Canım bebekle ilgili bir sorun yok değil mi? Etrafı kafana takma, bebeğe ve kendine odaklan. Psikolojimiz çok önemliDoktordan çıktım moralim büsbütün bozuldu yildim artık sokakta agladim
100 ve almış 2750 olmuş kızım nts iyi dedi suyu kalp atışı vs iyi.kan tahlili yaptı o iyi idrar da az enfeksiyon varmış munorol verdi tekrar.Canım bebekle ilgili bir sorun yok değil mi? Etrafı kafana takma, bebeğe ve kendine odaklan. Psikolojimiz çok önemli
Neden canını sıkıyorsun önemli olan sağlıkla sıhhatle kavuşacaksınız.Çıktım doktordan
Moral bozuk valla genel anestezi olcakmışım sezoyu kalp ameliyatı geçirdiğim için anestezi uzmanı uygun bulmadı epidural spinal
P.tesi 11e çekti ameliyatı, 2900 49 cm şu an geçen kontrolde 3050ydi yanlıştır birinden biri dedi şaşırmıyorum artık
Nstde sancılar yine 100lerde
Uzunluk 20ye su da 3.5 düşmüş
Yarını da bi atlatsaydık
Öyle işte benim canım çok sıkkın karşılayamıcam bebeği göremicem ilk anları diye ama kısmet böyleymiş foto çekimi falan her şeyi de iptal edicem
Yerlerinde rahatlar demekkibende bugün doktora gittim nstde birşey çıkmadı ama kanala girmiş baskı yapıyormuş vajinal muayene ettirmedim tahminimce önümüzdeki haftaiçi gelir dedi
Canım çok şükür bebeğin saglığı yerinde, etrafa kulak kapıycaz son haftalar. Bazen iyi niyetle birsey söylense bile insanı üzüyor. Hele sokalta falan sacma sapan yorumları boşver.100 ve almış 2750 olmuş kızım nts iyi dedi suyu kalp atışı vs iyi.kan tahlili yaptı o iyi idrar da az enfeksiyon varmış munorol verdi tekrar.
Dogum 14 mart aynı..Haftada cumartesi muayene nts vs sonra doğum geliyor.
Bu kadar mı degersizim hamile bu benim kızım uzmemem lazım demez mi insan kızkardeşim ablam demez mi demiyor işte zoruma gitti
Yetmiyor gibi dukyanda bir kadın bu çocuk durmaz yürüme dogar demesi durduk yerde birşey sorsam tamam da sanane hanım..
Kapı süsü yaptırdım çok güzel ama çok ağır tablo gibi bir ürün geldi kapıya asamiycagimi anladım
neyse şimdi kendim yapmaya başladım malzemeler aldım belki kafam dağılır öyle işte canım
Ama benim kız bu olanlar olduğu an ve saatler oldu hala çok sert dönüşler yapıyor canim yanıyor duş aldım hala aynıyım stres olduğumu anladi sanırım
Anneme bazen diyorum görüşunce bağırarak birşey anlatma kiz duyuyor çok hareket ediyor yok duysun ne anlar karnındaki bebek bile dediği var
Kafanı sisirdim sanırım
Canim ya100 ve almış 2750 olmuş kızım nts iyi dedi suyu kalp atışı vs iyi.kan tahlili yaptı o iyi idrar da az enfeksiyon varmış munorol verdi tekrar.
Dogum 14 mart aynı..Haftada cumartesi muayene nts vs sonra doğum geliyor.
Bu kadar mı degersizim hamile bu benim kızım uzmemem lazım demez mi insan kızkardeşim ablam demez mi demiyor işte zoruma gitti
Yetmiyor gibi dukyanda bir kadın bu çocuk durmaz yürüme dogar demesi durduk yerde birşey sorsam tamam da sanane hanım..
Kapı süsü yaptırdım çok güzel ama çok ağır tablo gibi bir ürün geldi kapıya asamiycagimi anladım
neyse şimdi kendim yapmaya başladım malzemeler aldım belki kafam dağılır öyle işte canım
Ama benim kız bu olanlar olduğu an ve saatler oldu hala çok sert dönüşler yapıyor canim yanıyor duş aldım hala aynıyım stres olduğumu anladi sanırım
Anneme bazen diyorum görüşunce bağırarak birşey anlatma kiz duyuyor çok hareket ediyor yok duysun ne anlar karnındaki bebek bile dediği var
Kafanı sisirdim sanırım
2.890 gram sen öyle deyince tarttim çok ağır takamayiz birde düşse rezillik hemde paramparça olur onu odada asicam duvaraCanım çok şükür bebeğin saglığı yerinde, etrafa kulak kapıycaz son haftalar. Bazen iyi niyetle birsey söylense bile insanı üzüyor. Hele sokalta falan sacma sapan yorumları boşver.
Kapı süsleri hep ağır oluyor. Ben 3M in cırtcırtlı 2-3 kg tasıyanlarından alıcam. Bir onlara bak istersen.
Annem birde bağırma nedeni hep kızkardeşim için ona birşey diyende yok hep ne olsa bir onu kayirmalar olsun ben alıştım diyorum kendimi telkin ediyorum.Canim yaannen vebkiz kardesin neden boyle yapiyorlar . Şurda ne kadar zamanin var sanki , biraksinlar kafan rahat son hazirliklarini yap , yat kalk dimi ... insanlar bazen gercekten cok acimasiz oluyor .
Buyuklere kalsa karindaki bebek yokmus gibi ama herseyi anliyorlar .
Buyuk kizima hamileyken beni kim aglattiysa, o kisi onu kucagina aldiginda agliyordu . Bence kesinlikle hissediyorlar , negatif enerji aliyorlar
Ahaha benim ki çocukluktan kalma alışkanlık. Doktor gördüm mü bi duygusallaşır ağlama hissi gelir. Şimdi birde bu halimle kocam yanımda olmayınca bahane arıyorum ağlamayaBenim de ultrasonda bile yaşlar akıyor gözümden sezeryan günü için suya dayanikli rimelle eyeliner aldim
Canın sağolsun canım. İkinizde sağlıklı olundaÇıktım doktordan
Moral bozuk valla genel anestezi olcakmışım sezoyu kalp ameliyatı geçirdiğim için anestezi uzmanı uygun bulmadı epidural spinal
P.tesi 11e çekti ameliyatı, 2900 49 cm şu an geçen kontrolde 3050ydi yanlıştır birinden biri dedi şaşırmıyorum artık
Yarını da bi atlatsaydık
Öyle işte benim canım çok sıkkın karşılayamıcam bebeği göremicem ilk anları diye ama kısmet böyleymiş foto çekimi falan her şeyi de iptal edicem
Senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki. Doğumdan sonra gideceğim bebeğimle baş başa kalacağım bir evim yok. Üstelik babamızla 20 gün beraber kalacağız. Hiç sinir olmayın. Eşinizle mis gibi bakarsınız.Bugün bir dukyanda kadının biri ben saglikciyim yürüme bak gel otur göbek aşağı düşmüş o bebek bugün yarını beklemez demez mi doğum tarihi verildi 14 mart sinir oldum bilip bilmeden şöyle moral bozanlara
Üstüne annem kızkardeşim yine moralimi büsbütün bozdular valla bıktım artık doğumdan sonra tek başıma kalacağım 5 gün eşim baksın sonra bakarım bir çaresine böyle sinir olup agladiktan sonra hiçbir kıymeti yok
aynen ben 41 doldurana kadar stres yapmam ya dursun keyfi yerindeyseYerlerinde rahatlar demekkibenimki kanala gireli cok oldu . Sancim olmuyor olsa dogacak üstten ittirsem mi diyorum pit ciksin hepsinin zamani var o saati , dakkayi doldurunca dogacaklar iste bir bilinmezdeyiz
Merhabalar öncelikle Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavruna. Bende tüp bebek yaptırdım diyarbakırda ve doktorumun doğum ücreti çok uçuk o yüzden memorial düşünüyorum ama şimdiye kadar hiçbir dr gitmedim hala tüp bebek ilaçlarına devam ediyorum bunlar bitince gitmeyi düşünüyorum. Siz hangi doktora gittiniz acaba. Çevremde duyduğum kadarıyla çoğu dr tüp bebeklerde sezeryan öneriyor ama sebebini bilmiyorum e bizlerde zaten zor bulduk riske atmamak için kabul ediyoruz (kendi adıma ettim bileGünaydın kızlar bugün doğum yapacak arkadaşlara şimdiden sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum.Ben de az önce Diyarbakır Memorial da ilk defa muayene oldum. Çatı muayenesi yaptı. Normal doğuma engel yok ama tüp bebek olduğu için sezaryen olur dedi. Haftaya bugüne kadar doğurdun doğurdun yoksa sezaryen günü veririm, dedi bu kadar ani beklemiyordum açıkçası baya ağladım. Neden bilmiyorum normal doğurmak istiyorum.
Kimin evinde kalıyorsunuz neden 20 gün hayırdırSenin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki. Doğumdan sonra gideceğim bebeğimle baş başa kalacağım bir evim yok. Üstelik babamızla 20 gün beraber kalacağız. Hiç sinir olmayın. Eşinizle mis gibi bakarsınız.
Canim senin ve minnosunun sağlığı herşeyden önemli sağlıkla gelsin de artık gerisini takma kafana, üzülme daha doğuma girer ayak stres olmasın ikinize deÇıktım doktordan
Yarını da bi atlatsaydık
canım doğurduu düün 3700 51cm doğmuş bebek iyilermişş yarın taburcu olacaklardı galiba
Bende dogum fotografcısı tutmustm cnm ılkınde ama epıdural yapıldıgı halde dogum anında genel anestezı aldm ve oglumla asansorde karsılastık bazı seylere basta heveslı oluyosn ama en onemlısı saglıklı olmanız ıkınızındeÇıktım doktordan
Yarını da bi atlatsaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?