Ay ben bi yazı okudum kimyon çok etkiliymiş süt arttırmada 1 çay kaşığı şeker ve kimyonu sütle karıştırıp iç gece yatmadan önce . İlaçlrdansa önce bitkisel kullanın benceBirde doğum yapmış olanlar süt arttırıcı damla kullananlar varmı?
Doktorunuzn cerrahısı ıyıyse hemen ıyılesırsnz bazı sezaryenler normalden bıle hızlı toparlanıyor saglıkla gelsın ınsallah dogumdan sonra bol bol yurursunuz hızla toparlanırsnz ınsallahMerhabalar herkese. Allah nasip ederse çarşamba sezaryen olacağım. İlk doğum 5 yıl önce normal dogumdu. Çok kolaydı. Şimdi kendimi çok güçsüz hissettiğim ve doktorumun da riskli dedigi için bu kararı aldım. Sezaryen sonrası iyileşme süreci beni çok düşündürüyor. İyileşmenin çabuk olması için tavsiyeleriniz var mı?
Ilaç falan kullanmak benimde icime sinmiyor.Suan bitkisel daha doğal alternatifleri araştırıyorum.Ay ben bi yazı okudum kimyon çok etkiliymiş süt arttırmada 1 çay kaşığı şeker ve kimyonu sütle karıştırıp iç gece yatmadan önce . İlaçlrdansa önce bitkisel kullanın bence
Ilkinde de 2.de de sezeryan oldum.Bunda kg az aldım ve nerdeyse hiç yatmadim doğumdan sonra.Daha çabuk toparlandım çok şükür.Surekli yurudum hastanede de.Merhabalar herkese. Allah nasip ederse çarşamba sezaryen olacağım. İlk doğum 5 yıl önce normal dogumdu. Çok kolaydı. Şimdi kendimi çok güçsüz hissettiğim ve doktorumun da riskli dedigi için bu kararı aldım. Sezaryen sonrası iyileşme süreci beni çok düşündürüyor. İyileşmenin çabuk olması için tavsiyeleriniz var mı?
Gözünüz aydin olsun canimm allah analı babalı büyütsünCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
2880 gram 50 cm doğdu 38+1 deyizz
İlk yürümemi yaptım bu aradaa
Kızlar sabah doğuma gircem tüy dökücü krem kullansam bı zararı olur mu ki
Yok canm sezeryan olcak ben kullanmym en iyisiNormal doğumsa önermem. Doğumdan çok kısa bir süre önce(misal 1 gün veya saatler kala) jilet dahi önermiyorlar cildin çok hassas ve tahrişe çok yatkın olduğu için. Ayrıca tüy dökücü krem oldukça zararlı maddeler içeriyor bebeğe zararı olabilir. Yine de sen bilirsin.
Ben de sabah yazmıştım nişan gelmeye başladı diye dün geceden beri 10 dakikada 1 sancım oluyor. Oglen 3-4 saat baya azaldı şimdi yine 10dakikda bir 50 saniye sürüyor. Belirti yok diyordum anam ağladı bugünBu arada az önce tuvaletten sonra dün gelen şeffaf ve kremsi karışık yumurta akı kivamindaki akıntıdan yine geldi .bu sefer bı tık daha fazlaydı .ay nolur nişan falan olsundünkü sancılarım dan da eser yok .çarşamba nst de hiç sancı çıkmazsa miralim çok bozulur
Canım kuzum çok sevindim ikinizin de sağlıklı olmasına. Sağlıklı hayırlı ömrü olsun uriş beyinCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
Ay bnm sancılar sana gelmiş deseneBen de sabah yazmıştım nişan gelmeye başladı diye dün geceden beri 10 dakikada 1 sancım oluyor. Oglen 3-4 saat baya azaldı şimdi yine 10dakikda bir 50 saniye sürüyor. Belirti yok diyordum anam ağladı bugün
Canım kuzum çok sevindim ikinizin de sağlıklı olmasına. Sağlıklı hayırlı ömrü olsun uriş beyin
Hayırlı olsun cnm Allah bağışlasın sanada çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlarsınCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
MaşallahCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
Ya vallaha az geri alsan da gece uyusamAy bnm sancılar sana gelmiş desenebnde bugun tık yok sapa sağlamim hadi bakayım devamı gelir inşallah ya .bnmki gbi sancı kesilince insanın morali bozuluyor
Ya vallaha az geri alsan da gece uyusamebecimle de konuştum devam ederse sabaha hastahaneye gideceğim. Şimdi parol aldım uyutur belki
Dört gözle bekliyoruz fotoğrafınızıCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
Humana nın emziren anne için toz çayı var ondan kullanmıştım ben ilkindeBirde doğum yapmış olanlar süt arttırıcı damla kullananlar varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?