- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.849
- 83
- 35
Çok teşekkürler darısı hepinizin başınaYaaa Ayda bebiş hoşgelmiiiş hayırlı olsun canım beniim
Canım önemli olan senin ve bebeğin sağlığı. Sağlıklı olsun gerisi bir şekilde yoluna girer. Üzücü bir durum ama sizin için böylesi iyi olacaksa çok fazla takılma. Senin moralin bozulursa bebişin de bozulur. Anne karnında son günleri. Mutlu ol her şeye rağmen. İyi düşün. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Kilo konusuna gelince ona da hiç takılma. Her zaman ölçümler doğru olmuyo. Şöyle örnek vereyim geçen hafta salı Diyarbakır Memorial da 3400 civarı dendi. Perşembe Malatya da devlet hastanesine gittim. Endokrin detaylı ultrason için gebe ultrasonuna yönlendirdi randevum vardı. Orada 3kg dendi. 1 saat sonra yine devlette bu defa kadın doğum doktorunun ultrasona girdim 3300 dendi. Senin de iki sonuçta doğru olmayabilir. Ki ben iki ilde de 9 ay boyunca sürekli kontrole girdim. Kilolar hep farklı söylendi. Yarım kiloya yakın farklar söyleyen de oldu. O yüzden artık takılmıyorum. Sağlıkla gelsinler gerisinin gerçekten hiçbir önemi yok. Kendini bu şekil de motive etmeye çalış.Çıktım doktordan
Moral bozuk valla genel anestezi olcakmışım sezoyu kalp ameliyatı geçirdiğim için anestezi uzmanı uygun bulmadı epidural spinal
P.tesi 11e çekti ameliyatı, 2900 49 cm şu an geçen kontrolde 3050ydi yanlıştır birinden biri dedi şaşırmıyorum artık
Nstde sancılar yine 100lerde
Uzunluk 20ye su da 3.5 düşmüş
Yarını da bi atlatsaydık
Öyle işte benim canım çok sıkkın karşılayamıcam bebeği göremicem ilk anları diye ama kısmet böyleymiş foto çekimi falan her şeyi de iptal edicem
Benim kalp doktoruma da sordum spinal öneririm daha ii hemde bi sakınca yok demiştiÇıktım doktordan
Moral bozuk valla genel anestezi olcakmışım sezoyu kalp ameliyatı geçirdiğim için anestezi uzmanı uygun bulmadı epidural spinal
P.tesi 11e çekti ameliyatı, 2900 49 cm şu an geçen kontrolde 3050ydi yanlıştır birinden biri dedi şaşırmıyorum artık
Yarını da bi atlatsaydık
Öyle işte benim canım çok sıkkın karşılayamıcam bebeği göremicem ilk anları diye ama kısmet böyleymiş foto çekimi falan her şeyi de iptal edicem
Olsun canım sağlıklı bı şekilde al da gerisi önemli değil .az kaldı kavusmana .yarını da atlatursiniz hayırlısıyla .Çıktım doktordan
Yarını da bi atlatsaydık
Benim bugün günüm doldu ama daha hiç Bi işaret yok bakalım duruma göre hareket edeceğiz doktorum salı günü tekrar çağırdısessiz forumdaşlarımız ne alemdee kızlar arada ses ediiin gün falan var mı aranızdaa
nişanı gelen olur sancısı gelen olur aksiyon verin bizee
@Ozolii @ndeniz38 O Oyoy @espixie J Justjustice @Felicitafuturemom @Alevce7 @Glsahomer @Smgrsn @sterlicya @chery pie @Aponjj @My child (1 mart doğum tarihi almışsın galibaa)
@Birhamisss @melike222 @vogozo @oznurozlem @Musmutluysamnapimmm @Umtgzldr
Bencede üzülme herşeyde bı hayir vardir kızlar bunu unutmayalım. Sağ salim kavus önemli olan o zatenÇıktım doktordan
Yarını da bi atlatsaydık
Benim kalp doktoru normal de doğurursun diyodu da anestezi uzmanı risk alamam dedi kan boşalırken tansiyon çok düşüyomuş öncesinde heyecandan çıkıyomuş ani değişimler aortu etkilermiş bilmem ne anlattı durduBenim kalp doktoruma da sordum spinal öneririm daha ii hemde bi sakınca yok demiştibakalım benim anestezici bana ne dicek genel olmayı istemem göz kapağım düşüyo sonra neyse yavrum hayırlısıyla sağlıkla doğururuz hepimizde inş Bence pozisyondan yanlış ölçüm oluyo gibi
Canım çok sevindim yazmana çok merak etmiştim seniGumuscum, biz bugun taburcu oluyoruz. 2 gece kalmış olduk. 3.gün taburcu. Wc ve gazı sorgulayıp o şekilde cıkış veriyorlar.
Dün hasta bakıcı burda yıkadı beni, yani ameliyattan ertesi gün banyo yapmış oldum.
Agrı - sızı var, düz yürürken değil ama yataktan kalkarken, sağa sola dönerken vb. Eve gecince daha rahat ederim, şimdi bende cok anlayamadım.
Bir de epey ödemim var, ayaklarım davul gibi oldu. Doktor ödemlerin gitmesi 10 günü bulabilir dedi
Kuzum benim üzme kendini en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun. Tabiki hepimiz hemen göğsümüze almak istiyoruz bebeğimizi ama kuvöze girmeyecek en azından 1 saate yanında olacak inşallah. Fotoğraf çekimini öncesi ve doğum sonrası olarak yine yaparsın, iptal edersen sonradan pişman olma bi de.Çıktım doktordan
Yarını da bi atlatsaydık
nasıl bir kalp ameliyatı geçirdin? hiç üzülme hayırlısı olan böyleymiş önemli olan sağlıkla kavuşmanızÇıktım doktordan
Yarını da bi atlatsaydık
Banada aynı şeyleri söyler gibi ozaman .arkadaşımda aynı hastanede doğurdu onuda genele zorlamış baya onda bi sağlık sorununuda yok mesela zayıf bünyen kaldırmaz demiş.arkadaşım önce spinali deneyelim kaldırmazsa vücudum genel yaparsınız demiş .spinal olmuştu .üfff genelden inan daha korkuyorum ben yaBenim kalp doktoru normal de doğurursun diyodu da anestezi uzmanı risk alamam dedi kan boşalırken tansiyon çok düşüyomuş öncesinde heyecandan çıkıyomuş ani değişimler aortu etkilermiş bilmem ne anlattı durdu
Aort kesilip dikilmişti doğuştan darlık varmışmışnasıl bir kalp ameliyatı geçirdin? hiç üzülme hayırlısı olan böyleymiş önemli olan sağlıkla kavuşmanız
Benim bayadır öyle ara ara durup devam ediyo o kadar acı ki . Sanki çamaşır suyu içmiş gibiyim36+1 den selamlar miğdem çok yanıyor yemek yemeyi özledim yemekler den 4 kaşık yiyorum gece zehir oluyo gün icinde bile agazıma acı sular geliyo sizlerde oylemisiniz
aa çok geçmiş olsun canım normal açık ameliyat gibi mi oldu kalp ameliyatları zordur ya onun için soruyorumAort kesilip dikilmişti doğuştan darlık varmışmış
Canım hem senin hem bebeğin saglıklı olması çok önemli, kalp doktorun uygun gördüğü için bir anda şok olman normal. İkiniz de saglıklı olun, yöntemi hiç önemli değil, vardır bir hayır. Fotograf çekimi için de dogum sonrası için anlaşırsın canım. Tamamen iptal etme, benim de ilk çocuk ama hastanede cektirmiycem. Devamında düşünüyorum. Sıkma canını, pazartesi hersey güzel olsun. Dualarımız seninle.Çıktım doktordan
Yarını da bi atlatsaydık
Niye iptal ediyorsun Allah aşkına hiç sana yakışmıyor bu haller kendine gelince odada cekim yapilsin hatıra kalıcak.sagligin için demek ki öyle uygun kafaya takma.Kalp ameliyatı gibi ciddi ameliyat atlatmissin bu da öyle güzel geçer 2 gün çekimi yaptırÇıktım doktordan
Yarını da bi atlatsaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?