Valla canım Perşembe günü sarı gibiydi afedersin kıvamı sümüksü şekilde cuma cumartesi pazar devam ediyor doktora akıntı dedim gelicek gelmeye de devam edicek dedi ama sanki bugün daha pembeAyy hayırdır gümüş bir şey mi geldi yoksa
Valla kızlardan duyduğum herkesim farklı olduğu ama doktorların da su gelmedikçe nişanı ciddiye almadıkları
Enfeksiyonda da öyle pembelik oluyo diye biliyorumValla canım Perşembe günü sarı gibiydi afedersin kıvamı sümüksü şekilde cuma cumartesi pazar devam ediyor doktora akıntı dedim gelicek gelmeye de devam edicek dedi ama sanki bugün daha pembe
İdrar tahlil yaptı munurol verdi hafifçe enfeksiyon başlamış dedibu gece içicem
Bu nişan gelince doğum ne zaman olur 14 mart benim biliyorsun kafam karıştı açıkçası
Dün moralim bozulunca sokakta başladı ağrım halada biraz var
Canımsın kaçırmışım nasıl olduysa gormedimKız sana cevap attım ya bak bildirimlerine
Bebeğin kilosu iyi falan demişsin hatta değil dedim
Nts de sanci çıkmadı suyu iyi dedi dün ama pembe görünce bilemedim bugün daha ağrılı sanki vücudumEnfeksiyonda da öyle pembelik oluyo diye biliyorum
Sen hiç bozma psikolojini doktorun erken olması gereken bir durum olsa uyarırdı seni mutlaka çok şükür her şey yolunda sokakta gördüğün insan akraba vs gözünde ultrason mu var da görüyo doktorlarımız inceliyo her şeylerini ona göre gün veriyor veya bir durum olursa uyarıyor hiç üzülme senn
Bende de perşembe gününden beri akıntı geliyor bugün pembe oldu rengi.dun doktora gittim akıntı geliyor dedim rengi konuşmadık ama artık gelir gelmeye de yoğun devam edicek doğum zamani yaklaşıyor dediAnneler acilçoook hafif pembe akıntı oldu. Sizce bu önemli mi ??? Ne yapacağımı bilemedim. Bebeğimin hareketlerinde bir problem yok.
Canım muhtemelen nişan akıntısı olabilir. Doktorlarda bunu çok önemsemiyor suyun veya sancın olmadığı sürece.Anneler acilçoook hafif pembe akıntı oldu. Sizce bu önemli mi ??? Ne yapacağımı bilemedim. Bebeğimin hareketlerinde bir problem yok.
Benimde adet sancım gibi bi sancı oldu sabah. Çok önemsemedim.Nts de sanci çıkmadı suyu iyi dedi dün ama pembe görünce bilemedim bugün daha ağrılı sanki vücudum
Aynen bazıları sanırım ultrason cihazı bende deseydim keske öyle
Su yok canım. Daha bu hafta içi baktı ben biraz su geliyor akıntıyla deyince. Sıkıntı yok demiştiCanım muhtemelen nişan akıntısı olabilir. Doktorlarda bunu çok önemsemiyor suyun veya sancın olmadığı sürece.
Haftamız ayni ayni şeyleri hissediyoruz adet olcak gibi sancım var bugün huzursuzluk var üzerimdeBenimde adet sancım gibi bi sancı oldu sabah. Çok önemsemedim.
Doktora mesaj attım canım. Olabilir sıkıntı yok dedi. Önemsemedi yani bu akıntıyı. İnşallah beraber hayırlısıyla doğurmak nasip olurHaftamız ayni ayni şeyleri hissediyoruz adet olcak gibi sancım var bugün huzursuzluk var üzerimde
Pek dikkat etmemiştim cnm hatırlamıyrm valla ama çokbi fark yoktu sankiSu gelince karnında bi küçülme oluyor mu canım
İyi o zaman bende sormamistimDoktora mesaj attım canım. Olabilir sıkıntı yok dedi. Önemsemedi yani bu akıntıyı. İnşallah beraber hayırlısıyla doğurmak nasip olur
yok yok daha dün baktı kuşum sana öyle diyosa öylediir ki nişan gelse bile hemen doğurmuyosun 2 haftadır bekliyo nişanı geldi üstüne suyu geldi daha bebek yokKızlar o akıntı biraz daha arttı ve kahverengi oldu doktora yazdım ped koy 1 saat sonra bakalım dedi bence gelmiyor bebek ama dedi
Biraz daha dursun nolur daha çok erken ve zayıf hicbirsey hazir değil ev bile temizlik olmadı ay neler düşünüyorum bacaklarıma epilasyon yapıyım bari korkuyorum nedense
Şimdi ki hal normal doğum gözüküyor canım. Bir terslik olmaZsa normal. Daha çatı muayenesi falan olmadım tabiİyi o zaman bende sormamistiminşallah senin normal mı doğum benim 14 Mart sezeryanla bakalım gününde planlı olucak mi hayırlısı
Ay canım benim her şey olduğu kadar boşver. İnşallah sağlıkla gelirKızlar o akıntı biraz daha arttı ve kahverengi oldu doktora yazdım ped koy 1 saat sonra bakalım dedi bence gelmiyor bebek ama dedi
Biraz daha dursun nolur daha çok erken ve zayıf hicbirsey hazir değil ev bile temizlik olmadı ay neler düşünüyorum bacaklarıma epilasyon yapıyım bari korkuyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?