2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aşkım 3 kilo demişti en son
Evde kendime işkence çektiriyorum ahahah
Ya ctesi tayyipin doğum günüymüş hiç istemem o gün doğsun inş geçer şu sancılar diye dua ediyorum
Pazartesi doğacak gibi kaldı iki gün normal doğum mu sezo diye biliyorum pazartesi dediyse o gün alir zaten

Z zahrada ben her hafta cumartesi doktordayim maşallah bakalım bende senin gibi yarın gidicem 26 Şubat 5 mart 12 mart son 3 randevu ve 14 mart doğum beklemek stresli

Hanımlar normal doğum yapanlarda nişan geldikten sonra ne kadar süre sonra doğum oldu acaba dün gece nişan dedikleri jöle gibi çok katı akıntım geldi geceden beri de devam ediyor

Hanımlar normal doğum yapanlarda nişan geldikten sonra ne kadar süre sonra doğum oldu acaba dün gece nişan dedikleri jöle gibi çok katı akıntım geldi geceden beri de devam ediyor
Benim gelmedi ama grupta nişanları gelen hala doğurmayan arkadaşlarımız var. Hatta bende geçen doktora sordum nişan gelince hemen doğum olmaz ama suyun gelirse 12 saat icinde doğum olması gerekir dedi. Bence doktorunuza bir sorun

kanlı mıydı? yoksa sarı, şeffaf mı?
benim bunda henüz gelmedi ama kızımda nişan geldikten 4 gün sonra doğum yaptım. devamlı gelen birşey değildi 1 kez geldi o kadar. nişan hiç gelmeden de doğum olabilir veya her nişan kanlı olmaz gelir ama farkedemeyiz normal akıntı zannedebiliriz

bazılarının nişanının peşine kasılmaları başlar bazılar birkaç hafta durabilir vs. yani nişan kesin doğum belirtisi değildir sancı kasılmalar varmı peki?

Tuzlu sudan boğazım burnum yandı da dediğin gibi açmadı
Eczaneye aile hekimine yalvardım sprey ilaç vermediler zararlı diye
Şükür bugun baya toparladı daha iyiyim benim 11. günüm
Of yaaaa. benim de 6. Gün bugün. burnumdan canavar çıkıyor resmen. Öksürük de başladı, balgam çıkmaya çalışıyor. Neyse en azından diyorum vücut atmaya çalışıyor virüsü. İnşallah senin de bugün son olur, yarın bir mucize ile uyanırsın iyileşmiş olarak

Kızlar bende birşey sorucam çatı muayenesinden sonra kahverengi lekelenmeli olan oldumu acaba o lekelenmeyle birlikte pembe jelimsi birşeyde geldi ve belimde ağrılarda başladı acaba oda nişan mıydı

İlk gelen tamamen şeffaf gibiydi sonra ufak ufak gelenler sarı gibi en son gelenin içinde ayıptır söylemesi pembelik var gibiydi

Kızlar bende birşey sorucam çatı muayenesinden sonra kahverengi lekelenmeli olan oldumu acaba o lekelenmeyle birlikte pembe jelimsi birşeyde geldi ve belimde ağrılarda başladı acaba oda nişan mıydı
Bana doktor çatı muayenesinden sonra kanaman olabilir demişti benim dediğim akıntı gibi bsey değil baya büyük jel gibi bişeydi sanırım sizinki nişan değildir doktor ellediği için gelen bişeydir

bazılarının nişanının peşine kasılmaları başlar bazılar birkaç hafta durabilir vs. yani nişan kesin doğum belirtisi değildir sancı k

bazılarının nişanının peşine kasılmaları başlar bazılar birkaç hafta durabilir vs. yani nişan kesin doğum belirtisi değildir sancı kasılmalar varmı peki?
Sancım yok sadece adet olacak gibi bel ağrısı var

aynısı oldu 2. çatı muayenesinde sonra aktı kanlı bişeyler ama nokta noktaydı bel ağrılarım da geçmiyor bugğn 3. gün gerçi azaldı sanki çatı etkisi mi doğum etkisi mi bilmiyorum

Sancım yok sadece adet olacak gibi bel ağrısı var
senin doktor en son kanala oturttum artık hazır demişti ya belki vücut başlamıştır doğurma çalışmalarına kuzuuu
kızlardan öğrendiğim o regl ağrıları açılma yapıyomuş doktora gitmiceksen yarın gitcem onaylamış olurum

Canom nasıl geçti dün kontroll
Dün herşey yolundaydı benim tombik normal haftasına döndü eskisi kadar hızlı kilo almıyo artık.Ama bu sabah tan beri farklı şeyler olmaya başladı gözlerim sağ tarafı görmeme ye başladı netlik yoktu.sonra panik yaptım.eşim evdeydi elimi kollarıma kadar yüzümü ve ensemi soğuk suyla yıkadım sonra görmem netleşti birz ama sonrasında da ufak çaplı unutkanlık olsu.iki kelimeyi bi araya getiremedim.ve ensemden giren ağrım var şuan dinleniyorum tekrar olursa hemen hastaneye gideceğim

Bana doktor çatı muayenesinden sonra kanaman olabilir demişti benim dediğim akıntı gibi bsey değil baya büyük jel gibi bişeydi sanırım sizinki nişan değildir doktor ellediği için gelen bişeydir
Büyük ihtimal öyle birşey galiba valla bende bilemedim ama baya dünden beri devam ediyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…