İnşallah teşekkür ederimayy düzene girmesini bekle bu gece hareketlilik olabilir haberdar et bizide
Ya bende de durumlar aynı uyku hiç uyumuyorum desem yeri var modum düştü iyice. Çok acıtıyor hareketleri bazen ne yapacağımı şaşırıyorum. Çok zormuş son günlerKuzu bu hafta herşey değişti gibi oldu bende de. Psikolojim gitti bi anda. Uykular haram. Ağrılar arttı. Böyle de deyip şikayet etmek istemiyorum ama oturup kalkmak bile çok zor cidden. Allah hepimize sağlıkla doğumlar nasip etsin inşallah. Dediğin gibi az kaldı. Yolun sonu aydınlıktır inşallah
Kuzum ya bi yine de tansiyonunu ölçtürseydin bari. İyi de olsan emin olurdun. Şimdi nasılsın?Dün herşey yolundaydı benim tombik normal haftasına döndü eskisi kadar hızlı kilo almıyo artık.Ama bu sabah tan beri farklı şeyler olmaya başladı gözlerim sağ tarafı görmeme ye başladı netlik yoktu.sonra panik yaptım.eşim evdeydi elimi kollarıma kadar yüzümü ve ensemi soğuk suyla yıkadım sonra görmem netleşti birz ama sonrasında da ufak çaplı unutkanlık olsu.iki kelimeyi bi araya getiremedim.ve ensemden giren ağrım var şuan dinleniyorum tekrar olursa hemen hastaneye gideceğim
Ayyy hemencecik doğmuş ne güzel. Sağlıklı olmanıza da çok sevindim. Allah sağlıklı hayırlı ömür versinKızlar bizim miniğimiz Zehra Amine sabah saat 3 27 dünyaya merhaba dedi.
Elhamdülillah ikimizde iyiyiz.
Hersey aniden oldu.
Gece 12 30 gibi uyandım wc icin. Aniden suyum geldi.
Sonra hemen ardından sancilar basladi.
Hastaneye geldiğimizde saati hatırlamıyorum.
Kayıt yapıp dogumhaneye girdiğimde saat 2 yi geçiyordu sanirim.
Ne olduğunu anlamadan bebecik geldi.
Şimdi uyuyor miniğim.
Sadece eşimin 3. Aşısı olmadığı için yanımıza gelemiyor. Doğumda yanımdaydı şükür.
Ben de simdi hemen 3. Aşısını olmasını istemedim.
Yan etkisi olur hasta olur evdeki kizimizla ilgilenmez diye.
Hepinize kolay doğumlar diliyor arkadaslar.
Yok anam benimki de gelmiyor hem hazır değilim diyorum hem de hadi artık diyorum. Gerçi haftaya Perşembe tekrar temizlik yapılacak evde, kendime de bir bakım yapacağım haftaya Perşembe hazır olacağım inşallah. Sonra oğlumla ciddi bir konuşma yapacağım hadi gel diyeBende doğurmak istiyorum yabnde dün akşamdan beri ishalim yüz kere girdim tuvalete . Kızımda da doğum yaptığım gün bı anda ishal olmustum
Ben gelmesi için bişey de yapmıyorum .yan gelip yatıyorum sadeceYa bende de durumlar aynı uyku hiç uyumuyorum desem yeri var modum düştü iyice. Çok acıtıyor hareketleri bazen ne yapacağımı şaşırıyorum. Çok zormuş son günler
Kuzum ya bi yine de tansiyonunu ölçtürseydin bari. İyi de olsan emin olurdun. Şimdi nasılsın?
Ayyy hemencecik doğmuş ne güzel. Sağlıklı olmanıza da çok sevindim. Allah sağlıklı hayırlı ömür versin
Yok anam benimki de gelmiyor hem hazır değilim diyorum hem de hadi artık diyorum. Gerçi haftaya Perşembe tekrar temizlik yapılacak evde, kendime de bir bakım yapacağım haftaya Perşembe hazır olacağım inşallah. Sonra oğlumla ciddi bir konuşma yapacağım hadi gel diye
Yok canim yaBen sana kesin doğurdu gözüyle bakıyordum aktif olmayıncahala tık yok mu
Hoşgeldi Zehra AmineKızlar bizim miniğimiz Zehra Amine sabah saat 3 27 dünyaya merhaba dedi.
Elhamdülillah ikimizde iyiyiz.
Hersey aniden oldu.
Gece 12 30 gibi uyandım wc icin. Aniden suyum geldi.
Sonra hemen ardından sancilar basladi.
Hastaneye geldiğimizde saati hatırlamıyorum.
Kayıt yapıp dogumhaneye girdiğimde saat 2 yi geçiyordu sanirim.
Ne olduğunu anlamadan bebecik geldi.
Şimdi uyuyor miniğim.
Sadece eşimin 3. Aşısı olmadığı için yanımıza gelemiyor. Doğumda yanımdaydı şükür.
Ben de simdi hemen 3. Aşısını olmasını istemedim.
Yan etkisi olur hasta olur evdeki kizimizla ilgilenmez diye.
Hepinize kolay doğumlar diliyor arkadaslar.
İyim şuan canım sağol.eşimin gitmesi gerekti gitti en yakın sağlık ocağı bile arabayla gidebiliyorum. O yüzden kötü olmadığım için gitmek istrmedim .ypksa hemen eşimi arayacaktım geri gelecekti.gidecektikYa bende de durumlar aynı uyku hiç uyumuyorum desem yeri var modum düştü iyice. Çok acıtıyor hareketleri bazen ne yapacağımı şaşırıyorum. Çok zormuş son günler
Kuzum ya bi yine de tansiyonunu ölçtürseydin bari. İyi de olsan emin olurdun. Şimdi nasılsın?
Ayyy hemencecik doğmuş ne güzel. Sağlıklı olmanıza da çok sevindim. Allah sağlıklı hayırlı ömür versin
Yok anam benimki de gelmiyor hem hazır değilim diyorum hem de hadi artık diyorum. Gerçi haftaya Perşembe tekrar temizlik yapılacak evde, kendime de bir bakım yapacağım haftaya Perşembe hazır olacağım inşallah. Sonra oğlumla ciddi bir konuşma yapacağım hadi gel diye
bende bugün doktora gittim nstde birşey çıkmadı ama kanala girmiş baskı yapıyormuş vajinal muayene ettirmedim tahminimce önümüzdeki haftaiçi gelir dediYok canim yaiyiki mart ortalari yada sonu degil misim yoksa kesin benden sonraya kimse kalmazdi benden sonraki normal dogumlar bile olmaya basladi , ben hâlâ bekliyorum. Yaziyorum aslinda da , grip oldum ondan cok giremedim
zahmet olacak hanımefendiyee dana kadar oldu içeride danaabende bugün doktora gittim nstde birşey çıkmadı ama kanala girmiş baskı yapıyormuş vajinal muayene ettirmedim tahminimce önümüzdeki haftaiçi gelir dedi
Canım yarın doğurursam diye bir heyecanın, hazırlığın var mızahmet olacak hanımefendiyee dana kadar oldu içeride danaa
ayy var oje sürdüüm akljdsla önceki kontrollerden farklı olarak sabahta bi makyaj yaparım çıkarken ama burcunun işi varmış ne zaman işi olsa sallamasyon bakıp yolluyoCanım yarın doğurursam diye bir heyecanın, hazırlığın var mı
Bene nst ye girdim bugün 15 20ler sancı sayılıyr mu çok az bnce. Ultrasyona sokmadı kontrol diyebende bugün doktora gittim nstde birşey çıkmadı ama kanala girmiş baskı yapıyormuş vajinal muayene ettirmedim tahminimce önümüzdeki haftaiçi gelir dedi
Ağrın sancın ne durumdaayy var oje sürdüüm akljdsla önceki kontrollerden farklı olarak sabahta bi makyaj yaparım çıkarken ama burcunun işi varmış ne zaman işi olsa sallamasyon bakıp yolluyo
Akşama doğru sancım yerini bıçak sapmasına bıraktı şimdi domuz gibiyimAğrın sancın ne durumda
3500 kg ölçtüzahmet olacak hanımefendiyee dana kadar oldu içeride danaa
ay yok canım ya 60dan sonra sancı sayıyorlar galiba. 15-20 için ne dedi sancı dememiştirBene nst ye girdim bugün 15 20ler sancı sayılıyr mu çok az bnce. Ultrasyona sokmadı kontrol diye
Ahahahhahaha ya bu nasıl bir sorumluluk bilinci ben kesin 1 hafta offline olurumayy inş bakabilirim bol bol kağıt kalem falan aldım yanıma doğuran eden olursa not eder sonra güncellerim diye
Çok merak ediyorum yarın ne olacakAkşama doğru sancım yerini bıçak sapmasına bıraktı şimdi domuz gibiyim
aniden bağırtan bıçaklar giriyo ama geçiyo hepsi amannn
dişin ağrır da sabah diş doktoruna giderken ağrın biter ya o hesap benimki
Ay senin zaten çok az var kuzum her an her şey olabilir. Anam beni bi stres sarıyor siz doğuracağım dedikçe3500 kg ölçtübirkaç akşamdır heh bu gece doğuruyorum diyorum sabaha geçiyor. şuan sabaha geçmeyip düzene girmesi an meselesi
ay yok canım ya 60dan sonra sancı sayıyorlar galiba. 15-20 için ne dedi sancı dememiştir
senin bebek girmiş mi kanala falan ne alem
ptesi doğumda görüşürüz diyecek kesin ama derim uzunluktu açılmaydı kaç olmuş suyun cılkı çıkmış mı onları yazarım çıkıncaAhahahhahaha ya bu nasıl bir sorumluluk bilinci ben kesin 1 hafta offline olurum
Çok merak ediyorum yarın ne olacak
Ay senin zaten çok az var kuzum her an her şey olabilir. Anam beni bi stres sarıyor siz doğuracağım dedikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?