp sesi yoktu.doktor 15 gün sonra gel dedi
Ay hangi hastane o ya ne güzel 6 ya kadar bakıyoor inşallahh duyarsın kuduruğunn sesiniiigünaydın kızçeler, benimde akşam 18'de randevum bakalım, kalp atışlarını duyarız inşallah![]()
Medicalpark canım :) ama sadece bu gittiğim doktor 8e kadar orada :) birde bazı hastanelerde kadın doğumcu oluyor her akşam aynı doktor medilifeta vardı meselaAy hangi hastane o ya ne güzel 6 ya kadar bakıyoor inşallahh duyarsın kuduruğunn sesiniii
çok iyiymiş ya benimki 4te çıkıyor benim mesai 17.30da bitiyor dardayım :dMedicalpark canım :) ama sadece bu gittiğim doktor 8e kadar orada :) birde bazı hastanelerde kadın doğumcu oluyor her akşam aynı doktor medilifeta vardı mesela