2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar belim ağrıyor neden bilmiyorum rahatsız edici sordum yastık koydu hemşire

Kızlar normal doğumumu belden uyuşmalı yapan var mı acaba (prenses) diyolar galiba. Doktorum önerdi ama olan varsa yardımcı olsun

O kadar beni anlattın ki şu an

Hakkınızda hayırlısı olsun canım .biz ne yaparsak yapalim gelecek olan bebek geliyor .gelmeyen de gelmiyor .doktor zaten tüm onlemleri alıyor bu dan sonrası bebise kalmış . Günü de çok küçük değil zaten artık .kiloyu da hiç takma yeterli ciğerleri gelişmiş olsun .doğunca sutunle de büyür

Kızlar normal doğumumu belden uyuşmalı yapan var mı acaba (prenses) diyolar galiba. Doktorum önerdi ama olan varsa yardımcı olsun
Valla canım benim ilk doğumum öyle oldu .hatta burda o kadar çok anlattım ki bı kere daha anlatırsam burdaki arkadaşlar sopayla kovalayabilir beni başlarım epiduraline diye

Yapılan kortisondan.
Allah sağlıkla sihhatle kucağına versin gumuscum

Tahmini doğum tarihin 23ü yazıyr ya ondam dedim. 2cm aktitif doğum değilde devam etmezse 3 4 cm aktif doğum başlangıcı sayılıyrmuş nette okumuştm
Her gittiğimde ultrason kağıdı tahmini doğum tarihi edd olan öyleydi en son 28 mart yazıyordu

Canım son adetin haziran 16 mı?. Günlerimiz aynı bnm 15 haziran ve sata göre bugün 36+6yım G gumus82
Canım senle satımız aynı bakalım ne zaman gelecek bizimkiler
Kızlar belim ağrıyor neden bilmiyorum rahatsız edici sordum yastık koydu hemşire
Canım nstde benim de belim çok agrıyor, rahat edilmiyor yatarken. Sancın yoksa eve gönderirler sanırım. Evde dinlenirsin kısmetse

Canım nstde benim de belim çok agrıyor, rahat edilmiyor yatarken. Sancın yoksa eve gönderirler sanırım. Evde dinlenirsin kısmetse
Bnm ki göbeğimden fışkırcak gibi sırtını teoe yapıyr. Bi aşağı iniyr bi bakmışım yukarı çıkmış.
37 olduk ya en hayırlı afiyetli zamanda istediği zaman gelsin minik kızçem sende normal mi düşünüyrdun cnm?

Evet canım dr gecen hafta suyuna falan baktı sanki 39da gelir gibi düşünüyorum dedi. Bu hafta ne diyecek bakalım, grupta görüyorum. Hersey anlık o kadar değişiyor ki, hakkımızda hayırlısı. Seninki dogum yoluna döndü mü? Normal mi planlıyosun?

İnşllh bi aksilik olmazsa normal ya bnm suyum fazla çok dönüyr en son baş aşapıdaydı doğum pozisyonu bazen yanlamasına duruyr gibi hissediyrm
Cuma günü sadece nst baktı ultrasyona sokmadı. Perşembe tekrar gidcm bakalım

Hayırlısı canım çok şükür kurutulmuşsun darısı bizlere inşallah.
Çok şükür canım kurtulmuşsun darısı bizlere inşallah Aşağı inip inmediği nasıl anlaşılıyor acaba? Benim hareketler tam göğüs altından yan yana 3 parmak altı. Yani yukarıda hissediyorum. Hatta aşağılarda herhangi bir hareket hissetmiyorum.

Kızlar bizde bugün kontrole gittik. Keyfi rahatmış oğlumun gelmeye niyeti yok bugün 38+6 yız. Sancı vs çıkmadı. Herhangi bir açıklıkta yok. Cuma günü tekrar çağırdı. 39+3 olucak. Eğer hala gelmesse en son 9 martta tekrar gidicez. 10 martta da 40+2 oluyor sezo ile alınacak. Eğer kendi gelmesse zorla yani herşeyden önce sağlık önemli olan artık kendi nasıl gelmek isterse gelicek bu arada 3400 gr 53 cm olmuş yavrum. Yani maksimum 10 günümüz var kavuşmak için

Kızlar benmde kontrol vardı 37+5deyiz. Herşey yolunda çok şükür. Ama benim bebiş sığamadığı için poposu göbek deliğinin sağında yukarıda duruyo doktorla asistan görünce gülme krizine girdiler doktor poposuna vuruyo artık doğması lazım dedi valla bende bekliyorum ama dedim. Benim ayaklarımda ödem çok fazla var vücudum ilk defa bu kdar kilo alınca ayaklarım direk şişti azıcık ayakta kalınca davul oluyo. Tansiyonumuda sıkıntılı şekerle ilgili azıcık aç kalsam yada geciktirsem elim ayağım boşalıyo. O ypzden çok geciktirmeden doğar inşallah dedi. 2 gündür sfece bel ağrım var. Şuanda bel ağrım çok fena var mide bulantım ve mide ağrım var geçmiyoda gecede uyuyamadım zaten

Ben de ikinizke aynıyım. Bu haftasonu benim de kontrolüm vardı. Nst ye baktı. Şu an için bi sorun görmedi. Ama ben bir şeyi merak ediyorum artık her hafta nst ye mi gireceğim? Öyle mi oluyor?
Z zahrada ne yaptı acaba kafalar onda kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…