2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bilmiyorum ki canım hiç tehlikeli diye bişey duymadım ben ne yönden tehlike acaba düşebiliriz diye mi

Kızlar benim kremsi akintim doğumun olduğu gün çok fazlaydı.Ve ardına açık kahverengi akıntı geldi.Sonra kanama.Yani nisan illaki pembe olmuyormuş.
Ya bişey dicem benim 2 gün önce akıntım geldi kıvamı normale göre köyü sarıydı. Dün bişey yoktu. Bugün yine geldi. Kasılma da var belim ve vajinaya vuran ağrı var ama çatı ağrısı da olabilir. Akıntı mi geldi nişan mi geldi bişey anlamadım ben bu işten

Ben hiç sagima yatamadım resmen acıyor sanciyor birşey kopacak sanki öyle hisler hep sola yatıyorum sırt üstü çok çok az neden saga dönünce öyle oluyor bilmiyorum

Benim Perşembe sarı cuma pembe cumartesi daha pembe sonra kırmızı oldu bugün sabah ishal hasta edeyim alttan muayene 2 cm acilma var herkesin aynı olmaz doktora gidin beklemeden önemli

Aynı şeyleri yaşıyoruz ama bende hiçbir şey anlamadım. Yarın doktora gideceğim. Bakalım ne çıkacak ne olacak

Aynen oyle gercekten sancim olunca uyumak istiyorum. Sonra kalkiyorum gecmis , e hani doguracaktim ben diyorum . Sabah gelse hizlanmasi icin birseyler yaparim ama hep uykumda geliyor sanki

Kızlar özellikle 2.yada 3. Doğumu olanlar kaç gün yanınızda birileri oldu.?
Kizimda annem yanimdaydi 2,5 ay kaldi yaza denk gelmisti ama ben sezaryenle 10 gunde falan toparlamistim simdi bu dogumumda da annemi istedim sadece kayinvalidem gelicekti rahat edemezdim.

Z zahrada doğumun hayirli olsun canim bol bol sütün olsun yarasın urişkoya saglıklı uzun ömürleri olsun biz de doğum tarihimizi aldik 12 Mart da doğum olacak nasipse darısı hepimizin basinaa
Yaa bende dogum icin tarih aldim cuma gunu 4 mart fakat ben sanirim stres yaptim su an uyuyamiyorum.

Humana nın emziren anne için toz çayı var ondan kullanmıştım ben ilkinde
Yine aldım eve
Benim ilk dogumumda sütüm olmadi simdi elektrikli gogus pompasi aldim birde humananin still tea cayini aldim cuma dogumum var simdiden baslasam mi acaba icmeye goguslerim bombos birde sut insin diye ne yapmam gerekiyor acaba

Benim ilk dogumumda sütüm olmadi simdi elektrikli gogus pompasi aldim birde humananin still tea cayini aldim cuma dogumum var simdiden baslasam mi acaba icmeye goguslerim bombos birde sut insin diye ne yapmam gerekiyor acaba
Ben doğumdan sonra başlamıştım içmeye yine öyle yapacağım
Doğum sezeryen olunca sütlerin inmesi birkaç günü bulabiliyor demişti doktor
Bebeği sık sık iki memeden de emzirmek gerekiyor
İnş doğumla beraber sütler de iner diyelim

Hayırli olsun saglikli doğumların olsun neden o kadar erken verdi tarihi?
Normalde pazartesiye vericekti 7sine fakat bugun kontrolde hic hareket etmiyordu gecesinden hareketsizdi yatis yapicakti istemedim evde hareketlerini takip ederim dedim eger boyle devam ederse acilden hemen gel dedi, bir anda hareketlerinin azalmasi iyi degil eger hareketleri duzelirse cuma gunu gel alicam dedi. Bebiste aksam 21:00 dan sonra maç yapmaya basladi cuma SAT a göre 38+0 oluyor. Hareketler duzelince cuma icin benimde icim cok rahat degil o yuzden.

İnsallah canim kizim cekemiyordu gogus ucumda cok kucuk o yuzden birde silikon gogus ucu aldim ne olur ne olmaz diye umarim kullanmam gerekmeden emebilir ve sutumuz bol bol olur

İnsallah canim kizim cekemiyordu gogus ucumda cok kucuk o yuzden birde silikon gogus ucu aldim ne olur ne olmaz diye umarim kullanmam gerekmeden emebilir ve sutumuz bol bol olur
Benim kız da aynıydı emme sıkıntısı vardı
Sağma makinesi o durumlarda iş görüyordu
İnş gelecek bebişler süte aç gelir güzel emer ve bol bol sütümüz olur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…