Benim de hareketsizlik her nstde, ultrasonda oluyor. Dr nstde hareket görmeden bırakmıyor. Henüz almayı teklif etmedi, evdeki durumu da bana soruyor. Evde hareketlendiğinddn bahsedersen belki ileri tarihe ceker, nstde de hareket çıkarsaNormalde pazartesiye vericekti 7sine fakat bugun kontrolde hic hareket etmiyordu gecesinden hareketsizdi yatis yapicakti istemedim evde hareketlerini takip ederim dedim eger boyle devam ederse acilden hemen gel dedi, bir anda hareketlerinin azalmasi iyi degil eger hareketleri duzelirse cuma gunu gel alicam dedi. Bebiste aksam 21:00 dan sonra maç yapmaya basladicuma SAT a göre 38+0 oluyor. Hareketler duzelince cuma icin benimde icim cok rahat degil o yuzden.
Sen hiç doktora yazdın mı sancı durumunu?Kızlar sancım geçmedi 24 saat oldu yoruldum şimdiden
Sancıların sık ve düzenliyse açılma belki olmuştur cnm?Kızlar sancım geçmedi 24 saat oldu yoruldum şimdiden
Ben de perşembe doğum yapıcam ben de 3:30 dan beri 350 kez yatakta döndüm kalktımSaat 4 ten beri uyuyamıyorumPerşembe doğum var heyecan ne olacak nasıl olacak düşüncesi resmen geçmek bilmiyor
Aa evetBenim de hareketsizlik her nstde, ultrasonda oluyor. Dr nstde hareket görmeden bırakmıyor. Henüz almayı teklif etmedi, evdeki durumu da bana soruyor. Evde hareketlendiğinddn bahsedersen belki ileri tarihe ceker, nstde de hareket çıkarsa
Sen hiç doktora yazdın mı sancı durumunu?
Cicekciteyze de doguracaktı bugün, haber alan oldu mu? D doakolik belki sen haber almışındır canım
Bende mecburiyetten kullanıyorum maalesefBenmecburen kullanıyorum canım
Bende kaç kez döndüm hatırlamıyorum, her dönüşümde eşime yakalanıp hala uyumadinmi lafı yememek için arada salona git gel yapıyorumBen de perşembe doğum yapıcam ben de 3:30 dan beri 350 kez yatakta döndüm kalktım
Uyuyamıyorum
Ben de 2 çocuklu hayat nasıl olacak diye uyumuyor olabilirim kesinlikleBende kaç kez döndüm hatırlamıyorum, her dönüşümde eşime yakalanıp hala uyumadinmi lafı yememek için arada salona git gel yapıyorum
Aslinda ilk doğumum değil ama uzun bir aradan sonra evimize küçük minnoş bebeğin gelicek olması oğlumun abi olucak olması hayatımızın değişecek olması bicok şey heyecan veriyor. Güzel heyecanlar sağ sağlim alalım da hayırlısı ile kucagimiza yavrularımızı
Biz de herşey yolunda çok şükür bir hafta sonra kontrol var sezaryen için gün alacaz muhtemelen. Hepimizin Allah yardımcısı olsunsessiz forumdaşlarımız ne alemdee kızlar arada ses ediiin gün falan var mı aranızdaa
nişanı gelen olur sancısı gelen olur aksiyon verin bizee
@Ozolii @ndeniz38 @Oyoy @espixie @Justjustice @Felicitafuturemom @Alevce7 @Glsahomer @Smgrsn @sterlicya @chery pie @Aponjj @My child (1 mart doğum tarihi almışsın galibaa)
B Birhamisss @melike222 @vogozo @oznurozlemMusmutluysamnapimmm @Umtgzldr
Başaracağız insBen de 2 çocuklu hayat nasıl olacak diye uyumuyor olabilirim kesinlikle
Herşey sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah hepimiz için
Belim hala çok ağrıyor. Birde catim ağrıyor yatakta sağdan sola dönmek bı eziyet haline geldi artık. Resmen heryerim ağrıyor ama şahsen bunların doğum kasılması olduğunu düşünmüyorum ben dün sürekli kasılma oldu ama yayıp uyuyunca geçtiAynı şeyleri yaşıyoruz ama bende hiçbir şey anlamadım. Yarın doktora gideceğim. Bakalım ne çıkacak ne olacak
Haklısın dinlenince geçtiği için siddetlenmedigi için telaş yapmadım. Ama bel ağrısı devam ediyor.. hele Çatı ağrısından sağa sola donemiyyorumBenim Perşembe sarı cuma pembe cumartesi daha pembe sonra kırmızı oldu bugün sabah ishal hasta edeyim alttan muayene 2 cm acilma var herkesin aynı olmaz doktora gidin beklemeden önemli
Benim herhangi bi mecburiyetim olmadı bende 34 ten sonra hiç kullanmadım. Doğuma kadar da mecbur kalmazsam kullanmamBende mecburiyetten kullanıyorum maalesef
Canım bende kullanıyorum. Ama yakın mesafe maksimum 15-20 dk gibi. Doktora sorsam garanti kullanma der ama lazım oluyor bazen. Evde tek olunca. 39. Haftaya girdim ben heralde yollarda dogururum diyorumKızlar araç kullananız var mı hala yoksa bu çılgınlığı bir tek ben mi yapıyorum.
Bana komsularim arabada dogurucaksin diyor dun doktora annemi kizimi alip gittim esim isteydi. Abim goruntulu aradi annem beni gosterdi, abim gorunce beni tekerlek gibi olmuşsun hala araba mi sürüyorsun diyorKızlar araç kullananız var mı hala yoksa bu çılgınlığı bir tek ben mi yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?