2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya bende de durumlar aynı uyku hiç uyumuyorum desem yeri var modum düştü iyice. Çok acıtıyor hareketleri bazen ne yapacağımı şaşırıyorum. Çok zormuş son günler
Kuzum ya bi yine de tansiyonunu ölçtürseydin bari. İyi de olsan emin olurdun. Şimdi nasılsın?
Ayyy hemencecik doğmuş ne güzel. Sağlıklı olmanıza da çok sevindim. Allah sağlıklı hayırlı ömür versin
Bende doğurmak istiyorum ya bnde dün akşamdan beri ishalim yüz kere girdim tuvalete . Kızımda da doğum yaptığım gün bı anda ishal olmustum
Yok anam benimki de gelmiyor hem hazır değilim diyorum hem de hadi artık diyorum. Gerçi haftaya Perşembe tekrar temizlik yapılacak evde, kendime de bir bakım yapacağım haftaya Perşembe hazır olacağım inşallah. Sonra oğlumla ciddi bir konuşma yapacağım hadi gel diye

Ben gelmesi için bişey de yapmıyorum .yan gelip yatıyorum sadece

Ben sana kesin doğurdu gözüyle bakıyordum aktif olmayınca hala tık yok mu
Yok canim ya iyiki mart ortalari yada sonu degil misim yoksa kesin benden sonraya kimse kalmazdi benden sonraki normal dogumlar bile olmaya basladi , ben hâlâ bekliyorum. Yaziyorum aslinda da , grip oldum ondan cok giremedim

Hoşgeldi Zehra Amine
Doğum bi yandan bide cinsiyetini o anda öğrenmen çifte heycan olmuştur canım
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

İyim şuan canım sağol.eşimin gitmesi gerekti gitti en yakın sağlık ocağı bile arabayla gidebiliyorum. O yüzden kötü olmadığım için gitmek istrmedim .ypksa hemen eşimi arayacaktım geri gelecekti.gidecektik

Yok canim ya iyiki mart ortalari yada sonu degil misim yoksa kesin benden sonraya kimse kalmazdi benden sonraki normal dogumlar bile olmaya basladi , ben hâlâ bekliyorum. Yaziyorum aslinda da , grip oldum ondan cok giremedim
bende bugün doktora gittim nstde birşey çıkmadı ama kanala girmiş baskı yapıyormuş vajinal muayene ettirmedim tahminimce önümüzdeki haftaiçi gelir dedi

zahmet olacak hanımefendiyee dana kadar oldu içeride danaa
3500 kg ölçtü birkaç akşamdır heh bu gece doğuruyorum diyorum sabaha geçiyor. şuan sabaha geçmeyip düzene girmesi an meselesi
Bene nst ye girdim bugün 15 20ler sancı sayılıyr mu çok az bnce. Ultrasyona sokmadı kontrol diye
ay yok canım ya 60dan sonra sancı sayıyorlar galiba. 15-20 için ne dedi sancı dememiştir
senin bebek girmiş mi kanala falan ne alem

ayy inş bakabilirim bol bol kağıt kalem falan aldım yanıma doğuran eden olursa not eder sonra güncellerim diye
Ahahahhahaha ya bu nasıl bir sorumluluk bilinci ben kesin 1 hafta offline olurum
Çok merak ediyorum yarın ne olacak
Ay senin zaten çok az var kuzum her an her şey olabilir. Anam beni bi stres sarıyor siz doğuracağım dedikçe

ptesi doğumda görüşürüz diyecek kesin ama derim uzunluktu açılmaydı kaç olmuş suyun cılkı çıkmış mı onları yazarım çıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…