2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlarr bu gece bel agrisi ve karin cevresi agrisiyla uyandim karnim taş gibi olmustu. Gece 3 defa boyle agri sanci yasadim su an da belimde sanci var ne demek oldugunu bilen var mi?

Ayy hayırdır gümüş bir şey mi geldi yoksa
Valla kızlardan duyduğum herkesim farklı olduğu ama doktorların da su gelmedikçe nişanı ciddiye almadıkları
Valla canım Perşembe günü sarı gibiydi afedersin kıvamı sümüksü şekilde cuma cumartesi pazar devam ediyor doktora akıntı dedim gelicek gelmeye de devam edicek dedi ama sanki bugün daha pembe
İdrar tahlil yaptı munurol verdi hafifçe enfeksiyon başlamış dedibu gece içicem
Bu nişan gelince doğum ne zaman olur 14 mart benim biliyorsun kafam karıştı açıkçası
Dün moralim bozulunca sokakta başladı ağrım halada biraz var

Z zahrada bu arada dün yazdım hep sana cevap vermedin bende seni düşündüm sabah
Moralini bozma hiç birşeyi biz ayarlayamiyoruz bebeginle resim falan iptal etme

Enfeksiyonda da öyle pembelik oluyo diye biliyorum
Sen hiç bozma psikolojini doktorun erken olması gereken bir durum olsa uyarırdı seni mutlaka çok şükür her şey yolunda sokakta gördüğün insan akraba vs gözünde ultrason mu var da görüyo doktorlarımız inceliyo her şeylerini ona göre gün veriyor veya bir durum olursa uyarıyor hiç üzülme senn

Kız sana cevap attım ya bak bildirimlerine
Bebeğin kilosu iyi falan demişsin hatta değil dedim
Canımsın kaçırmışım nasıl olduysa gormedim
Benim de öyle şuan 2750 diyor ama aşağı yukarı diyor akrabanın 2100 doğdu şimdi bir yaşında kocaman oğlanlar görsen ikizler takma böyle şeyleri kafaya seni seviyorum grup müdürü

Anneler acil çoook hafif pembe akıntı oldu. Sizce bu önemli mi ??? Ne yapacağımı bilemedim. Bebeğimin hareketlerinde bir problem yok.

Nts de sanci çıkmadı suyu iyi dedi dün ama pembe görünce bilemedim bugün daha ağrılı sanki vücudum
Aynen bazıları sanırım ultrason cihazı bende deseydim keske öyle

Anneler acil çoook hafif pembe akıntı oldu. Sizce bu önemli mi ??? Ne yapacağımı bilemedim. Bebeğimin hareketlerinde bir problem yok.
Bende de perşembe gününden beri akıntı geliyor bugün pembe oldu rengi.dun doktora gittim akıntı geliyor dedim rengi konuşmadık ama artık gelir gelmeye de yoğun devam edicek doğum zamani yaklaşıyor dedi
İdrar tahlili yaptı hafifçe başlayan enfeksiyon var munurol verdi bende durumlar böyle

Canım muhtemelen nişan akıntısı olabilir. Doktorlarda bunu çok önemsemiyor suyun veya sancın olmadığı sürece.

Canım muhtemelen nişan akıntısı olabilir. Doktorlarda bunu çok önemsemiyor suyun veya sancın olmadığı sürece.
Su yok canım. Daha bu hafta içi baktı ben biraz su geliyor akıntıyla deyince. Sıkıntı yok demişti allahım ne heyecanlı korku sardı beni. O halde yarını bekleyim

Doktora mesaj attım canım. Olabilir sıkıntı yok dedi. Önemsemedi yani bu akıntıyı. İnşallah beraber hayırlısıyla doğurmak nasip olur
İyi o zaman bende sormamistim inşallah senin normal mı doğum benim 14 Mart sezeryanla bakalım gününde planlı olucak mi hayırlısı

Kızlar o akıntı biraz daha arttı ve kahverengi oldu doktora yazdım ped koy 1 saat sonra bakalım dedi bence gelmiyor bebek ama dedi
Biraz daha dursun nolur daha çok erken ve zayıf hicbirsey hazir değil ev bile temizlik olmadı ay neler düşünüyorum bacaklarıma epilasyon yapıyım bari korkuyorum nedense

yok yok daha dün baktı kuşum sana öyle diyosa öylediir ki nişan gelse bile hemen doğurmuyosun 2 haftadır bekliyo nişanı geldi üstüne suyu geldi daha bebek yok twinky

Ay canım benim her şey olduğu kadar boşver. İnşallah sağlıkla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…