2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Allah razı olsun canım.
Sancim yoktu canim. Sadece her zamanki kasilma vardi.
Yataga uzandim sanki kafasını kanala doğru itti gibi geldi biraz acıdı. Şu geldikten sonra sancılar basladi
Benimki de ittirip ittirip duruyor o an baya acıtıyor patlayacak sanıyorum bişey olmuyor gözün aydın rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin darısı da bize inşallah

Benimki de ittirip ittirip duruyor o an baya acıtıyor patlayacak sanıyorum bişey olmuyor gözün aydın rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin darısı da bize inşallah
bizim urişkolar aynı gün gelse keşke allam kendime doğum arkadaşı bulamadımm koskocaaaa forumdaaa

bizim urişkolar aynı gün gelse keşke allam kendime doğum arkadaşı bulamadımm koskocaaaa forumdaaa
Belki pazartesine sürpriz bi bebek olur forumda sürpriz yapan cok oldu belli olmaz bu işler. Benim için daha erken ama yine de çokta gecikmesin darlandım

sevgili Z zahrada buradayım bende Henüz doğurmadım ama sanki adet sancısı gibi özellikle sabah hafif sancılarım oluyor. Sancı dediysem de abartı düşünmeyin Ay gün ağrısı olduğunu söylüyor annem göbüşüm aşağıya indi çok net görünüyor. Ama nst de sancı yok E bir yandan da korkmaya başladım. Ne bekliyor beni becerebilecek miyim diye oğlumu da merak etmiyor değilim bu yüzden çok heyecanlıyım Benim koca da yok. Doğumumda büyük ihtimalle yanımda olmayacak. Onunda burukluğu var. Neyse yavrum sağlıkla gelsin de gerisi can sağlığı. Benden haberler bu kadar. Doğuran arkadaşlar var mı acabaaa ???

Can sen Kayseri dendin diye hatırlıyorum. Hangi hastanede doğum yapacaktın
Canım şimdilik Medical palace gidiyorum doktorum orda ilk haftadan beri değiştirmedim. Yine doğum Medical de veya şehir hastanesi olabilir sen nereye gidiyorsun

Yaa evet yapabilen arkadaşları tebrik ediyorum. Benim hayatta yapamayacağım şeylerden birisidir her halde o an ki panikle oturur ağlarım
Öyle tabi canım onun yeri ayrı illaki panik heyacan herkeste olur ama tarihi saati planlı olunca hazırlıksız niye olsun

Canım şimdilik Medical palace gidiyorum doktorum orda ilk haftadan beri değiştirmedim. Yine doğum Medical de veya şehir hastanesi olabilir sen nereye gidiyorsun
Tekden e gidiyorum bende. Sen gibi ilk haftadan beri. Şehir hastanesinin doğum kısmına da güzel diyorlar. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

Tekden e gidiyorum bende. Sen gibi ilk haftadan beri. Şehir hastanesinin doğum kısmına da güzel diyorlar. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Canım benim doğum yapmadım şehir Hastanesi'nde ama başımdan çok üzücü bir olay geçti 5 aylık bebeğimi kaybettim geçen sene öyle olunca doğumu devlette yaptirdilar...
tek kişilik oda ebeler çok ilgiliydi sagolsunlar. Ben beğenmiştim. O yüzden şehir hastanesini de düşünüyorum
.. yani evdeyken sancı çıkar yine 5 cm 6 cm açıklık ile hastaneye gidersem o saaatten sonra zaten devlette yaparım ama baktım kendimi kötü hisetttim kendi doktorumu ararım. Şimdilik net bişey yok

Kızlar bendede sarı yoğun akıntı geldi. Çocuk kafasını bastırınca zaten geliyordu az az. Az öncede baya bı bastırdı acıttı şuan daha da fazla gelmiş bu Nişan mı hiç bir fikrim yok . İlk doğumumda nişan su vs hiçbir şey gelmemişti.

36+1 den selamlar miğdem çok yanıyor yemek yemeyi özledim yemekler den 4 kaşık yiyorum gece zehir oluyo gün icinde bile agazıma acı sular geliyo sizlerde oylemisiniz
İlk oğlumda öyleydim maalesef bunda çok şükür rahatım mide yönünden. Rennie şurup ya da gaviscon yazıyor doktorlar alıp kullanabilirsin. Yine de yastığının yüksek tutmak yatmadan önce sıvı alımını azaltmak. Yağlı ve baharatlı yiyecekler azaltmak doktorumun bana dediği önerilerdi. Soğuk süt iyi gelirdi bana. Allah yardımcın olsun valla çok zor benimde arada bir fokur fokur kaynıyor resmen

Aslinda takipteyim okuyorum surekli hergelen bebishle heycanim artiyor 21inde kontrole gittim preklempsiden suphelendi doktor 23unde alirim dedi idrarda protein cikarsa ama cikmadi uzuldum azcik heycanlandiydim dogum gunumde gelecek diye 3 marta gun verdi fakat doktorumun covid oldugunu ogrendim bugun carsamba gunu preop hazirliklar icin gidicem Z zahrada 28ini istedim ama doktorum istemedi gerci zaten olmazmis 3u de muallak 7sine kalcam galiba karmakarisik gobiste baya asagilara indi artik hayirlisi beklemece

36+1 den selamlar miğdem çok yanıyor yemek yemeyi özledim yemekler den 4 kaşık yiyorum gece zehir oluyo gün icinde bile agazıma acı sular geliyo sizlerde oylemisiniz
Sabahları sade helva yiyorum azıcık akşamları da rennie şurup daha iyiyim ben şükür

Gün içerisinde ayran yada yoğurt yemek iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…