Amin inşallah canım. Bakalım artk haftaya karar verip gitmem lazım artık. Teşekkür ederim bu aradaNeval Yaman hakkında baya iyi şeyler duydum eğer olsaydı doğumu onda yapacaktım ama bildiğim kadarıyla 2 ay yok. Bu arada devlet hastanesinde de Narin Yar Elmastaş çok iyi bir doktor. Kararsız kaldığın durumlarda ona da görünebilirsin canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız
Canım sana vajinal ilacı tavsiye ederim .yazmıştım buraya bnm hiç acilmam yoktu suni versek bı işe yaramaz dedi .vajinal ilaç vermişlerdi propess mi ne adı . Bı doktiruna sor istersen tampon gbi bişey yerleştirdiler ipi vardı dışarıya doğru sarkan . O uygulandıktan 1.5 saat sonra suyum gelmişti bnm sancıyla birlikte@Dulciana suni sancıyı bende sordum. Eğer açılman olur ama sancın olmassa önce suni sancıyla doğumu başlatmayı denicez dedi. Peki 40 hafta oldum hala açılma yoksa diye sordum. Yine suni alabilirsin ama pek bi etkisi olmaz boşuna sancı çekmeni istemem o aşamada dedi. Sanırım normal doğum sancısından daha kötü bi sancı suni sancı. Tam bilmiyorum ama öyle okudum. Yani açılma varsa ama sancım yoksa suni vercek, ama hiç açılma yoksa sezo ile kescek alcak bebemi artık. Gönlüm normal doğumdan yana, ama hem benim hem bebeğimin sağlığı herşeyden önemli. Bi de ben kader kismete cok inananan bi insanım, bebeğim seçecek kendi nasıl gelmek istiyorsa
Hayırlısı neyse o olsun canım normal ya da sezeryan sonuçta doğum ikisininde zorlukları var . Ne demek aklına bişey takılırsa sorarsınÇok sevindim bu anlattıklarına canım sezeryandan korkuyorum toparlanma süreci uzun diyorlar. Normalin epiduralide bence mükemmel bir şey eğer anlatılanlar gibiyse.
Çok sağol canım rahatlattın iyice
Kuzum ekran görüntüsü aldım hemen cuma günü kontrolüm var sorayım mutlaka. TeşekkürlerCanım sana vajinal ilacı tavsiye ederim .yazmıştım buraya bnm hiç acilmam yoktu suni versek bı işe yaramaz dedi .vajinal ilaç vermişlerdi propess mi ne adı . Bı doktiruna sor istersen tampon gbi bişey yerleştirdiler ipi vardı dışarıya doğru sarkan . O uygulandıktan 1.5 saat sonra suyum gelmişti bnm sancıyla birlikte
Amın ınsallah canım tavsancıkları saglıkla buyutelım inşallahGiydirdikce aklıma geliyosun.Bende hastaneden bunla çıkardım tavsanimi
Inşallah hayirla sağlıkla kucagina al sende canım benim.
Merhaba canım evet yarın doğumum tavsiyelerinizi önerilerinizi alırım lokal anestesi korku ve heyecan bi aradasessiz forumdaşlarımız ne alemdee kızlar arada ses ediiin gün falan var mı aranızdaa
nişanı gelen olur sancısı gelen olur aksiyon verin bizee
@Ozolii @ndeniz38 @Oyoy @espixie @Justjustice @Felicitafuturemom @Alevce7 @Glsahomer @Smgrsn @sterlicya @chery pie @AponjjMy child (1 mart doğum tarihi almışsın galibaa)
B Birhamisss @melike222 @vogozo @oznurozlem @Musmutluysamnapimmm U Umtgzldr
Oh maşallah canım sizeCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
2880 gram 50 cm doğdu 38+1 deyizz
İlk yürümemi yaptım bu aradaa
Hayırlı olsun bebişin Allahım analı babayı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallahCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
Gözün Aydın canım Z zahrada . Sağlıkla bizde kucağımıza alırız inşallahCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
Hayırlı olsun canım kurtuldun en kısa sürede toparlanır evinize kavuşursunuz inşallah darısı bekleyenlerin başına vakti zamanı gelince tabi :)Canım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
Canım gözünaydın.Cok şükür kucağına aldın.Agrilar da yavaş yavaş geçer zaten.Ikinizde iyi olun daCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
Allah anali babali buyutsun canim, cok sukur kavustun oglusunaCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
Benim doktor bunlari verdi, ayrica hergun rezene iciyorum. Tahin helvasi, hurma zaten yiyorum tatli severim.Birde doğum yapmış olanlar süt arttırıcı damla kullananlar varmı?
Sağlıkla buyut ınsallah canım ıkınızınde ıyı olmasına sevındmCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
Maşallah canım benim gözün aydınCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
Hayırlı uğurlu olsun rabbim ömrünüzü uzun ve bereketli kılsınCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
Yaaa canımm gözün aydınn Allah analı babalı büyütsün inşallahCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?