2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben hareket ederken zorlaniyrm.. o yuzden 41 e kadar beklemesin mumkunse gecen aksam 10 dk da bir duzenli geldi . Sonra gecti daha bu dogum sancisidir diyemiyorum zaten de sancim olmuyor
sen cevahir turan gibi 8 cm açıklıkla bile 2 gün gezeceksin gibi doğum olmazsa kontrol ne zaman

sen cevahir turan gibi 8 cm açıklıkla bile 2 gün gezeceksin gibi doğum olmazsa kontrol ne zaman
Pazartesi hastaneyi arayip randevu almayi deneyecegim. Kendi doktorumun izni son haftama denk geldi baska doktordan randevu almak istemiyrm. Direk hastaneye gideyim dedim. Sali günü 40.haftam dolmus oluyor. 8cm acikliga bile normal der benim doktorum

Ay o derece mi ağrılar kız. Benim kanal yerine mideme çıkıyor iyice ay hadi bakalım seninki indi o zaman aşağıya nst cihazı ben de istiyorum ya sadece akşam olan sancılarımı merak ediyorum. Çarşambaya da çok var bekleyeceğiz mecbur

artık 4. doğum normal olabilir. zaten demiş ya kuvvetli sancıyla doğurabilirsin diye maşallah ya duracaksın duracaksın turnayı gözünden vuracaksın gibi geliyor bana

Ayakta yürürken baya ağrı var .bı takip edeyim dedim salona uzandım ağrı yok yazicaktim tam sana .bu mesajı yazarken kasılmaya birlikte ağrı da geldi. tam da yalancı sancı galiba dicektim şu sancı olayına bnde yabancıyım resmn .yalancı mi değil mi derken evde dogurmasak bari bak karnıma bnce baya aşağıya doğru bakıyor

Eklentiler

• IMG_20220227_015652.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 168
Ayyyy yerim göbüşü evet senin aşağıya doğru hakkatten bak benim alakam yok

Eklentiler

• 759C8C25-0783-4710-A5AF-CE7811E6D227.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 150
Bu arada ben de sancı olayını hiç bilmediğim için emin olamadığım zaman diyorum yat uyuyabilirsen doğum sancısı değildir

Ayyyy yerim göbüşü evet senin aşağıya doğru hakkatten bak benim alakam yok
Ya burda göbek yokki aşağıya insin seninki de erkek değil miydi .hani erjekler sivri oluyordu .bnmki sivrildi sivrildi şimdi bı gözü toprağa bakıyor

Bu arada ben de sancı olayını hiç bilmediğim için emin olamadığım zaman diyorum yat uyuyabilirsen doğum sancısı değildir
Evet evet bnde bı on dj bekleyeyim dedim .geldi ama kasılma olmadı ağrı girdi çıktı sadece yazicaktim ki tam da şuan hem ağrı hem kasılma geldi sana yazarken dogurcam galiba koltukta kolumu bile kipirdatmadan yatıyorum ki kasılma gelince anlatayım diye .Ay bı tuhaflık var gerçekten bugün gidip banyo mu yapsam ki bu saatte

Ya burda göbek yokki aşağıya insin seninki de erkek değil miydi .hani erjekler sivri oluyordu .bnmki sivrildi sivrildi şimdi bı gözü toprağa bakıyor
Ahahahahah içim genişmiş benim teyzem öyle diyor. 1 ay önceye kadar yüzüstü yatıyordum ben. Baya sivri aslında benimki de. Sen zayıfsın ya ondan daha çok belli oluyordur. Ben 96 kiloyum göbek gibi duruyor benim Ahahahhaha çok güldüm bi gözü toprağa bakıyor demene.

Dakika tutuyor musun kaç dakikada bir oluyor

Evet evet iç karnın geniş demek ki . Göbek deligim baya aşağıya bakmaya başladı o yüzden gözü toprağa bakıyor dedim

Dakika tutuyor musun kaç dakikada bir oluyor
Kasılma sayacı açıyorum tam baktım on dk geçti kapattım .iki kasılma da sana yazarken denk geldi onlara baktım şimdi ikisi arasında 17 dk falan var . Neyse gidip yatayım bari dediğin gbi zaten doğum sancısı olursa uyutmaz beni

Olabilir duymuştum ama deniyorlar zaten seni hissedersen başlamıyor bildiğim hayırlısı hakkımızda
İnşallah zorlanma olmaz eşim pazartesi pazar günü arası evde olucak nasipse bir hafta bitince de tek kalırım
Mama takviyesi herkesin olabilir çok duyuyoruz kasık biberon aldık ya o yüzden dert etme süt arttırıcı şeyler araştır ye iç birde vitamini oluyor doktor verir

Hayırlı bir şekilde nasip olsun diliyorum sizin için doktora tekrar gidin derim yaş kaç bilmiyorum telaş etmeyin stres de etkiliyor kendini Allah'a bırak teslimiyet dua et doktora git bekle çözüm yine Allah'tan

Amin inşallah 7 gün eşimle idare ederim sonra kendi kendime yetmek istiyorum ne annemi görüp dur dir çekmek nede kvalide bin bak yine ben geldim laf demesi istemiyorum kimseye birşey deniycem anneme eşim evde bakicak k valideme de aynısını uzak olsun hepsi uzak benimde kafam rahat olur

Canim benim çok sevindim gözün aydın tekrar. Aminnn inşallahsağlıkla büyüsün kuzucugun maşallah annesi

Yok kuzum normal doğuma engel değil suyun gelmesi. Ama suyun gelince toparlanıp hastahaneye gitmek gerekiyor.
Şimdi anladım canım o zaman sancı geldiği zaman sıklaşana kadar hastaneye gitmeye gerek yok evde çeksek daha iyi ama su gelirse hemen gitmemiz lazım Cevaplayan herkese teşekkürler

Canım maşallah, Allah saglıkla büyümesini nasip etsin senin sezeryandı değil mi? Sen iyi misin? Ağrın, sancın var mı? Müsait olunca yaz bize

Kızlar dün arabada giderken çantam kucağımdaydı birden bacaklarım ıslandı biseyler akıyor.. bende kendimi soğuk kanlı zannederdim. Birden bir korktum bir telaş yaptım sormayın. Sonra baktım çantanın içinde oğlumun sulugu vardı o alkıtmış suyu fark etmemişimm. Durduk yere adrenalin yaşadım. Bide bu ara her gece rüyamda doğum, su gelmesi , kasılma gelmesi görüp duruyorum sanırım bilinç altım iyice doldu zaman daraldikca.

Kızlar nisan gelmesi nasıl olur pembe akıntı sarıdan pembeye dönük şekilde fikri olan yazar mı ??

Kızlar nisan gelmesi nasıl olur pembe akıntı sarıdan pembeye dönük şekilde fikri olan yazar mı ??
Ayy hayırdır gümüş bir şey mi geldi yoksa
Valla kızlardan duyduğum herkesim farklı olduğu ama doktorların da su gelmedikçe nişanı ciddiye almadıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…