Ayy o tepikleyip duruyo suyun az bi dur bi düşün uslu dur hareketlerinde azalma yok şükür ona kalsa durur daBence pazartesiyi bekleyecek senin oğlan
Pazartesi doğacak gibi kaldı iki gün normal doğum mu sezo diye biliyorum pazartesi dediyse o gün alir zatenAşkım 3 kilo demişti en son
Evde kendime işkence çektiriyorum ahahah
Ya ctesi tayyipin doğum günüymüş hiç istemem o gün doğsuninş geçer şu sancılar diye dua ediyorum
Benim gelmedi ama grupta nişanları gelen hala doğurmayan arkadaşlarımız var. Hatta bende geçen doktora sordum nişan gelince hemen doğum olmaz ama suyun gelirse 12 saat icinde doğum olması gerekir dedi. Bence doktorunuza bir sorunHanımlar normal doğum yapanlarda nişan geldikten sonra ne kadar süre sonra doğum oldu acaba dün gece nişan dedikleri jöle gibi çok katı akıntım geldi geceden beri de devam ediyor
kanlı mıydı? yoksa sarı, şeffaf mı?Hanımlar normal doğum yapanlarda nişan geldikten sonra ne kadar süre sonra doğum oldu acaba dün gece nişan dedikleri jöle gibi çok katı akıntım geldi geceden beri de devam ediyor
Benim üç haftadır geliyor ama çocukta tık yokHanımlar normal doğum yapanlarda nişan geldikten sonra ne kadar süre sonra doğum oldu acaba dün gece nişan dedikleri jöle gibi çok katı akıntım geldi geceden beri de devam ediyor
Hastaneye gidin oksijen bağlasınlar maskeyle kendinizi neden yıpratıyosunuz kuru kuruya çekerekİnşallah yarın biraz daha olursun canım bol bol sıvı tüket
Ne güzel işte Erdoğan gibi lider bi kişilik olur hemAşkım 3 kilo demişti en son
Evde kendime işkence çektiriyorum ahahah
Ya ctesi tayyipin doğum günüymüş hiç istemem o gün doğsuninş geçer şu sancılar diye dua ediyorum
Of yaaaa. benim de 6. Gün bugün. burnumdan canavar çıkıyor resmen. Öksürük de başladı, balgam çıkmaya çalışıyor. Neyse en azından diyorum vücut atmaya çalışıyor virüsü. İnşallah senin de bugün son olur, yarın bir mucize ile uyanırsın iyileşmiş olarakTuzlu sudan boğazım burnum yandı da dediğin gibi açmadı
Eczaneye aile hekimine yalvardım sprey ilaç vermediler zararlı diye
Şükür bugun baya toparladı daha iyiyim benim 11. günüm
İlk gelen tamamen şeffaf gibiydi sonra ufak ufak gelenler sarı gibi en son gelenin içinde ayıptır söylemesi pembelik var gibiydikanlı mıydı? yoksa sarı, şeffaf mı?
benim bunda henüz gelmedi ama kızımda nişan geldikten 4 gün sonra doğum yaptım. devamlı gelen birşey değildi 1 kez geldi o kadar. nişan hiç gelmeden de doğum olabilir veya her nişan kanlı olmaz gelir ama farkedemeyiz normal akıntı zannedebiliriz
Bana doktor çatı muayenesinden sonra kanaman olabilir demişti benim dediğim akıntı gibi bsey değil baya büyük jel gibi bişeydi sanırım sizinki nişan değildir doktor ellediği için gelen bişeydirKızlar bende birşey sorucam çatı muayenesinden sonra kahverengi lekelenmeli olan oldumu acaba o lekelenmeyle birlikte pembe jelimsi birşeyde geldi ve belimde ağrılarda başladı acaba oda nişan mıydı
bazılarının nişanının peşine kasılmaları başlar bazılar birkaç hafta durabilir vs. yani nişan kesin doğum belirtisi değildir sancı k
Sancım yok sadece adet olacak gibi bel ağrısı varbazılarının nişanının peşine kasılmaları başlar bazılar birkaç hafta durabilir vs. yani nişan kesin doğum belirtisi değildir sancı kasılmalar varmı peki?
aynısı oldu 2. çatı muayenesinde sonra aktı kanlı bişeyler ama nokta noktaydı bel ağrılarım da geçmiyor bugğn 3. gün gerçi azaldı sankiKızlar bende birşey sorucam çatı muayenesinden sonra kahverengi lekelenmeli olan oldumu acaba o lekelenmeyle birlikte pembe jelimsi birşeyde geldi ve belimde ağrılarda başladı acaba oda nişan mıydı
senin doktor en son kanala oturttum artık hazır demişti ya belki vücut başlamıştır doğurma çalışmalarına kuzuuuSancım yok sadece adet olacak gibi bel ağrısı var
Dün herşey yolundaydı benim tombik normal haftasına döndü eskisi kadar hızlı kilo almıyo artıkCanom nasıl geçti dün kontroll
Büyük ihtimal öyle birşey galiba valla bende bilemedim ama baya dünden beri devam ediyor bakalımBana doktor çatı muayenesinden sonra kanaman olabilir demişti benim dediğim akıntı gibi bsey değil baya büyük jel gibi bişeydi sanırım sizinki nişan değildir doktor ellediği için gelen bişeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?