Benım de satım 18 hazıranCanım senle satımız aynıbakalım ne zaman gelecek bizimkiler
Canım nstde benim de belim çok agrıyor, rahat edilmiyor yatarken. Sancın yoksa eve gönderirler sanırım. Evde dinlenirsin kısmetse
Evet canım son haftalarda artık hep nst istiyor doktorlar ondan sonra muayeneye alıyoalr sancı varmı yokmu görmek için
Canim ben 35+0 dan beri pazartesi cuma gunleri hem nst hem ultrasona giriyorum haftada 2 kez. Her doktorun takip şekli farkli
Bende aynı durumdayım valla yarın tam 40 haftalık oluyoruz be doktor da bekleme taraftarı değil napıcağımı bilmiyorumO kadar beni anlattın ki şu an
aaa hiç denk gelmedimValla canım benim ilk doğumum öyle oldu .hatta burda o kadar çok anlattım ki bı kere daha anlatırsam burdaki arkadaşlar sopayla kovalayabilir beni başlarım epiduraline diye
Bende aynı salı cuma gıdıyorum haftada 2 kez 35 den berıCanim ben 35+0 dan beri pazartesi cuma gunleri hem nst hem ultrasona giriyorum haftada 2 kez. Her doktorun takip şekli farkli
Canim iyisin insallahayy kızlar yarın Uriş Mete el elee
@Cicekciteyze ile fırtlatıcaz inşallahhhh o normal ben sezooo
elime telefonu alır almaz yazarım mutlaka durumlarııı anlatırım deneyimii
şans dileyin bizee
Ben de hiç anlamıyorum çocugun neresi neredeHayırlısı canım çok şükür kurutulmuşsun darısı bizlere inşallah.
Çok şükür canım kurtulmuşsun darısı bizlere inşallahAşağı inip inmediği nasıl anlaşılıyor acaba? Benim hareketler tam göğüs altından yan yana 3 parmak altı. Yani yukarıda hissediyorum. Hatta aşağılarda herhangi bir hareket hissetmiyorum.
Ay canım maşallah. Kendi gelmezse artık sezeryana dönüyor he, bana da 40dan sonraya bırakmam dedi. Ben acaba normal dogumu suni sancı vs baslatabiliyor mu dedim. Saglıkla, hayırlısıyla gelsinKızlar bizde bugün kontrole gittik. Keyfi rahatmış oğlumun gelmeye niyeti yok bugün 38+6 yız. Sancı vs çıkmadı. Herhangi bir açıklıkta yok. Cuma günü tekrar çağırdı. 39+3 olucak. Eğer hala gelmesse en son 9 martta tekrar gidicez. 10 martta da 40+2 oluyor sezo ile alınacak. Eğer kendi gelmesse zorla yaniherşeyden önce sağlık önemli olan artık kendi nasıl gelmek isterse gelicek bu arada 3400 gr 53 cm olmuş yavrum. Yani maksimum 10 günümüz var kavuşmak için
Benim hem ultrasoon hem nst bakıyor canım her hafta cagırıyor artık. Şöyle ki bizde hareket yavaslığı var, ultrasonda aktif hareket görmeyince nstye mecbur alıyor canım. Nstye o yüzden hep stresli girdim, hiç keyfine varamadım. Şöyle uzanıp rahat rahat kalp atışını dinlerim umarım bu hafta hareketi yerinde olur.
Ay bizi haberdar et, heyecandayız. Dualarımız çiçekçiteyze ve zahradayla. Ondan haber de alırsan yaz canım, gruptaysa.
Ay ben youtubeda izledim geçenlerde Bi kadını. Denk geldi öyle, açtım. Kasılmaları ve açılması olunca epidurAli yaptılar. sonra normal doğum yaptı, surat ifadesinden gördüğüm sadece regl ağrısından biraz daha şiddetli sanırım.Kızlar normal doğumumu belden uyuşmalı yapan var mı acaba (prenses) diyolar galiba. Doktorum önerdi ama olan varsa yardımcı olsun
Benim izlediğim şuyduaaa hiç denk gelmedimson kez bana anlat haydi ben onlardan korurum seni korkma
Hayatta izleyemem o tarz şeylerii.Ay ben youtubeda izledim geçenlerde Bi kadını. Denk geldi öyle, açtım. Kasılmaları ve açılması olunca epidurAli yaptılar. sonra normal doğum yaptı, surat ifadesinden gördüğüm sadece regl ağrısından biraz daha şiddetli sanırım.
Ayyy maşallah yaaa gorunce nasıl heyecanlandım anlatamam cok yakışmış güzel cimcimeye
Hadi bakalım canım her an herşey olabiliyor artık .inşallah istediğin gbi rahat bı doğum olur normal veya sezeryan .Kızlar bizde bugün kontrole gittik. Keyfi rahatmış oğlumun gelmeye niyeti yok bugün 38+6 yız. Sancı vs çıkmadı. Herhangi bir açıklıkta yok. Cuma günü tekrar çağırdı. 39+3 olucak. Eğer hala gelmesse en son 9 martta tekrar gidicez. 10 martta da 40+2 oluyor sezo ile alınacak. Eğer kendi gelmesse zorla yaniherşeyden önce sağlık önemli olan artık kendi nasıl gelmek isterse gelicek bu arada 3400 gr 53 cm olmuş yavrum. Yani maksimum 10 günümüz var kavuşmak için
Kız sadece ıkınması var.Hayatta izleyemem o tarz şeylerii.
Doktorumda yasakladı zaten4 cm açıklıkla başlatıyolarmış zaten nasıl çıkıyorsa oradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?