Bu bel ağrıları galiba doğum etkisi dün çatı muayenesi yaptı bana geçen hafta iyi değil falan demişti şimdi gayet iyi yumuşama galan olmuş dedi ama günü 1 Mart salı günü o zamana kadar kendi sancınla gelirsen normal olur dedi eğer olmazsa sezeryan için konuşuru dedi bizim bebiş baya tombul şuan 3800 4 dü geçerse normal için zorlamayız dedi bende bian önce sancım olsun açılmam olsun diye bekliyoeum bakalımaynısı oldu 2. çatı muayenesinde sonra aktı kanlı bişeyler ama nokta noktaydı bel ağrılarım da geçmiyor bugğn 3. gün gerçi azaldı sankiçatı etkisi mi doğum etkisi mi bilmiyorum
Bu gece rahat uyudum ilk defa ve şuan daha iyiyimOf yaaaa. benim de 6. Gün bugün. burnumdan canavar çıkıyor resmen. Öksürük de başladı, balgam çıkmaya çalışıyor. Neyse en azından diyorum vücut atmaya çalışıyor virüsü. İnşallah senin de bugün son olur, yarın bir mucize ile uyanırsın iyileşmiş olarak
Aynı şey bendede oluyorum canım biraz önce kapıdan girdim elimdeki çantayı yere nasıl bıraktım bilsen bi dürtme ama nasılPeki aniden sandalyeden kalkicam bir sancı batma kuvvetli öyle kalıyorum sonra saniyeler içinde geçiyor normale dönüyorum
Ya inşallahBu gece rahat uyudum ilk defa ve şuan daha iyiyim
Çarşambaya kadar eşşek gibi olmam negatif pcr testi vermem gerek
İnşallah amin
Umarım senin de hemen mucize gibi geçer
Bana da oluyor ara ara adet ağrısı gbi bazen belimde ama genel olarak kasıkta .sadece ağrı önemli değil sanırım buna kasılmaninda eşlik etmesi gerekiyor .Kızlar benim halim hal değil sanki adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum hafif hafif ıkıldatıyor beni ne zaman olur bu ağrılar gerçekten iki çocuk annesi olmama rağmen her hamilelik başka olduğunu bunda anladım
Makat bölgesinde falan hafif bi basınç var
Canım tansiyonun mu yükseldi acaba? Doktoruna yazsan mı?Dün herşey yolundaydı benim tombik normal haftasına döndü eskisi kadar hızlı kilo almıyo artık.Ama bu sabah tan beri farklı şeyler olmaya başladı gözlerim sağ tarafı görmeme ye başladı netlik yoktu.sonra panik yaptım.eşim evdeydi elimi kollarıma kadar yüzümü ve ensemi soğuk suyla yıkadım sonra görmem netleşti birz ama sonrasında da ufak çaplı unutkanlık olsu.iki kelimeyi bi araya getiremedim.ve ensemden giren ağrım var şuan dinleniyorum tekrar olursa hemen hastaneye gideceğim
Ben çarşambaya sakladım kendimiYa inşallahBen de yarın gidip doğum öncesi son testlerimi vereceğim ama karantina bitimi hemen test vermek doğru mu bilemedim. yarın vermesem de pazartesi mecbur vereceğim.
Devam etseydi hemen gitcektim.şuan iyiyimCanım tansiyonun mu yükseldi acaba? Doktoruna yazsan mı?
Ay ben covid testi versem kesin pozitif çıkarımBen çarşambaya sakladım kendimi
Pozitif çıkarsam ne yaparım kısmını araştırmıyorum bile çünkü evrene olumlu msj gönderiyorum kendi hastanemde doğurucam inşallah
Hamileyken ne acılar ne covidler çektik deriz artık bebeler gelince
ayyyy kız mıymışşşşşş canım benim gözün aydıııın ya hayırlı uğurlu olsun fındığııın çok sevindimmmm kaç kilo doğduuu sıpacıkkkKızlar bizim miniğimiz Zehra Amine sabah saat 3 27 dünyaya merhaba dedi.
Elhamdülillah ikimizde iyiyiz.
Hersey aniden oldu.
Gece 12 30 gibi uyandım wc icin. Aniden suyum geldi.
Sonra hemen ardından sancilar basladi.
Hastaneye geldiğimizde saati hatırlamıyorum.
Kayıt yapıp dogumhaneye girdiğimde saat 2 yi geçiyordu sanirim.
Ne olduğunu anlamadan bebecik geldi.
Şimdi uyuyor miniğim.
Sadece eşimin 3. Aşısı olmadığı için yanımıza gelemiyor. Doğumda yanımdaydı şükür.
Ben de simdi hemen 3. Aşısını olmasını istemedim.
Yan etkisi olur hasta olur evdeki kizimizla ilgilenmez diye.
Hepinize kolay doğumlar diliyor arkadaslar.
ıkınsan doğurcaksın gibi dimiKızlar benim halim hal değil sanki adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum hafif hafif ıkıldatıyor beni ne zaman olur bu ağrılar gerçekten iki çocuk annesi olmama rağmen her hamilelik başka olduğunu bunda anladım
Canım geçen cumartesiden beri bende de adet ağrısı oluyor. Bunlar normalmiş doktor öyle dedi. Gerçi benim 40. Haftaya 11 gün kaldıKızlar benim halim hal değil sanki adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum hafif hafif ıkıldatıyor beni ne zaman olur bu ağrılar gerçekten iki çocuk annesi olmama rağmen her hamilelik başka olduğunu bunda anladım
Gözünüz aydın canım. Cinsiyeti de sonunda öğrendik vaka iyi sabrettinKızlar bizim miniğimiz Zehra Amine sabah saat 3 27 dünyaya merhaba dedi.
Hersey aniden oldu.
Şimdi uyuyor miniğim.
Sadece eşimin 3. Aşısı olmadığı için yanımıza gelemiyor. Doğumda yanımdaydı şükür.
Sagol canim darısı başına inşallah.ayyyy kız mıymışşşşşş canım benim gözün aydıııın ya hayırlı uğurlu olsun fındığııın çok sevindimmmm kaç kilo doğduuu sıpacıkkk
Naptın son durum ne okuyamadımBelden kasığa doğru sancı resmen kasıkta batmalar geçmedi bir türlü yarın heralde o aşamalarda olursa beni de yatırırlar ptesiyi bekler mi meçhul ama artık naparlarsa yapsınlar bıktım bugünü atlatmal tek hedefim oldu
Ay maşallah denek bı kızınız daha olduKızlar bizim miniğimiz Zehra Amine sabah saat 3 27 dünyaya merhaba dedi.
Hersey aniden oldu.
Şimdi uyuyor miniğim.
Hanımlar normal doğum yapanlarda nişan geldikten sonra ne kadar süre sonra doğum oldu acaba dün gece nişan dedikleri jöle gibi çok katı akıntım geldi geceden beri de devam ediyor
sabah 8.30da doktorda olcam kuzuu bugün kongredeymiş çekiyorum halaNaptın son durum ne okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?