Canım tansiyonun mu yüksek ödem vs var mı ki preklempsiden şüphelendi?Aslinda takipteyim okuyorum surekli hergelen bebishle heycanim artiyor21inde kontrole gittim preklempsiden suphelendi doktor 23unde alirim dedi idrarda protein cikarsa ama cikmadi uzuldum azcik heycanlandiydim dogum gunumde gelecek diye 3 marta gun verdi fakat doktorumun covid oldugunu ogrendim bugun carsamba gunu preop hazirliklar icin gidicem Z zahrada 28ini istedim ama doktorum istemedi gerci zaten olmazmis 3u de muallak 7sine kalcam galiba karmakarisik gobiste baya asagilara indi artik hayirlisi beklemece
Ben mi yanlış yere baktım şu 1den sonra yazan yer pulse de yazıyr sancı dimi.100e kadar çıkıyor 20lere hafıf sancı diyr bnde anlamadım3500 kg ölçtübirkaç akşamdır heh bu gece doğuruyorum diyorum sabaha geçiyor. şuan sabaha geçmeyip düzene girmesi an meselesi
ay yok canım ya 60dan sonra sancı sayıyorlar galiba. 15-20 için ne dedi sancı dememiştir
senin bebek girmiş mi kanala falan ne alem
Gülcan yazıcıya gidiyorum. Mezun olduğu okulla çok yıllık tecrübesi beni cezbetti. duyduğum herkes doğum anında çok iyi olduğunu söylüyor.Tkden de hangi doktor
Tansiyonum hep 130/80 civarinda geziniyordu ama uykusuzluk fena vurdu son 1 2 haftadir sanirim. kontrole gittigimde yuzum gozum ellerim biraz sisti doktorcum tedirgin oldu beni gorunce ne protein cikti ne de kan tahlillerinde de bisi tansiyon takibine devam simdilikCanım tansiyonun mu yüksek ödem vs var mı ki preklempsiden şüphelendi?
sessiz forumdaşlarımız ne alemdee kızlar arada ses ediiin gün falan var mı aranızdaa
nişanı gelen olur sancısı gelen olur aksiyon verin bizee
@Ozolii @ndeniz38 @Oyoy @espixie J Justjustice @Felicitafuturemom @Alevce7 @GlsahomerSmgrsn @sterlicya @chery pie @Aponjj @My child (1 mart doğum tarihi almışsın galibaa)
B Birhamisss @melike222 @vogozo
Sessiz ama hergün takipteyim :) ben çalışır raporu alıp çalışmaya başladım 36. Haftaya girdik düzensiz sancılar bendede oluyor sonra geçiyor 11 martta randevum var çalışamaz raporu alıp ayrılcam inşallah bende durumlar böyle Z zahrada canım.sessiz forumdaşlarımız ne alemdee kızlar arada ses ediiin gün falan var mı aranızdaa
@Ozolii @ndeniz38 @Oyoy @espixie J Justjustice @Felicitafuturemom @Alevce7 @GlsahomerSmgrsn @sterlicya @chery pie @Aponjj @My child (1 mart doğum tarihi almışsın galibaa)
B Birhamisss @melike222 @vogozo @oznurozlem @Musmutluysamnapimmm U Umtgzldr
Merhaba ben kızımı kucağıma aldım 22 şubatta. Darısı sizlerin başına. Sağlıkla gelsin bebişleriniz.sessiz forumdaşlarımız ne alemdee kızlar arada ses ediiin gün falan var mı aranızdaa
B Birhamisss @melike222 @vogozo @oznurozlem @Musmutluysamnapimmm U Umtgzldr
aynen ben ravza dan bu hafta atak bekliyorduk kız haftalardır kaç cm açıklıkla geziyor yaAhahahhahaha ya bu nasıl bir sorumluluk bilinci ben kesin 1 hafta offline olurum
Çok merak ediyorum yarın ne olacak
Ay senin zaten çok az var kuzum her an her şey olabilir. Anam beni bi stres sarıyor siz doğuracağım dedikçe
bu haftalarda artık 20’leri pek önemsemiyorlar dünkü nst de 3 kez 40 lara yükselmiş doktor dedi ki nst çekilirken buralarda sağ sol hareket mi ettinBen mi yanlış yere baktım şu 1den sonra yazan yer pulse de yazıyr sancı dimi.100e kadar çıkıyor 20lere hafıf sancı diyr bnde anlamadım
Yaaa Ayda bebiş hoşgelmiiiş hayırlı olsun canım beniimMerhaba ben kızımı kucağıma aldım 22 şubatta. Darısı sizlerin başına. Sağlıkla gelsin bebişleriniz.
ayy bizim kara baht kör talihimiz benimki de 1 yıllık görev var bana vuracak kesin napcaksak diyosevgili Z zahrada buradayım bendeHenüz doğurmadım ama sanki adet sancısı gibi özellikle sabah hafif sancılarım oluyor . Sancı dediysem de abartı düşünmeyin Ay gün ağrısı olduğunu söylüyor annem göbüşüm aşağıya indi çok net görünüyor. Ama nst de sancı yok E bir yandan da korkmaya başladım. Ne bekliyor beni becerebilecek miyim diye oğlumu da merak etmiyor değilim bu yüzden çok heyecanlıyım Benim koca da yok. Doğumumda büyük ihtimalle yanımda olmayacak . Onunda burukluğu var. Neyse yavrum sağlıkla gelsin de gerisi can sağlığı. Benden haberler bu kadar. Doğuran arkadaşlar var mı acabaaa ???
aşkım ne alemdesiiin devam mı akınto durdu muu kiminde nişan öyle geliyomuş ama akıntı da olabilir her şey bi belirsizlikKızlar bendede sarı yoğun akıntı geldi. Çocuk kafasını bastırınca zaten geliyordu az az. Az öncede baya bı bastırdı acıttı şuan daha da fazla gelmiş bu Nişan mı hiç bir fikrim yok . İlk doğumumda nişan su vs hiçbir şey gelmemişti.
ay tövbeler tövbesi şükür temiz çıkmışş ne kadar çok dursa o kadar iyi boşver durabiliyosa dursun benim bebenin suyu ölmüş ondan acele ediyoAslinda takipteyim okuyorum surekli hergelen bebishle heycanim artiyor21inde kontrole gittim preklempsiden suphelendi doktor 23unde alirim dedi idrarda protein cikarsa ama cikmadi uzuldum azcik heycanlandiydim dogum gunumde gelecek diye 3 marta gun verdi fakat doktorumun covid oldugunu ogrendim bugun carsamba gunu preop hazirliklar icin gidicem Z zahrada 28ini istedim ama doktorum istemedi gerci zaten olmazmis 3u de muallak 7sine kalcam galiba karmakarisik gobiste baya asagilara indi artik hayirlisi beklemece
ya helal olsun valla ben düşünüyorum çişe zor gidiyourm işe nasıl gidermişim
Rabbim tez zamanda sag salim kavustursun bebeene canim kucuk tansiyon icin 10u gormek istemeyiz dedi benim doktor tit sonucunda +2protein olursa acil alicam demisti bi de cunkum bobrek ve karacigeri mahfediyor sanirim bu surec dikkat etmek lazimSmgrsn tansiynm hep normal çıkıyor 2 kere 12ye 7.5 -8 i gördü bişet demedi. El ve ayaklarmda ödem oldu bazen iniyr kaçak bnde zirve. Hayırlısyla bi doğuraydım modundaym 3 gündür
Durdu gece geldi birdaha gelmedi. Bazen parça parça geliyormuş anne fark etmiyormus bile öyle bişey olabilir. Herhangi bişey gelmedi bidaha. Ama özellikle bebek bastırdığında geliyor o yüzden şüphelendim sanırımayy bizim kara baht kör talihimiz benimki de 1 yıllık görev var bana vuracak kesin napcaksak diyo
öf cnaımız sağolsun napalım artııık
1. sayfayaa bak doğuran doğurana kızz yazdım tarih alanları doğuranlarıı
aşkım ne alemdesiiin devam mı akınto durdu muu kiminde nişan öyle geliyomuş ama akıntı da olabilir her şey bi belirsizlik
ay tövbeler tövbesi şükür temiz çıkmışş ne kadar çok dursa o kadar iyi boşver durabiliyosa dursun benim bebenin suyu ölmüş ondan acele ediyo
Çişe bende çok gidiyorum :) sağlık bakanlığındayım arkadaşların alay konusuyum senin bilgisayarı masayı tuvalete taşıyalım diyorlar doğum sonrası ücretsiz izne ayrılmam biraz zor görünüyor bi sıkıntımda yoktu çalışayım dedim son 2 hafta kaldı inşallah:)ayy bizim kara baht kör talihimiz benimki de 1 yıllık görev var bana vuracak kesin napcaksak diyo
öf cnaımız sağolsun napalım artııık
1. sayfayaa bak doğuran doğurana kızz yazdım tarih alanları doğuranlarıı
aşkım ne alemdesiiin devam mı akınto durdu muu kiminde nişan öyle geliyomuş ama akıntı da olabilir her şey bi belirsizlik
ay tövbeler tövbesi şükür temiz çıkmışş ne kadar çok dursa o kadar iyi boşver durabiliyosa dursun benim bebenin suyu ölmüş ondan acele ediyo
Tit de +2 24 saatlik idrar da 580 fln çıktı. Kızımda da kaçkta en son 800ü görmüştüm tansiyon çıkmadığı için dr müdahale etmedi.Rabbim tez zamanda sag salim kavustursun bebeene canim kucuk tansiyon icin 10u gormek istemeyiz dedi benim doktor tit sonucunda +2protein olursa acil alicam demisti bi de cunkum bobrek ve karacigeri mahfediyor sanirim bu surec dikkat etmek lazim
Gumuscum, biz bugun taburcu oluyoruz. 2 gece kalmış olduk. 3.gün taburcu. Wc ve gazı sorgulayıp o şekilde cıkış veriyorlar.canım bende hafta sonu sorucam dıkıs nasıl dıye banyonu ne zaman yaptın?
sezeryan yapılırken neler hıssedıyor ınsan?
10 gundur olan agrın ne siddette?
bebek nasıl emzırme ıle ılgılı sorun yok ınsallah
wc cıkmadan gaz cıkarmadan cıkarmıyorlar dıye duydum sen masallah
2.gun foto cekımı olucak gunduz sanırım 2 gece kalınır sanıyorum 3 gece evımde olurum ınsallah
Benim de ultrasonda bile yaşlar akıyor gözümden sezeryan günü için suya dayanikli rimelle eyeliner aldimYaa evetyapabilen arkadaşları tebrik ediyorum. Benim hayatta yapamayacağım şeylerden birisidir her halde o an ki panikle oturur ağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?