2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım tansiyonun mu yüksek ödem vs var mı ki preklempsiden şüphelendi?

Ben mi yanlış yere baktım şu 1den sonra yazan yer pulse de yazıyr sancı dimi.100e kadar çıkıyor 20lere hafıf sancı diyr bnde anlamadım

Canım tansiyonun mu yüksek ödem vs var mı ki preklempsiden şüphelendi?
Tansiyonum hep 130/80 civarinda geziniyordu ama uykusuzluk fena vurdu son 1 2 haftadir sanirim. kontrole gittigimde yuzum gozum ellerim biraz sisti doktorcum tedirgin oldu beni gorunce ne protein cikti ne de kan tahlillerinde de bisi tansiyon takibine devam simdilik

Sessiz ama hergün takipteyim :) ben çalışır raporu alıp çalışmaya başladım 36. Haftaya girdik düzensiz sancılar bendede oluyor sonra geçiyor 11 martta randevum var çalışamaz raporu alıp ayrılcam inşallah bende durumlar böyle Z zahrada canım.

Merhaba ben kızımı kucağıma aldım 22 şubatta. Darısı sizlerin başına. Sağlıkla gelsin bebişleriniz.

aynen ben ravza dan bu hafta atak bekliyorduk kız haftalardır kaç cm açıklıkla geziyor ya ben açıklığa baktırmadım belki benimde vardır 2-3 cm
Ben mi yanlış yere baktım şu 1den sonra yazan yer pulse de yazıyr sancı dimi.100e kadar çıkıyor 20lere hafıf sancı diyr bnde anlamadım
bu haftalarda artık 20’leri pek önemsemiyorlar dünkü nst de 3 kez 40 lara yükselmiş doktor dedi ki nst çekilirken buralarda sağ sol hareket mi ettin

ayy bizim kara baht kör talihimiz benimki de 1 yıllık görev var bana vuracak kesin napcaksak diyo
öf cnaımız sağolsun napalım artııık
1. sayfayaa bak doğuran doğurana kızz yazdım tarih alanları doğuranlarıı
aşkım ne alemdesiiin devam mı akınto durdu muu kiminde nişan öyle geliyomuş ama akıntı da olabilir her şey bi belirsizlik
ay tövbeler tövbesi şükür temiz çıkmışş ne kadar çok dursa o kadar iyi boşver durabiliyosa dursun benim bebenin suyu ölmüş ondan acele ediyo
ya helal olsun valla ben düşünüyorum çişe zor gidiyourm işe nasıl gidermişim

Smgrsn tansiynm hep normal çıkıyor 2 kere 12ye 7.5 -8 i gördü bişet demedi. El ve ayaklarmda ödem oldu bazen iniyr kaçak bnde zirve. Hayırlısyla bi doğuraydım modundaym 3 gündür

Smgrsn tansiynm hep normal çıkıyor 2 kere 12ye 7.5 -8 i gördü bişet demedi. El ve ayaklarmda ödem oldu bazen iniyr kaçak bnde zirve. Hayırlısyla bi doğuraydım modundaym 3 gündür
Rabbim tez zamanda sag salim kavustursun bebeene canim kucuk tansiyon icin 10u gormek istemeyiz dedi benim doktor tit sonucunda +2protein olursa acil alicam demisti bi de cunkum bobrek ve karacigeri mahfediyor sanirim bu surec dikkat etmek lazim

Durdu gece geldi birdaha gelmedi. Bazen parça parça geliyormuş anne fark etmiyormus bile öyle bişey olabilir. Herhangi bişey gelmedi bidaha. Ama özellikle bebek bastırdığında geliyor o yüzden şüphelendim sanırım

Çişe bende çok gidiyorum :) sağlık bakanlığındayım arkadaşların alay konusuyum senin bilgisayarı masayı tuvalete taşıyalım diyorlar doğum sonrası ücretsiz izne ayrılmam biraz zor görünüyor bi sıkıntımda yoktu çalışayım dedim son 2 hafta kaldı inşallah:)

Rabbim tez zamanda sag salim kavustursun bebeene canim kucuk tansiyon icin 10u gormek istemeyiz dedi benim doktor tit sonucunda +2protein olursa acil alicam demisti bi de cunkum bobrek ve karacigeri mahfediyor sanirim bu surec dikkat etmek lazim
Tit de +2 24 saatlik idrar da 580 fln çıktı. Kızımda da kaçkta en son 800ü görmüştüm tansiyon çıkmadığı için dr müdahale etmedi.
Ya da vnm dr lar çok cool bilemedim

Günaydın kızlar. Dün devlet hastanesine gittim. Normal doğum için konuştum. Doktor bir engel yok dedi ama sezaryen durumunuz için daha uygun olur, dedi. Yani tüp bebek olduğum için devlet hastanesi bile sezaryen diyor. Pazartesi gel tekrar değerlendirip sezaryene gün verelim dedi. Ayrıca kan testi, şeker için hba1c testi istedi. Sonucum 5.2ydi. Şeker yüklemem daha önce sınırda çıkmıştı. Diyetle kontrol ediyodum. Salı günü de memorial da kontrolüm var. Sezaryen olacaksa da kontrolden sonra karar veririz artık. Bende durumlar şimdilik böyle. Bu arada doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun, Allah hayırlı evlat eylesin.

Gumuscum, biz bugun taburcu oluyoruz. 2 gece kalmış olduk. 3.gün taburcu. Wc ve gazı sorgulayıp o şekilde cıkış veriyorlar.
Dün hasta bakıcı burda yıkadı beni, yani ameliyattan ertesi gün banyo yapmış oldum.
Agrı - sızı var, düz yürürken değil ama yataktan kalkarken, sağa sola dönerken vb. Eve gecince daha rahat ederim, şimdi bende cok anlayamadım.

Bir de epey ödemim var, ayaklarım davul gibi oldu. Doktor ödemlerin gitmesi 10 günü bulabilir dedi

Günaydın cicekler, doğuran yok sanırım bugün. ben günlerdir covid ölü gibi geziyorum. Bebemin de gelesi yok zaten geziyoruz 2cm acıklıkla.

Çıktım doktordan
Moral bozuk valla genel anestezi olcakmışım sezoyu kalp ameliyatı geçirdiğim için anestezi uzmanı uygun bulmadı epidural spinal

P.tesi 11e çekti ameliyatı, 2900 49 cm şu an geçen kontrolde 3050ydi yanlıştır birinden biri dedi şaşırmıyorum artık
Nstde sancılar yine 100lerde

Uzunluk 20ye su da 3.5 düşmüş
Yarını da bi atlatsaydık
Öyle işte benim canım çok sıkkın karşılayamıcam bebeği göremicem ilk anları diye ama kısmet böyleymiş foto çekimi falan her şeyi de iptal edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…