sen cevahir turan gibi 8 cm açıklıkla bile 2 gün gezeceksin gibiBen hareket ederken zorlaniyrm.. o yuzden 41 e kadar beklemesin mumkunsegecen aksam 10 dk da bir duzenli geldi . Sonra gecti daha bu dogum sancisidir diyemiyorum zaten de sancim olmuyor
Pazartesi hastaneyi arayip randevu almayi deneyecegim. Kendi doktorumun izni son haftama denk geldisen cevahir turan gibi 8 cm açıklıkla bile 2 gün gezeceksin gibidoğum olmazsa kontrol ne zaman
Ay o derece mi ağrılar kız. Benim kanal yerine mideme çıkıyor iyiceBu gce dogurmasam bari .banyo falan yapicaktim bizimkiler gelince kaldıvalla bir iki gündür ayıptır söylemesi tuvaletimi yaptıktan sonra temizlenirken baya zorlanıyorum. Baya aşağıya inmiş gbi hissediyorum göbeğimi . Bnmkinin hareketleri hiç acitmiyor artık canımı .kanala giren bebekler çok sert hareket edemiyor galiba .bugün olan agrimla bı nst ye girmk isterdim merak ediyorum nst de çıkar mı ağrı diye keşke evimizde nst olsa
artık 4. doğum normal olabilir. zaten demiş ya kuvvetli sancıyla doğurabilirsin diye maşallah ya duracaksın duracaksın turnayı gözünden vuracaksın gibi geliyor banaPazartesi hastaneyi arayip randevu almayi deneyecegim. Kendi doktorumun izni son haftama denk geldibaska doktordan randevu almak istemiyrm. Direk hastaneye gideyim dedim. Sali günü 40.haftam dolmus oluyor. 8cm acikliga bile normal der benim doktorum
Ayakta yürürken baya ağrı var .bı takip edeyim dedim salona uzandım ağrı yok yazicaktim tam sana .bu mesajı yazarken kasılmaya birlikte ağrı da geldi.Ay o derece mi ağrılar kız. Benim kanal yerine mideme çıkıyor iyiceay hadi bakalım seninki indi o zaman aşağıya nst cihazı ben de istiyorum ya sadece akşam olan sancılarımı merak ediyorum. Çarşambaya da çok var bekleyeceğiz mecbur
Ayyyy yerim göbüşü evet senin aşağıya doğru hakkatten bak benim alakam yokAyakta yürürken baya ağrı var .bı takip edeyim dedim salona uzandım ağrı yok yazicaktim tam sana .bu mesajı yazarken kasılmaya birlikte ağrı da geldi.tam da yalancı sancı galiba dicektim şu sancı olayına bnde yabancıyım resmn .yalancı mi değil mi derken evde dogurmasak bari bak karnıma bnce baya aşağıya doğru bakıyor
Ya burda göbek yokki aşağıya insinAyyyy yerim göbüşü evet senin aşağıya doğru hakkatten bak benim alakam yok
Evet evet bnde bı on dj bekleyeyim dedim .geldi ama kasılma olmadı ağrı girdi çıktı sadece yazicaktim ki tam da şuan hem ağrı hem kasılma geldiBu arada ben de sancı olayını hiç bilmediğim için emin olamadığım zaman diyorum yat uyuyabilirsen doğum sancısı değildir
Ahahahahah içim genişmiş benimYa burda göbek yokki aşağıya insinseninki de erkek değil miydi .hani erjekler sivri oluyordu . bnmki sivrildi sivrildi şimdi bı gözü toprağa bakıyor
Dakika tutuyor musun kaç dakikada bir oluyorEvet evet bnde bı on dj bekleyeyim dedim .geldi ama kasılma olmadı ağrı girdi çıktı sadece yazicaktim ki tam da şuan hem ağrı hem kasılma geldisana yazarken dogurcam galiba koltukta kolumu bile kipirdatmadan yatıyorum ki kasılma gelince anlatayım diye .Ay bı tuhaflık var gerçekten bugün gidip banyo mu yapsam ki bu saatte
Ahahahahah içim genişmiş benimteyzem öyle diyor. 1 ay önceye kadar yüzüstü yatıyordum ben. Baya sivri aslında benimki de. Sen zayıfsın ya ondan daha çok belli oluyordur. Ben 96 kiloyum göbek gibi duruyor benim Ahahahhaha çok güldüm bi gözü toprağa bakıyor demene.
Kasılma sayacı açıyorum tam baktım on dk geçti kapattım .iki kasılma da sana yazarken denk geldiDakika tutuyor musun kaç dakikada bir oluyor
Olabilir duymuştum ama deniyorlar zaten seni hissedersen başlamıyor bildiğim hayırlısı hakkımızdaBen ameliyatlarımda uyuşmuyorm 2 amelıyat oldum ıkısndede uyuşmadım bunda anestezı doktoruyla gorusucem oncesınde durumu anlatıcam çok apartopar bır sezaryen oldugu ıcın uyusmamısta olabılırm ama elimden de amelıyat oldum onuda hıssettım kımseyı tedırgın etmek ıstemem ama bınde bır yasanan bır durum bence benımkı zaten hıssedınce hemen uyutuyolar
İnşallah zorlanma olmaz eşim pazartesi pazar günü arası evde olucak nasipse bir hafta bitince de tek kalırımYa dışardaki insanları hiç takma gümüş, ağzı olan konuşuyor resmen. Annenle kızkardeşin hep sıkıntı yaratıyodu sana daha öncede bahsetmistin. Eğer böyle olucaksa bencede eşinle beraber olmanız en doğrusu. Lohusa olucaksın zaten bi de başka streslerle uğraşma eşinle idare edin. Eğer çok zorlanırsan destek alırsın kv ya da kendi annenden.
Mama takviyesi herkesin olabilir çok duyuyoruz kasık biberon aldık ya o yüzden dert etme süt arttırıcı şeyler araştır ye iç birde vitamini oluyor doktor verirKızlar merhaba doğum yaptıktan sonra giremedim buralara. Mağlum annelik çok zor,biz bugün 12 günlük olduk. Doğduktan sonra 46. Saatinde sarılık belirtileri başladı bebeğimin hemen doktora gittik sarılık değeri 14 çıktı. Önce yatış verdi doktor biz takip edelim dedik. Şimdi çok şükür sarılık riskini atlattık. Süt durumuda maalesef çok az geliyor benim mama takviyeside yapıyoruz bu yüzden.
Benim doğumum çok ani olmuştu belki hatırlarsanız yanımda kimse yoktu akıl verebilecek ve benimde cahilliğime geldi o gece sürekli emziremedim bebeğimi sonraki günlerde sarılık riskinden dolayı sıktım kendimi bu yüzden azaldı sütüm
Ben önce pıt diye bir ses duydum sonra baktım ıslak ıslak bir şeyler oluyor. Ama benim suyum az az gelmiş gece boyu devam etti çünkü hatta hastaneye giderken bile akıyordu. Sezeryan esnasında doktor hiç suyun kalmamış demişti.
Hayırlı bir şekilde nasip olsun diliyorum sizin için doktora tekrar gidin derim yaş kaç bilmiyorum telaş etmeyin stres de etkiliyor kendini Allah'a bırak teslimiyet dua et doktora git bekle çözüm yine Allah'tanSevgili anneler umarım sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur kendi derdime çare ararken girdim bu konuya ne güzel konuşulanlar yaşananlarNolur benim için benim gibi olan anne olmaya can atan anne adaylarımız için dua edin 3 sağlıksız gebelikten kürtajım 2 kimyasal gebeliğim oldu bir buçuk yıldır sebep bulunamıyor hiç çocuğum yok o kadar üzgünüm o kadar psikolojim bozul Kİ rabbim sizler gibi güzel bir hamilelik nasip etsin bizlere de inşallah dualarınızda bize de yer verin nolur Evlatlarınızı sağ Salim bir avazda doğurmayı nasip etsin
Kızlar yazamadım doğum yaptım çok şükürkavuştuk oğlumla ErSeSi canım Oktay Bey geldi doğuma herşey çok güzel oldu çok şükür darısı tüm bekleyenlerin başına olsun
3700 gr 51 cm olarak dünyaya geldi , yarın taburcu olacağız inşallah şimdilik bizden haberler böyle
Amin inşallah 7 gün eşimle idare ederim sonra kendi kendime yetmek istiyorum ne annemi görüp dur dir çekmek nede kvalide bin bak yine ben geldim laf demesi istemiyorum kimseye birşey deniycem anneme eşim evde bakicak k valideme de aynısını uzak olsun hepsi uzak benimde kafam rahat olurNormal degil tabiki canim.. Hakka giriyorlar. Sen kendini hic üzme , insallah 5 güne iyi olursun. Baska cocuk yok nasilsa , yata kalka bakarsin bebise . Hasta olmadikca bir sıkınti olmaz . Yanina koyarsin bezlerini lazim olacak seylerini , cok gidip gelecek işin olmaz . Bebek uyudukca sende uyur dinlenirsin. Burda hastanede hic kimse kalmiyor yanimizda , refakatci olayi yok . Beynini nasil hazirlarsan o kolay geliyor . Dikis yerinde hic acimaz insallah , hersey cok guzel gecer
Canim benim çok sevindim gözün aydın tekrar. Aminnn inşallahKızlar yazamadım doğum yaptım çok şükürkavuştuk oğlumla ErSeSi canım Oktay Bey geldi doğuma herşey çok güzel oldu çok şükür darısı tüm bekleyenlerin başına olsun
3700 gr 51 cm olarak dünyaya geldi , yarın taburcu olacağız inşallah şimdilik bizden haberler böyle
Şimdi anladım canım o zaman sancı geldiği zaman sıklaşana kadar hastaneye gitmeye gerek yok evde çeksek daha iyi ama su gelirse hemen gitmemiz lazımYok kuzum normal doğuma engel değil suyun gelmesi. Ama suyun gelince toparlanıp hastahaneye gitmek gerekiyor.
Canım maşallah, Allah saglıkla büyümesini nasip etsinKızlar yazamadım doğum yaptım çok şükürkavuştuk oğlumla ErSeSi canım Oktay Bey geldi doğuma herşey çok güzel oldu çok şükür darısı tüm bekleyenlerin başına olsun
Ayy hayırdır gümüş bir şey mi geldi yoksaKızlar nisan gelmesi nasıl olur pembe akıntı sarıdan pembeye dönük şekilde fikri olan yazar mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?