canım doğurduu düün 3700 51cm doğmuş bebek iyilermişş yarın taburcu olacaklardı galiba
Doğum anında genel anestezi neden oldu canımBende dogum fotografcısı tutmustm cnm ılkınde ama epıdural yapıldıgı halde dogum anında genel anestezı aldm ve oglumla asansorde karsılastık bazı seylere basta heveslı oluyosn ama en onemlısı saglıklı olmanız ıkınızındepazartesı oğluşuna kavuşunca cogu sey anlamını yıtırcek ama annelıkte bır anda oluşmuyor zamanla imişlerle çıkışlarla güzelleşicek
Ben memleketim dışında küçük bi ilçede görev yapıyorum. Orada evim var ama tek kalıyorum ve sağlık ocağı var sadece. Eşimde asker. Bizden bayağı uzak bir yerde görev yapıyor. Allah ın izniyle Haziran ayında 2 yılın sonunda beraber bir evimiz olacak. Şimdi memlekette kalıyorum. O yüzden sağa sola kızmayın boşverin üçünüz keyfini çıkarın.Kimin evinde kalıyorsunuz neden 20 gün hayırdır
Tabiki şükür evindeyim sezeryan olunca zorlanir mıyım korkuyorum azıcık ama kimsenin kalması da uygun görünmüyor benim için size üzüldüm şuan
Kime sorsan onun derdi ona büyük derler ya
eh işte moral olcak sebep arıyorum herkes diyo o ilk sesini duyduğum ilk gördüğüm anı değişmem o anları tercihime bırakmadan elimden aldıkları için çok üzülüyorum ama önce sağlık demekten başka da bir şey yok
Maşallah canım çok şükürcanım doğurduu düün 3700 51cm doğmuş bebek iyilermişş yarın taburcu olacaklardı galiba
Ben ameliyatlarımda uyuşmuyorm 2 amelıyat oldum ıkısndede uyuşmadım bunda anestezı doktoruyla gorusucem oncesınde durumu anlatıcam çok apartopar bır sezaryen oldugu ıcın uyusmamısta olabılırm ama elimden de amelıyat oldum onuda hıssettım kımseyı tedırgın etmek ıstemem ama bınde bır yasanan bır durum bence benımkı zaten hıssedınce hemen uyutuyolarDoğum anında genel anestezi neden oldu canım
Ya dışardaki insanları hiç takma gümüş, ağzı olan konuşuyor resmen. Annenle kızkardeşin hep sıkıntı yaratıyodu sana daha öncede bahsetmistin. Eğer böyle olucaksa bencede eşinle beraber olmanız en doğrusu. Lohusa olucaksın zaten bi de başka streslerle uğraşma eşinle idare edin. Eğer çok zorlanırsan destek alırsın kv ya da kendi annenden.Bugün bir dukyanda kadının biri ben saglikciyim yürüme bak gel otur göbek aşağı düşmüş o bebek bugün yarını beklemez demez mi doğum tarihi verildi 14 mart sinir oldum bilip bilmeden şöyle moral bozanlara
Üstüne annem kızkardeşim yine moralimi büsbütün bozdular valla bıktım artık doğumdan sonra tek başıma kalacağım 5 gün eşim baksın sonra bakarım bir çaresine böyle sinir olup agladiktan sonra hiçbir kıymeti yok
Kızlar su gelmesi nasıl oluyor aranızda yaşayan varmı ince ince sızımı yoksa birden iniyor mu?
Kovadan su geliyor adeta.Kızlar su gelmesi nasıl oluyor aranızda yaşayan varmı ince ince sızımı yoksa birden iniyor mu?
Amin canım inşallah. Açıkçası Diyarbakırdaki özelleri çok bilmiyorum. Benim sürecim ve kontrollerim geçen haftaya kadar memleketimde yapıldı. Diyarbakır da ani bir doğum durumunda doktor seçebilmek için Memorial a gittim. Memorial daki doktorları baya araştırdım. Neval Yaman ı düşündüm ama rahatsız olduğu için uzun bir süre izinliymiş. Onun üzerine Yunus Çavuş a gittim açıkçası pek memnun kalmadım. Ancak benim daha fazla zamanım da kalmadı o yüzden mecbur Yunus Çavuş la devam edecem. Eğer düşünürsen Neval Yaman için baya olumlu yorumlar var.Merhabalar öncelikle Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavruna. Bende tüp bebek yaptırdım diyarbakırda ve doktorumun doğum ücreti çok uçuk o yüzden memorial düşünüyorum ama şimdiye kadar hiçbir dr gitmedim hala tüp bebek ilaçlarına devam ediyorum bunlar bitince gitmeyi düşünüyorum. Siz hangi doktora gittiniz acaba. Çevremde duyduğum kadarıyla çoğu dr tüp bebeklerde sezeryan öneriyor ama sebebini bilmiyorum e bizlerde zaten zor bulduk riske atmamak için kabul ediyoruz (kendi adıma ettim bile)
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın :)Kızlar bizim miniğimiz Zehra Amine sabah saat 3 27 dünyaya merhaba dedi.
Elhamdülillah ikimizde iyiyiz.
Hersey aniden oldu.
Gece 12 30 gibi uyandım wc icin. Aniden suyum geldi.
Sonra hemen ardından sancilar basladi.
Hastaneye geldiğimizde saati hatırlamıyorum.
Kayıt yapıp dogumhaneye girdiğimde saat 2 yi geçiyordu sanirim.
Ne olduğunu anlamadan bebecik geldi.
Şimdi uyuyor miniğim.
Sadece eşimin 3. Aşısı olmadığı için yanımıza gelemiyor. Doğumda yanımdaydı şükür.
Ben de simdi hemen 3. Aşısını olmasını istemedim.
Yan etkisi olur hasta olur evdeki kizimizla ilgilenmez diye.
Hepinize kolay doğumlar diliyor arkadaslar.
Ben bu hafta hocam biraz su geliyor gibi dedim. Parça parça dedim. Oda o şekilde gelmez gelince emin ol anlarsın dedi. Yine de kontrol etti su miktarını ya da kaçak var mı diye.Kızlar su gelmesi nasıl oluyor aranızda yaşayan varmı ince ince sızımı yoksa birden iniyor mu?
canım benim 35te mecburi baktı doğum başlıyo diye sonraki hafta yine baktı açılma başlamıştıAnneler bir şey sormak istiyorum. Bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor ? Bazıları muayeneden sonra doğumun hızlandığını ve doktorların bunu bilinçli yaptığını söylüyor.
Şu an açıklığın olduğu halde mi bekliyorsun yani doğru mu anladımcanım benim 35te mecburi baktı doğum başlıyo diye sonraki hafta yine baktı açılma başlamıştı
bugün iyice tetiklenir diye bakmadı
ama 2 kere baktı doğurmadım
evet evet tatlış sancılarım da 60 80 100 ama bekliyoruz ahha doktor ararsın diye bekledim diyo yok dedim alıştım acılaraŞu an açıklığın olduğu halde mi bekliyorsun yani doğru mu anladım
Herkesin hikayesi ne kadarda farklı :) bilinmezlik bu farklılıklar beni korkutuyor. Sizin yolunuz çizilmiş öyle düşününevet evet tatlış sancılarım da 60 80 100 ama bekliyoruz ahha doktor ararsın diye bekledim diyo yok dedim alıştım acılara
ptesiye gün almıştık onu bekleyelim suyu götürür 2 gün daha dedi
bizim asıl problemimiz bebişin su azlığı ondan 38+1de alcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?