Yine gelenler geldi bana psikoloji de yerle bir oldu nedense. 10 da uyudum gece ağrılarım vardı. Bu saatte kalktım tost perileri yine beni çağırıyor
Ben de akşam çok tatlı yedim. Şimdi mide yanması uyutmuyor. D doakolik aslında tost daha masum, boşver tost yeSabaha kadar 5 kere wc kalkıyorum düzenli alıştım artık
Zaten bebek doğunca da kalkicam hiç sıkıntı olmuycak daha iyi alışmak
Akşam gofret yedim kimbilir kaç tane
Tatlıya düşkünüm eşimde alır sever öyle şeyleri alma almazsan yemem diyorum yok illla stoklar
Onun dışında ayaklarım yanıyor bıktım birtek bundan
Yok, kesin sezeryan istiyorum ama günü henüz veremedi işte doktorumGünümüz aynıymış ben planlı sezeryan 3 marta gün aldım. Benim de ikinci gebelik ilki de sezeryandı. Normal doğum planı var mı
Yarın gitcem kontrole kuzu bugünü de bi atlatsaydım diyorum yarın yine soksun kolunu da baksın alıştık artıkBen de akşam çok tatlı yedim. Şimdi mide yanması uyutmuyor. D doakolik aslında tost daha masum, boşver tost yedogum yaklastıkça psikoloji karışıyor canım, çok az kaldı senin de.
Z zahrada ne zaman gidecektin hastaneye, evde çok açılmasın kızbir doktora mı yazsan? Ben de dün dra sordum, kasılmalarım oluyor dogum kasılmasının farkı ne diye, frekansı daha çok gibi bişi dedi. Yani gelir, gider. Gelir, gider gibi sık
Belden kasığa doğru sancı resmen kasıkta batmalar geçmedi bir türlü yarın heralde o aşamalarda olursa beni de yatırırlar ptesiyi bekler mi meçhul ama artık naparlarsa yapsınlar bıktım bugünü atlatmal tek hedefim olduCanım benim ilk doğum regl ağrısı gibi başlamıştı.. o ağrılar zaten kasılmalarran dolayı oluyor. Belim falan ağrıyordu. Regl olacak gibi hastaneye gittim 3 buçuk santimdi yatış yapıldı. Açıklık yapabilir ağrılar... kasılma siddetli oldukça bebeği biraz daha aşağı iter
İyilermiş kuzu minikkuşun bebek 2450 doğmuş chloenin 3050 doğmuş ağrıları vardı biraz ikisininde en son olacak o kadar ama
Canom nasıl geçti dün kontrollKontrolden geldim.benim tombik 2 hafta önde gidiyordu haftasını yakalamış.sezaryen korkumdan anladı çocuk çok almamış bu sefer@zahrada bi sonraki kontrol 24 şubat canım
Tuzlu sudan boğazım burnum yandı da dediğin gibi açmadıTuzlu suyun kendine hayrı yok5 gün iliadin sıktım. eğer sıkmasam asla atlatamazdım. Sanki burnuma beton dökmüşlerdi, öyle tıkalıydı. Tuzlu suyu sağdan pompa ile sıkıyordum soldan çıkması lazım normalde di mi? Benim sola gitmiyordu bile su, öyle bir set vardı burnumda İliadini Sabah öğlen akşam yaklaşık 7-8 saat arayla sıktım. akşam hava verdiler açılmadım, eve geldim yine iliadin sıktım. çok şükür bugün sıkmadan atlatabildim. Şu an burnum açık. Gebelik kategorisi b diye hatırlıyorum. Aile hekimine de sordum, sıkabilirsin dedi.
Doktor sadece tuzlu su yapabilirsin dedi beni tıkanıklıkla baş başa bıraktıBenimde covidden aşırı tıkanmış gece uyurken boğularak kalkıyodum.tuzlu damarları çatlatır bi işe yaramıyo covidde boşuna yapma.koku kaybı var mı on gün koku alamadım hiç
İnş kolaylıkla olurYok, kesin sezeryan istiyorum ama günü henüz veremedi işte doktorumacil bir durum oluşmasından tedirginim açıkçası.
Gece yatana kadar pastalar cikolatalar havada uçuşuyo zaten onlar düzene bindiği için hiç saymıyorum bileBen de akşam çok tatlı yedim. Şimdi mide yanması uyutmuyor. D doakolik aslında tost daha masum, boşver tost yedogum yaklastıkça psikoloji karışıyor canım, çok az kaldı senin de.
Z zahrada ne zaman gidecektin hastaneye, evde çok açılmasın kızbir doktora mı yazsan? Ben de dün dra sordum, kasılmalarım oluyor dogum kasılmasının farkı ne diye, frekansı daha çok gibi bişi dedi. Yani gelir, gider. Gelir, gider gibi sık
Sağol canım haber verdiğin içinİyilermiş kuzu minikkuşun bebek 2450 doğmuş chloenin 3050 doğmuş ağrıları vardı biraz ikisininde en son olacak o kadar ama
En fazla mideni rahatsız eder canım. Yutmuyosun çünkü bence yaniKizlar sabahları alkolsüz listerine ile calkaliyordum ağzımi bu sefer aldığımız alkollüymus ağzımı yaktı da farkettim zarari olur mu ki yutmuyoruz ama
Yaa kaç cm oldu acaba benimki ama bugün gidemem ya hastane yakın değil zatenn yarın sabah kontrol dayanmam lazım
Aşkım 3 kilo demişti en sonSağol canım haber verdiğin içinherkesi ayrı ayrı merak ediyorum burda aynı şeyleri paylaştık yaşadık yazistik sayende çok güzel takip ettin hepimizi
Sen nasılsın şuan hep okuyorum yazdıklarını cumartesi belli olsun artık 2 gün farketmez senin baby boy kilo iyiydi dimi
Bence pazartesiyi bekleyecek senin oğlanYaa kaç cm oldu acaba benimki ama bugün gidemem ya hastane yakın değil zatenn yarın sabah kontrol dayanmam lazım
bebiş ters ya nasıl girecek ki ayakları girer sjdkdksk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?