Ahh canım benim Allah'ım en hayırlı zamanda kucağını doldurmayı nasip etsin inşallahSevgili anneler umarım sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur kendi derdime çare ararken girdim bu konuya ne güzel konuşulanlar yaşananlarNolur benim için benim gibi olan anne olmaya can atan anne adaylarımız için dua edin 3 sağlıksız gebelikten kürtajım 2 kimyasal gebeliğim oldu bir buçuk yıldır sebep bulunamıyor hiç çocuğum yok o kadar üzgünüm o kadar psikolojim bozul Kİ rabbim sizler gibi güzel bir hamilelik nasip etsin bizlere de inşallah dualarınızda bize de yer verin nolur Evlatlarınızı sağ Salim bir avazda doğurmayı nasip etsin
Kuzum evet kızlarında dediği gibi nişan çok önemli olmuyor doktorlar için. Ama su gelirse 12 saat icinde doğum olması gerekir demişti benim doktorum.Kızlar o akıntı biraz daha arttı ve kahverengi oldu doktora yazdım ped koy 1 saat sonra bakalım dedi bence gelmiyor bebek ama dedi
Biraz daha dursun nolur daha çok erken ve zayıf hicbirsey hazir değil ev bile temizlik olmadı ay neler düşünüyorum bacaklarıma epilasyon yapıyım bari korkuyorum nedense
Aman iyi bari suyum gelirse 12 saate yetişirim doktor alir sezeryana karnimda çok dönüyor kipir kipir vajinal acıma var resmen toplanıyor dönüyor sanki cildircamAhh canım benim Allah'ım en hayırlı zamanda kucağını doldurmayı nasip etsin inşallah
Kuzum evet kızlarında dediği gibi nişan çok önemli olmuyor doktorlar için. Ama su gelirse 12 saat icinde doğum olması gerekir demişti benim doktorum.
Ya bu kasılma nasıl birşey biri bana anlatsın şuan yaşadıklarım mi acabayok kusura bakma eğer öyle anladıysan da
nişan olabilir nişandan sonra hemen kasılmaları başlayan da var 1-2 hafta duran da. stres yapma su gelmediği sürece sorun yok. inşallah sağlıkla gelir kızın
kuzum kasılma bebek bir yerde toplanıyor gibi nefesini kesen hareketsiz şişme kule şeklinde oluyor karınYa bu kasılma nasıl birşey biri bana anlatsın şuan yaşadıklarım mi acaba
Tabi canım yetisirsin. Ama her su geldiginde de dogum olmuyo o zaman almak zorunda kaliyoruz dedi bana doktorum. Kasılmada hareket edemiyosun bebek bi yerde toplanip orayi kabartiyo bebegim. Karnin sepsert oliyor illa yasamissindir bu haftaya kadar zatenAman iyi bari suyum gelirse 12 saate yetişirim doktor alir sezeryana karnimda çok dönüyor kipir kipir vajinal acıma var resmen toplanıyor dönüyor sanki cildircam
Canım senin 39.hafta, hurma yemeğe basladın mıAhh canım benim Allah'ım en hayırlı zamanda kucağını doldurmayı nasip etsin inşallah
Kuzum evet kızlarında dediği gibi nişan çok önemli olmuyor doktorlar için. Ama su gelirse 12 saat icinde doğum olması gerekir demişti benim doktorum.
Ayy doğurmak istiyorum dulcii çünkü zorlaştı herşey artık.psikolojim de pek iyi değil. Bavulu kapattım. Puseti bi bezle falan silip örtüsünü takıcam. 2 haftadır hurma yiyorum. Arada yürüyüş ve squat yapıyorum. Ama çok istikrarlı değil. Adaçayı içiyorum geceleri. Ama ne gelen var ne giden. Sadece arada bel ağrısı ve adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor. Bunlarda yalancı sancıymış. İşte böyle. Sonra bi anda nasıl doğurcam diye korku giriyoru içime.Canım senin 39.hafta, hurma yemeğe basladın mıçömel, kalklara, nasıl gidiyor? Heyecanlı mısın? Bavul kapandı değil mi?
Bebek sırtını yada poposunu dikmiş gibi oluyor sertleşiyor karnın normalde parmaginla bastır mesela yumuşak kasıldığında taş gibi oluyor sonra açılıyor geriYa bu kasılma nasıl birşey biri bana anlatsın şuan yaşadıklarım mi acaba
Benim anlamadığım 9. Aylık hamile kadına neden çaya gidilirAy ben doguracam galibadünkü ağrılar yine geldi .yatınca çok olmuyor sadece kasilmayla birrlikte oluyor ama otururken veya ayakta resmen iki büklüm kalıyorum .dün kardesim gelmişti banyo yapamamissin bugün de girumcemler gelecekmiş çaya .ay resmen pis pis yağlı sacla dogurcam bu gidişle
Ya valla dün kardesim annem falan geldi .kızımın beşiğini kardeşime vermiştim onu geri getirmek için geldiler .girumcemler doğumda yanımda kalicak olan kişiBenim anlamadığım 9. Aylık hamile kadına neden çaya gidilirbi salın ya benim eşimde annesigili cagircakti güya az kaldı diye sakın ha dedim onların yanında yatıp kalkamam kısaca yayilamam doğum başladığında haber veiririz dedim başka sehirdeler.. daha da doğuma 45 gün var saniyolar nisanın ilk haftası dedim doğum için . Onlarda Mart sonu gideriz diye dusunuyolardir o zamana da zaten ben dogururum
O zaman fırsat bu fırsat de ki siz burdayken ben bı duş alıyım çok daraliyorum banyoda nolur nolmaz deYa valla dün kardesim annem falan geldi .kızımın beşiğini kardeşime vermiştim onu geri getirmek için geldiler .girumcemler doğumda yanımda kalicak olan kişisancım mancim artarsa hepbirlikte gideriz hastaneye işime gelir de bı duş alsaydim ya
Zaten doguma hazırlanılmıyor anladıgım kadarıyla, bana o kadar uzak geliyor ki. Doktor max 3 haftaya gelir diye tahmin ediyorum dedi, sanki aylar var gibi bir his içimdeAyy doğurmak istiyorum dulcii çünkü zorlaştı herşey artık.psikolojim de pek iyi değil. Bavulu kapattım. Puseti bi bezle falan silip örtüsünü takıcam. 2 haftadır hurma yiyorum. Arada yürüyüş ve squat yapıyorum. Ama çok istikrarlı değil. Adaçayı içiyorum geceleri. Ama ne gelen var ne giden. Sadece arada bel ağrısı ve adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor. Bunlarda yalancı sancıymış. İşte böyle. Sonra bi anda nasıl doğurcam diye korku
Canım ben doktor ve hemşireler için biraz götürücem yanımda. Bazı arkadaslarımız da odaya degil ama cafeye geliriz dediler. Orada bi 30 tane yeter gibi.Kızlar bişey sorcam bebek için yaptırdığın çikolataları hastaneye götürcekmisiniz? Kovid sebebiyle zirayet olmaz diye düşündüm. Koymadım çantayada. Eve gelenlere tutulur diye
Kaynanam da geliyormuş oruçluymus yemk yaparız akşama olur mu dedi girumcemO zaman fırsat bu fırsat de ki siz burdayken ben bı duş alıyım çok daraliyorum banyoda nolur nolmaz de
Her bebisin bi zamanı var işte kuzu yani bakma hurma falan da bence hikaye. Gelecekse geliyor, yoksa ne yapsan da gelmiyor. 42+ ları bekleyenleri duydum ama o kadar bekleyemem ben doktorda beklemez keser alır beniZaten doguma hazırlanılmıyor anladıgım kadarıyla, bana o kadar uzak geliyor ki. Doktor max 3 haftaya gelir diye tahmin ediyorum dedi, sanki aylar var gibi bir his içimdeBen de 38de hurmaya baslıcam. Seninki 40ı dolduracak gibi, şu karın inmesini takip et bakalım.
Canım ben doktor ve hemşireler için biraz götürücem yanımda. Bazı arkadaslarımız da odaya degil ama cafeye geliriz dediler. Orada bi 30 tane yeter gibi.
Yani gercekten ben çaya kizarken yemek varmış bide ne deyim.Kaynanam da geliyormuş oruçluymus yemk yaparız akşama olur mu dedi girumcemvalla dedim o iş sizde bnm ağrım var blki iftarı hastanede açar dedim siz yabanci değilsiniz duşa girmem lazım doğuma gidersem pis olmayayım .eşimin mesaisi bitti onu bekliyirum duşa girmek için .kızım var onu tek bırakıp giremiyorum evde biri yokken duşa .
Aynen ben dayanabilirsem 5 dkda 1 sancı gelene kadar evde geçirmeyi düşünüyorum evim daha rahat diye. Su gelirse bir duş alıp gel dedi doktorum enfeksiyon riski olduğu için hastahaneye gitmeni istiyorlar.Şimdi anladım canım o zaman sancı geldiği zaman sıklaşana kadar hastaneye gitmeye gerek yok evde çeksek daha iyi ama su gelirse hemen gitmemiz lazımCevaplayan herkese teşekkürler
Kız her gün heyecan yaşatıyorsun banaAy ben doguracam galibadünkü ağrılar yine geldi .yatınca çok olmuyor sadece kasilmayla birrlikte oluyor ama otururken veya ayakta resmen iki büklüm kalıyorum .dün kardesim gelmişti banyo yapamamissin bugün de girumcemler gelecekmiş çaya .ay resmen pis pis yağlı sacla dogurcam bu gidişle
Aaa ben bayağı kasılma yaşamışım bugünTabi canım yetisirsin. Ama her su geldiginde de dogum olmuyo o zaman almak zorunda kaliyoruz dedi bana doktorum. Kasılmada hareket edemiyosun bebek bi yerde toplanip orayi kabartiyo bebegim. Karnin sepsert oliyor illa yasamissindir bu haftaya kadar zaten
ben hurmayı iki haftadır yiyorum yanlış mu yaptımZaten doguma hazırlanılmıyor anladıgım kadarıyla, bana o kadar uzak geliyor ki. Doktor max 3 haftaya gelir diye tahmin ediyorum dedi, sanki aylar var gibi bir his içimdeBen de 38de hurmaya baslıcam. Seninki 40ı dolduracak gibi, şu karın inmesini takip et bakalım.
Canım ben doktor ve hemşireler için biraz götürücem yanımda. Bazı arkadaslarımız da odaya degil ama cafeye geliriz dediler. Orada bi 30 tane yeter gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?