2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar merhaba doğum yaptıktan sonra giremedim buralara. Mağlum annelik çok zor, biz bugün 12 günlük olduk. Doğduktan sonra 46. Saatinde sarılık belirtileri başladı bebeğimin hemen doktora gittik sarılık değeri 14 çıktı. Önce yatış verdi doktor biz takip edelim dedik. Şimdi çok şükür sarılık riskini atlattık. Süt durumuda maalesef çok az geliyor benim mama takviyeside yapıyoruz bu yüzden.
Benim doğumum çok ani olmuştu belki hatırlarsanız yanımda kimse yoktu akıl verebilecek ve benimde cahilliğime geldi o gece sürekli emziremedim bebeğimi sonraki günlerde sarılık riskinden dolayı sıktım kendimi bu yüzden azaldı sütüm

Kızlar su gelmesi nasıl oluyor aranızda yaşayan varmı ince ince sızımı yoksa birden iniyor mu?
Ben önce pıt diye bir ses duydum sonra baktım ıslak ıslak bir şeyler oluyor. Ama benim suyum az az gelmiş gece boyu devam etti çünkü hatta hastaneye giderken bile akıyordu. Sezeryan esnasında doktor hiç suyun kalmamış demişti.

Sütüm yok deyince hormonlar çok etkileniyr. Bol bol çıkacak ve emzirecegm diyince etkili oluyr cnm cidden.
Kuzunla kavuşmuşsnz mşllh darısı başımıza inşllh

Kızlarr bilmediğim için soruyorum su gelirse normal doğum olmaz mı doktor mecburen sezaryana mı alır?

Kızlarr bilmediğim için soruyorum su gelirse normal doğum olmaz mı doktor mecburen sezaryana mı alır?
24 saat içinde doğum olması gerekiyr cnm enfeksiyon kapmaması için. Gündüz 1 de suyum gelmişti gece 1 30da normal doğum olmuştu cnm
Su gelince ardınan sancı ve kasılmalarda geliyor. Sadece biraz fazla hissediyrsn sanrm su ile gelen sancıya göre

Su gelince karnında bi küçülme oluyor mu canım

Yav onu diyenler baya hikaye anlatmis . Ben normal doğurdum da ilk verdiler catalda kucağıma ilk sözüm buna kim bakicak şimdi oldu doktorlar hemsireler gül gül öldü lafına .can havliyle doğum yapmışım zaten inan çocuğun yüzü e bile tam bakamadım .tek dikkatimi çeken şey saclariydi .çünkü aşırı derece saçlı doğmuştu .

Sevgili anneler umarım sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur kendi derdime çare ararken girdim bu konuya ne güzel konuşulanlar yaşananlar Nolur benim için benim gibi olan anne olmaya can atan anne adaylarımız için dua edin 3 sağlıksız gebelikten kürtajım 2 kimyasal gebeliğim oldu bir buçuk yıldır sebep bulunamıyor hiç çocuğum yok o kadar üzgünüm o kadar psikolojim bozul Kİ rabbim sizler gibi güzel bir hamilelik nasip etsin bizlere de inşallah dualarınızda bize de yer verin nolur Evlatlarınızı sağ Salim bir avazda doğurmayı nasip etsin

Canım benim çok zor şeyler yaşadıkların. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

C Chivas Regal bugün de yok mu bir hareket kuzu
Ya bugün sabahtan beri tuhaf ağrılar var hem belimde hem kasığımda . Aşağıya eğilip bişey alırken o ağrıyı makat bölgesi de bile hissediyorum. Akşam üzeri e doğru kardeşim annem falan geldi onlara ymk hazırlarken baya iki büklüm yürüyodum.onlar varken kalabalık muhabbet var diye mi ne pek ağrı hissetmefim ama karnım sertleşti baya .yarım saat once gittiler evlerine şimdi yine o tuhaf ağrı geldi .ama gelip giden bı ağrı değil .bakalım b kliyiruz gelsin diye

canım doğurduu düün 3700 51cm doğmuş bebek iyilermişş yarın taburcu olacaklardı galiba

denisb hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün güzel haberlerini bekliyoruz yazmanı

Maşallah canım çok şükürgözün aydın denisb detayları bekliyoruz. Allah analı babalı büyütsün
Kızlar yazamadım doğum yaptım çok şükür kavuştuk oğlumla ErSeSi canım Oktay Bey geldi doğuma herşey çok güzel oldu çok şükür darısı tüm bekleyenlerin başına olsun
3700 gr 51 cm olarak dünyaya geldi , yarın taburcu olacağız inşallah şimdilik bizden haberler böyle

Normal degil tabiki canim.. Hakka giriyorlar. Sen kendini hic üzme , insallah 5 güne iyi olursun. Baska cocuk yok nasilsa , yata kalka bakarsin bebise . Hasta olmadikca bir sıkınti olmaz . Yanina koyarsin bezlerini lazim olacak seylerini , cok gidip gelecek işin olmaz . Bebek uyudukca sende uyur dinlenirsin. Burda hastanede hic kimse kalmiyor yanimizda , refakatci olayi yok . Beynini nasil hazirlarsan o kolay geliyor . Dikis yerinde hic acimaz insallah , hersey cok guzel gecer

Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin. çok üzülüyorum bu yolda arayışta olanlara hep de dua ediyorum. doğumumda da edeceğim inşallah

Hadi bakalım senin 1 hafta içinde olacak bence doğumun. Benim hiç alakam yok sıfır belirti. Sancı geceleri oluyor o da 4 defa filan bu aralar. Oğlum daha çok acıtıyor canımı. Acaba 41i fln mı bekleyecek benimki

aynen ben 41 doldurana kadar stres yapmam ya dursun keyfi yerindeyse benim akşamları sancım oluyor düzene girince anlarım ki geliyor artık
Ben hareket ederken zorlaniyrm.. o yuzden 41 e kadar beklemesin mumkunse gecen aksam 10 dk da bir duzenli geldi . Sonra gecti daha bu dogum sancisidir diyemiyorum zaten de sancim olmuyor

Maşallah ya 3700 nurtopu gibi Allah sağlıklı hayırlı ömür versin kuzuya

Bu gce dogurmasam bari .banyo falan yapicaktim bizimkiler gelince kaldı valla bir iki gündür ayıptır söylemesi tuvaletimi yaptıktan sonra temizlenirken baya zorlanıyorum. Baya aşağıya inmiş gbi hissediyorum göbeğimi . Bnmkinin hareketleri hiç acitmiyor artık canımı .kanala giren bebekler çok sert hareket edemiyor galiba .bugün olan agrimla bı nst ye girmk isterdim merak ediyorum nst de çıkar mı ağrı diye keşke evimizde nst olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…