2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yine gelenler geldi bana psikoloji de yerle bir oldu nedense. 10 da uyudum gece ağrılarım vardı. Bu saatte kalktım tost perileri yine beni çağırıyor

Ben de akşam çok tatlı yedim. Şimdi mide yanması uyutmuyor. D doakolik aslında tost daha masum, boşver tost ye dogum yaklastıkça psikoloji karışıyor canım, çok az kaldı senin de.

Z zahrada ne zaman gidecektin hastaneye, evde çok açılmasın kız bir doktora mı yazsan? Ben de dün dra sordum, kasılmalarım oluyor dogum kasılmasının farkı ne diye, frekansı daha çok gibi bişi dedi. Yani gelir, gider. Gelir, gider gibi sık

Yarın gitcem kontrole kuzu bugünü de bi atlatsaydım diyorum yarın yine soksun kolunu da baksın alıştık artık

Belden kasığa doğru sancı resmen kasıkta batmalar geçmedi bir türlü yarın heralde o aşamalarda olursa beni de yatırırlar ptesiyi bekler mi meçhul ama artık naparlarsa yapsınlar bıktım bugünü atlatmal tek hedefim oldu

Tuzlu sudan boğazım burnum yandı da dediğin gibi açmadı
Eczaneye aile hekimine yalvardım sprey ilaç vermediler zararlı diye
Şükür bugun baya toparladı daha iyiyim benim 11. günüm

Benimde covidden aşırı tıkanmış gece uyurken boğularak kalkıyodum.tuzlu damarları çatlatır bi işe yaramıyo covidde boşuna yapma.koku kaybı var mı on gün koku alamadım hiç
Doktor sadece tuzlu su yapabilirsin dedi beni tıkanıklıkla baş başa bıraktı
Bugun 11. gün daha iyiyim açılıyor burnum
Koku kaybı hiç olmadı azcık çalışan burnum tüm kokuları alıyor

Yok, kesin sezeryan istiyorum ama günü henüz veremedi işte doktorum acil bir durum oluşmasından tedirginim açıkçası.
İnş kolaylıkla olur
Benim doktor 38 biterken uygun görüyordu
4-5 mart seç dedi
Ben ağrılardan öldüğüm İçin 3 olsun dedim
Allahtan mani gelmezse öyle olacak.
Sağlıkla gelsinler ama kafanda soru işareti varsa doktoruna söyle bence

Z zahrada . Canım o sancılar ile hep açılma oluyr. Riske atma bnce bugün git doğum ilerlerse stres olursun sabcı çekerken bebek lanala girmiş neredeyse çıkacaktı bem anlamamıştm yoğun sık sancı çekiyrsm allahtan hastanedeydm

Gece yatana kadar pastalar cikolatalar havada uçuşuyo zaten onlar düzene bindiği için hiç saymıyorum bile bi de gece 3 te kalkıp tostlar başladı benim kocamda ayni seninki gibi abur cubur bağımlısı G gumus82 ondan evde hic eksik olmaz

İyilermiş kuzu minikkuşun bebek 2450 doğmuş chloenin 3050 doğmuş ağrıları vardı biraz ikisininde en son olacak o kadar ama
Sağol canım haber verdiğin için herkesi ayrı ayrı merak ediyorum burda aynı şeyleri paylaştık yaşadık yazistik sayende çok güzel takip ettin hepimizi
Sen nasılsın şuan hep okuyorum yazdıklarını cumartesi belli olsun artık 2 gün farketmez senin baby boy kilo iyiydi dimi

Kizlar sabahları alkolsüz listerine ile calkaliyordum ağzımi bu sefer aldığımız alkollüymus ağzımı yaktı da farkettim zarari olur mu ki yutmuyoruz ama

Yaa kaç cm oldu acaba benimki ama bugün gidemem ya hastane yakın değil zatenn yarın sabah kontrol dayanmam lazım
bebiş ters ya nasıl girecek ki ayakları girer sjdkdksk

Aşkım 3 kilo demişti en son
Evde kendime işkence çektiriyorum ahahah
Ya ctesi tayyipin doğum günüymüş hiç istemem o gün doğsun inş geçer şu sancılar diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…