Benim de böyle başladı.Ama ben nisan pembe olur diye hiç ihtimal vermemiştim.Ya bişey dicem benim 2 gün önce akıntım geldi kıvamı normale göre köyü sarıydı. Dün bişey yoktu. Bugün yine geldi. Kasılma da var belim ve vajinaya vuran ağrı var ama çatı ağrısı da olabilir. Akıntı mi geldi nişan mi geldi bişey anlamadım ben bu işten
Bide kızlar normalde akıntı olsa devamı sürekli gelir yani bende öyle oluyor akıntı yssadigim dönemlerde sürekli her wc de geliyor ama tek seferlik gibiydi bilemedim yine de benim için doğuma erken henüzBenim de böyle başladı.Ama ben nisan pembe olur diye hiç ihtimal vermemiştim.
Bazen öyle yapabiliyor yaramazlar. Oysakki evdeki halleri çok hareketli nst ye gidince uyumak mi istiyolar nedir anlamadımAyyy bugunde nst mı suyumu basta begenmedı az kalsın doguma gırecektım neysekı son anda yedıgım karam hayatımı kurtardı cumaya kadar rahatım inşallah
Aynen bu benım kızın kaçıncı vukuatı yedıgım karamların bende bıraktıgı kıloların hesabjnk dogunca sorcam onaBazen öyle yapabiliyor yaramazlar. Oysakki evdeki halleri çok hareketli nst ye gidince uyumak mi istiyolar nedir anlamadım
Sağlıkla büyüt inşallahCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
2880 gram 50 cm doğdu 38+1 deyizz
İlk yürümemi yaptım bu aradaa
Canım Allah hayırlı etsin analı babalı büyütsün gözün aydınCanım kızlar alıntılayamadım hepiniziii ayy allah razı olsun valla çok güzel bi duyguymuş biraz ağrılı sancılıyızz tamamen toplayınxa detaylı yazcam deneyimi güzel foto çekileyim urişle ikimiz atarım hatta
2880 gram 50 cm doğdu 38+1 deyizz
İlk yürümemi yaptım bu aradaa
Canım bizde öyle kimseye söylemicez gelmeyecekte hastaneye kimse pandemiden dolayı. Zaten hastanedeki 2 gün hemşireler baya yardım ediyorlarmış .sonrası ev içinde yaparız bi şekilde diye düşündük.doğumdan 1 hafta sonra ama eşim sınava gidicek ozaman annemi 2-3 günlüğüne mecbur gelicek .bu arada bazı hastanelerin hemşire desteği oluyormuş bizim hastanesinde var eğer bebek çok ağlar yada biz beceremezsek bişeyleri onlardan destek almayı düşünüyoruz . Benim eşim kimseyi istemedi annesinin hastalığından dolayı deneyimli olduğuniçin .Kızlar şimdi kontrolden geldim. Ayın 3 üne sezaryen günü verildi. Açıkçası vajinal doğumu çok istedim ancak doktor korkutarak da olsa gözlerim dolu dolu sezaryene ikna etti. Şu ana kadar normal doğuma şartlandığım için de sezaryeni araştırmadım. Nelere dikkat etmeliyiz. Nasıl oluyo, hiçbir fikrim yok. Eşimle karar aldık. Kimseye haber vermeyecez diye. Zaten aileler uzakta. Kendi başımıza olacaz en azından 1 hafta falan. Eşim tek başına yetişebilir mi?
Hic korkma canim tamam sonucta bir ameliyat ama okadar cok insan yaşiyor ki bunu helede sonunda bebegi kucagina verince hersey unutuluyor. Ben hastanede 1 gece yattimKızlar şimdi kontrolden geldim. Ayın 3 üne sezaryen günü verildi. Açıkçası vajinal doğumu çok istedim ancak doktor korkutarak da olsa gözlerim dolu dolu sezaryene ikna etti. Şu ana kadar normal doğuma şartlandığım için de sezaryeni araştırmadım. Nelere dikkat etmeliyiz. Nasıl oluyo, hiçbir fikrim yok. Eşimle karar aldık. Kimseye haber vermeyecez diye. Zaten aileler uzakta. Kendi başımıza olacaz en azından 1 hafta falan. Eşim tek başına yetişebilir mi?
Epidural sezeryan olmuştum kızımda yüne öyle olacakKızlar şimdi kontrolden geldim. Ayın 3 üne sezaryen günü verildi. Açıkçası vajinal doğumu çok istedim ancak doktor korkutarak da olsa gözlerim dolu dolu sezaryene ikna etti. Şu ana kadar normal doğuma şartlandığım için de sezaryeni araştırmadım. Nelere dikkat etmeliyiz. Nasıl oluyo, hiçbir fikrim yok. Eşimle karar aldık. Kimseye haber vermeyecez diye. Zaten aileler uzakta. Kendi başımıza olacaz en azından 1 hafta falan. Eşim tek başına yetişebilir mi?
Kızlar ben girip okuyup çıkıyorum bu aralar,dün kontrolüm vardı bizim oğlan 2600 gr olmuş Nstde sancı çıkmadı 20 martdann sonraa bekliyoruz her an dedi doktorumuz :)sessiz forumdaşlarımız ne alemdee kızlar arada ses ediiin gün falan var mı aranızdaa
nişanı gelen olur sancısı gelen olur aksiyon verin bizee
@Ozolii @ndeniz38 @Oyoy @espixie @Justjustice @Felicitafuturemom @Alevce7 @Glsahomer @Smgrsn @sterlicya @chery pie @Aponjj @My child (1 mart doğum tarihi almışsın galibaa)
@Birhamisss @melike222 @vogozo O oznurozlem @Musmutluysamnapimmm @Umtgzldr
En son sabah beste girmiş sancım var yazdığında . Blki de supriz yapıp doğuma girdinoa000 bende merak ettim naptın geçti mi acaba sancılar daha mı arttı dün benim sancım vardı bugün yok mesela
Ay artık kızım bile dayanamıyor .gelsin artık diyor her gce onu uyutmaya çalışırken .dokunsam aglicak niye gelmiyor diyeBende artık sancı va hiçbir belirti kalmadıartık oğlumu zorla getircez buraya anladım ve saldım 10 martta görüşürüz oğluşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?