- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Bende ikide bir vajinanın üst kısmını elliyorum kafası girmiş mi girmemiş mi diye. Sanki çok anlicam daGelen giden yok zatenmidem fena şiş bugün . Doğsun artık istiyorum
Benimki de ittirip ittirip duruyor o an baya acıtıyor patlayacak sanıyorum bişey olmuyorAllah razı olsun canım.
Sancim yoktu canim. Sadece her zamanki kasilma vardi.
Yataga uzandim sanki kafasını kanala doğru itti gibi geldi biraz acıdı. Şu geldikten sonra sancılar basladi
bizim urişkolar aynı gün gelse keşkeBenimki de ittirip ittirip duruyor o an baya acıtıyor patlayacak sanıyorum bişey olmuyorgözün aydın rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin darısı da bize inşallah
Belki pazartesine sürpriz bi bebek olurbizim urişkolar aynı gün gelse keşkeallam kendime doğum arkadaşı bulamadımm koskocaaaa forumdaaa
Ben çok hevesliyim sana doğum arkadaşı olmaya.Poyraz dedik eser geçer dedik ama tirt çıktı bizimkibizim urişkolar aynı gün gelse keşkeallam kendime doğum arkadaşı bulamadımm koskocaaaa forumdaaa
Yalnız doğumda oje yasak diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum a dostlarayy var oje sürdüüm akljdsla önceki kontrollerden farklı olarak sabahta bi makyaj yaparım çıkarken ama burcunun işi varmış ne zaman işi olsa sallamasyon bakıp yolluyo
Hiç sanmam herkes makyajlı fönlü giriyor sezaryene.Yalnız doğumda oje yasak diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum a dostlar
Can sen Kayseri dendin diye hatırlıyorum. Hangi hastanede doğum yapacaktınBenimki de ittirip ittirip duruyor o an baya acıtıyor patlayacak sanıyorum bişey olmuyorgözün aydın rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin darısı da bize inşallah
Canım şimdilik Medical palace gidiyorum doktorum orda ilk haftadan beri değiştirmedim. Yine doğum Medical de veya şehir hastanesi olabilir sen nereye gidiyorsunCan sen Kayseri dendin diye hatırlıyorum. Hangi hastanede doğum yapacaktın
Yaa evetHiç sanmam herkes makyajlı fönlü giriyor sezaryene.
Öyle tabi canım onun yeri ayrı illaki panik heyacan herkeste olur ama tarihi saati planlı olunca hazırlıksız niye olsunYaa evetyapabilen arkadaşları tebrik ediyorum. Benim hayatta yapamayacağım şeylerden birisidir her halde o an ki panikle oturur ağlarım
Tekden e gidiyorum bende. Sen gibi ilk haftadan beri. Şehir hastanesinin doğum kısmına da güzel diyorlar. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olurCanım şimdilik Medical palace gidiyorum doktorum orda ilk haftadan beri değiştirmedim. Yine doğum Medical de veya şehir hastanesi olabilir sen nereye gidiyorsun
Canım benim doğum yapmadım şehir Hastanesi'nde ama başımdan çok üzücü bir olay geçti 5 aylık bebeğimi kaybettim geçen sene öyle olunca doğumu devlette yaptirdilar...Tekden e gidiyorum bende. Sen gibi ilk haftadan beri. Şehir hastanesinin doğum kısmına da güzel diyorlar. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Tekden e gidiyorum bende. Sen gibi ilk haftadan beri. Şehir hastanesinin doğum kısmına da güzel diyorlar. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
İlk oğlumda öyleydim maalesef bunda çok şükür rahatım mide yönünden. Rennie şurup ya da gaviscon yazıyor doktorlar alıp kullanabilirsin. Yine de yastığının yüksek tutmak yatmadan önce sıvı alımını azaltmak. Yağlı ve baharatlı yiyecekler azaltmak doktorumun bana dediği önerilerdi. Soğuk süt iyi gelirdi bana. Allah yardımcın olsun valla çok zor benimde arada bir fokur fokur kaynıyor resmen36+1 den selamlar miğdem çok yanıyor yemek yemeyi özledim yemekler den 4 kaşık yiyorum gece zehir oluyo gün icinde bile agazıma acı sular geliyo sizlerde oylemisiniz
Aslinda takipteyim okuyorum surekli hergelen bebishle heycanim artiyorsessiz forumdaşlarımız ne alemdee kızlar arada ses ediiin gün falan var mı aranızdaa
nişanı gelen olur sancısı gelen olur aksiyon verin bizee
@Ozolii @ndeniz38 @Oyoy @espixie @Justjustice @Felicitafuturemom @Alevce7 @GlsahomerSmgrsn @sterlicya @chery pie @Aponjj @My child (1 mart doğum tarihi almışsın galibaa)
B Birhamisss @melike222 @vogozo @oznurozlem @Musmutluysamnapimmm @Umtgzldr
Sabahları sade helva yiyorum azıcık akşamları da rennie şurup daha iyiyim ben şükür36+1 den selamlar miğdem çok yanıyor yemek yemeyi özledim yemekler den 4 kaşık yiyorum gece zehir oluyo gün icinde bile agazıma acı sular geliyo sizlerde oylemisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?