2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben sessiz takipteyim zahradacım kendimi 75 yaşında gibi hissettiğim bi hamilelik geçiriyorum ağrım çok var düzensiz, kalça bel sırt kasık vajina.. Yarın kontrolüm var hiç nst girmedim sanırım girerim artık. Kusmalar reflü canıma okuyor. Ben bu bebe için yaşlanmışım ayol

yok yok daha dün baktı kuşum sana öyle diyosa öylediir ki nişan gelse bile hemen doğurmuyosun 2 haftadır bekliyo nişanı geldi üstüne suyu geldi daha bebek yok @twinky
Twinky dayanacak boyutta ağrılarım var şuan kahverengi idi pembe kırmızı birşeye döndü bir damla doktor bir saat bekleyelim ped koy dedi peçete resmi çekince kızım kimil kimil karnımda
Gelmez ama durur o akıntı kahverengi gibi olan dedi

ayy dün görmemişim kız bunuu pardoon sırttan ikiye bölüp öyle hallettiler modern bypass mış
Bunuda ilk kez duydum sırttan damı oluyomuş e Nası yatıyon üstüne ben açık kalp ameliyatında önden 15 cm lik kesinde bile sırtım 3 ay ağrıdı yatamadım kalkamadım desteksiz sen naptın sırttan dediğin senin minimal kesi olmasın

evet tatlışş kaburgalar arasındann sırttan yaptılarrr kız yok ne minimali sırtımın yarısı kesik geçmiyo izi koltuk altından omuriliğe kadar kaç cm oluyo işte o kadarr

yan man yattım paso 2 yıl oldu şimdi yok bişey zatennn

ben ondan bana doğum ağrıları sezo koymaz diyorum ahahha çekip duruyorum
yoğunbakımda portakal soyup yiyodum hırs yaptım hemen ayaklandım 1.5 ay sonra da işe döndüm raporu kısaltıp sağlık konusunda çok hırslıyımdır

L Littlegirl35 canım sen napıyosunn kızçene isim seçtini zmii sezo sonrası normal doğumcu arıyodun buldun muu doğum konusunda ne alemdesiiin 2 ay olmuş ses ver aradaaa

Yok yok her türlüsünü bende olurken sormuştum inan göğüs kafesinden daha iyidir benim gibi dekolteli bişi giyemezdin iyiki sırttan olmuş amcam oldu yakın zamanda onun hem bacağa kesi attılar hemde göğüs kafesini açtılar sen sırttan diyince değişik geldi bi an evet kapak hastalarındada 2 kaburga arası açılıp yapılıyodu hastalık çok ileri boyutta değilse tabi benim 3 kalp kapağı değişince onu tercih edememişti doktorum neyse diğer hamiş arkadaşlarda bilgilenmiş oldu

son 1 gün camış gibi yatıyorum ya tonla iş var gece kudurcam panik olcam kesin
Aynı durumdayiz canım kolumu kaldırmaya mecalim yok mutfak göz kırpıyo gel beni temizle diye yarın annem gelicek onunla halletcez zaten temizlik yaptık tekrar üzerinden geçilmesi lazm

haha gümüş bana cevap vermemişsin diyince alıntılara tekrar mı baktın
çok geçmiş olsun
Ben zahradaya yazdim cevap yazmadın seni merak ettim dedim oda yazdım dedi bildirilere baktım evet ne var bunda bu kadar gülecek ki
Gormesemde herkese değer veriyorum merak ediyorum ben

Ben zahradaya yazdim cevap yazmadın seni merak ettim dedim oda yazdım dedi bildirilere baktım evet ne var bunda bu kadar gülecek ki
ben ona gülmedim. tabi ki bildirimleri gözden kaçırmanız gayet normal
zahrada’ya “gümüş böyle söyleyince gözden kaçırdığım birileri mi var diyip tekrar alıntılara mı göz attın” diye sordum çünkü benim dünkü sorumu görmemiş bende farketmemiştim. siz neden alındınız:)

Ne bileyim dalga geçer gibi geldi biran
Sikintiliyim kız çok hareket ediyor sanki durmuyor adete akıntı pembe kahve hafif kanlı gibi oldu doktor bekle dedi doğum olmaz nts sanciya bakariz dedi bugün gitsem de yok yarına hakkımda hayırlısı

yok kusura bakma eğer öyle anladıysan da
nişan olabilir nişandan sonra hemen kasılmaları başlayan da var 1-2 hafta duran da. stres yapma su gelmediği sürece sorun yok. inşallah sağlıkla gelir kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…