2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım bebekle ilgili bir sorun yok değil mi? Etrafı kafana takma, bebeğe ve kendine odaklan. Psikolojimiz çok önemli
100 ve almış 2750 olmuş kızım nts iyi dedi suyu kalp atışı vs iyi.kan tahlili yaptı o iyi idrar da az enfeksiyon varmış munorol verdi tekrar.
Dogum 14 mart aynı..Haftada cumartesi muayene nts vs sonra doğum geliyor.
Bu kadar mı degersizim hamile bu benim kızım uzmemem lazım demez mi insan kızkardeşim ablam demez mi demiyor işte zoruma gitti
Yetmiyor gibi dukyanda bir kadın bu çocuk durmaz yürüme dogar demesi durduk yerde birşey sorsam tamam da sanane hanım..
Kapı süsü yaptırdım çok güzel ama çok ağır tablo gibi bir ürün geldi kapıya asamiycagimi anladım

neyse şimdi kendim yapmaya başladım malzemeler aldım belki kafam dağılır öyle işte canım

Ama benim kız bu olanlar olduğu an ve saatler oldu hala çok sert dönüşler yapıyor canim yanıyor duş aldım hala aynıyım stres olduğumu anladi sanırım

Anneme bazen diyorum görüşunce bağırarak birşey anlatma kiz duyuyor çok hareket ediyor yok duysun ne anlar karnındaki bebek bile dediği var

Kafanı sisirdim sanırım

Neden canını sıkıyorsun önemli olan sağlıkla sıhhatle kavuşacaksınız.
Foto çekimi de zaten ilk günler zor oluyor.
İnsan zaten perisan oluyor.
Beni görsen simdi hortlamis gibiyim.
Bebeğimi emzirecem kendim mi birsey yicem.
Karin zaten daha davul gibi.
Foto çeksem simdi rezalet durum.
Fotocuyu aradim iki hafta sonra eve gel dedim.
Bebeğimi kucağıma alincada eşim cekti

bende bugün doktora gittim nstde birşey çıkmadı ama kanala girmiş baskı yapıyormuş vajinal muayene ettirmedim tahminimce önümüzdeki haftaiçi gelir dedi
Yerlerinde rahatlar demekki benimki kanala gireli cok oldu . Sancim olmuyor olsa dogacak üstten ittirsem mi diyorum pit ciksin hepsinin zamani var o saati , dakkayi doldurunca dogacaklar iste bir bilinmezdeyiz

Canım çok şükür bebeğin saglığı yerinde, etrafa kulak kapıycaz son haftalar. Bazen iyi niyetle birsey söylense bile insanı üzüyor. Hele sokalta falan sacma sapan yorumları boşver.
Kapı süsleri hep ağır oluyor. Ben 3M in cırtcırtlı 2-3 kg tasıyanlarından alıcam. Bir onlara bak istersen.

Canim ya annen vebkiz kardesin neden boyle yapiyorlar . Şurda ne kadar zamanin var sanki , biraksinlar kafan rahat son hazirliklarini yap , yat kalk dimi ... insanlar bazen gercekten cok acimasiz oluyor .
Buyuklere kalsa karindaki bebek yokmus gibi ama herseyi anliyorlar .
Buyuk kizima hamileyken beni kim aglattiysa, o kisi onu kucagina aldiginda agliyordu . Bence kesinlikle hissediyorlar , negatif enerji aliyorlar

2.890 gram sen öyle deyince tarttim çok ağır takamayiz birde düşse rezillik hemde paramparça olur onu odada asicam duvara
Şimdi yapıyorum birşeyler bakalım ne çıkacak

Neden yapıyorsun dersen yastık ve kapı süsü biran sipariş verdim 350 TL patladı oda ağır

Tekrar heryere sordum 150 den başlıyor 300 e kadar en basitleri bile ondan yapıyorum bakalım
Annem birde bağırma nedeni hep kızkardeşim için ona birşey diyende yok hep ne olsa bir onu kayirmalar olsun ben alıştım diyorum kendimi telkin ediyorum.

Annemle kardeşime kızdım bu kaçıncı artık burda bile hatırlayan olur yazidgimi yetti artık.k valideme desem hiç anlatmadan yine der bak kimse gelmedi ben geldim laf sokucak valla ben tek kaldım yapcak birşey yok Allah yüzüme baksın da 5 gün sonra acı ağrı olmasın yoksa iş inada bindi resmen moralim bozulcagina kendi başıma kalayım bundan iyi

Hamileyken ağlatmak bana çok ağır geliyor hemde en yakınım normal mi

Benim de ultrasonda bile yaşlar akıyor gözümden sezeryan günü için suya dayanikli rimelle eyeliner aldim
Ahaha benim ki çocukluktan kalma alışkanlık. Doktor gördüm mü bi duygusallaşır ağlama hissi gelir. Şimdi birde bu halimle kocam yanımda olmayınca bahane arıyorum ağlamaya

Canın sağolsun canım. İkinizde sağlıklı olunda

Z zahrada kuzum neden üzülüyorsun ki,ben kendim genel istedim bende panik atak var bı önceki sezeryan da doğum ortasında kriz geçirmiştim belden uyusmaliydi doktoruma bildirdim genel yapalım dedi anestezi uzmanı da geneli uygun gördü bende zaten çok sevindim genelin yan etkileri belden uysmaya göre çok daha az hiç üzülme senin için iyi olan bu demekki

Senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki. Doğumdan sonra gideceğim bebeğimle baş başa kalacağım bir evim yok. Üstelik babamızla 20 gün beraber kalacağız. Hiç sinir olmayın. Eşinizle mis gibi bakarsınız.

Yerlerinde rahatlar demekki benimki kanala gireli cok oldu . Sancim olmuyor olsa dogacak üstten ittirsem mi diyorum pit ciksin hepsinin zamani var o saati , dakkayi doldurunca dogacaklar iste bir bilinmezdeyiz
aynen ben 41 doldurana kadar stres yapmam ya dursun keyfi yerindeyse benim akşamları sancım oluyor düzene girince anlarım ki geliyor artık

Merhabalar öncelikle Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavruna. Bende tüp bebek yaptırdım diyarbakırda ve doktorumun doğum ücreti çok uçuk o yüzden memorial düşünüyorum ama şimdiye kadar hiçbir dr gitmedim hala tüp bebek ilaçlarına devam ediyorum bunlar bitince gitmeyi düşünüyorum. Siz hangi doktora gittiniz acaba. Çevremde duyduğum kadarıyla çoğu dr tüp bebeklerde sezeryan öneriyor ama sebebini bilmiyorum e bizlerde zaten zor bulduk riske atmamak için kabul ediyoruz (kendi adıma ettim bile )

Kimin evinde kalıyorsunuz neden 20 gün hayırdır
Tabiki şükür evindeyim sezeryan olunca zorlanir mıyım korkuyorum azıcık ama kimsenin kalması da uygun görünmüyor benim için size üzüldüm şuan
Kime sorsan onun derdi ona büyük derler ya

Canim senin ve minnosunun sağlığı herşeyden önemli sağlıkla gelsin de artık gerisini takma kafana, üzülme daha doğuma girer ayak stres olmasın ikinize de

Bende dogum fotografcısı tutmustm cnm ılkınde ama epıdural yapıldıgı halde dogum anında genel anestezı aldm ve oglumla asansorde karsılastık bazı seylere basta heveslı oluyosn ama en onemlısı saglıklı olmanız ıkınızınde pazartesı oğluşuna kavuşunca cogu sey anlamını yıtırcek ama annelıkte bır anda oluşmuyor zamanla imişlerle çıkışlarla güzelleşicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…