2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
3140 gr dogduk cok sukur iyiyiz
Her gun 50 gr’a yakin bir kg artisimiz var 11.gun 3490 gr olmustu.
Biraz sarilik kaldilar gittiler iskence idi resmen. Ameliyat yerim toparlar toparlamaz postaladim cumadan beride esimle yalniziz.
Bencede sevip sevmeme durumu değil yani kalınca zorunlu oluyor anca
Aynen kısmet haklısın.Artik takılıyorum kiloya falan açılma 2 cm ama sancı çıkmıyor
Canım senle satımız aynı bakalım ne zaman gelecek bizimkiler

Canım nstde benim de belim çok agrıyor, rahat edilmiyor yatarken. Sancın yoksa eve gönderirler sanırım. Evde dinlenirsin kısmetse
Bu gece kalicaksin dedi bir iğne daha yapılacakmış ne olur ne olmaz dedi
Cihaz çok hareket ettiği için ekran gitti geldi elimle tutmami istedi senin kız hareketli bir bebek hiç durmaz ne zaman baksam dedi elimle tutunca darlandim resmen eve gidesim geldi ama biliyor musun sıkıldım
Çok sevindim inşallah normal gelir öyle istiyordun sanki kalbine göre versin Allah
Benim 36 başladı 2cm açıklık ama plesenta onde birazcık da olsa dedi sezeryanla olması tıbben daha doğruymuş

Canım senle satımız aynı bakalım ne zaman gelecek bizimkiler

Canım nstde benim de belim çok agrıyor, rahat edilmiyor yatarken. Sancın yoksa eve gönderirler sanırım. Evde dinlenirsin kısmetse
21 Haziran mi seninde bakalım doğum zamanları nasıl olucak.

Üşüyorum dedim ya açlıktan miş serum verdiler yemedim 12 buçukta hastane yemeğini nasıl yedim doydum şimdi sıcak bastı odada

Ayyy maşallah yaaa gorunce nasıl heyecanlandım anlatamam cok yakışmış güzel cimcimeyebende hastane çantama koydum bıle heyecanla beklıyorum guzel gunlerde buyusun ınsallah
Giydirdikce aklıma geliyosun.Bende hastaneden bunla çıkardım tavsanimi
Inşallah hayirla sağlıkla kucagina al sende canım benim.

Sancı yoksa gelmez cnm hmn .blki bnde bile iki cm açıklık vardır .ilk dogumlardan sonra rahim bazen tam kapanmıyor .mesela ikinci doğumunsa doktor 2 cm acikligi hiç onemsemiyor.doktir zaten önlemini alıyor .bnce daha bekler senin ki

İlk doğum benim bu ikinci alttan muayene birincisi cihazla hiç acımadı ama bugün elini bir attı doktorun elini nasıl sıktım anlatamam

Açılma az ama başlamış dedi

Bu arada az önce tuvaletten sonra dün gelen şeffaf ve kremsi karışık yumurta akı kivamindaki akıntıdan yine geldi .bu sefer bı tık daha fazlaydı .ay nolur nişan falan olsun dünkü sancılarım dan da eser yok .çarşamba nst de hiç sancı çıkmazsa miralim çok bozulur

İlk doğum benim bu ikinci alttan muayene birincisi cihazla hiç acımadı ama bugün elini bir attı doktorun elini nasıl sıktım anlatamam
Canım baya ittiriyolar çünkü açıklık var mı diye ellerini .açıklığın çok olsa meselahic hissetmezsin

Niye moralin bozulcak ki ne güzel duruyor zamanında gelicek baksana bana daha 36 ya adım sttim

Dulciana suni sancıyı bende sordum. Eğer açılman olur ama sancın olmassa önce suni sancıyla doğumu başlatmayı denicez dedi. Peki 40 hafta oldum hala açılma yoksa diye sordum. Yine suni alabilirsin ama pek bi etkisi olmaz boşuna sancı çekmeni istemem o aşamada dedi. Sanırım normal doğum sancısından daha kötü bi sancı suni sancı. Tam bilmiyorum ama öyle okudum. Yani açılma varsa ama sancım yoksa suni vercek, ama hiç açılma yoksa sezo ile kescek alcak bebemi artık. Gönlüm normal doğumdan yana, ama hem benim hem bebeğimin sağlığı herşeyden önemli. Bi de ben kader kismete cok inananan bi insanım, bebeğim seçecek kendi nasıl gelmek istiyorsa

Niye moralin bozulcak ki ne güzel duruyor zamanında gelicek baksana bana daha 36 ya adım sttim
Sonu suni sancı gumuscum ilki normal ya bunda da önce bı suni deneriz büyük ihtimal .bnm doktor da gününü geçirmez ki zaten bnde geçmesini istemem .son 10 gün zaten .ben şuan 38+4 um .bnm için erken değil artık .ne kadar kndi agrilarimla gelir o kadar iyi

Ağrı sızı ne derece hissesiyorsun? Sonrasında iğnenin yan etkisi falan oldu mu ? Doğum kolay mıydı yani
Şimdi bu ağrı sızı olayı herkeste değişiyor galiba .bnm tam 4 cm de yapıldı epidural ve yapıldıktan sonra tam bir premsestim bucak gbi kesildi bnm ağrı yani hiç ağrı hissetmedim .sadece kasılma hissettim yani karnım üç dk bir falan taş gbi oluyor sonra gevsiyordu .bu arada bnm planlı normaldi hastane odası da ilk suyum geldi öncesi de ağrı hissediyodum ama doğum sancısı olarak düşünmemiştim .epiduralden sonra suni sancı takviyesi verildi serumla onu da hiç hissetmedim .sabah on birde epiduralin ilk dozu verildi saat iki de kızım doğdu .doğum uzarsa ikinci üçüncü doz yapilabiliyor .mesela kimisi ıkınma da problem yaşamış ben hiç yasamadim .epidural uygulandıktan sonra 3 saat geçmişti blki etkisi azaldığı için ikinmada problem yaşamışimdur .iğne yan etkisi de kişiye özel galiba iyi düşün iyi olsun .bn hiç yan etki yaşamadım .suyum ve direk 2-3 dk da giren sancıyla dogumum başladığı için galiba 4 cm e çok çabuk ulasmistim yarım saat kadar falan sancı çektim sadece yani .ben valla epidurali herkese tavsiye ediyorum .hatta bunda da kesin epidural almayı düşünüyorum bı aksilik olmazsa .

Çok sevindim bu anlattıklarına canım sezeryandan korkuyorum toparlanma süreci uzun diyorlar. Normalin epiduralide bence mükemmel bir şey eğer anlatılanlar gibiyse.
Çok sağol canım rahatlattın iyice

Kız sadece ıkınması var. oluyor mu, geliyor mu filan diyo kadın benim çatım dar olmasa belki böyle doğum isterdim. Doğur kalk yürü, mis gibi.
Ben de izlemeye korktum, o kadar rahat diyosun he, o zaman son kısmı izliyim motivasyon olsun
21 Haziran mi seninde bakalım doğum zamanları nasıl olucak.

Üşüyorum dedim ya açlıktan miş serum verdiler yemedim 12 buçukta hastane yemeğini nasıl yedim doydum şimdi sıcak bastı odada
Canım biraz da sinir bozuklugu olmuştur, ciğer geliştirici iğne, açıklık vs diyince, ilk tecrübeler. Ben dr ne dese stres oluyorum.o da üşüme yapmıştır sana, zahradada 1 gece kalmıştı hastanede, takipte tutmak istiyorlar demek ki açılma artar mı vs, bana nedense seninki daha duracak gibi geldi su gelmedi, açıklık da az, buradaki tecrübelerden.hayırlısı olsun canım.

Kızlar Z zahrada dan haber aldık sonunda. Uraz beyimiz doğmuş maşallah zahrada da urazda iyi. Merak etmeyin o kendine gelinxe hemen yazar
Hadi şükür kavuştu yavrusuna
Z zahrada bizim içinde kokla Uraz beyi
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

Bu gece 2 serum bir ciğer geliştirici daha yapicakmis yarın evime gidicem doğum için 7 yada 8 mart bir hafta öne aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…