2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet canım son haftalarda artık hep nst istiyor doktorlar ondan sonra muayeneye alıyoalr sancı varmı yokmu görmek için

Canim ben 35+0 dan beri pazartesi cuma gunleri hem nst hem ultrasona giriyorum haftada 2 kez. Her doktorun takip şekli farkli

Eski drum Ultrasyona sokuyrdu bu sefer ki sadece nst baktı.
Zahrada instadan yzdm görmedi

Ben de hiç anlamıyorum çocugun neresi nerede anlayamadan dogurucaz herhalde
Ay canım maşallah. Kendi gelmezse artık sezeryana dönüyor he, bana da 40dan sonraya bırakmam dedi. Ben acaba normal dogumu suni sancı vs baslatabiliyor mu dedim. Saglıkla, hayırlısıyla gelsin
Benim hem ultrasoon hem nst bakıyor canım her hafta cagırıyor artık. Şöyle ki bizde hareket yavaslığı var, ultrasonda aktif hareket görmeyince nstye mecbur alıyor canım. Nstye o yüzden hep stresli girdim, hiç keyfine varamadım. Şöyle uzanıp rahat rahat kalp atışını dinlerim umarım bu hafta hareketi yerinde olur.
Kızlar Z zahrada yı biraz geç almışlar doğuma. Henüz bizde başka haber almadık. Haber alınca yazarım merak etmeyin
Ay bizi haberdar et, heyecandayız. Dualarımız çiçekçiteyze ve zahradayla. Ondan haber de alırsan yaz canım, gruptaysa.

Kızlar normal doğumumu belden uyuşmalı yapan var mı acaba (prenses) diyolar galiba. Doktorum önerdi ama olan varsa yardımcı olsun
Ay ben youtubeda izledim geçenlerde Bi kadını. Denk geldi öyle, açtım. Kasılmaları ve açılması olunca epidurAli yaptılar. sonra normal doğum yaptı, surat ifadesinden gördüğüm sadece regl ağrısından biraz daha şiddetli sanırım.

Ben de doğurmadım. Bilmem yazdım mı buraya. Herkes sorunCa bi yerlere yazdım 35+3’te. 3095 kilosu, 51.1 boyu. Nst’de sancılarım çıktı ama büyük sancılar değil. Doğum sancısı değil dedi doktor. Akşamki sancılar için de bi şey demedi. Olabilir bazen, yormuşsun kendini filan dedi. 21 marta gün verdi doğum için, bir sonraki kontrol de 9 Mart kısmetse. 2 kez nstye girdim bugün, ikisinde de minik sancılar çıktı. Doğum öncesi tahliller yapıldı, anestezi doktoru ile görüşüldü filan. Epidural olacak. Ben ısrarla genel istedim ams doktor kabul etmedi.

Hayatta izleyemem o tarz şeylerii.
Doktorumda yasakladı zaten 4 cm açıklıkla başlatıyolarmış zaten nasıl çıkıyorsa oradan

Kızlar nasılsınız?Hep aklimdasiniz ama doğumdan sonra öyle bi koşturma ile geçiyor ki günler.Bazen oturacak zaman bulamıyorum.

Hadi bakalım canım her an herşey olabiliyor artık .inşallah istediğin gbi rahat bı doğum olur normal veya sezeryan .

Hayatta izleyemem o tarz şeylerii.
Doktorumda yasakladı zaten 4 cm açıklıkla başlatıyolarmış zaten nasıl çıkıyorsa oradan
Kız sadece ıkınması var. oluyor mu, geliyor mu filan diyo kadın benim çatım dar olmasa belki böyle doğum isterdim. Doğur kalk yürü, mis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…