- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
İnşallah yarın biraz daha olursun canım bol bol sıvı tüketİnşallah kızlarGerçekten nefes alamamak kadar zor bir şey yok. Ağrıya da sızıya da kırıklığa da varım ama nefes olmadığı zaman çok çok çok zor.
İnşallah yaBen de tam bir haftam var sezeryen e ama burnumun %10 u anca çalışıyor resmen nefes alamıyorum
Başka sıkıntım yok umarım tez zamanda atlatırız da biter nalet hastalık
Artık su içmekten nefret ettim Allah günah yazmasın, aratmasın daİnşallah yarın biraz daha olursun canım bol bol sıvı tüket
Gebelikten kaynaklı burun tıkanıklığı vardı üstüne covid kaynaklısı kaldı resmen taş tıkalı burunla geziyorum ben de.İnşallah ya
Artık su içmekten nefret ettim Allah günah yazmasın, aratmasın dasu, ıhlamur, zencefil, süt, bal görmek istemiyorum
Tuzlu suyun kendine hayrı yokGebelikten kaynaklı burun tıkanıklığı vardı üstüne covid kaynaklısı kaldı resmen taş tıkalı burunla geziyorum ben de.
Tuzlu su çekiyorum bol bol başka bişi önermediler bana
yaa canım benim hayırlı olsunn bebiş yanında mı iyi mi sağlığıı ohh sen dışarıda onu büyütür ne de güzel bakarsınnn içeride kalmak istememiş annesi burası ne böyle demişşSuyu azaldığı için fetal hareket göremediler sezeryana aldılar canım doğum yaptım çok şükür
Evet evet demiştin sen epidurali bilmiyordum takıldı mı diye. Benimki neden takmam diyorCanım benim hastane odası da suyum patladı odada açılma 1.5 -2 cm dedi .tekerlekli sandalyeyle 5 kat aşağıya indim hmn çatala çıkardılar tekrar baktılar 4 cm dedi açılmaya .ben hmn epidural istedim doktirdan onay aldılar eşime kağıt imzalattilar sonra hmn epidural yaptılar .kafasını falan beklemediler .hatta sana yazmıştım 10 cm açıklığa öğlen 1 de ulaştım ama bebeğin kafası yukardaydi plates topu da falan ziplattilar saat 2 de doğum oldu .bı saat kafasınin aşağıya inmesi i beklemistik
Geçmiş olsun 5 günden sonra hafifiliyo semptomlarÇok geçmiş olsun nefes sıkıntısı zorlamıştır çok. İnşallah yarın daha da iyi olursun
Benimde covidden aşırı tıkanmış gece uyurken boğularak kalkıyodum.tuzlu damarları çatlatır bi işe yaramıyo covidde boşuna yapma.koku kaybı var mı on gün koku alamadım hiçGebelikten kaynaklı burun tıkanıklığı vardı üstüne covid kaynaklısı kaldı resmen taş tıkalı burunla geziyorum ben de.
Tuzlu su çekiyorum bol bol başka bişi önermediler bana
O hiç belli olmaz canım bnm ağrım esigim yüksek sanardim ama değilmiş . Blki sen hastaneye bı gitceksin 5 cm açıklık olucak . Olmadı biraz cırlarsın mecbur takarlarEvet evet demiştin sen epidurali bilmiyordum takıldı mı diye. Benimki neden takmam diyorzaten ağrı eşiğim düşük
Ay keşke ama hiç sanmıyorumO hiç belli olmaz canım bnm ağrım esigim yüksek sanardim ama değilmiş . Blki sen hastaneye bı gitceksin 5 cm açıklık olucak . Olmadı biraz cırlarsın mecbur takarlar
Canım benim ilk doğum regl ağrısı gibi başlamıştı.. o ağrılar zaten kasılmalarran dolayı oluyor. Belim falan ağrıyordu. Regl olacak gibi hastaneye gittim 3 buçuk santimdi yatış yapıldı. Açıklık yapabilir ağrılar... kasılma siddetli oldukça bebeği biraz daha aşağı iterşimdi ben deneyimli analara bişey sorcam
benim açıklık 1.5 cm di eve geldik ya geldiğimde beri regl ağrıları sancıları çekiyorum ama pek hareket etmemeye çalışıyorum paso yatıyorum ama ağrılar da göz dolduran cinsten bu açıklığı büyütüyor mudur neyle büyüyor ya da
sabit tutucu bi yöntem var mıaydınlatın beni bakalım
sırf ağrıyla da açılır mı bilmem de kasılmalar da oluyo ara ara ağrıyla beraber
bebişin hareketleri de iyi ama onun keyfi yerinde diye düşünüyorum az suya rağmen
Ahh canım sen açlık ben wc için uyuyamıyorum sürekli tuvalete kalkmaktan gündüz bişey yok gece niye böyle anlamıyorumYine gelenler geldi bana psikoloji de yerle bir oldu nedense. 10 da uyudum gece ağrılarım vardı. Bu saatte kalktım tost perileri yine beni çağırıyor
Zaten tuvaleti artık saymıyorum kuzum kac kere kalkıyorum. En son uykum kaçıyo bu sefer de tost perileri yakamı bırakmıyoAhh canım sen açlık ben wc için uyuyamıyorum sürekli tuvalete kalkmaktan gündüz bişey yok gece niye böyle anlamıyorum
Ohh miss gibi doyur karnınıZaten tuvaleti artık saymıyorum kuzum kac kere kalkıyorum. En son uykum kaçıyo bu sefer de tost perileri yakamı bırakmıyo
Kuzu bu hafta herşey değişti gibi oldu bende de. Psikolojim gitti bi anda. Uykular haram. Ağrılar arttı. Böyle de deyip şikayet etmek istemiyorum ama oturup kalkmak bile çok zor cidden. Allah hepimize sağlıkla doğumlar nasip etsin inşallah. Dediğin gibi az kaldı. Yolun sonu aydınlıktır inşallahOhh miss gibi doyur karnınıdayanıcaz az kaldı Allahın izni ile ama ben bu hafta kadar hiç zorlanmamıştım
Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün36 haftalık doğdu canım küçük biraz ama iyiyiz çokşükür
Sabaha kadar 5 kere wc kalkıyorum düzenli alıştım artıkZaten tuvaleti artık saymıyorum kuzum kac kere kalkıyorum. En son uykum kaçıyo bu sefer de tost perileri yakamı bırakmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?