2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doğum anında genel anestezi neden oldu canım

Ben memleketim dışında küçük bi ilçede görev yapıyorum. Orada evim var ama tek kalıyorum ve sağlık ocağı var sadece. Eşimde asker. Bizden bayağı uzak bir yerde görev yapıyor. Allah ın izniyle Haziran ayında 2 yılın sonunda beraber bir evimiz olacak. Şimdi memlekette kalıyorum. O yüzden sağa sola kızmayın boşverin üçünüz keyfini çıkarın.

Z zahrada hiçbir şey yazmıyorsun iyi misin sen sagliklisin önemli olan bu bebeğin boyu kilosu da iyi masallah
eh işte moral olcak sebep arıyorum herkes diyo o ilk sesini duyduğum ilk gördüğüm anı değişmem o anları tercihime bırakmadan elimden aldıkları için çok üzülüyorum ama önce sağlık demekten başka da bir şey yok

az be kuzu 37+6 yız 2900 nedir 400 gram da yanılma payı var daha 2,5 kilo falan doğacak heralde

Doğum anında genel anestezi neden oldu canım
Ben ameliyatlarımda uyuşmuyorm 2 amelıyat oldum ıkısndede uyuşmadım bunda anestezı doktoruyla gorusucem oncesınde durumu anlatıcam çok apartopar bır sezaryen oldugu ıcın uyusmamısta olabılırm ama elimden de amelıyat oldum onuda hıssettım kımseyı tedırgın etmek ıstemem ama bınde bır yasanan bır durum bence benımkı zaten hıssedınce hemen uyutuyolar

Ya dışardaki insanları hiç takma gümüş, ağzı olan konuşuyor resmen. Annenle kızkardeşin hep sıkıntı yaratıyodu sana daha öncede bahsetmistin. Eğer böyle olucaksa bencede eşinle beraber olmanız en doğrusu. Lohusa olucaksın zaten bi de başka streslerle uğraşma eşinle idare edin. Eğer çok zorlanırsan destek alırsın kv ya da kendi annenden.

Amin canım inşallah. Açıkçası Diyarbakırdaki özelleri çok bilmiyorum. Benim sürecim ve kontrollerim geçen haftaya kadar memleketimde yapıldı. Diyarbakır da ani bir doğum durumunda doktor seçebilmek için Memorial a gittim. Memorial daki doktorları baya araştırdım. Neval Yaman ı düşündüm ama rahatsız olduğu için uzun bir süre izinliymiş. Onun üzerine Yunus Çavuş a gittim açıkçası pek memnun kalmadım. Ancak benim daha fazla zamanım da kalmadı o yüzden mecbur Yunus Çavuş la devam edecem. Eğer düşünürsen Neval Yaman için baya olumlu yorumlar var.

Amin canım inşallah. Açıkçası Diyarbakırdaki özelleri çok bilmiyorum. Benim sürecim ve kontrollerim geçen haftaya kadar memleketimde yapıldı. Diyarbakır da ani bir doğum durumunda doktor seçebilmek için Memorial a gittim. Memorial daki doktorları baya araştırdım. Neval Yaman ı düşündüm ama rahatsız olduğu için uzun bir süre izinliymiş. Onun üzerine Yunus Çavuş a gittim açıkçası pek memnun kalmadım. Ancak benim daha fazla zamanım da kalmadı o yüzden mecbur Yunus Çavuş la devam edecem. Eğer düşünürsen Neval Yaman için baya olumlu yorumlar var.

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın :)

Kızlar su gelmesi nasıl oluyor aranızda yaşayan varmı ince ince sızımı yoksa birden iniyor mu?
Ben bu hafta hocam biraz su geliyor gibi dedim. Parça parça dedim. Oda o şekilde gelmez gelince emin ol anlarsın dedi. Yine de kontrol etti su miktarını ya da kaçak var mı diye.

Anneler bir şey sormak istiyorum. Bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor ? Bazıları muayeneden sonra doğumun hızlandığını ve doktorların bunu bilinçli yaptığını söylüyor.

Anneler bir şey sormak istiyorum. Bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor ? Bazıları muayeneden sonra doğumun hızlandığını ve doktorların bunu bilinçli yaptığını söylüyor.
canım benim 35te mecburi baktı doğum başlıyo diye sonraki hafta yine baktı açılma başlamıştı
bugün iyice tetiklenir diye bakmadı

ama 2 kere baktı doğurmadım

Şu an açıklığın olduğu halde mi bekliyorsun yani doğru mu anladım
evet evet tatlış sancılarım da 60 80 100 ama bekliyoruz ahha doktor ararsın diye bekledim diyo yok dedim alıştım acılara
ptesiye gün almıştık onu bekleyelim suyu götürür 2 gün daha dedi
bizim asıl problemimiz bebişin su azlığı ondan 38+1de alcakk

Herkesin hikayesi ne kadarda farklı :) bilinmezlik bu farklılıklar beni korkutuyor. Sizin yolunuz çizilmiş öyle düşünün inşaallah sağlıkla gelir oğlunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…