2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İki uygulamada da SAT ayni tarih fakat doguma yakin günler neden farkli?

Eklentiler

• IMG_20220301_052009.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20220301_051936.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 77
Benim de hareketsizlik her nstde, ultrasonda oluyor. Dr nstde hareket görmeden bırakmıyor. Henüz almayı teklif etmedi, evdeki durumu da bana soruyor. Evde hareketlendiğinddn bahsedersen belki ileri tarihe ceker, nstde de hareket çıkarsa
Kızlar sancım geçmedi 24 saat oldu yoruldum şimdiden
Sen hiç doktora yazdın mı sancı durumunu?

Cicekciteyze de doguracaktı bugün, haber alan oldu mu? D doakolik belki sen haber almışındır canım

Aa evet Cicekciteyze de vardı, kendisi toparlanıp bize haber verir bugün diye düşünüyorum

Ben de perşembe doğum yapıcam ben de 3:30 dan beri 350 kez yatakta döndüm kalktım
Uyuyamıyorum
Bende kaç kez döndüm hatırlamıyorum, her dönüşümde eşime yakalanıp hala uyumadinmi lafı yememek için arada salona git gel yapıyorum
Aslinda ilk doğumum değil ama uzun bir aradan sonra evimize küçük minnoş bebeğin gelicek olması oğlumun abi olucak olması hayatımızın değişecek olması bicok şey heyecan veriyor. Güzel heyecanlar sağ sağlim alalım da hayırlısı ile kucagimiza yavrularımızı

Ben de 2 çocuklu hayat nasıl olacak diye uyumuyor olabilirim kesinlikle
Herşey sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah hepimiz için

Biz de herşey yolunda çok şükür bir hafta sonra kontrol var sezaryen için gün alacaz muhtemelen. Hepimizin Allah yardımcısı olsun

Aynı şeyleri yaşıyoruz ama bende hiçbir şey anlamadım. Yarın doktora gideceğim. Bakalım ne çıkacak ne olacak
Belim hala çok ağrıyor. Birde catim ağrıyor yatakta sağdan sola dönmek bı eziyet haline geldi artık. Resmen heryerim ağrıyor ama şahsen bunların doğum kasılması olduğunu düşünmüyorum ben dün sürekli kasılma oldu ama yayıp uyuyunca geçti
. Yalancı kasılmalar olabilir bana da haber verir misin doktor ne diyecek

Benim Perşembe sarı cuma pembe cumartesi daha pembe sonra kırmızı oldu bugün sabah ishal hasta edeyim alttan muayene 2 cm acilma var herkesin aynı olmaz doktora gidin beklemeden önemli
Haklısın dinlenince geçtiği için siddetlenmedigi için telaş yapmadım. Ama bel ağrısı devam ediyor.. hele Çatı ağrısından sağa sola donemiyyorum

Kızlar araç kullananız var mı hala yoksa bu çılgınlığı bir tek ben mi yapıyorum.
Canım bende kullanıyorum. Ama yakın mesafe maksimum 15-20 dk gibi. Doktora sorsam garanti kullanma der ama lazım oluyor bazen. Evde tek olunca. 39. Haftaya girdim ben heralde yollarda dogururum diyorum

Kızlar araç kullananız var mı hala yoksa bu çılgınlığı bir tek ben mi yapıyorum.
Bana komsularim arabada dogurucaksin diyor dun doktora annemi kizimi alip gittim esim isteydi. Abim goruntulu aradi annem beni gosterdi, abim gorunce beni tekerlek gibi olmuşsun hala araba mi sürüyorsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…