- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Bilmiyorum ki canım hiç tehlikeli diye bişey duymadım ben ne yönden tehlike acaba düşebiliriz diye miYok canım sağda 2 aydır hiç yer değiştirmesi ama soluma yatınca sancılı adet ağrılı oluyo hemen çok duramıyorum sağa dönüyorum sağa dönğncede kasılıyo hemen zatenama adet ağrılı sancım hemen olmuyo tabi bu 3 4 güne kadar artık uyuyamıyorum kasılmadan sncıdn ağrıdan dönerken bağıra bğıra yön değiştiriyorum.
Ayakta duş almak tehlikeli diye biliyorum ama ayakta duş alıyomusunuzz
Benimde yarın 9da randevum var ve bende çatı muayenesi yapar diye bekliyorum hadi hayırlısı
Ya bişey dicem benim 2 gün önce akıntım geldi kıvamı normale göre köyü sarıydı. Dün bişey yoktu. Bugün yine geldi. Kasılma da var belim ve vajinaya vuran ağrı var ama çatı ağrısı da olabilir. Akıntı mi geldi nişan mi geldi bişey anlamadım ben bu iştenKızlar benim kremsi akintim doğumun olduğu gün çok fazlaydı.Ve ardına açık kahverengi akıntı geldi.Sonra kanama.Yani nisan illaki pembe olmuyormuş.
Evet evet yön degistirmek tam bı işkence .iç organların ağrıyor resmen değiştirirken . Ben hep ayakta duş alıyorum.sende randevuda çıkınca yaz bakalım son durumların neymi
Normalde hep oturarak yikandim ayakta rahat edemedim hamileliğin başından beri ama sezeryanla olunca uzun süre ayakta kalmadan ayakta duş iyi diyorlar
Benim Perşembe sarı cuma pembe cumartesi daha pembe sonra kırmızı oldu bugün sabah ishal hasta edeyim alttan muayene 2 cm acilma var herkesin aynı olmaz doktora gidin beklemeden önemliYa bişey dicem benim 2 gün önce akıntım geldi kıvamı normale göre köyü sarıydı. Dün bişey yoktu. Bugün yine geldi. Kasılma da var belim ve vajinaya vuran ağrı var ama çatı ağrısı da olabilir. Akıntı mi geldi nişan mi geldi bişey anlamadım ben bu işten
Aynı şeyleri yaşıyoruz ama bende hiçbir şey anlamadım. Yarın doktora gideceğim. Bakalım ne çıkacak ne olacakYa bişey dicem benim 2 gün önce akıntım geldi kıvamı normale göre köyü sarıydı. Dün bişey yoktu. Bugün yine geldi. Kasılma da var belim ve vajinaya vuran ağrı var ama çatı ağrısı da olabilir. Akıntı mi geldi nişan mi geldi bişey anlamadım ben bu işten
Ben de hiç doymuyorum.yemek sonrası elim ayagım titredi bugün, bir tur daha yedim. Hele geç kahvaltı yaparsam dengem iyice bozuluyor. Az az, sık sık yemeli herhalde.Kizlar 37.2 deyim cok acikiyorum boyle olan var mi
07 mart sezaryen günüm olucak
Benmecburen kullanıyorum canımKızlar araç kullananız var mı hala yoksa bu çılgınlığı bir tek ben mi yapıyorum.
Aynen oyle gercektenBnde sabah altı bucuga kadar uyuyamadım .tam ağrım bı ara geçti bu sefer uykum kaçtı .ağrı iyidir iyi . Bak ağrıların bı geri kaçsın nasıl uzuluyosun bu sefer .o kadar sanciyi boşuna mı çektim diyosun .keşke bnmde devam etseydi bugün
Kizimda annem yanimdaydi 2,5 ay kaldi yaza denk gelmisti ama ben sezaryenle 10 gunde falan toparlamistim simdi bu dogumumda da annemi istedim sadece kayinvalidem gelicekti rahat edemezdim.Kızlar özellikle 2.yada 3. Doğumu olanlar kaç gün yanınızda birileri oldu.?
Hayırli olsun saglikli doğumların olsunYaa bende dogum icin tarih aldim cuma gunu 4 mart fakat ben sanirim stres yaptim su anuyuyamiyorum.
Benim ilk dogumumda sütüm olmadi simdi elektrikli gogus pompasi aldim birde humananin still tea cayini aldim cuma dogumum var simdiden baslasam mi acaba icmeye goguslerim bombosHumana nın emziren anne için toz çayı var ondan kullanmıştım ben ilkinde
Yine aldım eve
Ben doğumdan sonra başlamıştım içmeye yine öyle yapacağımBenim ilk dogumumda sütüm olmadi simdi elektrikli gogus pompasi aldim birde humananin still tea cayini aldim cuma dogumum var simdiden baslasam mi acaba icmeye goguslerim bombosbirde sut insin diye ne yapmam gerekiyor acaba
Normalde pazartesiye vericekti 7sine fakat bugun kontrolde hic hareket etmiyordu gecesinden hareketsizdi yatis yapicakti istemedim evde hareketlerini takip ederim dedim eger boyle devam ederse acilden hemen gel dedi, bir anda hareketlerinin azalmasi iyi degil eger hareketleri duzelirse cuma gunu gel alicam dedi. Bebiste aksam 21:00 dan sonra maç yapmaya basladiHayırli olsun saglikli doğumların olsunneden o kadar erken verdi tarihi?
İnsallah canim kizim cekemiyordu gogus ucumda cok kucuk o yuzden birde silikon gogus ucu aldim ne olur ne olmaz diye umarim kullanmam gerekmeden emebilir ve sutumuz bol bol olurBen doğumdan sonra başlamıştım içmeye yine öyle yapacağım
Doğum sezeryen olunca sütlerin inmesi birkaç günü bulabiliyor demişti doktor
Bebeği sık sık iki memeden de emzirmek gerekiyor
İnş doğumla beraber sütler de iner diyelim
Benim kız da aynıydı emme sıkıntısı vardıİnsallah canim kizim cekemiyordu gogus ucumda cok kucuk o yuzden birde silikon gogus ucu aldim ne olur ne olmaz diye umarim kullanmam gerekmeden emebilir ve sutumuz bol bol olur
AminnnnBenim kız da aynıydı emme sıkıntısı vardı
Sağma makinesi o durumlarda iş görüyordu
İnş gelecek bebişler süte aç gelir güzel emer ve bol bol sütümüz olur amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?