2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim de böyle başladı.Ama ben nisan pembe olur diye hiç ihtimal vermemiştim.

Benim de böyle başladı.Ama ben nisan pembe olur diye hiç ihtimal vermemiştim.
Bide kızlar normalde akıntı olsa devamı sürekli gelir yani bende öyle oluyor akıntı yssadigim dönemlerde sürekli her wc de geliyor ama tek seferlik gibiydi bilemedim yine de benim için doğuma erken henüz

Ayyy bugunde nst mı suyumu basta begenmedı az kalsın doguma gırecektım neysekı son anda yedıgım karam hayatımı kurtardı cumaya kadar rahatım inşallah
Bazen öyle yapabiliyor yaramazlar. Oysakki evdeki halleri çok hareketli nst ye gidince uyumak mi istiyolar nedir anlamadım

Sağlıkla büyüt inşallah
Tebrik ederim güzel anne

Canım Allah hayırlı etsin analı babalı büyütsün gözün aydın

Kızlar şimdi kontrolden geldim. Ayın 3 üne sezaryen günü verildi. Açıkçası vajinal doğumu çok istedim ancak doktor korkutarak da olsa gözlerim dolu dolu sezaryene ikna etti. Şu ana kadar normal doğuma şartlandığım için de sezaryeni araştırmadım. Nelere dikkat etmeliyiz. Nasıl oluyo, hiçbir fikrim yok. Eşimle karar aldık. Kimseye haber vermeyecez diye. Zaten aileler uzakta. Kendi başımıza olacaz en azından 1 hafta falan. Eşim tek başına yetişebilir mi?

Canım bizde öyle kimseye söylemicez gelmeyecekte hastaneye kimse pandemiden dolayı. Zaten hastanedeki 2 gün hemşireler baya yardım ediyorlarmış .sonrası ev içinde yaparız bi şekilde diye düşündük.doğumdan 1 hafta sonra ama eşim sınava gidicek ozaman annemi 2-3 günlüğüne mecbur gelicek .bu arada bazı hastanelerin hemşire desteği oluyormuş bizim hastanesinde var eğer bebek çok ağlar yada biz beceremezsek bişeyleri onlardan destek almayı düşünüyoruz . Benim eşim kimseyi istemedi annesinin hastalığından dolayı deneyimli olduğuniçin .

Hic korkma canim tamam sonucta bir ameliyat ama okadar cok insan yaşiyor ki bunu helede sonunda bebegi kucagina verince hersey unutuluyor. Ben hastanede 1 gece yattim
2 gun esim degistirdi altini, birde benim daha once hic bebek tecrubem yoktu hayatimda ilk oldu hersey. Hepsi hallolur, esinle yaparsin hepsini gonlunu ferah tut Allah yardincin olsun canim

Epidural sezeryan olmuştum kızımda yüne öyle olacak
Resmen hastaneden çıkıp eve geldiğimde ayaklanmıştım
Arada ufak ağrılar oluyor kesi yerinde ama yapıştırma olmuştu şimdi izi bile kalmadı mesela
İnş yapan doktorun eli iyidir ve sen de çok çabuk toparlanırsın
Az da olsa işin ucundan tutan biriyse eşin yardımcı olur sana diye düşünüyorum

Kızlar ben girip okuyup çıkıyorum bu aralar,dün kontrolüm vardı bizim oğlan 2600 gr olmuş Nstde sancı çıkmadı 20 martdann sonraa bekliyoruz her an dedi doktorumuz :)

Kızlar bende kontrolden çıktım herşey yolunda şükür.Haftaya yine gideceğim ondan sonra gelmezse haftada iki kere görüşeceğiz.Beklenilen tarihe kadar gelmezse 5. günü alırızbi şekilde dedi hastanedeki doktor

noa000 bende merak ettim naptın geçti mi acaba sancılar daha mı arttı dün benim sancım vardı bugün yok mesela
En son sabah beste girmiş sancım var yazdığında . Blki de supriz yapıp doğuma girdi bnmde iki gündür pek sancım yok .az önce müzik açıp dans ettik kızımla squat falan da yaptım baktım bzm kızda yapıyor gulmekten doğru düzgün yapamadım

Kizlar bu arada gümüş kapakları kullanmaya başladınız mı. Ben 1.5 haftadır falan günde 4-5 saat takıyorum. Bnmkinin ucu baya baya çatlak olmuştu. Gümüş kapaklar baya çatlakları geçirmeye başladı. İnşallah doğuma kadar tamamen geçirir . Kızımda çok çekmiştim meme ucu yarasından

Bende artık sancı va hiçbir belirti kalmadı artık oğlumu zorla getircez buraya anladım ve saldım 10 martta görüşürüz oğluşum
Ay artık kızım bile dayanamıyor .gelsin artık diyor her gce onu uyutmaya çalışırken .dokunsam aglicak niye gelmiyor diye inşallah bı supriz yaparlar .bnmde beklenen tarih on mart o zamana kdr gelmezse 11 de başlatalım doğumu dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…