2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Birde doğum yapmış olanlar süt arttırıcı damla kullananlar varmı?
Ay ben bi yazı okudum kimyon çok etkiliymiş süt arttırmada 1 çay kaşığı şeker ve kimyonu sütle karıştırıp iç gece yatmadan önce . İlaçlrdansa önce bitkisel kullanın bence

Merhabalar herkese. Allah nasip ederse çarşamba sezaryen olacağım. İlk doğum 5 yıl önce normal dogumdu. Çok kolaydı. Şimdi kendimi çok güçsüz hissettiğim ve doktorumun da riskli dedigi için bu kararı aldım. Sezaryen sonrası iyileşme süreci beni çok düşündürüyor. İyileşmenin çabuk olması için tavsiyeleriniz var mı?

Doktorunuzn cerrahısı ıyıyse hemen ıyılesırsnz bazı sezaryenler normalden bıle hızlı toparlanıyor saglıkla gelsın ınsallah dogumdan sonra bol bol yurursunuz hızla toparlanırsnz ınsallah

Ay ben bi yazı okudum kimyon çok etkiliymiş süt arttırmada 1 çay kaşığı şeker ve kimyonu sütle karıştırıp iç gece yatmadan önce . İlaçlrdansa önce bitkisel kullanın bence
Ilaç falan kullanmak benimde icime sinmiyor.Suan bitkisel daha doğal alternatifleri araştırıyorum.

Ilkinde de 2.de de sezeryan oldum.Bunda kg az aldım ve nerdeyse hiç yatmadim doğumdan sonra.Daha çabuk toparlandım çok şükür.Surekli yurudum hastanede de.
Kuzenim normal dogum yapti ve dikislerden oturamadi bile günlerce.Aslinda herşey dr.da bitiyor sanki.Insallah hemen toparlarsın sende.Onemli olan ikinizde sağlıklı olun da gerisi önemli değil.

Gözünüz aydin olsun canimm allah analı babalı büyütsün maşallah ikinize de

Kızlar sabah doğuma gircem tüy dökücü krem kullansam bı zararı olur mu ki

Normal doğumsa önermem. Doğumdan çok kısa bir süre önce(misal 1 gün veya saatler kala) jilet dahi önermiyorlar cildin çok hassas ve tahrişe çok yatkın olduğu için. Ayrıca tüy dökücü krem oldukça zararlı maddeler içeriyor bebeğe zararı olabilir. Yine de sen bilirsin.

Yok canm sezeryan olcak ben kullanmym en iyisi

Ben de sabah yazmıştım nişan gelmeye başladı diye dün geceden beri 10 dakikada 1 sancım oluyor. Oglen 3-4 saat baya azaldı şimdi yine 10dakikda bir 50 saniye sürüyor. Belirti yok diyordum anam ağladı bugün
Canım kuzum çok sevindim ikinizin de sağlıklı olmasına. Sağlıklı hayırlı ömrü olsun uriş beyin

Ay bnm sancılar sana gelmiş desene bnde bugun tık yok sapa sağlamim hadi bakayım devamı gelir inşallah ya .bnmki gbi sancı kesilince insanın morali bozuluyor

Hayırlı olsun cnm Allah bağışlasın sanada çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlarsın

Maşallah kilosu gayet iyi boyunda iyi..38+1 de sezeryanla ideal zaman
Benim yarın son olarak soyliycek 37+1 oluyorum haftaya pazartesi olursa.. bütün deneyimi ve resim bekleriz

Ay bnm sancılar sana gelmiş desene bnde bugun tık yok sapa sağlamim hadi bakayım devamı gelir inşallah ya .bnmki gbi sancı kesilince insanın morali bozuluyor
Ya vallaha az geri alsan da gece uyusam ebecimle de konuştum devam ederse sabaha hastahaneye gideceğim. Şimdi parol aldım uyutur belki

Ya vallaha az geri alsan da gece uyusam ebecimle de konuştum devam ederse sabaha hastahaneye gideceğim. Şimdi parol aldım uyutur belki
Bnde sabah altı bucuga kadar uyuyamadım .tam ağrım bı ara geçti bu sefer uykum kaçtı .ağrı iyidir iyi . Bak ağrıların bı geri kaçsın nasıl uzuluyosun bu sefer .o kadar sanciyi boşuna mı çektim diyosun .keşke bnmde devam etseydi bugün

Kanama artik pembe geliyor bir damla gibi wc gidislerimde alttan muayene oldum açılma 2cm
Doktor 14 mart olan tarihî 7 mart olabilir dedi kesin olmamakla birlikte 37+1 olucak o gün çok erken mi bilmiyorum doktoruma sorucam yarın ama Allah razı olsun yanında asistanı varken eğildi botlarını cikaramadigimi görünce kendi çıkardı asistanına demedi kendi yaptı şaşırdım şükür ediyorum

Birde ayağa kalkınca otururken çok zorlanıyorum böyle olan var mı
Tek rahat ettiğim sola yatmak

Dört gözle bekliyoruz fotoğrafınızı
Bol sütlü günleriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…