O kadar beni anlattın ki şu anGözün aydın canım Allah sağlıkla, huzurla büyütmeni nasip etsin.Açıkçası normali zorluyorum ama kötü ihtimalleri de kafamdan atamıyorum. Doğum için belirti desen hiç belirti yok. Bebeğim haftalardır baş aşağı. Kızlar yazıyo uyuyamıyoruz falan ben rahat uyuyorum. Her yerde yazıyo sık idrara çıkılıyor diye o da normal. Gece 1 de uyuyup 4 gibi lavaboya gidiyorum sonra da uyanana kadar yok. Ağrı desen yine yok denecek kadar az. Bebeğim hareketli gün içinde. Karnım inmiş mi bilemiyorum yani anlamıyorum ama hareketleri göğüs altında hissediyorum. Aşağılarda değil. Bunlar normal mi onu da bilmiyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım .biz ne yaparsak yapalim gelecek olan bebek geliyor .gelmeyen de gelmiyor .doktor zaten tüm onlemleri alıyor bu dan sonrası bebise kalmış . Günü de çok küçük değil zaten artık .kiloyu da hiç takma yeterli ciğerleri gelişmiş olsun .doğunca sutunle de büyürD doakolik
Kizlar sanci çıkmıyor nts de ama alttan muayene oldum sonunda mecbur öyle canim yandı ki neyse 1 dk allah'tan bitti 2 cm acilma var
Yatış verdi bugün 14 unu beklemez dedi ciğer geliştirici iğne yapıldı doğum öncesi kan alımı yapıldı
Akşam eve gidebilirsin yada kalabilirsiniz belli olmaz şimdi dedi serum takılacak bekliyorum şuan
Valla canım benim ilk doğumum öyle oldu .hatta burda o kadar çok anlattım ki bı kere daha anlatırsam burdaki arkadaşlar sopayla kovalayabilir beni başlarım epiduraline diyeKızlar normal doğumumu belden uyuşmalı yapan var mı acaba (prenses) diyolar galiba. Doktorum önerdi ama olan varsa yardımcı olsun
Yapılan kortisondan.Suyu vs soramadım baktı sonra alttan muayene oldum iğne serum derken yatıyorum doktor geldi birkez tekrar gelince sorucam
Bavulum hazır eşim dün evi temizledi
Doğum katında bebek sesleri yoğun burda
Benim kızım iğne vurulduktan sonra sessiz kaldı baya bı az önce azıcık kimildadi tekrar nts yapılacakmış
Bana ateş basardı üşüyorum nedense birşey yemedim serum veriliyor ondan sanırım
Cidden mi alttan muayene etti 2 cm dedi durur biraz daha dedi
Tahmini doğum tarihin 23ü yazıyr ya ondam dedim. 2cm aktitif doğum değilde devam etmezse 3 4 cm aktif doğum başlangıcı sayılıyrmuş nette okumuştm21 Haziran canım benim
Her gittiğimde ultrason kağıdı tahmini doğum tarihi edd olan öyleydi en son 28 mart yazıyorduTahmini doğum tarihin 23ü yazıyr ya ondam dedim. 2cm aktitif doğum değilde devam etmezse 3 4 cm aktif doğum başlangıcı sayılıyrmuş nette okumuştm
11de sezeyana alınacaktı suan yeni ayılmıştr Bnce. Kendine gelince yazar inşllh
İnşallah herşey yolunda gitmiştir.11de sezeyana alınacaktı suan yeni ayılmıştr Bnce. Kendine gelince yazar inşllh
Canım senle satımız aynı
Canım nstde benim de belim çok agrıyor, rahat edilmiyor yatarken. Sancın yoksa eve gönderirler sanırım. Evde dinlenirsin kısmetseKızlar belim ağrıyor neden bilmiyorum rahatsız edici sordum yastık koydu hemşire
Bnm ki göbeğimden fışkırcak gibi sırtını teoe yapıyr. Bi aşağı iniyr bi bakmışım yukarı çıkmış.Canım senle satımız aynıbakalım ne zaman gelecek bizimkiler
Canım nstde benim de belim çok agrıyor, rahat edilmiyor yatarken. Sancın yoksa eve gönderirler sanırım. Evde dinlenirsin kısmetse
Evet canım dr gecen hafta suyuna falan baktı sanki 39da gelir gibi düşünüyorum dedi. Bu hafta ne diyecek bakalım, grupta görüyorum. Hersey anlık o kadar değişiyor ki, hakkımızda hayırlısı. Seninki dogum yoluna döndü mü? Normal mi planlıyosun?Bnm ki göbeğimden fışkırcak gibi sırtını teoe yapıyr. Bi aşağı iniyr bi bakmışım yukarı çıkmış.
37 olduk ya en hayırlı afiyetli zamanda istediği zaman gelsin minik kızçemsende normal mi düşünüyrdun cnm?
İnşllh bi aksilik olmazsa normal ya bnm suyum fazla çok dönüyr en son baş aşapıdaydı doğum pozisyonu bazen yanlamasına duruyr gibi hissediyrmEvet canım dr gecen hafta suyuna falan baktı sanki 39da gelir gibi düşünüyorum dedi. Bu hafta ne diyecek bakalım, grupta görüyorum. Hersey anlık o kadar değişiyor ki, hakkımızda hayırlısı. Seninki dogum yoluna döndü mü? Normal mi planlıyosun?
Çok şükür canım kurtulmuşsun darısı bizlere inşallahArkadasim 40 hafta bekledi cocuk inmedi asagiya, benimde gogsumun altindaydi bebe hic inmediydi. Dedigim gibi suyum 3,5 olunca doktorum cok endiselendi. Ameliyattan 1 gun oncede sarimtrak bir akintim oldu, sanirim su azalinca enfeksiyon olabiliyormus onun akintisi
Hic pisman olmadim acikcasi o gun oldu diye hamileligim cok zor geciyordu cunku Yeni yeni rahatlamaya basladim
Allah kimseyi elden ayaktan dusurmesin cidden benim icin 36 yillik hayatimin en zor zamanlariydi hamilelik
Ben de ikinizke aynıyım. Bu haftasonu benim de kontrolüm vardı. Nst ye baktı. Şu an için bi sorun görmedi. Ama ben bir şeyi merak ediyorum artık her hafta nst ye mi gireceğim? Öyle mi oluyor?Canım senle satımız aynıbakalım ne zaman gelecek bizimkiler
Canım nstde benim de belim çok agrıyor, rahat edilmiyor yatarken. Sancın yoksa eve gönderirler sanırım. Evde dinlenirsin kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?